Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Artistii Culinari, in toata splendoarea lor!

Featured Replies

Oh, Carmen, mai ai până atunci, ești încă mica... mulțam de complimente. :pupic:

Tare draguta esti :pupic: , dar cred ca tu esti mai mica. Dar tot vreau sa arat asa bine ca tine candva :floare:

Koral, mi-a fost dor sa te vad, arati minunat!

P.S. Si cumnata mea a fost la targ, daca stiam o puneam sa te caute si sa-ti transmita salutari de la mine...

P.S. Si cumnata mea a fost la targ, daca stiam o puneam sa te caute si sa-ti transmita salutari de la mine...

Poate am si povestit, ca n-a fost foarte mare spatiul, am vorbit cu multa lume... La ce scoala/liceu e cumnata ta?

Am preluat salutarile tale, oricum! :*

Poate am si povestit, ca n-a fost foarte mare spatiul, am vorbit cu multa lume... La ce scoala/liceu e cumnata ta?

Am preluat salutarile tale, oricum! :*

E din Ulmeni (grup scolar Florian Ulmeanu, sper ca nu i-am pocit numele).

Pai eu am avut standul chiar langa ei, précis ne-am intersectat, poate am si povestit... arata-i poza, poate e mai usor asa...

Ioana zi si ie ce mananci, arati super. Si ce finuta esti, ai un zambet de toata frumusetea :wub: !

:105: esti tu o draguta.Toata lumea ma intreaba ce mananc, ei bine de toate,inclusiv seara tarziu =))

Ioana, multumesc la fel. Zici tu ca ai cearcane dar nu se vad nicicum. Te pup si ma bucur si eu sa te vad. Noroc ca ne-a provocat Lily, ca uite cum am iesit la lumina, ca "florile". :blush:

da,da, noroc cu Lilly

Wow, ce bine arati Ioana, si zau ca nu se vad cearcanele...

saru-mana Stellina.nu se vad,da sunt acolo B)

Tu ai reusit sa-i furi Stellei secretul? Nu te-am vazut de 3 ani, dar arati mai tinerica pe zi ce trece! :appl:

De fapt, de ce ma mir.... cu blanoasele pe langa tine, normal ca intineresti! :105:

Pai ia trageti voi o fuga pe la Jermanica si ne mai vedem ca Mitzi intreaba de tine =))

Ioana aratai foarte bine, chiar foarte bine!! Eu nu te vazusem pana acum!

Multumesc tiza.Cred ca ai uitat tu,da m-am mai aratat inclusiv la blanoase.

Frumoasa zambareatza!

Pupic!

:105:

Ioana, tu esti majora? Jura-te! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif

nu poci sa ma jur,caci as minti,inca n-am bolentin B)

Ioana, arati tare bine si chiar daca esti obosita zambetul tau spune ca esti fericita si ti-e bine.

mercic

Ioana, Titi, ma bucur sa va vad. Sunteti tinere si frumoase.

multam,io zic ca toate de pe arta suntem tinere si frumoase.doar unele sunt mai timide si nu se arata

Titi, Ioana, sunteti super!!!!!

:105:

Ioana[/b], arati foarte bine si esti tare tanara, joviala si frumoasa. Ma tot gandesc la ce a zis Foxu' si parca da, la silueta/aer semanam....

cu urmatoarea ocazie cand vin in tara ne vedem,atunci putem spune daca semanam :blush: .Cat de tinerete, ehee, sunt la suflet,asa e.caci altfel nici tu nu poti spune ca esti batrana :appl:

Stiu ca dau cam rar pe-aici, pentru ca nu are cine sa-mi faca poze ( nici timp de poze nu am) , dar macar va admir pe voi, de cate ori puneti , careva, o fotografie.

Lili, Sorina, Gabi, Titi, Ioana, voi chiar intineriti pe zi ce trece, chiar nu va recunosc!

