Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Artistii Culinari, in toata splendoarea lor!

Featured Replies

:rolleyes: Uitati-ma si pe mine la Budapesta, in toamna. Mi-am dat seama ca-s cam scumpa la vedere =))

Pai chiar ca esti. Ma bucur sa te vad, ce tanara esti!

Ce aparitie chic la orizont! Imi pare foarte bine de cunosteala si nu mi-am putut abtine un impuls invidios pentru pielea de bebelus pe care o ai :rolleyes:

:rolleyes: Uitati-ma si pe mine la Budapesta, in toamna. Mi-am dat seama ca-s cam scumpa la vedere =))

Ma bucur sa te vad! Esti o "scumpa"!

:pupic: Uitati-ma si pe mine la Budapesta, in toamna. Mi-am dat seama ca-s cam scumpa la vedere :pupic:

Bobitaaaa!:pupic: Incantata de cunostinta! Ce dulcica si poznasa esti! :drool: Si de-a dreptul "babaciune"! Auzi, 30 de ani! Eheeeiiii, maica, pe vremea mea...

Cum stai cu decorarea bucatariei?

Multumesc, doamnelor! M-ati facut sa rosesc

Nu-s chiar adolescenta Acum in aprilie implinesc 30 de ani.

Moama, indecent de tanara si frumoasa!

Ai o amenda de la mine. :floare:

Multumesc! Si tu esti frumoasa foc :) Asta ca sa nu mai spun de fetita ta-e o scumpa!

Uitati-ma si pe mine la Budapesta, in toamna. Mi-am dat seama ca-s cam scumpa la vedere

Bobitaaaa!:cheers: Incantata de cunostinta! Ce dulcica si poznasa esti! :-* Si de-a dreptul "babaciune"! Auzi, 30 de ani! Eheeeiiii, maica, pe vremea mea...

Cum stai cu decorarea bucatariei?

Zoazo, multumesc!Credeam ca m-ai mai vazut pe FB :rolleyes: Am cam terminat cu bucataria pentru moment. Masa si scaunele nu ma satisfac dar inca mai caut ceva potrivit. Acum ma imprietenesc incetinel cu noul cuptor.

Uitati-ma si pe mine la Budapesta, in toamna. Mi-am dat seama ca-s cam scumpa la vedere

Ooooooooooo, incantata de cunostinta! :headbang: Si frumusica si tinerica! :floare:

Multumesc, Foxyy! Si eu sunt incantata de cunostinta ;)

Multumesc, doamnelor! :floare: M-ati facut sa rosesc :headbang:

Mai roşeşte o dată, că eu m-am trezit mai târziu :rolleyes:

Eu am o vagă amintire cu tine, cu nişte ochelari de soare mari de tot, şi tot aşa veselă şi ghiduşă. Tu erai au ba? https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif

Cafelutzo ,

Ma bucur sa te vad ,https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/hello.gif

Tanara , frumoasa,eleganta .

Multumesc, doamnelor! :D M-ati facut sa rosesc :D

Mai roşeşte o dată, că eu m-am trezit mai târziu :)

Eu am o vagă amintire cu tine, cu nişte ochelari de soare mari de tot, şi tot aşa veselă şi ghiduşă. Tu erai au ba? https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif

:) :-* :D Eu, eu! Asa mi-s eu - mai distrata :)

Cafelutzo ,

Ma bucur sa te vad ,https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/hello.gif

Tanara , frumoasa,eleganta .

Multumesc! :*

Bobita, imi pare bine sa te cunosc! acuma dac-ai spart gheata, nadajduiesc sa ne vedem mai des. gata, te-ai asezat la casa ta?

Buna seara fete frumoase!

Am dat o fuga pana la mare de Pastele Catolic... :) Mi-a fost dor de ea...

[center]

post-314-13650185558156_thumb.jpg[/center]

Buna seara fete frumoase!

Am dat o fuga pana la mare de Pastele Catolic... :) Mi-a fost dor de ea...

Buna si tie, fata frumoasa si subtirica! Ce-mi place fusta!

Frumoasa fata, frumoasa fusta dar mareaaaaaa :love7:

La mare nu ma uit, ca sa nu m-apuce dorul prea tare...

Titi,

Tu te plangi de colesteroale ?

Pai esti o balerina .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif

Multumesc frumos =))

Fustita e de fapt rochita, am noroc ca sunt inalta (1.78) si disimulez bine kg, si colesterolul il am de la tata :((

O floricica pentru fiecare! Si puteti sa va si balaciti un pic...

[center]post-314-13650992634363_thumb.jpg[/center]

Bobita, imi pare bine sa te cunosc! acuma dac-ai spart gheata, nadajduiesc sa ne vedem mai des. gata, te-ai asezat la casa ta?

Pusa, promit ca o sa mai pun fotografii ;) Da, ne-am mutat la noi acasa de vreo luna. Acum inca mobilam (inca nu am gasit tot ce aveam nevoie). Bucataria, baia sunt mobilate complet iar restul in proportie de 60%. Dar e mai bine si mai frumos ca oriunde :-*

Ma bucur sa va cunosc Titirimundi Si Boabe de Cafea!

Si mie, Cristina! ;)