July 4, 201313 yr comment_202074 Si eu abia astept sa o vad la mine in bucatarie .Va dati seama ca o sa va plictisesc cu poze,da la cat am asteptat sa ne luam casa,e de inteles Report
July 4, 201313 yr comment_202078 Cand pui poze promitem ca ne strangem mai multe si cinstim sa fie cu folos! Report
July 4, 201313 yr comment_202081 Bravo petunela. sa profiti mult de ea ( casa, bucaterie, mobile...etc) Report
July 4, 201313 yr comment_202100 Petu, abia astept sa te vad in casa noua.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif Report
July 15, 201313 yr comment_202841 Uff, am mai trecut un hop. S-au afisat listele cu repartitiile la licee. Catalin e al 17-lea din clasa de 29 la care a optat, la colegiul Vasile Lucaciu ( mate-info bilingv ) Va fi o clasa grea, cu varfuri, cu multi olimpici din judet, dar el acolo a vrut, nu-I place sa-i fie usor ( ghiciti pe cine mosteneste ? ) Report
July 15, 201313 yr comment_202844 Bravo, bravo, bravo! Felicitari din suflet pentru amandoi. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/41.gif Report
July 15, 201313 yr comment_202846 Bravo, Catalin! Bravo mama lui Catalin! Ma bucur mult pentru voi!Am mai primit 3 vesti bune astazi legate de admiteri, 2 prietene si-au vazut copiii intrati la clasele in care au vrut, la liceele la care au vrut, iar nepotului meu (baiatul sora-mii) i-a fost confirmata inscrierea la universitatea unde a vrut el, adica la Manchester, in urma trimiterii rezultatelor de la bac, a primit azi confirmarea confirmarii S-a linistit toata familia intr-un final Report
July 15, 201313 yr comment_202847 Bravo Catalin, bravo mamitza , si bravo nepotului Carmellei...doar vesti bune azi.Ia si eu fiimea a trecut in anul 3 ( cand au trecut nenica anii astia ?? ) si e incantata de cursul de spaniola...4 h pe zi in rest hoinareala...azi mergeau toti ( vreo 50 ) sa faca un tur de tapas..... ce bine de ei.si ce bine ca ne bucuram si noi de bucuriile lor. Report
July 15, 201313 yr comment_202849 Uff, am mai trecut un hop. S-au afisat listele cu repartitiile la licee. Catalin e al 17-lea din clasa de 29 la care a optat, la colegiul Vasile Lucaciu ( mate-info bilingv ) Va fi o clasa grea, cu varfuri, cu multi olimpici din judet, dar el acolo a vrut, nu-I place sa-i fie usor ( ghiciti pe cine mosteneste ? ) Felicitari!!! Report
July 16, 201313 yr comment_202852 Uff, am mai trecut un hop. S-au afisat listele cu repartitiile la licee. Catalin e al 17-lea din clasa de 29 la care a optat, la colegiul Vasile Lucaciu ( mate-info bilingv ) Va fi o clasa grea, cu varfuri, cu multi olimpici din judet, dar el acolo a vrut, nu-I place sa-i fie usor ( ghiciti pe cine mosteneste ? ) BRAVO!!!! FELICITARI!!!! A intrat unde a vrut el, asta este important! Report
July 16, 201313 yr comment_202855 Bravo, Cata, ma bucur pentru voi Koral (sa stii ca dupa ce mi-a zis nepotu-meu ca s-a afisat repartitia m-am uitat dupa Cata al tau si tare m-am bucurat cand l-am vazut pe lista acolo unde si-a dorit).Carmella, numai vesti bune! Manchester, oau ce fain.Iar de Vale, ce sa mai zic....ma bucur tare ca se distreaza in timp ce si invata ceva fain! Report
July 16, 201313 yr comment_202856 Felicitari Catalin! Ma bucur ca ati trecut cu bine de hopul astaFelicitari nepot de Carmella!Bravo Vale! Invatam, dar ne mai si distramE asa bine sa mai aud si vesti bune! Report
July 16, 201313 yr comment_202859 Pe mama sa, ca asa-i tata-sau! Bravo, Catalin, felicitari!Destiny, CarminaP, voi ce vesti? Report
July 16, 201313 yr comment_202860 Felicitari Catalin, vacanta frumoasa! Felicitari Koral, acum te-ai linistit Report
July 16, 201313 yr comment_202861 Carmella felicitari nepotului! Stella felicitari Valentinei, vacanta placuta! Report
July 16, 201313 yr comment_202869 Ce frumos!mamici, matusi fericite si mandre de realizarile copiilor, nepotilor!Asa da! Si uite asa bubuletzii devin studenti eminenti! Report
July 16, 201313 yr comment_202870 Pe mama sa, ca asa-i tata-sau! Bravo, Catalin, felicitari!Destiny, CarminaP, voi ce vesti? Noi...facem foarte bine pana acum.A luat bacul,azi am fost la Bucuresti si s-a inscris la Universitate,vom vedea mai departe. Report
July 16, 201313 yr comment_202875 Bravo, Catalin! Bravo mama lui Catalin! Ma bucur mult pentru voi!Am mai primit 3 vesti bune astazi legate de admiteri, 2 prietene si-au vazut copiii intrati la clasele in care au vrut, la liceele la care au vrut, iar nepotului meu (baiatul sora-mii) i-a fost confirmata inscrierea la universitatea unde a vrut el, adica la Manchester, in urma trimiterii rezultatelor de la bac, a primit azi confirmarea confirmarii S-a linistit toata familia intr-un final Oooff, sari-te-ar necazurile! Si eram convinsa ca te-am felicitat! Sa-ti traiasca nepotul cel Mencesterist! Sa traiasca toti bubuletii.Toti sunt harnici si cu rezultate pe masura! Report
July 16, 201313 yr comment_202876 Noi...facem foarte bine pana acum.A luat bacul,azi am fost la Bucuresti si s-a inscris la Universitate,vom vedea mai departe. = BAFTA pe mai departe si vacanta placuta si plina cu bucurii tuturor copiilor! Report
July 16, 201313 yr comment_202882 Pe mama sa, ca asa-i tata-sau! Bravo, Catalin, felicitari!Destiny, CarminaP, voi ce vesti? Noi...facem foarte bine pana acum.A luat bacul,azi am fost la Bucuresti si s-a inscris la Universitate,vom vedea mai departe. Succes, va tin pumnii sa fie asa cum vreti voi! Merci, zozo, dar eu chiar n-am niciun merit, ma bucur pentru el si pentru ca i-a bucurat foarte tare pe ai mei Report
July 17, 201313 yr comment_202887 Noi...facem foarte bine pana acum.A luat bacul,azi am fost la Bucuresti si s-a inscris la Universitate,vom vedea mai departe. FELICITARI!!!! Ma bucur tare si pentru voi!!!! Report
July 17, 201313 yr comment_202921 Pe mama sa, ca asa-i tata-sau! Bravo, Catalin, felicitari!Destiny, CarminaP, voi ce vesti?Noi asteptam admiterea pe baza dosarului.Cu media 8.55,speram la un loc pe lista cu locuri la buget.Luni aflam rezultatul! Report
July 17, 201313 yr comment_202926 Multumesc tuturor pentru sustinere, felicitari si celorlalti absolventi , tinem pumnii si pentru Destiny si CarminaP. Si nepoata-mea a aplicat pentru Danemarca, sunt sanse mari sa ia, dar inca nu stim nimic sigur. Sa veniti sa ne spuneti, da? Report