December 18, 201213 yr comment_175607 Da, vedeti ca pe Mos il paleste guta, reumatica, de cum intra-n Romania Hi hi hi! Apai si mosul se mai impiedica de-o palinca di-un sorici,cine stie pe unde intarzaie si el?! Report
December 18, 201213 yr comment_175608 Eu chiar nu stiu cum v-asi putea rasplati vreodata,ca bucuria ce i-ati facut lui bub' e imensa!Pai, e simplu! Procedezi la fel ca si pana acum: postezi poze cu ciupilu', in timp ce se joaca cu masinuta (care chipurile urca pe pereti, da?), mai vii cu ceva poze cu harbuzu' murat..... si gata! Report
December 18, 201213 yr comment_175609 Geany in sfarsit a ajuns, ce ma bucur. Poza cu bubu e mosul pentru noi, of ce as mai smotoci un obrajor.Astept sa gaseasca calea spre tine si cealalta parte. Pacat ca nu avem o camera ascunsa sa savuram si oi reactiile.Craciun fericit si multa sanatate.Sarumana! multumesc din suflet,primisem pe la 19 telefon de la Atlasib ca o doamna Daniella mi-a trimis un pachet si ca sa vin sa-l ridic,am intrebat cand si mi-a spus oricand,am intrat in fibrilatii si i-am trimis p.m lui Dany sa vad daca ea e autoarea,sau daca stie ceva macar s-o trag de limba,da' ea nik' muta ca un peste ,cand pe la 21(9) suna un baiet la usa cu un copilas ce se ascundea dupa el,(asa de mila ne-a fost mie si sotului de el ca la ora aia taticul si copilasul imparteau pachete pe la usi,a sta sotul de vorba putin cu ei),a fost f. emotionant bub' ii era parca si mila si teama sa deschiza cadoul!Multumesc si multa sanatate si voua! Report
December 18, 201213 yr comment_175610 Geany, deci la voi a venit deja Mos Craciun! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de cadouri, mai ales si in mod special dl.'Bub ochiosul.Si sa traiasca si sa infloreasca si Mosi Craciunii care s-au gandit la voi, sa fie sanatosi si sa mai faca si altadata asa surprize frumoase!Paii a tot venit giorgi' draga ,cred ca si-a varsat desaga numai la mine,s-o si fi saturat saracul A venit si de la Oana,si de la Zoaza' si de la Steluta si acum si de la toate fetele si nu numai de pe forum Multa sanatate si la voi Giorgi'! Multumesc! Report
December 18, 201213 yr comment_175611 Dadada, asa e poza cu Bubul fericit e cea mai tare Gianino fata cre'ca a uitat mosu ceva in desaga, si mai face-o tura pe la matale, asa ca stai acasa .Deci pe bune acum glumesti! cred ca parcheaza mosul la mine si gata ca sa nu mai faca atatea drumuri Report
December 18, 201213 yr comment_175615 Eu chiar nu stiu cum v-asi putea rasplati vreodata,ca bucuria ce i-ati facut lui bub' e imensa!Pai, e simplu! Procedezi la fel ca si pana acum: postezi poze cu ciupilu', in timp ce se joaca cu masinuta (care chipurile urca pe pereti, da?), mai vii cu ceva poze cu harbuzu' murat..... si gata! Acuma bijutereste cu tacso' in bucatarie la ea ca sa o faca sa se incarce cu un transformator ca bateriile se consuma repede (deja le-a consumat) Pepenas acusi de craciun langa tochitura! Report
December 18, 201213 yr comment_175618 Buna dimineata!Eu nu prea scriu, dar nu pot sa nu va urez sa va bucurati mult, mult de cadourile de la Mosu'. Ce poate fi mai frumos decat zambetul unui copil? Pentru mine e cel mai frumos cadou...Si daca zambeste toata familia, atunci nu putem fi decat fericiti! PD...Sper sa ajunga toti Mosii, pentru ca eu nu mai am unghii de ros si Foxxy nu mai are nervi sa ma suporte in fiecare seara pe mess punanadu-i intrebari PD 2...Multumesc mult "renilor" lui Mos Craciun , cei care se ocupa de tot.. O zi frumoasa si plina de surprize in continuare! Report
December 18, 201213 yr comment_175621 Eu mor de nervi ca "Mos" ca n-am stiut o data!! Din calendar, sa nu va ganditi la altceva.Astept sa vad daca elfii sunt mai inspirati ca mine! Report
December 18, 201213 yr comment_175624 Bravo, bravo https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/41.gifAşa-s de frumoase gesturile astea!!! Iar scrisoarea e de pus in ramă. Geany, să vă bucuraţi de toate şi să fiţi sănătoşi şi voioşi. Report
