Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Artistii Culinari, in toata splendoarea lor!

Featured Replies

Dragos,

ce mandru trebuie sa fii.....Ti-ai luat pusca ?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif

Olguta,

ai deja un cavaler.

Iti aduci aminte cand l-am vazut prima data ,bebe,am crezut ca ai fetita atat de frumusel si finut era .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif

Stella bella ,

pentru tine nu mai am cuvinte.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif

Vacanta frumoasa in continuare.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif

Multumesc tuturor :)

Mi s-a intamplat de foarte multe ori sa fiu intrebata daca e fata sau baietel, Pisco.. chiar si recent, caci era imbracat in culori mai neutre :D

Multumesc tuturor :)

Mi s-a intamplat de foarte multe ori sa fiu intrebata daca e fata sau baietel, Pisco.. chiar si recent, caci era imbracat in culori mai neutre :D

Foarte bine faci. Si eu am imbracat baietii in toate culorile posibile si erau tare dulci.Ei si acum au tricouri si camasi colorate.

Sa-ti traiasca sanatos baiatul tare dulce e sisigur e frumos ca mami :D

Da, acum confirm si eu ca mi-am imbracat baietii in toate culorile inafara de roz , ca nu le-a placut nici lor, nici mie... :wacko:

Ia, o poza recenta, de azi, ( fierbinte , adica) de la festivitatea de premiere a ciclului gimnazial... Aici, cu astronomul meu preferat :D

post-508-13712275186318_thumb.jpg

Koralinda, pai are cu ce se mandri astronomul, si mami la fel.

sunteti doi frumosi si se vede ca aveti de ce fi mltumiti.

Si eu, ca si Pisco, as "aprofunda", sau, de ce nu, as lua meditatii! Si astronomul e superb.Ca si stelutele din ochii mamei lui! :scratch: Sa traiti!

Si eu, ca si Pisco, as "aprofunda", sau, de ce nu, as lua meditatii! Si astronomul e superb.Ca si stelutele din ochii mamei lui! :scratch: Sa traiti!

Da, tocmai am remarcat ca in pozele mele cu copiii , am alta privire... Nicoleta, cred ca ai avut un " insight" cand ai spus de " stelute", te pupam :* :* :*

Da, tocmai am remarcat ca in pozele mele cu copiii , am alta privire... Nicoleta, cred ca ai avut un " insight" cand ai spus de " stelute", te pupam :* :* :*

Pai e privirea iubirii de mama.Unica si irepetabila! :scratch:

Da, acum confirm si eu ca mi-am imbracat baietii in toate culorile inafara de roz , ca nu le-a placut nici lor, nici mie... :fuckme:

Ia, o poza recenta, de azi, ( fierbinte , adica) de la festivitatea de premiere a ciclului gimnazial... Aici, cu astronomul meu preferat :pupic:

Doamne faini sunteti !https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif

Sa-ti traiasca astronomul si sa ajunga la stele !https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love7.gif

Dragos...frumos soarele ala din privirea dvoastra

Unde l ai gasit bre???Eu ma pendulez frecvent catre flandra si il vad cu moderatie!!

Si sa va bucurati de "chiftelutza frumusica"....ce creste ca n poveste!!

Olguta sa te bucuri de neastimparat!!

Senchiu.

Soarele... am prins un moment intre 2 nori :fuckme:)

Koral, acesta e baiatul tau cel mare? Sunteti amandoi :angryfire: tare frumosi si ce mandru e astronomul alaturi de mami!

Ce baiat mare ai! Sa va bucurati mereu unul de altul, la fel ca in ziua in care a absolvit gimnaziul :pupic:!

Koral, si eu vroiam sa te intreb la fel ca Daniela: este baiatul tau?? Asa mare copil ai? Sa iti traiasca! Sunteti doi frumosi!

Da, acum confirm si eu ca mi-am imbracat baietii in toate culorile inafara de roz , ca nu le-a placut nici lor, nici mie... :)

Ia, o poza recenta, de azi, ( fierbinte , adica) de la festivitatea de premiere a ciclului gimnazial... Aici, cu astronomul meu preferat :)

Superba poza "doamna profesoara"!

Te pup si pe tine si pe "astronomul preferat"!

Koral, sa-ti traiasca astronomul, sunteti doi frumosi! Multa bafta in continuare!
Koral, sunteti frumosi amandoi. Sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos, si sa aiba cat mai multe succese!

Koral, acesta e baiatul tau cel mare? Sunteti amandoi :iamwithstupid: tare frumosi si ce mandru e astronomul alaturi de mami!

Ce baiat mare ai! Sa va bucurati mereu unul de altul, la fel ca in ziua in care a absolvit gimnaziul :crying:!

Da , Daniella, are 14 ani deja... iar eu tot 23 :wub: - s-a blocat contorul ...

Multumim, maine-poimaine te lauzi si tu asa, cu Bea...

Koral, si eu vroiam sa te intreb la fel ca Daniela: este baiatul tau?? Asa mare copil ai? Sa iti traiasca! Sunteti doi frumosi!

Da, are 14 ani, sunteti foarte dragute toate, eu am 44 de ani, l-am facut la 30, nici chiar tanara nu eram :wub:

Multumim. :iamwithstupid:

Koral sa ti traiasca astronautul! :wub:

Multam fain, Carmen, sper sa am si eu steaua mea, intr-o buna zi... :iamwithstupid:

Da, acum confirm si eu ca mi-am imbracat baietii in toate culorile inafara de roz , ca nu le-a placut nici lor, nici mie... :wub:

Ia, o poza recenta, de azi, ( fierbinte , adica) de la festivitatea de premiere a ciclului gimnazial... Aici, cu astronomul meu preferat :drool:

Superba poza "doamna profesoara"!

Te pup si pe tine si pe "astronomul preferat"!

"Eleva Giorgi" :iamwithstupid: multumim de pupici, ii intoarcem inzecit pentru Alex... :wub: :wub: :crying:

Koral, sa-ti traiasca astronomul, sunteti doi frumosi! Multa bafta in continuare!

Multumim, Bianca, mult succes si printeselor tale :iamwithstupid: