January 7, 201511 yr comment_224470 Cami si FOxyy sa va bucurati mereu! Peter, Stella, verber, sorina, moatza va multumesc mult de tot pt urari! Deci, motzulinul a apreciat cadoul? Sau nu e acum ziua d lui motz?Al meu a apreciat, s a bucurat mult... era ce-si dorea si nu-si gasea de -o vreme...un pulovaras trendy... Report
January 8, 201511 yr comment_224497 La mine azi a venit mosul Foaxo, sa traiesti si sa ai parte numai de bucurii cum mi-ai facut tu mie :)Ce bine ma simt si eu!!!!! Iti multumesc, mi-ai inveselit ziua cu bucuria ta molipsitoare! Report
January 8, 201511 yr comment_224505 Deci, motzulinul a apreciat cadoul? Sau nu e acum ziua d lui motz? ooo, a fost acu' o luna. noi mai sporty-asa, i-am luat un pedometru mai smecher, cu o multime de functii, ca trudea la sala si nu stia cate calorii consuma de craciun i-am luat o camasa in dungulite fine, alb-rosu, ca-i dinamovist. de asta s-a bucurat si mai tare. da' io am intrat de altceva aici, in sfarsit sper sa se schimbe ceva in bine la birou si sa scap de satrapi. parca mi-e si frica sa sper! Report
January 8, 201511 yr comment_224539 O sa se schimbe in bine, nu doar sa speri ci sa te vezi deja scapata si asa va fi!Lol! "Satrapi" Mai ce familie de sportivi v-ati facut! Felicitari! L-am nimerit si eu de Craciun, cu un hanorac...mereu nu-i placea ba culoarea, ba croiala, ba masura..., acum turnat si pe plac! Se pare ca decembie asta am avut amandoua noroc! ...motiv de bucurie, nu?! Report
January 9, 201511 yr comment_224609 Azi sunt superbucuroasă! A ajuns azi pachetul de la tata:carne afumată, mușchi afumat, cârnați afumați, babic, șuncă, tobă, varză murată + 2 sticle de moare, murături. Toate superbune. Tot azi am dat și o fugă (mică) prin magazine și am profitat de ceva reduceri. Report
January 9, 201511 yr comment_224619 Azi sunt superbucuroasă! A ajuns azi pachetul de la tata:carne afumată, mușchi afumat, cârnați afumați, babic, șuncă, tobă, varză murată + 2 sticle de moare, murături. Toate superbune. Tot azi am dat și o fugă (mică) prin magazine și am profitat de ceva reduceri.Nici n-ai idee cat te invidiez pentru prima parte a postarii! Habar n-ai tu! :rolleyes: Cat despre fuga (mica) prin magazine, cunoastem - jupanu' s-a pricopsit cu o pereche noua de pantofi, iar eu cu niste ghetute si pantofi de chelicica-ntoarsa. Yuhuuu....... Report
January 9, 201511 yr comment_224623 iar eu cu niste ghetute si pantofi de chelicica-ntoarsa. Yuhuuu....... afirmatia asta cere poze la subiectul cu pricina adica al motanului incaltat Report
January 9, 201511 yr comment_224627 iar eu cu niste ghetute si pantofi de chelicica-ntoarsa. Yuhuuu....... afirmatia asta cere poze la subiectul cu pricina adica al motanului incaltat Eram precisa ca o sa-mi aud asemenea vorbe! O sa vin si cu dovezi! Report
February 19, 201511 yr comment_226167 Sunt fericita tare, Ale s-a calificat la olimpiada nationala de fizica (desi e in clasa a 8-a si anul acesta s-a axat mai mult pe mate, pe care o iubeste si pe romana, care nu-i prea place, dar e musai). Asa ca, se pare ca va vedea Vasluiul in primavara asta. Report
February 19, 201511 yr comment_226170 Sunt fericita tare, Ale s-a calificat la olimpiada nationala de fizica (desi e in clasa a 8-a si anul acesta s-a axat mai mult pe mate, pe care o iubeste si pe romana, care nu-i prea place, dar e musai). Asa ca, se pare ca va vedea Vasluiul in primavara asta. Felicitari, Ale! Bravo parintilor c-au sustinut-o!La cat mai multe reusite pe viitor!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/41.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif Report
