Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Artistii Culinari, in toata splendoarea lor!

Featured Replies

Pushaaaaaaaaaa, am fost la coiffeur...tens, vopsit, decolorat ( meshe/meches)...alea alea.

Steluto si eu mi-am facut highlights dar nu l-am mai taiat asa scurt ca de obicei. Ia:

Mai Blackule, mai! Vorba Foxulinei! Dupa care tinerete suspini? Ca esti indecent de tanara si fumoasa! Si-ti sta si bine-asa! Nu cred ca mai scurt te-ar fi aranjat!Mie asa mi se pare perfect! Ai o fatzuca poznasa si zglobie de nu se poate! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif

Blackie , super poza, super mechele, dar mai ales super doamna. Abia astept sa reusim poate sa ne intersectam prin Iuropa :lol:

Nici nu concep altfel!!!! O intalnire este in topul prioritatilor mele :lol: .

Fetelor sinteti tare dragute si va multumesc mult de vorbe bune :) .

Blackie , super poza, super mechele, dar mai ales super doamna. Abia astept sa reusim poate sa ne intersectam prin Iuropa :)

Nici nu concep altfel!!!! O intalnire este in topul prioritatilor mele :P .

Fetelor sinteti tare dragute si va multumesc mult de vorbe bune :P.

Daca ajungi pe meleagurile natale, da o strigare! :D Precis se face-o lista lunga de doritori de intalniri! :P

Blackie , super poza, super mechele, dar mai ales super doamna. Abia astept sa reusim poate sa ne intersectam prin Iuropa :(

Nici nu concep altfel!!!! O intalnire este in topul prioritatilor mele :( .

Fetelor sinteti tare dragute si va multumesc mult de vorbe bune :(.

Daca ajungi pe meleagurile natale, da o strigare! :tongue3: Precis se face-o lista lunga de doritori de intalniri! <_<

Eu sper sa ajung mult mai des decat inainte. Intotdeauna v-am admirat si invidiat putin cand v-ati intalnit, poate data viitoare sint si eu cu voi :(

Titiri si Ioana ce faceti voi din oameni, ma faceti melancolica nu numai dupa vara dar si dupa tinerete :-* .

Pai nah, la 45 suspini dupa 35 iar de 25 deja nici nu-ti mai amintesti :-* Merci fetelor dar fara falsa modestie, eu stiu ca imi arat varsta si nu mi-e rusine. Poza e facuta cu telefonu si nu se vad "detalii" ( adica riduri, guse, cearcane, chestii dn astea marunte), eu voiam doar sa va arat ca am suvite ca ale Stelutei. Va multumesc si va pup.

Pisicuto, eu zic ca arati tare bine si nimeni nu ti-ar da 45.

Hai ca suspin si eu langa tine dupa dupa cele doua varste :occasion14: .As vrea sa mai am 35, nu-i mai am de cativa ani,dar ce conteaza ma simt ca la 25 :occasion15:

Important e cum ne simtim, nu cat arata buletinul :-*

• 2 months later...

Poza nu are legatura cu vopsitul oolelor de ieri, poza e facuta astazi si ooleaca prelucrata

post-102-13978515284232_thumb.jpg

Sa-ti traiasca printesa Dragos, e o frumusete si cred ca deja ai pusca ascunsa dupa usa :rolleyes:

Mersi.

Pusca e dupa usa. Doar pe primu' tre sa-l impusc, dupa aia vestea se imprastie cu viteza gandului :Demon:))

Doamne, ce papusa!!!!!!

Cand iti prisosesc niste pupici, da-i de la mine, ii zici ca sunt cadou!!

Aha, aici erau ascunsi o parte din bubuletzi, la artistii culinari! :rolleyes:

O artista pozata artistic .... Frumos!!

Mersi pentru voorbele frumooase.

N-am pus pooza cu chifteaua frecand oo ca nu mi s-a parut a fi ceva deoosebit in periooada asta. Am ales sa pun oo pooza peooastapa care, cred ioo, mi-a reusit bine. Sincer sa fiu, asta este a treia pooza care imi place fooarte mult dintre tooate poozele pe care le-am facut ioo vreoodata

Frumos copil aveti, Dragos!Reusit din toate punctele de vedere! Sa va traiasca Ioana cea frumoasa!
  • 2 weeks later...
Stellina, cred ca ma voi muta in satul tau! Am eu senzatia ca e ceva p-acolo care te mentine as tanara, frumoasa si plina de energie! Cat despre peisaj...Tu oricum il eclipsezi! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif