January 28, 201313 yr comment_182560 Buna ziua... Buna ziua si incantata de cunosteala! Cam ganditoare.... pe unde umblau gandurile matale? Foxxy,gandurile mele(se gandeau) daca sa pun poza sau nu ...nu ma prea arat eu,dar vazand ce doamne frumoase,prietenoase sunt pe aici m-am hotarat sa ''ma arat''si eu Report
January 28, 201313 yr comment_182563 Buna ziua... Buna ziua si incantata de cunosteala! Cam ganditoare.... pe unde umblau gandurile matale? Foxxy,gandurile mele(se gandeau) daca sa pun poza sau nu ...nu ma prea arat eu,dar vazand ce doamne frumoase,prietenoase sunt pe aici m-am hotarat sa ''ma arat''si euSi bine ai facut! Am vrut sa zic ca ai ochi gri (cam la fel ca mine), da' am zis ca poate mi se pare de foame... Report
January 28, 201313 yr comment_182572 Buna ziua... De ce ai tinut ochii astia ascunsi? Pai se poate?! Report
January 28, 201313 yr comment_182588 Laura_lala, frumusica si cele sapte beri Ma bucur sa te revad Report
January 28, 201313 yr comment_182658 Buna ziua... Hoopaaa! Lume noua! Bine te-ai aratat! Fata, da'stiu ca ai niste ochi....Oau! Dar de zambit, tu cand zambesti?Incantata de cunostinta! Report
January 28, 201313 yr comment_182663 Buna ziua... Hoopaaa! Lume noua! Bine te-ai aratat! Fata, da'stiu ca ai niste ochi....Oau! Dar de zambit, tu cand zambesti?Incantata de cunostinta!Zozo,de obicei eu sunt o ''ranjita'',dar asa,de prima impresie trebuia sa fiu putin serioasa Report
January 28, 201313 yr comment_182695 Hello, Laura! si tu spuneai ca ai avut probleme mari de greutate:blink:? imi place mult ce vad! Hello, Destiny! incantata de cunostinta, Doamnelor! Report
February 1, 201313 yr comment_183164 Laura, imi pare bine sa te mai vad pe aici! Destiny, si mie imi pare bine de cunostinta si intr-adevar ai ochi deosebiti! Report
February 11, 201313 yr comment_184728 Ce de poze noi, ce de personaje tinere, vesele si ghiduse.Zerda, tu parca esti un copil pus pe sotii Laponica, tare-as fi vrut sa te vad si eu mireasa, imi plac tare mult miresele. Nu mai pui o poza pentru mine, pliiiiiizzzzzz Destiny, incantata de cunostinta Alpha, faina poza Imi place zgomotul facut de motoare, imi place sa le vad, le admir de cate ori am ocazia, da' nu m-as cocota in veci pe unul. Prefer un pachet de muschi american (Camaro, Challenger) Report
February 13, 201313 yr comment_185314 Heleu! Ma mai tineti minte? Iaca vin cu un update proaspat de ieri. Mi-a mai crescut parul si cu toate ca taaaare m-as tunde, am zis ca pana de Paste nu ma ating de el. Of, si am si suvite argintii Si dupa cum se observa eu nu ma prea machiez. De lene! Report
February 13, 201313 yr comment_185315 Ar trebui sa te machiezi sa-ti scoti ochii in evidenta!! Ti-ar sta foarte bine! Report
February 13, 201313 yr comment_185318 Si mama tot asa imi zice. Ei, cateodata imi dau si eu cu creionul pe la ochi, dar cam rar... Report
February 13, 201313 yr comment_185331 Ia,ca vin eu in inspectie si o invat pe Stefania sa te fardeze! Aveam o vecinica mica, mai faceam babysitting cu ea in facultate, ca sa ma lase sa invat cat era in zona, ii dadeam fardurile, ma asezam pe jos langa canapea, eu citeam si ea ma farda. Am fost verde cu albastru cu rosu, cu mov, cu bej, dar statea linistita cat o lasam sa-si faca numarul! Dupa aia am invatat-o sa ma defardeze, sa vezi ce ma freca pe fata puslamaua! Report
February 13, 201313 yr comment_185340 Asa a patit buni cand a fost la noi. Stef o machia si o aranja la par toata ziua. Report
February 14, 201313 yr comment_185350 Buna ziua... Buna sa-ti fie inima doamna cu ochi frumosi (verzi?).Laura, mi-a fost dor de tine, bine ca mai dai cate-un semn din cand in cand! Hai noroc!Hop si eu...!!Laura mai vino pe aici!Mariana pup! Report
February 14, 201313 yr comment_185351 Bonjurica AURA Nu te machiezi pt ca pe la matale se poarta mult valorile naturalle Report
February 14, 201313 yr comment_185354 Aura, esti tanara si frumoasa natural! Si cred ca ai parul bun. Sa nu mai zici ca ti-e lene sa te machiezi, daca n-o faci acum, la tinerete, cand ai ce scoate in evidenta, cand ai s-o faci, cand s-or vedea ridurile si cearcanele? Cred c-o sa ai o surpriza placuta c-un pic de culoare adaugata. La tinerete, de-atata munca si graba permanernta, rar puneam cate-un inel, chiar si verigheta. Si mi-a atras atentia o colega mai in varsta pe care eu o pretuiam, ca daca nu port la tinerete, mai tarziu cand vor aparea petele de varsta si pielea uscata o voi face, ca sa-mi subliniez frumusetea mainilor? Avea dreptate. Report
February 14, 201313 yr comment_185360 Hei, Aura, tanara si frumoasa, ma bucur sa te vad!Nici eu nu ma machiez (nici nu prea stiu, drept sa spun). Report