April 29, 201313 yr comment_195991 Babă, ha, care babă? Eu sunt babă, nu tu! Tu, baba??? Ai grija ce vorbesti ! Report
April 29, 201313 yr comment_195992 Ce? Care baba, unde e? Eu vad o fata frumoasa si distinsa.Freza iti vine foarte bine Eataly Report
April 29, 201313 yr comment_195993 Babă, ha, care babă? Eu sunt babă, nu tu! Tu, baba??? Ai grija ce vorbesti ! Tac ma cheamă... Report
April 29, 201313 yr comment_195995 Babă, ha, care babă? Eu sunt babă, nu tu! Tu, baba??? Ai grija ce vorbesti ! Tac ma cheamă... Report
April 30, 201313 yr comment_196020 Daca tu esti baba io-s fecioara .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gifSuper iti sta freza ! +1 ! auzi la ea! Report
April 30, 201313 yr comment_196031 Ia... faceti loc!Babele au prioritate! Lili, fara "babe" in primul rand, imi place ca te-ai tuns in stilul meu! Report
April 30, 201313 yr comment_196076 În viteza cu care trec pe aici era să nu apuc să scriu. Lili, babă dragă, să trăieşti mulţi ani (că de florii nu am apucat să-ţi urez) şi să îmbătrâneşti mai departe tot aşa, că eşti bine https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif Report
April 30, 201313 yr comment_196078 Boni, mama draga, dar ce veste imi dai?Eu-s de florii?Hai ca n-am stiut. Oricum iti multumesc! Report
April 30, 201313 yr comment_196080 Boni, mama draga, dar ce veste imi dai?Eu-s de florii?Hai ca n-am stiut. Oricum iti multumesc! Pai numele tau vine de la Lilium - crin. La multi ani, ca te sarisem si eu! Noroc de Boni! Report
April 30, 201313 yr comment_196085 Păi eşti Lili, nu? Uite aici ce de flori https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/rolleyes.gifNorocul tău că nu stai pe aproape că te trezeai cu noi la uşă şi nu ştiai de ce https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif Oricum, că te ştii sau nu floare, eu v-am avut în gând şi pe tine şi pe cealaltă Lili şi toate florile de aici în ziua de florii. Report
May 1, 201313 yr comment_196171 Va pup pe toate si mai puneti si voi poze. Lili, da sa pup o "baba" frumoasa si cocheta. Hai ca pun si eu un update, eu chiar mai baba ca tine. Report
May 1, 201313 yr comment_196181 Asa Gabitza, brava!Nu esti mai baba decat mine, n-auzi ca eu sunt o "florie"?!Esti mai floare decat mine! Poate ademenim caldura cu toate "floriile" astea! Bonilica, eu in treizeci si ceva de ani, n-am sarbatorit niciodata.Am inflorit si eu tarziu. Sunt planta tarzie eu. Report
May 1, 201313 yr comment_196188 Numai babe frumoase pe aici! Sa stiti ca eu as mai pune cate o poza cu mine, doar ca nu mi le face nimeni. Eu sunt pozarul sef.Chiar ma uitam mai devreme prin poze si ultima mai decenta ar fi de anul nou. Celelalte sunt incercari deale soatei, care e cam glumet de felul lui, asa ca nici macar nu le iau in considerare. Oi fi eu baba, da' nici chiar asa! Stati ca editez, pt ca am reusit sa gasesc ceva mai decent din luna lu' febrar... In casa Si afara, ca de, mai trebuie si sa muncim Report
May 1, 201313 yr comment_196205 Sorina, esti frumoasa, dar ca si Alina daca ai zambi mai mult ai fi si mai si Pupaturi celor doua protagoniste din prima poza. Report
May 1, 201313 yr comment_196210 Gabi, super arati. Imi place culoarea bluzei tale. Sorina, de acord cu stella, doua frumuseti. dar unde-i a treia? facea pe pozaru'? Report
May 1, 201313 yr comment_196216 Multumesc fetelor!V-am zis eu ca soata face experimente pe pielea mea... In prima poza era deja seara si eram superobosita. Tocmai ma pregateam sa plec iar la munca.Giulietta se prinsese de figura ca plec la munca asa ca venise sa ma salute, Mara era in pat la desene.In a doua se pleaca la munca... Milena si mie-mi place bluzita ca tare e moale si imi tine de cald... si culoarea, bine-inteles, ca altfel nu as fi cumparat-o. Report
May 1, 201313 yr comment_196217 Gabi, arati superb si plina de energie. Sorina, frumoasa ca deobicei si imi place tunsoarea ta. Report
May 1, 201313 yr comment_196219 Ia... faceti loc!Babele au prioritate! Ce baba visezi????? Eu vad o tanara eleganta si frumoasa, tunsa modern! Esti super..EATALY....imi sta perfect...hai poate imi schimb si eu tunsoarea ca bobu asta asimetric...e cam invechit!! Report
May 1, 201313 yr comment_196221 Titi, Tu te plangi de colesteroale ?Pai esti o balerina .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gifTiti esti un super model....cred ca esti topul de pe acilea!!! Report
May 1, 201313 yr comment_196223 Sorina, esti frumoasa, dar ca si Alina daca ai zambi mai mult ai fi si mai si Pupaturi celor doua protagoniste din prima poza.Subscriu la ce spune Stella...ai stil si distinctie!! Report
May 1, 201313 yr comment_196224 Gabi..incintata...mi se pare mie sau acum niste ani m ai sunat???Sa fac confuzie??? Report
May 1, 201313 yr comment_196225 Sorina, frumoasa ca deobicei si imi place tunsoarea ta. Si mie imi placea muuult de tot! Acum tot cam asa sunt, dar imi placea mai mult cea din iarna. Sorinuca, tu esti mama eroina. Pupam trei fete cucuiete! Oooooo, nici chiar asa! Subscriu la ce spune Stella...ai stil si distinctie!! Va multumesc, fetelor! Va pupicesc pe toate! Report