Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Artistii Culinari, in toata splendoarea lor!

Featured Replies

Gelutza, sa va fi de bine plimbarea si pauza! Frumos pe la Tusnad si frumoase imaginile ... Spor la treburi!

Zozo, iti sta excelent in rosu (la monitorul meu se vede rosie bluza) si iti prieste aerul de vacanta, se vede ca te-ai relaxat! Sa va fie de bine vacanta! asteptam povestile ....

Zoazo, se vede ca ai avut o vacanta excelenta. Arati minunat! Imi place poza cu piscina, e tare faina!

Koral, ce flacau mare si frumos ai! Sa-ti traiasca!

Eu sarbatoresc azi Ziua Interntionala a Iei Romanesti:

post-30-1371982073851_thumb.jpg

post-30-13719821099099_thumb.jpg

Cami, esti asa de frumoasa! Dai valoare iiei, dar si zgardutei de la gat ! :* Iar cu decorul din Dubai faceti un contrast interesant :occasion14: cred ca te admira toata lumea , ca si noi...

Felicitari! Tare bine-ti sede! :occasion14:

Si mie mi-a placut sa imbrac astazi camasa populara si sa haladui pe campiile cu lanuri bogate imbracata cu ea, iacata-ma-s!

post-1400-13721017634603_thumb.jpg

post-1400-13721018953623_thumb.jpg

post-1400-1372102123344_thumb.jpg

Spun si aici ceea ce am spus si pe blog, Romania e cea mai frumoasa dintre lumi!

Gelutza, cum sa nu fie Romania cea mai frumoasa dintre lumi? Uite ce femei frumoase are ! Uita-te-n oglinda,ca sa fiu mai exacta. Frumoasa de tot!

Koralina, ce baiat mare ai! Sa fiti sanatosi si succes mai departe astronomului! S-a facut repartizarea la licee?

Gela, ce frumoasa poza, aia in lanul de grau! M-am bucurat si eu de privelistea asta bogata, in drum spre mare. Am vrut sa fac poza anuala in lanul de floare, dar abia era desfacuta putin rasarita.

La tine e vremea mai inaintata sau a fost semanata mai devreme.

Cami, ce frumos ca ai o ie! Tu la atata departare si ai una, iar eu aicea - nu.

Mai avem de asteptat cu repartitia, am inteles ca e posibil sa ne tina-n sah pana pe 26 iulie :occasion14: Adio vacanta anul asta...

Haha, daca vreti sa stiti, la Londra m-amprodus in public pe strada :occasion14:...incercam sa intekleg cum faceau cei doi super muzicieni sa * cante * ceva fain la acele oale

post-46-137236408186_thumb.jpg

Ce faaaaaaaain! Domnul de langa tine te privea cu admiratie, ceea ce denota ca ti-a reusit experimentul...

Ce de fete frumoase p-aici cat am lipsit!

Poate chiar nu va era dor de mine, dar zic sa mai apar si eu:

post-73-13727920164438_thumb.jpg

post-73-13727919948261_thumb.jpg

Zoazo, mie chiar mi-era dor de zambetul tau si de privirea ta sagalnica. Era cazul sa apari :occasion14: Ma bucur ca ai avut o vacanta reusita.

Stella, ce mult imi place poza aceea unde te-ai manifestat liber...e superba!

Aura, esti tanara si radioasa,iar picea e minunata!

Eu va salut de aici

post-1400-13727678845833_thumb.jpg

Si dintr-o poenita splendida

post-1400-13727679235555_thumb.jpg

Dar mirajul s-a dus, acum ar trebui sa ma pozez intr-o harababura de nedescris, parte din povestea "mirajul zugravitului" :occasion14:

Gelutza, nu stiu cum reusesti sa te pozezi in locuri atat de frumoase si serene, cred ca va atrageti reciproc :P ( tu si peisajul)

Zozo ce bine te prinde albastrul topaz !

Da nici cu berea nu-ti sade rau .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif

Aura, sunteti superbe!Dar ti-a mai spus cineva ca Stefania e fotogenica rau.Dar rau de tot! :P

Gelutza, ai venit spre vest sa-ti inacarci bateriile pentru zugravit?

Ma paste si pe mine o renovare drastica in august. :P

Zozo efervescenta, te-ai intors? :occasion14:

post-30-1371982073851_thumb.jpg

post-30-13719821099099_thumb.jpg

Cami, esti asa de frumoasa! Dai valoare iiei, dar si zgardutei de la gat ! :* Iar cu decorul din Dubai faceti un contrast interesant :D cred ca te admira toata lumea , ca si noi...

Koral, multumesc :D Intr-adevar, mi-au admirat colegii tinuta, rar vezi asa ceva pe-aici. As fi vrut sa am in spate unul din simbolurile Dubaiului, da' n-am ajuns sa fac poze pe-acolo imbracata in ie. Data aviatoare, ca eu nu am nevoie de evenimente speciale ca sa port ia romaneasca :D

Fetelor, va multumesc tuturor pentru complimente :D Va pup pe toate :D

Ia o am de la mama, nu stiu ea de unde o are. A fost primul lucru pe care l-am pus in valiza cand mi-am facut bagajul pentru Dubai, alaturi de o canuta de lut, si le pastrez pe amandoua ca pe sfintele moaste. Am simtit ca iau cu mine o bucatica de "acasa".

Zozo, sa-ti fie de bine vacanta, plaja si berea :D

Dragute canadiencele insemnate :P

Geluta, faine pozele :D Sa-ti fie de bine plimbarea si spor la zugravit :P

Aura, sunteti superbe!Dar ti-a mai spus cineva ca Stefania e fotogenica rau.Dar rau de tot! :D

:D Merci draga mea. Acum Stef e tunsa, ca a vrut o schimbare de look. Poate reusesc sa pun si o poza.

Si eu am vrut sa spun ca-i sta bine lui Zoazorel in albastru :D

fetelor, frumoase sunteti toate, imbracate in frumoasa ie, prin campuri si poieni, pictate cu frunze de artar, relaxate la piscina, si, nu mai zic nimic de globe-troterr-ul stella.

Sa ma mai arat si eu

lilisor, tot frumoasa chiar daca suparata si inlacrimata

ia arata-te si cu surasul pe buze ca tare fain iti sta cand surazi (stiu ca nu ai motiv sa fii vesela, dar incearca)

:rolleyes: ;)

Frumusica mea, ia mai si zambeste tu putim, ca viata e, totusi, frumoasa! Dupa ploaie, mereu, vine soare! Ia incearca!Uite, te pup si eu! :rolleyes:

Hai Lili ca niciodata dracul nu e atat de negru!!

Sa ma fi vazut pe mine alaltaieri ce fata aveam cand am primit un telefon am intepenit, dar n-a fost chiar atat de negru! Sunt perioade in viata am avut si eu prin 2004 cand absolut toate merg aiurea! Dar pana la urma se intoarce roata!