Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Astazi, ziua mea este mai frumoasa

Featured Replies

Cami si FOxyy sa va bucurati mereu!

Peter, Stella, verber, sorina, moatza va multumesc mult de tot pt urari! :floare:

Deci, motzulinul a apreciat cadoul? Sau nu e acum ziua d lui motz?

Al meu a apreciat, s a bucurat mult... era ce-si dorea si nu-si gasea de -o vreme...un pulovaras trendy... :-*

Deci, motzulinul a apreciat cadoul? Sau nu e acum ziua d lui motz?

ooo, a fost acu' o luna. noi mai sporty-asa, i-am luat un pedometru mai smecher, cu o multime de functii, ca trudea la sala si nu stia cate calorii consuma :appl:

de craciun i-am luat o camasa in dungulite fine, alb-rosu, ca-i dinamovist. de asta s-a bucurat si mai tare.

da' io am intrat de altceva aici, in sfarsit sper sa se schimbe ceva in bine la birou si sa scap de satrapi. parca mi-e si frica sa sper!

O sa se schimbe in bine, nu doar sa speri ci sa te vezi deja scapata si asa va fi!

Lol! "Satrapi" :D

Mai ce familie de sportivi v-ati facut! Felicitari!

L-am nimerit si eu de Craciun, cu un hanorac...mereu nu-i placea ba culoarea, ba croiala, ba masura..., acum turnat si pe plac! Se pare ca decembie asta am avut amandoua noroc! :appl:...motiv de bucurie, nu?!

Azi sunt superbucuroasă!

A ajuns azi pachetul de la tata:carne afumată, mușchi afumat, cârnați afumați, babic, șuncă, tobă, varză murată + 2 sticle de moare, murături.

Toate superbune.

Tot azi am dat și o fugă (mică) prin magazine și am profitat de ceva reduceri.

Azi sunt superbucuroasă!

A ajuns azi pachetul de la tata:carne afumată, mușchi afumat, cârnați afumați, babic, șuncă, tobă, varză murată + 2 sticle de moare, murături.

Toate superbune.

Tot azi am dat și o fugă (mică) prin magazine și am profitat de ceva reduceri.

Nici n-ai idee cat te invidiez pentru prima parte a postarii! Habar n-ai tu! :rolleyes: :rolleyes: :hug:

Cat despre fuga (mica) prin magazine, cunoastem - jupanu' s-a pricopsit cu o pereche noua de pantofi, iar eu cu niste ghetute si pantofi de chelicica-ntoarsa. Yuhuuu....... :D

iar eu cu niste ghetute si pantofi de chelicica-ntoarsa. Yuhuuu....... :rolleyes:

afirmatia asta cere poze la subiectul cu pricina :D adica al motanului incaltat :P

Eram precisa ca o sa-mi aud asemenea vorbe! :hug: O sa vin si cu dovezi! :rolleyes:

• 1 month later...
Sunt fericita tare, Ale s-a calificat la olimpiada nationala de fizica (desi e in clasa a 8-a si anul acesta s-a axat mai mult pe mate, pe care o iubeste si pe romana, care nu-i prea place, dar e musai). Asa ca, se pare ca va vedea Vasluiul in primavara asta.

Sunt fericita tare, Ale s-a calificat la olimpiada nationala de fizica (desi e in clasa a 8-a si anul acesta s-a axat mai mult pe mate, pe care o iubeste si pe romana, care nu-i prea place, dar e musai). Asa ca, se pare ca va vedea Vasluiul in primavara asta.

Felicitari, Ale! Bravo parintilor c-au sustinut-o!La cat mai multe reusite pe viitor!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/41.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif

sa va traiasca si felicitari pt felul in care a fost educata!

Felicitari, pentru ca mie fizica imi da fiori! :lol:

Am bagat-o pe gat cu forta!

Felicitari, pentru ca mie fizica imi da fiori! :lol:

Am bagat-o pe gat cu forta!

Nici eu nu ma omor dupa ea, dar lui Ale i se pare logica, asa ca...eu ma bucur.

Felicitari Ale! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif si succes!

Felicitari Ale! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif si succes!

Multumim mult!

Bravo ei!!!! Asta inseamna ca ii place. Tinem pumnii mai departe!

Felicitari :-*

(ma laud si eu in paranteza :lol: si bub' a luat f.b la evaluari si mate si scriere,ma uitam cu domnu' Geany la o problema pe care au avut-o:''lupul(din capra cu trei iezi)ii da iedului o problema care spune asa:ma gandesc la un numar,la care adaug predecesorul numarului 200 si-mi rezulta cel mai mare numar impar din trei cifre...raspunsul fiind:

a+199=999

a=999-199

a=800

La clasa a doua :lol: iar asta e pe un manual obtional pe care doamna il tine doar la clasa tocmai ca noi parintii sa nu il putem vedea ca sa nu ajutam copii sa lucram inainte cu ei..ca mna' altfel copii ar sti..culmea :lol: ..daca asi fi vazut lucrat la clasa ,predat,dat la tema pt. acasa etc,si apoi abea dat test de evaluare,nu mi-ar fi ciuda...

asa ca deaia lucrez cu el aproape non stop ca sa tinem ritmul)

Scuzati bla-blaul mult dar cred ca mai am un pic si o iau pe alee :-* ...eu ,ca bub' vad ca e f. pe felie dealtfel :-*

Multumim frumos, fetelor!

Felicitari Bubuletului si tie, Geany, ca stiu cat de mult te ocupi de el, bravo!

Bravo si felicitari! :rolleyes: :)

Acum vreo doj'd-anisori (cand au zburat??????) eram si eu a 2-a sub linia celor ce mergeau la nationala de fizica.... :lol: