Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Artistii Culinari, in toata splendoarea lor!

Featured Replies

Aura, Verber, pupici la doua fete mumoase!!!!!

Si eu pe post de "fotomodeala"! :71:

post-88-13769222920318_thumb.jpg

Pe asta am numit-o "Eu si fotograful"!

post-88-13769223565291_thumb.jpg

Georgi sa nu ti fie de deochi....ca tu nu imbatrinesti deloc si mereu esti svelta!!

Bravos imi place de tine!! =))

Georgi sa nu ti fie de deochi....ca tu nu imbatrinesti deloc si mereu esti svelta!!

+1

+1

si inca +1.

am si eu poze cu umbra :D

Sunteti voi niste dragute ca intotdeauna!!!! Pupici!

Zvelta sunt, am cam slabit in ultimul timp vreo 5 kg., fara sa vreau lucrul acesta, sper sa nu am vreo problema de sanatate. Sa fie la mijloc doar stresul!

Zvelta sunt, am cam slabit in ultimul timp vreo 5 kg., fara sa vreau lucrul acesta, sper sa nu am vreo problema de sanatate. Sa fie la mijloc doar stresul?

Nooo, scortisoara! Aia cu care tii tu cura! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif Tu tot tanara si frumoasa vei fi si la 80 de ani! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif

Zvelta sunt, am cam slabit in ultimul timp vreo 5 kg., fara sa vreau lucrul acesta, sper sa nu am vreo problema de sanatate. Sa fie la mijloc doar stresul?

Nooo, scortisoara! Aia cu care tii tu cura! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif Tu tot tanara si frumoasa vei fi si la 80 de ani! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif

Ce-i cu scortzisoara? ce-i cu scortzishoara?

Nika nu stii! Asta-i secretul tineretii vesnice la Giorgi!

Doamnelor, niste frumoase sunteti, si voi si copilasii! Toata lumea are aer relaxat, de vacanta! Sa ramaneti la fel va doresc!

Nika nu stii! Asta-i secretul tineretii vesnice la Giorgi!

Asta mi-a placut!!!!

Gyorgy, fusesi in Poiana??

Recunosc si firele de iarba de acolo. :105:

Eu-s prinsa cu santierul, ca ne intalneam la o cafea macar.

Mi-a zburat gandul la tine sa sti! Am trecut cu masina prin Rasnov, dar cum eram cu niste colegi de serviciu si plecati la un curs nu aveam cum sa o punem macar de o cafea....si imi pare tare rau!

• 2 weeks later...

post-49-13785307058503_thumb.jpg

am intrat sa va salut. moatza se intreba daca sunt bine :angryfire:...sunt bine(se poate si mai bine) dar nu ma plang. ocupata si nu mai intru decat sa ma inspir la cate o reteta si atat din pacate, sunt in urma cu tot. am notificari din cand in cand si mai ma uit la poze.

astia sunte noi saptamana trecuta, am fost sa le aratam la fete unde ne-am casatorit

Angel! Yeeee! Parca doar Moatza se-ntreba....Si eu m-am gandit la tine! La multi ani pentru ieri!:angryfire:

Sunteti nite frumosi! :angryfire:

Angel! Yeeee! Parca doar Moatza se-ntreba....Si eu m-am gandit la tine! La multi ani pentru ieri!:angryfire:

Sunteti nite frumosi! :angryfire:

mersi zoazo. mai trag cu coada ochiului din cand in cand :angryfire:

ce bine c-ai auzit, Angel! va pup pe toti si ma bucur ca sunteti bine.

acum imi dau seama f bine ca fetele seamana cu tatal si baietelul cu tine. sunteti f frumosi!

Injer intunecos :angryfire: , Mirelusha draga, eu v-am vazut pe FB, dar de fiecare data ma bucur sa vad poze cu voi.

Cass e numai al tau :angryfire: , fetele frumoase as usual, toti o familie minunata.

Va-mpupez cu mare drag, si LMA