May 7, 201412 yr comment_216681 Si eu tot asa, dar nu din mers, ci de la birou.... Pup toate fetele si baietii!!!!Din ce fantana luati voi apa, nu stiu. Da' as vrea si eu, macar o cana, ca prea aratati bine!!!! Report
May 7, 201412 yr comment_216688 Asa din mers...Am si eu poza din mers, am si eu!!!!!!!!! N-arat asa bine ca Stella, da' tot Mediterana e in spate.... Eee, nu arati bine!!! Deci sa nu te aud!!!!Mi-e dor de tine!!! Sper din tot sufletul sa te vad cat mai curand!!!! Report
May 7, 201412 yr comment_216689 Asa din mers...Am si eu poza din mers, am si eu!!!!!!!!! N-arat asa bine ca Stella, da' tot Mediterana e in spate.... Eee, nu arati bine!!! Deci sa nu te aud!!!!Mi-e dor de tine!!! Sper din tot sufletul sa te vad cat mai curand!!!!De aratat stiu ca arat bine! Da' nu chiar asa de bine ca Stella. Ori ca tine! Nu-s ce faceti, ce beti ori mancati, da' ma innebuniti de cap cand va vad. Aratati din ce in ce mai bine. Report
May 7, 201412 yr comment_216705 Asa din mers...Am si eu poza din mers, am si eu!!!!!!!!! N-arat asa bine ca Stella, da' tot Mediterana e in spate.... Eee, nu arati bine!!! Deci sa nu te aud!!!!Mi-e dor de tine!!! Sper din tot sufletul sa te vad cat mai curand!!!!De aratat stiu ca arat bine! Da' nu chiar asa de bine ca Stella. Ori ca tine! Nu-s ce faceti, ce beti ori mancati, da' ma innebuniti de cap cand va vad. Aratati din ce in ce mai bine. Foxy, fata draga si modesta, arati nu bine, arati minunat!!! Si Stela si Giorgi, sinteti niste frumoase va pup la gramada. Report
May 8, 201412 yr comment_216737 Foxy, fata draga si modesta, arati nu bine, arati minunat!!! Si Stela si Giorgi, sinteti niste frumoase va pup la gramada. Esti prea draguta! Report
May 8, 201412 yr comment_216738 Foxy, fata draga si modesta, arati nu bine, arati minunat!!! Si Stela si Giorgi, sinteti niste frumoase va pup la gramada. Da, da, subscriu si eu la asta!!! Report
May 8, 201412 yr comment_216748 Stella bella, ce relaxata esti, ti-a priit vacanta Geogiana fetiscana, tii ca-ti sade bine zambind, da? Foxy ce frumoasa esti cu buclele in vant! Sunt de acord cu fetele, lasa modestia, esti tanara si arati bine Report
May 8, 201412 yr comment_216749 Stella bella, ce relaxata esti, ti-a priit vacanta Geogiana fetiscana, tii ca-ti sade bine zambind, da? Foxy ce frumoasa esti cu buclele in vant! Sunt de acord cu fetele, lasa modestia, esti tanara si arati bine Gata, tac! Report
May 8, 201412 yr comment_216751 pot sa pun si eu o poza? combinata Frumos, frumos, care va să zică v-ați întâlnitără!!!! Report
May 8, 201412 yr comment_216752 Geogiana fetiscana, tii ca-ti sade bine zambind, da? Da, Georgiana fetișcana, de 45 de primăveri peste o săptămână. Pup! Report
May 8, 201412 yr comment_216753 pot sa pun si eu o poza? combinata Ce bine va sta!Ce frumos ca v-ati intalnit.Relaxati si veseli, bravo! Report
May 8, 201412 yr comment_216754 Geogiana fetiscana, tii ca-ti sade bine zambind, da? Da, Georgiana fetișcana, de 45 de primăveri peste o săptămână. Pup!Multe primaveri inainte! Chiar nu se vad, tanara si frumoasa Report
May 8, 201412 yr comment_216769 Ce bine va sta!Ce frumos ca v-ati intalnit.Relaxati si veseli, bravo! Report
May 8, 201412 yr comment_216773 pot sa pun si eu o poza? combinata Camelia ce zambet molipsitor ai! Report
May 11, 201412 yr comment_216912 pot sa pun si eu o poza? combinata si mai multe, ca-mi place ce vad va pup pe-amandoua! Report
May 12, 201412 yr comment_216925 pot sa pun si eu o poza? combinata Oooof, ce-a trecut timpul... S-au dus deja 2 saptamani de cand a fost realizata poza! Unde-au fugit zilele, nu stiu..... Ne-am simtit foarte bine impreuna. Din pacate, a fost mult prea scurta intalnirea, dar decat deloc, bun si-asa rau! Am avut onoarea sa intalnesc doi oameni minunati, cu chef de vorba si plini de viata si care trec peste necazuri cu zambetul pe buze. Jos palaria! Si mii de multumiri pentru tot! Report
May 12, 201412 yr comment_216926 pot sa pun si eu o poza? combinata Ce bine va sta!Ce frumos ca v-ati intalnit.Relaxati si veseli, bravo!Da, ne-am simtit grozav impreuna. A fost un mod excelent de-a incepe concediul! Report
May 12, 201412 yr comment_216927 pot sa pun si eu o poza? combinata Frumos, frumos, care va să zică v-ați întâlnitără!!!!Da, am reusit, pana la urma! Report
May 12, 201412 yr comment_216928 pot sa pun si eu o poza? combinata Camelia ce zambet molipsitor ai! Si nu doar zambetul. Are o pofta de viata formidabila, un chef de vorba nemaipomenit si este o persoana cu totul si cu totul deosebita. Ma simt onorata s-o cunosc in persoana. Report
May 12, 201412 yr comment_216929 pot sa pun si eu o poza? combinata si mai multe, ca-mi place ce vad va pup pe-amandoua!Pupam si noi inapoi. Alte poze nu mai am, doar pe asta ne-a facut-o jupanu'. Report
May 12, 201412 yr comment_216969 Oooof, ce-a trecut timpul... S-au dus deja 2 saptamani de cand a fost realizata poza! Unde-au fugit zilele, nu stiu..... Ne-am simtit foarte bine impreuna. Din pacate, a fost mult prea scurta intalnirea, dar decat deloc, bun si-asa rau! Am avut onoarea sa intalnesc doi oameni minunati, cu chef de vorba si plini de viata si care trec peste necazuri cu zambetul pe buze. Jos palaria! Si mii de multumiri pentru tot! Ma bucur de bucuria voastra. Imi place asa de mult cind ne intilnim (noi artistii culinari) si ne simtim bine impreuna Report