Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Astazi, ziua mea este mai frumoasa

Featured Replies

Pai daca-ti face rost si ti se inmulteste ca nebunul, trimite si la Torino un bulb.Ca fac cinste! :)

Cu plăcere! Stai să vedem cât de norocoasă sunt...

Exista de vanzare pe net. Pe amazon am gasit si bulbi si seminte (:))! Si-s chiar ieftine. Nu m-am uitat in mod expres pentru Italia, dar pretul ar fi de cativa euro per plic / punga. Daca nu gasiti, dati de stire!

Mi-am pus decoratie de Pasti pe bufet cu cele primite si cum lucesc lumineaza toata ziua asta intunecata! :pupic:

Sună cineva la ușă... Cine Doamne iartă-mă poate fi la ora asta?

Buzda nebunul cu un snop de plante de leurda cu rădăcină cu tot...

post-133-14274838839131_thumb.jpg

• 2 months later...

Nu, ziua mea nu e mai frumoasa, zilele mele sunt mai frumoase de cateva zeci de zile incoace. :(

Si asta deoarece dupa 17 ani de asteptari visul nostru e pe cale sa devina realitate.

Am asteptat pana sa scriu despre minunea ce v-a aparea in viata nostra la inceput de octombrie, caci mai bine de 2 luni am stat la pat si am asteptat ca timpul sa treaca sa depasim problemele si pericolele.Acum ca si la cea de-a doua ecografie morfologica ni s-a confirmat ca totul e ok si evolum bine m-am hotarat sa impartasesc bucuria cu voi.

Intotdeauna se spune ca un suflet pleaca altul vine,asa a fost si la noi.Tata a plecat si vine in familia noastra sa ne aduca bucurie in suflete o mica printesa.O balanta a plecat, vine o alta.

Oricat de greu imi este ii multumesc tatalui meu pt. cadoul care ni l-a facut cand a plecat.

post-479-14339451697282_thumb.jpg

Ioana,iti transmit toate felicitarile din lume.Un moment unic pentru care viata merita cu adevarat sa fie traita.Sa fiti sanatoase amindoua si sa ajungeti cu bine luna octombrie. :( :(
Sa fie sanatoasa si fericita!!!! Ce ma bucur pentru voi!!!!!!!!! Astazi si ziua mea e mai frumoasa iti multumim Printesa!!!

Ioana, chiar ca nu se poate veste mai buna! Ma bucur din tot sufletul pentru voi https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif

Felicitari si sa fiti sanatoase amandoua https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif

Ioana, cum am scris si ieri, sanatate multa, sarcina usoara.

Numai bine de la Brigitte si moi. :(

Peter

Ioana draga, asa cum am mai scris, iti doresc o sarcina usoara si abia astept sa vad mica printesa ,

Felicitari !! :(

Felicitari, Ioana! Bucurie sa va aduca mititica. Sarcina usoara in continuare si la termen, sa fiti amandoua sanatoase si voioase!

Ioana ce veste minunata!!!

Fie ca prin aparitia micii printese sa se mai duca dorul dupa pierderea recenta!

Sanatate si te asteptam cu alte vesti bune!

Felicitari Ioana!!!!!! Ma bucur enorm, mai ales ca stiu cum e cu asteptarea...

daaaar, se pare ca vom avea doua sortulete roz pe forum :(

pupicei roz, miha :(

• Author

Ioana :-* felicitari! Vei avea numai zile frumoase de acum incolo! Toata viata ta va fi plina de "frumusete"! Ai grija de tine si sa te bucuri de orice moment!

Mihamarky :-* felicitari! Cand apare fetita ta?

Mi se pare mie sau "girls rule" :-* pe forumul Arta Culinara?