In ultima vreme m-am tot plans de cat de mult am de lucru, si cat de problematica e situatia la locul de munca, din cauza schimbarii conducerii si a managementului... sa-i spun, euphemistic, dezordonat :)

Dar pentru ca eu sunt perfectionista, fac ce trebuie si dupa standardele mele inalte, s-ar putea sa par putin cam obosita in poze, asta e, las' ca vine ea si vacanta si imi revin... asadar, de la munca, prima zi si a doua de la Targul ofertelor educationale pt. elevii claselor terminale ( a VIII-a si a XII-a ). Maine imi incep proiectul de grad, asa ca... din nou in pauza de artaculinara. :)

Stimata, doamna, arati super!!!!! :) Tot respectul pentru felul in care reusesti sa le faci pe toate! Esti eleganta in public, bucatareasa desavarsita acasa si sunt sigura ca esti un dascal / pedagog extraordinar la scoala. (sau cum s-o numi postul pe care-l ocupi - consilier??? :)). Felicitari! :)

Si eu pup pe toate fetele, mandrele, cochetele! Si in special pe "doamna profesoara"! :tongue3:

Si eu printre ciresii japonezi in floare:

post-88-13686230144318_thumb.jpg

post-88-13686230224824_thumb.jpg

Stiu ca dau cam rar pe-aici, pentru ca nu are cine sa-mi faca poze ( nici timp de poze nu am) , dar macar va admir pe voi, de cate ori puneti , careva, o fotografie.

Lili, Sorina, Gabi, Titi, Ioana, voi chiar intineriti pe zi ce trece, chiar nu va recunosc!

In ultima vreme m-am tot plans de cat de mult am de lucru, si cat de problematica e situatia la locul de munca, din cauza schimbarii conducerii si a managementului... sa-i spun, euphemistic, dezordonat :(

Dar pentru ca eu sunt perfectionista, fac ce trebuie si dupa standardele mele inalte, s-ar putea sa par putin cam obosita in poze, asta e, las' ca vine ea si vacanta si imi revin... asadar, de la munca, prima zi si a doua de la Targul ofertelor educationale pt. elevii claselor terminale ( a VIII-a si a XII-a ). Maine imi incep proiectul de grad, asa ca... din nou in pauza de artaculinara. :(

Stimata, doamna, arati super!!!!! :love7: Tot respectul pentru felul in care reusesti sa le faci pe toate! Esti eleganta in public, bucatareasa desavarsita acasa si sunt sigura ca esti un dascal / pedagog extraordinar la scoala. (sau cum s-o numi postul pe care-l ocupi - consilier??? :scratch:). Felicitari! :appl:

Multumesc, Foxyy. :pupic:

Da , postul e " consilier scolar ".

Si eu pup pe toate fetele, mandrele, cochetele! Si in special pe "doamna profesoara"! :love7:

post-88-13686230144318_thumb.jpg

post-88-13686230224824_thumb.jpg

Eleva Giorgiana dintr-a IX-a, iar ai chiulit de la ore???? Ia treci la doamna director in cabinet! Si apoi 3 sedinte la consilierul scolar !!! :scratch:

A, si " La multi ani! " :pupic:

Sa nu radeti, dar eu astazi am descoperit ca pot sa pun poze in postare chiar daca nu mai arata ca inainte numele atasamentului https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif De ceva vreme nu mai pun poze din cauza asta, am crezut ca e o problema la calculatorul/tableta meu(a). Asa ca azi pun poze pe la diverse topice. Ia sa pun si aici https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif

post-65-13690742638873_thumb.jpg

Giorgi, superbissimi acei ciresi si floarea dintre ei.

Maneki Neko incantata de cunostinta! ce tanara si frumoasa esti !

Sa nu radeti, dar eu astazi am descoperit ca pot sa pun poze in postare chiar daca nu mai arata ca inainte numele atasamentului https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif De ceva vreme nu mai pun poze din cauza asta, am crezut ca e o problema la calculatorul/tableta meu(a). Asa ca azi pun poze pe la diverse topice. Ia sa pun si aici https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif

Incantata de cunostinta!!! :drool:

Georgi, frumosi ciresii, frumoasa si mereu tanara si tu! :drool:

Maneki, esti tare frumoasa, ma bucur sa te vad!

Ce bine îţi stă printre pomii înfloriţi!!! Să rămâi mereu aşa cum esti :drool:

Asa ca azi pun poze pe la diverse topice. Ia sa pun si aici https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif

Mă bucur să văd şi o faţă, nu doar unghiile :hello: Eşti tânără şi frumoasă https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif