Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Artistii Culinari, in toata splendoarea lor!

Featured Replies

Ma bucur sa vad poze noi si pup fetele si baiatul!

Stelluto, asa cum a zis si Pisko, ochii tai sint minunati!

Laura, arati ca la Balul Majoratelor, sa ma bata mamaie!

Alina esti frumoasa rau!

Aminariy, imi place poza cu efectul alb negru!

Mariette, ma bucur sa te cunosc!

Oana, nu cred ca ai primi plingeri daca ai pune si fro poza mai indecenta B)

Nico, reusita poza!

BonBon, ti-au furat astia poza si au manufacturat numirea lui Obama B)?

Cosmina, tinara si frumoasa!

Dani-ela, nice to meet you!

Zozo, esti totala!

Eataly, superba!

Lori, tu esti minunata!

Diamond, ai niste ochi ...:hello:

Sorina, ma bucur ca pot asocia numele cu un chip!

Geany, intr-adevar esti tinara si frumoasa!

Petu, poza aia de vacanta este totala!

Sophie, pune si tu o poza mai clara te rog B)

Cec, imi place familia ta!

M(B), sade bine betelia de la bor :D

Shefoo-ooo, ne trebuie o poza reala, ca sa putem infiinta un fun club =))

Rares, poza aia cu mustacioara lui - pana canarului e totala!

Daca am sarit pe careva, scuzoaiele mele, dar mult mai scriserati!

Domnita Ralu lasati vrajelile si treceti cu poza la apel! Multumesc de magulire, noroc cu aparatura asta avansata =))

Eu numai dungi am visat, nici nu stiu de care sa ma dragostesc mai intai :idea:

Misto palarie domnule de B., snurul de piele, dibaci in trei impletit, in nuanta de maro , se potriveste minutat cu bejul inchis al palariei si nuanta ochelarilor, ai tai, respectiv ai Bonicelei, dar mai ales cu tenul ei perfect si bronzat! Si impreuna, nu aveti de gand sa ne acordati onoarea de a va cunoaste?

Monalizule pune-ti dom'ne niste nadragi si iesi la iveala!

Diamanto...langa tine e oama in pericol sa uite ca e hetero =)) Frumoasa mai esti!

Bre, da' rusinoase si timidute mai sunteti! Io cre'ca sunteti baietei si d-aia va e rusine:baietei cu nume de fetite! Face mami ceva bun de papa, voi tzushti cu pozatoru' si gata...https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_twisted.gif

Hai, ca pe baietei ii inteleg, is tati pa yacht si au sesiune se epilare definitiva (n'est pas, Musiu Papparoti?), da' voi?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/blink.gif Tot poze d'astea misterioase, blue, green, pink, blak!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/ohmy.gif

Aminaryi bine ai venit! Imi place poza ta si, parca ochii ar fi ceva mai deschisi asa, nu?

Aminary,

Mai bifam o frumoasa in lista.

Oricat ai motototlit poza aia si ai alb-negrit-o,tot nu poti ascunde realitatea.

multumesc frumoaselor, sunteti niste dragute! :scratch:

si cu ocazia asta invatai sa folosesc multi quote :scratch:

Zoazorel pai nu stii ca noaptea toate pisicile sunt negre? :scratch:

ma bucur sa vad artistii culinari! Pe unii ii stiam deja din poze mai vechi, pe altii acum ii vad prima data.

nu am o poza cu ochelari sau par tras pe fata, da m-am ascuns cu un efect de invechire, asa ca nu se vede culoarea ochilor :scratch:

esti draguta, semeni foarte mult cu o cunostinta de-a mea, ai studiat cumva la Timisoara ?

Tu Raluca,

Eu stiam ca situatia-i albastra de cand ti-ai luat halatu,da nici chiar asa !https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif

Vorba lui Zozo,black,pink,blue,......buhuhuhuuuuu.... https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif

No, servus dragele mele,

N-am putut a scrie pana acum, prins fiind cu diferite treburi gospodaresti, adica am stropit pomii inainte de butonul roz, am mancat si m-am relaxat un pic, nu ? :pupic:

Ralu, si mie mi se pare cunoscut pomul ala din fundal si daca stau bine sa ma gandesc si iata ca am stat, Jorj a lu' Stella, pupa-o-as de scumpa ce este, deci Jorj, cunoaste si el copacul ca doar impreuna ne-am sprijint de el asta vara :beer2:

Zozo, sigur ca avem liber la pupat, dar intotdeauna se incepe cu mine, da? :D

Lori dear, cum poti sa spui ca stam ascunsi, ca nimeni nu ne stie, asta nu e adevarat, ia vin-o tu la tzara la noi si intreaba de dragalasii aia care stau la casa cu acoperis albastru si ai sa vezi ca ne stie toata lumea, se bucura si rade de intrebare :drool:

Eataly, sigur ca o sa vedem toti baietii, dar stii cum se spune, little by little, asa ca uite inca o poza de grup un pic mai colorata pentru ca am observat ca dungutele si decolteurile au fost un pic cam prea incitante =))

Deci, de la mijloc spre dreapta si spre stanga in aceeasi ordine aleatorie ca si la poza de la yacht :((

http://img.photobucket.com/albums/v178/Milorad/73nmsl.jpg

Sir,

Poza asta colorata ma duce cu gandul la un banc :

Vasile ii zice lui Gheorghe :

-Vai mai ce nervos sunt !

-Da de ce mai ?

-Pai auzi,azi mi-a zis unu ca-s gay !

-Vai de mine ,si tu ce-ai facut ?

-Pai ce sa fac >I-am dat cu posetutza-n cap !https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif

No, servus dragele mele,

N-am putut a scrie pana acum, prins fiind cu diferite treburi gospodaresti, adica am stropit pomii inainte de butonul roz, am mancat si m-am relaxat un pic, nu ? :pupic:

Ralu, si mie mi se pare cunoscut pomul ala din fundal si daca stau bine sa ma gandesc si iata ca am stat, Jorj a lu' Stella, pupa-o-as de scumpa ce este, deci Jorj, cunoaste si el copacul ca doar impreuna ne-am sprijint de el asta vara =))

Zozo, sigur ca avem liber la pupat, dar intotdeauna se incepe cu mine, da? :D

Lori dear, cum poti sa spui ca stam ascunsi, ca nimeni nu ne stie, asta nu e adevarat, ia vin-o tu la tzara la noi si intreaba de dragalasii aia care stau la casa cu acoperis albastru si ai sa vezi ca ne stie toata lumea, se bucura si rade de intrebare :((

Eataly, sigur ca o sa vedem toti baietii, dar stii cum se spune, little by little, asa ca uite inca o poza de grup un pic mai colorata pentru ca am observat ca dungutele si decolteurile au fost un pic cam prea incitante :D

[b]Deci, de la mijloc spre dreapta si spre stanga in aceeasi ordine aleatorie ca si la poza de la yacht :D [/b]

sa-i mance mama de fromosi. ptiu,ptiu! cand v-am vazut m-am si gandit ca mirositi a portocale,zmeura ,lamaie,mar, cirese...dar ultimul...nu pot nici cum sa-l identific dupe miros. sa fie trandafir oare :drool: ? hai bre nu ne mai fierbe, care esti ultimul din dreapta, sau ...stanga? :beer2:

Auzi draga, tu vorbesti serios?

Tu crezi ca Vaxile al nostru ... ?

https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif

Vai,draga,

Vaxile al nostru,ii tragea un box intre masele https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/075.gif .

Eu vorbeam de Vasile "de la trei ",ala care si-a cumparat saptamana trecuta pantalonii aia fumosi de lac,

decoltati pe fesehttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif

Ma bucur sa vad poze noi si pup fetele si baiatul!

Stelluto, asa cum a zis si Pisko, ochii tai sint minunati!

Alina esti frumoasa rau!

Mariette, ma bucur sa te cunosc!

Oana, nu cred ca ai primi plingeri daca ai pune si fro poza mai indecenta :drool:

Nico, reusita poza!

BonBon, ti-au furat astia poza si au manufacturat numirea lui Obama :D?

Cosmina, tinara si frumoasa!

Dani-ela, nice to meet you!

Zozo, esti totala!

Eataly, superba!

Lori, tu esti minunata!

Diamond, ai niste ochi ...:beer2:

Sorina, ma bucur ca pot asocia numele cu un chip!

Geany, intr-adevar esti tinara si frumoasa!

Petu, poza aia de vacanta este totala!

Sophie, pune si tu o poza mai clara te rog :D

Cec, imi place familia ta!

M(:D, sade bine betelia de la bor =))

Shefoo-ooo, ne trebuie o poza reala, ca sa putem infiinta un fun club :((

Rares, poza aia cu mustacioara lui - pana canarului e totala!

Daca am sarit pe careva, scuzoaiele mele, dar mult mai scriserati!

multumesc :pupic:

si eu sunt "tare mandra" cu ea

Sa nu zicetzi ca nu vin si io p-aci , pun o poza de-o mai pusai la casa.....din decembrie , de cant nu se umflase gogoasa in mine....

PESEU: io mi-s aia din mijloc :)

post-34-126864700706_thumb.jpg

Nu suntetzi normali :)))))))))))))) Mi-ati facut ziua, va pup!! Coloratilor, care estetzi!

Sir, atunci o voi repere derect din avion :P

Sa nu zicetzi ca nu vin si io p-aci , pun o poza de-o mai pusai la casa.....din decembrie , de cant nu se umflase gogoasa in mine....

[b]PESEU: io mi-s aia din mijloc :P[/b]

noroc ca ai precizat :P io stateam pe ganduri...care sa fie dom`le fata noastra? al din stanga, al din dreapta?? :D

pupici la fata frumoasa cu gogoasa la purtator :)

Eataly, sigur ca o sa vedem toti baietii,

[color=#0000FF][size=4][b]Don't hold your breath! :P

[i]"Regardez-moi, Milord,

Vous n'm'avez jamais vue...

...Mais... vous pleurez, Milord?

C'a j'l'aurais jamais cru!..."[/i][/b][/size][/color]

dar stii cum se spune, little by little, asa ca uite inca o poza de grup un pic mai colorata pentru ca am observat ca dungutele si decolteurile au fost un pic cam prea incitante :D

Deci, de la mijloc spre dreapta si spre stanga in aceeasi ordine aleatorie ca si la poza de la yacht :)

Avand in vedere ca se colinda net-ul in cautare de baieti veseli, rezerva mea exprimata anterior mi se pare justificata.

Nu m-am suparat, nu-s nici ghei ci ... trist :D

Cel mult, asa cum m-am exprimat si alta data lesbian :D daca definitia ar fi "cineva care iubeste femeile" :P

Bai ză uei. Pe fete de ce nu le-ai travestimentat?

No harm done!

:D

Nu mai astept sa ma travesteasca Millord,

Yote sefuuu,asta-s yo in varianta lesbi.

Sper ca ma mai iubesti .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif

post-48-126865410158_thumb.jpg

Simo,

Ia pune tu poza aia mai" gogosata",sa te vedem cat esti de frumoasa.

Any Annette,

Te-am vazut cateva pagini mai in urma batand din palme ,dar poza ,unde-i ?

Sa ma prezint si eu!Ma numesc Dana (si Marieta),am...ani.Fotografiile sunt din septembrie anul trecut,de la BIKE FEST Deva!

...

Mariette, poza mea preferata este cea de langa robotul acela muncitor. Ma bucur ca ti-am vazut chipul. Sunteti draguti!

Ia sa ma vedeti si pe mine, nu in toata spendoarea mea... ci doar artista cum sunt:)))

...

Mamaaa ce de blonzi!! Sa-ti traiasca mititelul!

Vin si eu cu o fotografie de anul trecut, alta mai recenta si decenta :D) nu am

...

Desi te stiu de muuulta vreme dupa ID, acuma te vad prima data si ma bucur. :)

Laura,

Eu nu te-am mai vazut pana acuma.

Esti foarte draguta,eleganta si sobra.

Jupanul tau pare bland si bun.

Sa fiti fericiti pana la adanci tinereti !

...

Offf Piscotel, neatenta ce-mi esti tu, apai io-s una din acelea care chiar a pus poze multe de-a lungul timpului, eu nu mi-s timida, e adevarat ca cele mai multe le-am pus pe topicul de dincolo de la Metode Drastice. Dar de acum incolo le-oi pune si aici ca avem topic special. :D

ma bucur sa vad artistii culinari! Pe unii ii stiam deja din poze mai vechi, pe altii acum ii vad prima data.

nu am o poza cu ochelari sau par tras pe fata, da m-am ascuns cu un efect de invechire, asa ca nu se vede culoarea ochilor :D

Degeaba ai invechit poza, tot frumoasa esti! :D

Uite-o si pe Laura(-lala)!Ma bucur sa te vad, nu cred ca te-am vazut dincolo!Sau te-am pierdut?Daca da, scuze! :)

E prea posibil sa ma fi pierdut, eu am pus poze mai mult la diete, dincolo. Bucuria e reciproca, mai ales ca si eu tot aici te-am vazut pentru prima data. :)

...

Raluca draga, asta-i de rau sau e de bine?? :D La-s ca nici cu tine nu mi-e rusine, cu toata albastreala aia tot se intrezareste o frumusheatza! :P

No, servus dragele mele,

...

Deci, de la mijloc spre dreapta si spre stanga in aceeasi ordine aleatorie ca si la poza de la yacht :)

Parca nu eram destule femei pe topic, ai mai venit si tu cu bombonelele astea! :D

...

Ce-mi place poza! Intre doi nu te ploua! :)