July 3, 201313 yr comment_201991 Gelutza, sa va fi de bine plimbarea si pauza! Frumos pe la Tusnad si frumoase imaginile ... Spor la treburi! Zozo, iti sta excelent in rosu (la monitorul meu se vede rosie bluza) si iti prieste aerul de vacanta, se vede ca te-ai relaxat! Sa va fie de bine vacanta! asteptam povestile .... Report
July 3, 201313 yr comment_202005 Zoazo, se vede ca ai avut o vacanta excelenta. Arati minunat! Imi place poza cu piscina, e tare faina! Report
July 4, 201313 yr comment_202089 Koral, ce flacau mare si frumos ai! Sa-ti traiasca! Eu sarbatoresc azi Ziua Interntionala a Iei Romanesti: Cami, esti asa de frumoasa! Dai valoare iiei, dar si zgardutei de la gat ! :* Iar cu decorul din Dubai faceti un contrast interesant cred ca te admira toata lumea , ca si noi... Report
July 4, 201313 yr comment_202090 Koral, ce flacau mare si frumos ai! Sa-ti traiasca! Eu sarbatoresc azi Ziua Interntionala a Iei Romanesti: Felicitari! Tare bine-ti sede! Si mie mi-a placut sa imbrac astazi camasa populara si sa haladui pe campiile cu lanuri bogate imbracata cu ea, iacata-ma-s! Spun si aici ceea ce am spus si pe blog, Romania e cea mai frumoasa dintre lumi! Gelutza, cum sa nu fie Romania cea mai frumoasa dintre lumi? Uite ce femei frumoase are ! Uita-te-n oglinda,ca sa fiu mai exacta. Frumoasa de tot! Report
July 4, 201313 yr comment_202091 Koralina, ce baiat mare ai! Sa fiti sanatosi si succes mai departe astronomului! S-a facut repartizarea la licee? Gela, ce frumoasa poza, aia in lanul de grau! M-am bucurat si eu de privelistea asta bogata, in drum spre mare. Am vrut sa fac poza anuala in lanul de floare, dar abia era desfacuta putin rasarita.La tine e vremea mai inaintata sau a fost semanata mai devreme.Cami, ce frumos ca ai o ie! Tu la atata departare si ai una, iar eu aicea - nu. Mai avem de asteptat cu repartitia, am inteles ca e posibil sa ne tina-n sah pana pe 26 iulie Adio vacanta anul asta... Report
July 4, 201313 yr comment_202092 Haha, daca vreti sa stiti, la Londra m-amprodus in public pe strada ...incercam sa intekleg cum faceau cei doi super muzicieni sa * cante * ceva fain la acele oale Ce faaaaaaaain! Domnul de langa tine te privea cu admiratie, ceea ce denota ca ti-a reusit experimentul... Report
July 4, 201313 yr comment_202094 De ziua Canadei, Frunzulitelor de artar, sunteti superbe!!!!! :* Report
July 4, 201313 yr comment_202096 Ce de fete frumoase p-aici cat am lipsit!Poate chiar nu va era dor de mine, dar zic sa mai apar si eu: Zoazo, mie chiar mi-era dor de zambetul tau si de privirea ta sagalnica. Era cazul sa apari Ma bucur ca ai avut o vacanta reusita. Report
July 4, 201313 yr comment_202097 Stella, ce mult imi place poza aceea unde te-ai manifestat liber...e superba! Aura, esti tanara si radioasa,iar picea e minunata! Eu va salut de aici Si dintr-o poenita splendida Dar mirajul s-a dus, acum ar trebui sa ma pozez intr-o harababura de nedescris, parte din povestea "mirajul zugravitului" Gelutza, nu stiu cum reusesti sa te pozezi in locuri atat de frumoase si serene, cred ca va atrageti reciproc ( tu si peisajul) Report
July 4, 201313 yr comment_202098 Zozo ce bine te prinde albastrul topaz !Da nici cu berea nu-ti sade rau .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif Report
