September 8, 201313 yr comment_205015 ooups Ooops sa te salvez si sa spun cu gura mare ca si eu ma bucur ca am vazut familia super a Mirelei. Imi place foarte mult formatul! Sanatate si bucurii! Report
September 8, 201313 yr comment_205022 sa vedem, deci spuneam ca am o colega ce se marita in oct ( e bulgaroaica tanara si frumoasa foc) cu alt coleg ( amestec de francez cu vietnamez )....eiiiiiisi au invitat aproape toata orchestra ( suntem multe natii pe acolo ) si fata ar vrea sa mergem in costumul popular al tarii de bastina. Il incercai pe cel ce-l am eu, dar *fota* e tesuta cu fir si zgârie al naibii...ce pot pune dedesubt ??Ps poza facuta de fiimea , cu tel, cand am incercat s-o pun n-o lua ca era prea mare... Report
September 9, 201313 yr comment_205045 Frumosi sunteti toti Mirela!!!! Sa va fie si mai bine decat acum! Stella, un jupon nu ai??? Sau o fusta mai grosuta??? Report
September 9, 201313 yr comment_205052 da, Stella, pune-i o jupa din satin si nu renunta! e f buna ideea si f frumos costumul tau. m-ai emotionat ca posezi asa ceva Report
September 9, 201313 yr comment_205055 Mie-mi pare rau ca nu e poza mai mare sa vad si eu cum se cuvine, ca tare frumos e costumul! Report
September 9, 201313 yr comment_205066 f frumos, Stella, f frumos!imi place sobrietatea iei si bogatia fotei! ce mi-ar placea sa am si eu unul! Report
September 9, 201313 yr comment_205067 Stella, este absolut superb!Pune un jupon pe dedesubt si poarta-l la petrecere, o sa fie o bucurie pentru ochii tuturor Report
September 9, 201313 yr comment_205069 Fata frumoasa , ce patisi la picior? Sa te faci bine repede!! Report
September 9, 201313 yr comment_205070 darkie, imi pare bine sa va "re-vad". frumosi sunteti cu totii. stella, iti lipsesc "poalele", cum zicea bunica mea, de la costum, dar cu un jupon, cum au zis si fetel, o sa fie f bine. frumoasa ideea lor. poate o sa poti sa ne pui poze de la nunta. Report
September 9, 201313 yr comment_205071 Merci doamnelor, e veche rau fota , cred ca era a bunicii, si ia la fel.Stiam ca-mi lipsessc poalele , sau sambata ( ca se zicea mereu ca-ti iese sambata de subt rochie , cand eram eu mititica...hahattttttt;Shehe, era un bandaj care sa tina o compresa ca facui o crapatura in calcai Report
September 9, 201313 yr comment_205072 ia sa vad daca o ia acum poale se numesc prin maramu' la costumul din zona ta nu se purta asa ceva? (adica o "fusta" din panza) Report
September 9, 201313 yr comment_205076 Ba da dragutza mea...doar ca eu asa am mostenit costumul, fara poale...si sincer nu l-am purtat .... Report
September 9, 201313 yr comment_205077 Stellina, frumoasa, dar in costumul asta si mai frumoasa! E superb! Si eu am avut unul, imprumutat, ce-i drept, dar avea si poale! Si-al meu era ff vechi, doar ca mamaica de la care l-am luat captusise fota cu o bucata de panza de bumbac.Zicea ea ca protejeaza si lucratura , si nici nu mai zgarie! Adica nu se freca de poale! Poate ne arati poze cu nunta globalizata, ca suna tare fain! Report
September 10, 201313 yr comment_205092 Angelina, tare frumoşi mai sunteţi!!! Mi-era dor de voi. Ce-a mai crescut 'ăl mic! Stella, costumul e superb. Iar ideea nunţii mi se pare foarte frumoasă. Sper să poţi să ne arăţi şi nouă câte ceva... Report
September 10, 201313 yr comment_205094 Mirela, ce ma bucur sa va vad, mi-ati lipsit! Ce mult au crescut copiii, si Cass, dar si fetele si cat sunteti de frumosi toti!Stella, e superb costumul tau, cred ca va fi o nunta tarte faina. Report
September 10, 201313 yr comment_205100 Ce familie frumoasa Mirela - au crescut fetele tale - sunt domnisoare de acum - Iar Cass este un dulce cu breton cu tot Si voi parintii sunteti asa de mandrii Stella foarte fain costumul - pune-i pale si-l faci complet! Report
September 10, 201313 yr comment_205101 Stella, e minunat costumul! Mie din pacate nu mi-au mai ramas decat 2 ii si poalele, fota(asa se spune la noi) a dat-o mamaie cuiva si nu mai stie cui, dar nici respectiva n-a mai binevoit s-o retuneze! Report
September 10, 201313 yr comment_205114 Frumos, frumos Steluto. Acuma ai ce face la iarna, tre sa-ti cosi poale. Report
September 10, 201313 yr comment_205117 Frumos, frumos Steluto. Acuma ai ce face la iarna, tre sa-ti cosi poale. ? , Flo, la scoala primara cand era ora de lucru manual, ceea ce eu faceam ( festoane alea alea, erau mereu date exemplu de *tov invatzatoare* cu precizarea ..."[b][i]copii, asa NU [/i][/b] Report