June 12, 201313 yr comment_200274 Dragos, ce mandru trebuie sa fii.....Ti-ai luat pusca ?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif Olguta, ai deja un cavaler.Iti aduci aminte cand l-am vazut prima data ,bebe,am crezut ca ai fetita atat de frumusel si finut era .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif Stella bella , pentru tine nu mai am cuvinte.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gifVacanta frumoasa in continuare.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif Report
June 12, 201313 yr comment_200301 Multumesc tuturor Mi s-a intamplat de foarte multe ori sa fiu intrebata daca e fata sau baietel, Pisco.. chiar si recent, caci era imbracat in culori mai neutre Report
June 12, 201313 yr comment_200320 Multumesc tuturor Mi s-a intamplat de foarte multe ori sa fiu intrebata daca e fata sau baietel, Pisco.. chiar si recent, caci era imbracat in culori mai neutre Foarte bine faci. Si eu am imbracat baietii in toate culorile posibile si erau tare dulci.Ei si acum au tricouri si camasi colorate.Sa-ti traiasca sanatos baiatul tare dulce e sisigur e frumos ca mami Report
June 14, 201313 yr comment_200477 Da, acum confirm si eu ca mi-am imbracat baietii in toate culorile inafara de roz , ca nu le-a placut nici lor, nici mie... Ia, o poza recenta, de azi, ( fierbinte , adica) de la festivitatea de premiere a ciclului gimnazial... Aici, cu astronomul meu preferat Report
June 14, 201313 yr comment_200481 Doamne fereste, Lili, asta ar insemna ca nu-s o profesoara buna... Report
June 15, 201313 yr comment_200516 Koralinda, pai are cu ce se mandri astronomul, si mami la fel.sunteti doi frumosi si se vede ca aveti de ce fi mltumiti. Report
June 15, 201313 yr comment_200520 Si eu, ca si Pisco, as "aprofunda", sau, de ce nu, as lua meditatii! Si astronomul e superb.Ca si stelutele din ochii mamei lui! Sa traiti! Report
June 15, 201313 yr comment_200544 Si eu, ca si Pisco, as "aprofunda", sau, de ce nu, as lua meditatii! Si astronomul e superb.Ca si stelutele din ochii mamei lui! Sa traiti! Da, tocmai am remarcat ca in pozele mele cu copiii , am alta privire... Nicoleta, cred ca ai avut un " insight" cand ai spus de " stelute", te pupam :* :* :* Report
June 15, 201313 yr comment_200550 Si eu, ca si Pisco, as "aprofunda", sau, de ce nu, as lua meditatii! Si astronomul e superb.Ca si stelutele din ochii mamei lui! Sa traiti! Da, tocmai am remarcat ca in pozele mele cu copiii , am alta privire... Nicoleta, cred ca ai avut un " insight" cand ai spus de " stelute", te pupam :* :* :* Pai e privirea iubirii de mama.Unica si irepetabila! Report
June 16, 201313 yr comment_200616 Da, acum confirm si eu ca mi-am imbracat baietii in toate culorile inafara de roz , ca nu le-a placut nici lor, nici mie... Ia, o poza recenta, de azi, ( fierbinte , adica) de la festivitatea de premiere a ciclului gimnazial... Aici, cu astronomul meu preferat Doamne faini sunteti !https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gifSa-ti traiasca astronomul si sa ajunga la stele !https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love7.gif Report
June 16, 201313 yr comment_200624 Koral, ce frumosi sunteti Sa-ti traiasca micul astronom, la cat mai multe realizari. Report
June 16, 201313 yr comment_200638 Dragos...frumos soarele ala din privirea dvoastraUnde l ai gasit bre???Eu ma pendulez frecvent catre flandra si il vad cu moderatie!!Si sa va bucurati de "chiftelutza frumusica"....ce creste ca n poveste!!Olguta sa te bucuri de neastimparat!! Senchiu. Soarele... am prins un moment intre 2 nori ) Report
June 16, 201313 yr comment_200689 Koral, acesta e baiatul tau cel mare? Sunteti amandoi tare frumosi si ce mandru e astronomul alaturi de mami!Ce baiat mare ai! Sa va bucurati mereu unul de altul, la fel ca in ziua in care a absolvit gimnaziul ! Report
June 17, 201313 yr comment_200708 Koral, si eu vroiam sa te intreb la fel ca Daniela: este baiatul tau?? Asa mare copil ai? Sa iti traiasca! Sunteti doi frumosi! Report
June 17, 201313 yr comment_200718 Da, acum confirm si eu ca mi-am imbracat baietii in toate culorile inafara de roz , ca nu le-a placut nici lor, nici mie... Ia, o poza recenta, de azi, ( fierbinte , adica) de la festivitatea de premiere a ciclului gimnazial... Aici, cu astronomul meu preferat Superba poza "doamna profesoara"!Te pup si pe tine si pe "astronomul preferat"! Report
June 17, 201313 yr comment_200719 Koral, sa-ti traiasca astronomul, sunteti doi frumosi! Multa bafta in continuare! Report
June 17, 201313 yr comment_200754 Koral, sunteti frumosi amandoi. Sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos, si sa aiba cat mai multe succese! Report
June 21, 201313 yr comment_201086 Koral, acesta e baiatul tau cel mare? Sunteti amandoi tare frumosi si ce mandru e astronomul alaturi de mami!Ce baiat mare ai! Sa va bucurati mereu unul de altul, la fel ca in ziua in care a absolvit gimnaziul ! Da , Daniella, are 14 ani deja... iar eu tot 23 - s-a blocat contorul ...Multumim, maine-poimaine te lauzi si tu asa, cu Bea... Report
June 21, 201313 yr comment_201087 Koral, si eu vroiam sa te intreb la fel ca Daniela: este baiatul tau?? Asa mare copil ai? Sa iti traiasca! Sunteti doi frumosi! Da, are 14 ani, sunteti foarte dragute toate, eu am 44 de ani, l-am facut la 30, nici chiar tanara nu eram Multumim. Report
June 21, 201313 yr comment_201088 Koral sa ti traiasca astronautul! Multam fain, Carmen, sper sa am si eu steaua mea, intr-o buna zi... Report
June 21, 201313 yr comment_201090 Da, acum confirm si eu ca mi-am imbracat baietii in toate culorile inafara de roz , ca nu le-a placut nici lor, nici mie... Ia, o poza recenta, de azi, ( fierbinte , adica) de la festivitatea de premiere a ciclului gimnazial... Aici, cu astronomul meu preferat Superba poza "doamna profesoara"!Te pup si pe tine si pe "astronomul preferat"! "Eleva Giorgi" multumim de pupici, ii intoarcem inzecit pentru Alex... :wub: Report
June 21, 201313 yr comment_201092 Koral, sa-ti traiasca astronomul, sunteti doi frumosi! Multa bafta in continuare! Multumim, Bianca, mult succes si printeselor tale Report