July 4, 201313 yr comment_202099 Aura, sunteti superbe!Dar ti-a mai spus cineva ca Stefania e fotogenica rau.Dar rau de tot! Gelutza, ai venit spre vest sa-ti inacarci bateriile pentru zugravit?Ma paste si pe mine o renovare drastica in august. Zozo efervescenta, te-ai intors? Report
July 7, 201313 yr comment_202201 Koral, ce flacau mare si frumos ai! Sa-ti traiasca! Eu sarbatoresc azi Ziua Interntionala a Iei Romanesti: Cami, esti asa de frumoasa! Dai valoare iiei, dar si zgardutei de la gat ! :* Iar cu decorul din Dubai faceti un contrast interesant cred ca te admira toata lumea , ca si noi...Koral, multumesc Intr-adevar, mi-au admirat colegii tinuta, rar vezi asa ceva pe-aici. As fi vrut sa am in spate unul din simbolurile Dubaiului, da' n-am ajuns sa fac poze pe-acolo imbracata in ie. Data aviatoare, ca eu nu am nevoie de evenimente speciale ca sa port ia romaneasca Fetelor, va multumesc tuturor pentru complimente Va pup pe toate Ia o am de la mama, nu stiu ea de unde o are. A fost primul lucru pe care l-am pus in valiza cand mi-am facut bagajul pentru Dubai, alaturi de o canuta de lut, si le pastrez pe amandoua ca pe sfintele moaste. Am simtit ca iau cu mine o bucatica de "acasa". Zozo, sa-ti fie de bine vacanta, plaja si berea Dragute canadiencele insemnate Geluta, faine pozele Sa-ti fie de bine plimbarea si spor la zugravit Report
July 7, 201313 yr comment_202210 Aura, sunteti superbe!Dar ti-a mai spus cineva ca Stefania e fotogenica rau.Dar rau de tot! Merci draga mea. Acum Stef e tunsa, ca a vrut o schimbare de look. Poate reusesc sa pun si o poza. Si eu am vrut sa spun ca-i sta bine lui Zoazorel in albastru Report
July 7, 201313 yr comment_202246 Acum Stef e tunsa, ca a vrut o schimbare de look. Poate reusesc sa pun si o poza. Vreeeeeemmmm pozeeeee! Report
July 8, 201313 yr comment_202344 fetelor, frumoase sunteti toate, imbracate in frumoasa ie, prin campuri si poieni, pictate cu frunze de artar, relaxate la piscina, si, nu mai zic nimic de globe-troterr-ul stella. Report
July 9, 201313 yr comment_202377 Cate relaxare pe Gela si Zoazorel - hmmmm incep sa va invidiez ( doar asa un pic ) Report
July 11, 201313 yr comment_202594 Sa ma mai arat si eu lilisor, tot frumoasa chiar daca suparata si inlacrimataia arata-te si cu surasul pe buze ca tare fain iti sta cand surazi (stiu ca nu ai motiv sa fii vesela, dar incearca) Report
July 11, 201313 yr comment_202596 Ia uite ce fata frumoasa a aparut, fetisoara trista, dar frumoasa, nu lasa grijile sa te doboare Report
July 11, 201313 yr comment_202608 Frumusica mea, ia mai si zambeste tu putim, ca viata e, totusi, frumoasa! Dupa ploaie, mereu, vine soare! Ia incearca!Uite, te pup si eu! Report
July 11, 201313 yr comment_202617 Lili, si eu vreau un suras de la tine. ma bucur tare sa te vad. Report
July 11, 201313 yr comment_202625 Hai Lili ca niciodata dracul nu e atat de negru!! Sa ma fi vazut pe mine alaltaieri ce fata aveam cand am primit un telefon am intepenit, dar n-a fost chiar atat de negru! Sunt perioade in viata am avut si eu prin 2004 cand absolut toate merg aiurea! Dar pana la urma se intoarce roata! Report
July 12, 201313 yr comment_202694 ia , azi la un pic-nic in parc intre doua serii de inregistrari Report