Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Artistii Culinari, in toata splendoarea lor!

Featured Replies

ooups

Ooops sa te salvez si sa spun cu gura mare ca si eu ma bucur ca am vazut familia super a Mirelei. Imi place foarte mult formatul!

Sanatate si bucurii!

sa vedem, deci spuneam ca am o colega ce se marita in oct ( e bulgaroaica tanara si frumoasa foc) cu alt coleg ( amestec de francez cu vietnamez )....eiiiiii

si au invitat aproape toata orchestra ( suntem multe natii pe acolo ) si fata ar vrea sa mergem in costumul popular al tarii de bastina. Il incercai pe cel ce-l am eu, dar *fota* e tesuta cu fir si zgârie al naibii...ce pot pune dedesubt ??

Ps poza facuta de fiimea , cu tel, cand am incercat s-o pun n-o lua ca era prea mare...

post-16-13786695224597_thumb.jpg

Frumosi sunteti toti Mirela!!!! Sa va fie si mai bine decat acum!

Stella, un jupon nu ai??? Sau o fusta mai grosuta???

da, Stella, pune-i o jupa din satin si nu renunta! e f buna ideea si f frumos costumul tau. m-ai emotionat ca posezi asa ceva :thumleft:
Mie-mi pare rau ca nu e poza mai mare sa vad si eu cum se cuvine, ca tare frumos e costumul!

f frumos, Stella, f frumos!

imi place sobrietatea iei si bogatia fotei! ce mi-ar placea sa am si eu unul!

Stella, este absolut superb!

Pune un jupon pe dedesubt si poarta-l la petrecere, o sa fie o bucurie pentru ochii tuturor

darkie, imi pare bine sa va "re-vad". frumosi sunteti cu totii.

stella, iti lipsesc "poalele", cum zicea bunica mea, de la costum, dar cu un jupon, cum au zis si fetel, o sa fie f bine. frumoasa ideea lor. poate o sa poti sa ne pui poze de la nunta.

Merci doamnelor, e veche rau fota , cred ca era a bunicii, si ia la fel.

Stiam ca-mi lipsessc poalele :) , sau sambata ( ca se zicea mereu ca-ti iese sambata de subt rochie , cand eram eu mititica...hahattttttt;

Shehe, era un bandaj care sa tina o compresa ca facui o crapatura in calcai :)

ia sa vad daca o ia acum :)

poale se numesc prin maramu'

la costumul din zona ta nu se purta asa ceva? (adica o "fusta" din panza)

Ba da dragutza mea...doar ca eu asa am mostenit costumul, fara poale...si sincer nu l-am purtat ....

Stellina, frumoasa, dar in costumul asta si mai frumoasa! E superb! Si eu am avut unul, imprumutat, ce-i drept, dar avea si poale!

Si-al meu era ff vechi, doar ca mamaica de la care l-am luat captusise fota cu o bucata de panza de bumbac.Zicea ea ca protejeaza si lucratura , si nici nu mai zgarie! Adica nu se freca de poale!

Poate ne arati poze cu nunta globalizata, ca suna tare fain!

Angelina, tare frumoşi mai sunteţi!!! Mi-era dor de voi. Ce-a mai crescut 'ăl mic!

Stella, costumul e superb. Iar ideea nunţii mi se pare foarte frumoasă. Sper să poţi să ne arăţi şi nouă câte ceva...

Mirela, ce ma bucur sa va vad, mi-ati lipsit! Ce mult au crescut copiii, si Cass, dar si fetele si cat sunteti de frumosi toti!

Stella, e superb costumul tau, cred ca va fi o nunta tarte faina.

Ce familie frumoasa Mirela - au crescut fetele tale - sunt domnisoare de acum - Iar Cass este un dulce cu breton cu tot :) Si voi parintii sunteti asa de mandrii

Stella foarte fain costumul - pune-i pale si-l faci complet!

Stella, e minunat costumul! Mie din pacate nu mi-au mai ramas decat 2 ii si poalele, fota(asa se spune la noi) a dat-o mamaie cuiva si nu mai stie cui, dar nici respectiva n-a mai binevoit s-o retuneze! :)

Frumos, frumos Steluto. Acuma ai ce face la iarna, tre sa-ti cosi poale.

?

:) , Flo, la scoala primara cand era ora de lucru manual, ceea ce eu faceam ( festoane alea alea, erau mereu date exemplu de *tov invatzatoare* cu precizarea ..."[b][i]copii, asa NU :)[/i][/b]