June 21, 201313 yr comment_201093 Koral, sunteti frumosi amandoi. Sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos, si sa aiba cat mai multe succese! Multumim, Milena ! Suntem frumosi si destepti! Pe deasupra, eu sunt si modesta... Report
June 23, 201313 yr comment_201166 Koral, ce flacau mare si frumos ai! Sa-ti traiasca! Eu sarbatoresc azi Ziua Interntionala a Iei Romanesti: Report
June 24, 201313 yr comment_201231 Koral, ce flacau mare si frumos ai! Sa-ti traiasca! Eu sarbatoresc azi Ziua Interntionala a Iei Romanesti: Felicitari! Tare bine-ti sede! Si mie mi-a placut sa imbrac astazi camasa populara si sa haladui pe campiile cu lanuri bogate imbracata cu ea, iacata-ma-s! Spun si aici ceea ce am spus si pe blog, Romania e cea mai frumoasa dintre lumi! Report
June 24, 201313 yr comment_201232 De unde si vorba, cal cu calaret se pierdeau prin holdele de grau. Frumos! Report
June 24, 201313 yr comment_201233 Da, acum confirm si eu ca mi-am imbracat baietii in toate culorile inafara de roz , ca nu le-a placut nici lor, nici mie... Ia, o poza recenta, de azi, ( fierbinte , adica) de la festivitatea de premiere a ciclului gimnazial... Aici, cu astronomul meu preferat V-am mai spus eu pe undeva ca sunteti frumosi, dar as repeta la nesfarsit, ca asta-i adevarul!Sa-ti traiasca baiatul si tu pe langa el sa te poti bucura intruna! Report
June 24, 201313 yr comment_201245 Cami, frumoasa ie. Si Stella are dreptate, esti foarte luminoasa si relaxata. Mie imi dai sentimentul ca nimic rau nu se poate intampla. Gela, cand ma uit la poza cu lanul de grau imi vine sa plang...E atat de frumos... Report
June 24, 201313 yr comment_201246 E plin pe-aici numai de oameni frumosi! Frumoasa initiativa cu "ziua iiei". Iar poza cu lanul de grau e sublima. Foarte frumos! Report
June 25, 201313 yr comment_201266 Koralina, ce baiat mare ai! Sa fiti sanatosi si succes mai departe astronomului! S-a facut repartizarea la licee? Gela, ce frumoasa poza, aia in lanul de grau! M-am bucurat si eu de privelistea asta bogata, in drum spre mare. Am vrut sa fac poza anuala in lanul de floare, dar abia era desfacuta putin rasarita.La tine e vremea mai inaintata sau a fost semanata mai devreme.Cami, ce frumos ca ai o ie! Tu la atata departare si ai una, iar eu aicea - nu. Report
June 25, 201313 yr comment_201268 Gela, ce frumoase-s pozele, minunate! La noi cred ca-ti ajunge graul pana mai sus de genunchi, mai mult nu.Cami, e tare frumoasa ia si-ti sade foarte bine cu ea. Report
June 25, 201313 yr comment_201277 Cami si Gela, frumoase ii, frumoase poze. Gela poza cu lanul de grau e splendida, aur curat. Report
June 25, 201313 yr comment_201293 Superbe zane avem !https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif Cami & Gela .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif Cami , esti frumoasa si Zen cu ie. Gela, poza din lanul de grau e foarte frumoasa.Nu ma satur sa ma uit . Report
June 25, 201313 yr comment_201307 Eu sarbatoresc azi Ziua Interntionala a Iei Romanesti: Cami, bravos, bravos de trei ori bravos!Si oja rosie e potrivita. Te imbratisez! Report
June 26, 201313 yr comment_201460 Haha, daca vreti sa stiti, la Londra m-amprodus in public pe strada ...incercam sa intekleg cum faceau cei doi super muzicieni sa * cante * ceva fain la acele oale Report
June 27, 201313 yr comment_201462 Haha, daca vreti sa stiti, la Londra m-amprodus in public pe strada ...incercam sa intekleg cum faceau cei doi super muzicieni sa * cante * ceva fain la acele oaleJamaica Report
June 27, 201313 yr comment_201463 Cami si Gela, frumos va sade in camasa populara! Cami, pe chipul tau se citeste armonia!Gela, toate pozele de pe la tine sunt splendide, dar asa cum au notat si fetele de dinainte cea din lanul de grau e ireal de frumoasa! Felicitari pentru toate cele cu care ne incanti ochii: maci, Dunare, floarea soarelui, etc. Sa ne surprinzi mereu cel putin la fel de frumos Stella, ce jucausa esti! Report
June 27, 201313 yr comment_201467 si ai reusit? Mda...in acele *cazane/oale* exista un oarece marcaj pentru note...dar nu e deloc comod.Am reusot ceva acolo, dar nici pe departe cu maestria lor...tipii erau formidabili, si super talentati.In plus erau extrem de haiosi, dupa cum se vede in poza... Report
June 27, 201313 yr comment_201470 Gella şi Cami, sunteţi superbe în iile voastre https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif Stella, tu eşti "firească" în orice ipostază. Orice ai face în poze ţi se potriveşte.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif Koralina, mândră eşti de băiatul tău! Ţi se vede pe chip. Baftă în continuare, să iasă totul aşa cum vă doriţi. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif Report
June 27, 201313 yr comment_201543 Merci foxulino, ca indreptasi poza...scuze ca e cam mare, dar asa am primit-o de pe un tel.... Report
June 28, 201313 yr comment_201591 Cami si Gela, aratati super! Stela, esti o figura ...stiu , dar tipii erau super faini si talentati Report
June 29, 201313 yr comment_201678 Koral, ce flacau mare si frumos ai! Sa-ti traiasca! Eu sarbatoresc azi Ziua Interntionala a Iei Romanesti: Felicitari! Tare bine-ti sede! Si mie mi-a placut sa imbrac astazi camasa populara si sa haladui pe campiile cu lanuri bogate imbracata cu ea, iacata-ma-s! Spun si aici ceea ce am spus si pe blog, Romania e cea mai frumoasa dintre lumi! Iertati-ma ca pun aici intrebarea: imi puteti spune unde gasesc o ie de cumparat, in ce magazine? Eu sunt la Cta, m-am tot uitat pe la diverse magazine fara rezultat din pacate. Unde pot achizitiona o ie frumoasa romaneasca? Report
June 30, 201313 yr comment_201732 Koral, ce flacau mare si frumos ai! Sa-ti traiasca! Eu sarbatoresc azi Ziua Interntionala a Iei Romanesti: Felicitari! Tare bine-ti sede! Si mie mi-a placut sa imbrac astazi camasa populara si sa haladui pe campiile cu lanuri bogate imbracata cu ea, iacata-ma-s! Spun si aici ceea ce am spus si pe blog, Romania e cea mai frumoasa dintre lumi! Iertati-ma ca pun aici intrebarea: imi puteti spune unde gasesc o ie de cumparat, in ce magazine? Eu sunt la Cta, m-am tot uitat pe la diverse magazine fara rezultat din pacate. Unde pot achizitiona o ie frumoasa romaneasca?Poate pe la tirgurile mestesugaresti,artizanate etc:-) Report