March 31, 201313 yr comment_192012 Uitati-ma si pe mine la Budapesta, in toamna. Mi-am dat seama ca-s cam scumpa la vedere Report
April 1, 201313 yr comment_192121 Uitati-ma si pe mine la Budapesta, in toamna. Mi-am dat seama ca-s cam scumpa la vedere Pai chiar ca esti. Ma bucur sa te vad, ce tanara esti! Report
April 1, 201313 yr comment_192134 Ce aparitie chic la orizont! Imi pare foarte bine de cunosteala si nu mi-am putut abtine un impuls invidios pentru pielea de bebelus pe care o ai Report
April 1, 201313 yr comment_192137 Uitati-ma si pe mine la Budapesta, in toamna. Mi-am dat seama ca-s cam scumpa la vedere Ma bucur sa te vad! Esti o "scumpa"! Report
April 1, 201313 yr comment_192219 Multumesc, doamnelor! M-ati facut sa rosesc Nu-s chiar adolescenta Acum in aprilie implinesc 30 de ani. Report
April 2, 201313 yr comment_192306 Multumesc, doamnelor! M-ati facut sa rosesc Nu-s chiar adolescenta Acum in aprilie implinesc 30 de ani. Moama, indecent de tanara si frumoasa!Ai o amenda de la mine. Report
April 2, 201313 yr comment_192310 Uitati-ma si pe mine la Budapesta, in toamna. Mi-am dat seama ca-s cam scumpa la vedere Bobitaaaa! Incantata de cunostinta! Ce dulcica si poznasa esti! Si de-a dreptul "babaciune"! Auzi, 30 de ani! Eheeeiiii, maica, pe vremea mea... Cum stai cu decorarea bucatariei? Report
April 2, 201313 yr comment_192315 Uitati-ma si pe mine la Budapesta, in toamna. Mi-am dat seama ca-s cam scumpa la vedere Ooooooooooo, incantata de cunostinta! Si frumusica si tinerica! Report
April 2, 201313 yr comment_192321 Multumesc, doamnelor! M-ati facut sa rosesc Nu-s chiar adolescenta Acum in aprilie implinesc 30 de ani. Moama, indecent de tanara si frumoasa!Ai o amenda de la mine. Multumesc! Si tu esti frumoasa foc Asta ca sa nu mai spun de fetita ta-e o scumpa! Uitati-ma si pe mine la Budapesta, in toamna. Mi-am dat seama ca-s cam scumpa la vedere Bobitaaaa! Incantata de cunostinta! Ce dulcica si poznasa esti! Si de-a dreptul "babaciune"! Auzi, 30 de ani! Eheeeiiii, maica, pe vremea mea... Cum stai cu decorarea bucatariei?Zoazo, multumesc!Credeam ca m-ai mai vazut pe FB Am cam terminat cu bucataria pentru moment. Masa si scaunele nu ma satisfac dar inca mai caut ceva potrivit. Acum ma imprietenesc incetinel cu noul cuptor. Uitati-ma si pe mine la Budapesta, in toamna. Mi-am dat seama ca-s cam scumpa la vedere Ooooooooooo, incantata de cunostinta! Si frumusica si tinerica! Multumesc, Foxyy! Si eu sunt incantata de cunostinta Report
April 3, 201313 yr comment_192356 Multumesc, doamnelor! M-ati facut sa rosesc Mai roşeşte o dată, că eu m-am trezit mai târziu Eu am o vagă amintire cu tine, cu nişte ochelari de soare mari de tot, şi tot aşa veselă şi ghiduşă. Tu erai au ba? https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif Report
April 3, 201313 yr comment_192363 Cafelutzo , Ma bucur sa te vad ,https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/hello.gifTanara , frumoasa,eleganta . Report
April 3, 201313 yr comment_192476 Multumesc, doamnelor! M-ati facut sa rosesc Mai roşeşte o dată, că eu m-am trezit mai târziu Eu am o vagă amintire cu tine, cu nişte ochelari de soare mari de tot, şi tot aşa veselă şi ghiduşă. Tu erai au ba? https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif Eu, eu! Asa mi-s eu - mai distrata Report
April 3, 201313 yr comment_192478 Cafelutzo , Ma bucur sa te vad ,https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/hello.gifTanara , frumoasa,eleganta .Multumesc! :* Report
April 3, 201313 yr comment_192481 Bobita, imi pare bine sa te cunosc! acuma dac-ai spart gheata, nadajduiesc sa ne vedem mai des. gata, te-ai asezat la casa ta? Report
April 3, 201313 yr comment_192484 Buna seara fete frumoase! Am dat o fuga pana la mare de Pastele Catolic... Mi-a fost dor de ea... [center][/center] Report
April 3, 201313 yr comment_192485 Buna seara fete frumoase! Am dat o fuga pana la mare de Pastele Catolic... Mi-a fost dor de ea...Buna seara! Si mie mi-a fost dor de tine! Report
April 4, 201313 yr comment_192519 Buna seara fete frumoase! Am dat o fuga pana la mare de Pastele Catolic... Mi-a fost dor de ea... Buna si tie, fata frumoasa si subtirica! Ce-mi place fusta! Report
April 4, 201313 yr comment_192537 Frumoasa fata, frumoasa fusta dar mareaaaaaa La mare nu ma uit, ca sa nu m-apuce dorul prea tare... Report
April 4, 201313 yr comment_192567 Titi, Tu te plangi de colesteroale ?Pai esti o balerina .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif Report
April 4, 201313 yr comment_192641 Multumesc frumos Fustita e de fapt rochita, am noroc ca sunt inalta (1.78) si disimulez bine kg, si colesterolul il am de la tata O floricica pentru fiecare! Si puteti sa va si balaciti un pic... [center][/center] Report
April 5, 201313 yr comment_192805 Bobita, imi pare bine sa te cunosc! acuma dac-ai spart gheata, nadajduiesc sa ne vedem mai des. gata, te-ai asezat la casa ta?Pusa, promit ca o sa mai pun fotografii Da, ne-am mutat la noi acasa de vreo luna. Acum inca mobilam (inca nu am gasit tot ce aveam nevoie). Bucataria, baia sunt mobilate complet iar restul in proportie de 60%. Dar e mai bine si mai frumos ca oriunde Ma bucur sa va cunosc Titirimundi Si Boabe de Cafea!Si mie, Cristina! Report