December 18, 201213 yr comment_175626 Buna dimineata!Eu nu prea scriu, dar nu pot sa nu va urez sa va bucurati mult, mult de cadourile de la Mosu'. Ce poate fi mai frumos decat zambetul unui copil? Pentru mine e cel mai frumos cadou...Si daca zambeste toata familia, atunci nu putem fi decat fericiti! PD...Sper sa ajunga toti Mosii, pentru ca eu nu mai am unghii de ros si Foxxy nu mai are nervi sa ma suporte in fiecare seara pe mess punanadu-i intrebari PD 2...Multumesc mult "renilor" lui Mos Craciun , cei care se ocupa de tot.. O zi frumoasa si plina de surprize in continuare! Sarumana! Imi pare asa de rau ca mosul v-a dat emotii! Asta imi aduce aminte ca eram in biserica in rochie de mireasa la ora stabilita cu tot alaiul la altar si preotul nu mai aparea,ne-a fiert oleaca (sau poate pt. mine timpul parca se dilatase'' si mi s-o fi parut mie mult )o matusa mi-a soptit la ureche,ca si asta e un canon,asteptarea''si sa fiu rabdatoare... Asa ca poate ca si asteptarea voastra ,a facut ca totul sa fie cu mult mai palpitant desi imi pare rau de unghiutele voastre rontaite ... De ce nu ne scrii mai des,pe la han macar,cand ai timp?! Sarbatori fericite si tie si tuturor celor dragi tie ,multa,multa sanatate,si multumesc din suflet! Report
December 18, 201213 yr comment_175628 Eu mor de nervi ca "Mos" ca n-am stiut o data!! Din calendar, sa nu va ganditi la altceva.Astept sa vad daca elfii sunt mai inspirati ca mine!Iarta-l si tu ca-i batran ,elfii sunt mai nastrusnici desi nu stiu despre ce e vb. sper sa te aud cat de curand cu vesti bune Report
December 18, 201213 yr comment_175629 Dadada, asa e poza cu Bubul fericit e cea mai tare Gianino fata cre'ca a uitat mosu ceva in desaga, si mai face-o tura pe la matale, asa ca stai acasa .Deci pe bune acum glumesti! cred ca parcheaza mosul la mine si gata ca sa nu mai faca atatea drumuri Stai azi acasa, ca te zbarg! Si nu-l aresta pe Mos, ca ne mai trebuie! Nici eu n-am idei DELOC! D-l Zoazo nu stiu daca va primi ceva, dar nici eu, ca e criza mare de idei! Pentru mine as avea, dar pentru el...greu rau! Aia? NU! Asta? NUUUUU! Ala? IN NICI UN CAZ! Asa? Nu, ca am deja... E ca la mancare! Tehnica, la care doar el se pricepe!Asa ca, bani, nene, sa-si comande! Report
December 18, 201213 yr comment_175631 Bravo, bravo https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/41.gifAşa-s de frumoase gesturile astea!!! Iar scrisoarea e de pus in ramă. Geany, să vă bucuraţi de toate şi să fiţi sănătoşi şi voioşi.Sarumana! O am in 3 exemplare si le pastrez cu mare drag Multa sanatate si la voi Boni! Report
December 18, 201213 yr comment_175632 Stai azi acasa, ca te zbarg! Ni' la ea,iar incepe!,ce v-am spus?! O sa ma omoare de inima intr-o zi fiintza asta! Te pup zoazo ,paii tre sa plec ca am treaba fata! ( o fierb si eu la foc mic,ce numa' ea?!) Pa Zoazo' am pleeccaatt!!! Report
December 18, 201213 yr comment_175633 Bine, Gianny, paa! (de parca io o cred! Ni la ea! ) Da'vezi ca daca pleci, chiar ca MOSUL nu mai pleaca de la tine!Are ordin clar sa sada-n...biip pe trepte la scara blocului pana vii!Asa ca, io zic sa nu pleci, da? Faci cum vrei! Paaaa! Report
December 18, 201213 yr comment_175656 Geany,ma bucur si eu de bucuria voastra!Iar Craciunitele si Craciuneii sa fie rasplatiti cu sanatate pentru gesturile frumoase pe care le fac! Report
December 18, 201213 yr comment_175670 Bine, Gianny, paa! (de parca io o cred! Ni la ea! ) Da'vezi ca daca pleci, chiar ca MOSUL nu mai pleaca de la tine!Are ordin clar sa sada-n...biip pe trepte la scara blocului pana vii!Asa ca, io zic sa nu pleci, da? Faci cum vrei! Paaaa! Report
December 18, 201213 yr comment_175671 Geany,ma bucur si eu de bucuria voastra!Iar Craciunitele si Craciuneii sa fie rasplatiti cu sanatate pentru gesturile frumoase pe care le fac!Multumesc,la fel! Report
December 18, 201213 yr comment_175674 Stai azi acasa, ca te zbarg! Are dreptate Zoazo, stai acasa Geany ca-mi termin manichiura de ma apuc de ros unghii.De ce? (citeste bine felicitarea) Report
December 18, 201213 yr comment_175677 Giani, sa va bucurati de cadouri, ce-i mai frumos decat asta inainte de Craciun?Sanatate si spor in toate Craciunitelor, sa fie la fel de inspirate mereu! Report
December 18, 201213 yr comment_175686 Stai azi acasa, ca te zbarg! Are dreptate Zoazo, stai acasa Geany ca-mi termin manichiura de ma apuc de ros unghii.De ce? (citeste bine felicitarea) citit!...eu stau cuminte acasa,ca pe ghimpi'... Report
December 18, 201213 yr comment_175687 Giani, sa va bucurati de cadouri, ce-i mai frumos decat asta inainte de Craciun?Sanatate si spor in toate Craciunitelor, sa fie la fel de inspirate mereu! multa sanatate si fericire si tie Motzulin' Report
December 18, 201213 yr comment_175692 Sa nu mai roadem unghiutele aduc niste seminte Da' de bostan n-ai? Ca io de alea vreau acu'! Report
December 18, 201213 yr comment_175696 Haida bre, ca am eu di bostan ...gininoooooooooo luasi galosi noi ?? Report