February 19, 201511 yr comment_226174 Sunt fericita tare, Ale s-a calificat la olimpiada nationala de fizica (desi e in clasa a 8-a si anul acesta s-a axat mai mult pe mate, pe care o iubeste si pe romana, care nu-i prea place, dar e musai). Asa ca, se pare ca va vedea Vasluiul in primavara asta.sa va traiasca si felicitari pt felul in care a fost educata! Report
February 19, 201511 yr comment_226177 Sunt fericita tare, Ale s-a calificat la olimpiada nationala de fizica (desi e in clasa a 8-a si anul acesta s-a axat mai mult pe mate, pe care o iubeste si pe romana, care nu-i prea place, dar e musai). Asa ca, se pare ca va vedea Vasluiul in primavara asta. Felicitari, pentru ca mie fizica imi da fiori! Am bagat-o pe gat cu forta! Report
February 19, 201511 yr comment_226178 Sunt fericita tare, Ale s-a calificat la olimpiada nationala de fizica (desi e in clasa a 8-a si anul acesta s-a axat mai mult pe mate, pe care o iubeste si pe romana, care nu-i prea place, dar e musai). Asa ca, se pare ca va vedea Vasluiul in primavara asta. Felicitari, pentru ca mie fizica imi da fiori! Am bagat-o pe gat cu forta! Nici eu nu ma omor dupa ea, dar lui Ale i se pare logica, asa ca...eu ma bucur. Report
February 19, 201511 yr comment_226181 Felicitari Ale! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif si succes! Report
February 19, 201511 yr comment_226182 Felicitari Ale! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif si succes! Multumim mult! Report
February 19, 201511 yr comment_226183 Sunt fericita tare, Ale s-a calificat la olimpiada nationala de fizica (desi e in clasa a 8-a si anul acesta s-a axat mai mult pe mate, pe care o iubeste si pe romana, care nu-i prea place, dar e musai). Asa ca, se pare ca va vedea Vasluiul in primavara asta. Bravo ei!!!! Asta inseamna ca ii place. Tinem pumnii mai departe! Report
February 19, 201511 yr comment_226185 Nici eu nu ma omor dupa ea, dar lui Ale i se pare logica, asa ca...eu ma bucur. Pai asta-i important.sa ne tii la curent cu rezultatele, asa ii tinem pumnii! Report
February 19, 201511 yr comment_226187 Felicitari (ma laud si eu in paranteza si bub' a luat f.b la evaluari si mate si scriere,ma uitam cu domnu' Geany la o problema pe care au avut-o:''lupul(din capra cu trei iezi)ii da iedului o problema care spune asa:ma gandesc la un numar,la care adaug predecesorul numarului 200 si-mi rezulta cel mai mare numar impar din trei cifre...raspunsul fiind: a+199=999a=999-199a=800 La clasa a doua iar asta e pe un manual obtional pe care doamna il tine doar la clasa tocmai ca noi parintii sa nu il putem vedea ca sa nu ajutam copii sa lucram inainte cu ei..ca mna' altfel copii ar sti..culmea ..daca asi fi vazut lucrat la clasa ,predat,dat la tema pt. acasa etc,si apoi abea dat test de evaluare,nu mi-ar fi ciuda...asa ca deaia lucrez cu el aproape non stop ca sa tinem ritmul)Scuzati bla-blaul mult dar cred ca mai am un pic si o iau pe alee ...eu ,ca bub' vad ca e f. pe felie dealtfel Report
February 19, 201511 yr comment_226194 Felicitari 2ut, felicitari Bubului !Sincere felicitari ! La cat de incarcata e programa scoalara sa faci performanta e o mare realizare ! Report
February 20, 201511 yr comment_226197 Multumim frumos, fetelor!Felicitari Bubuletului si tie, Geany, ca stiu cat de mult te ocupi de el, bravo! Report
February 20, 201511 yr comment_226210 Sunt fericita tare, Ale s-a calificat la olimpiada nationala de fizica (desi e in clasa a 8-a si anul acesta s-a axat mai mult pe mate, pe care o iubeste si pe romana, care nu-i prea place, dar e musai). Asa ca, se pare ca va vedea Vasluiul in primavara asta.Bravo si felicitari! Acum vreo doj'd-anisori (cand au zburat??????) eram si eu a 2-a sub linia celor ce mergeau la nationala de fizica.... Report