February 6, 201412 yr comment_213261 Pushaaaaaaaaaa, am fost la coiffeur...tens, vopsit, decolorat ( meshe/meches)...alea alea.Steluto si eu mi-am facut highlights dar nu l-am mai taiat asa scurt ca de obicei. Ia: Mai Blackule, mai! Vorba Foxulinei! Dupa care tinerete suspini? Ca esti indecent de tanara si fumoasa! Si-ti sta si bine-asa! Nu cred ca mai scurt te-ar fi aranjat!Mie asa mi se pare perfect! Ai o fatzuca poznasa si zglobie de nu se poate! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif Report
February 6, 201412 yr comment_213267 Blackie , super poza, super mechele, dar mai ales super doamna. Abia astept sa reusim poate sa ne intersectam prin Iuropa Nici nu concep altfel!!!! O intalnire este in topul prioritatilor mele . Fetelor sinteti tare dragute si va multumesc mult de vorbe bune . Report
February 7, 201412 yr comment_213297 Blackie , super poza, super mechele, dar mai ales super doamna. Abia astept sa reusim poate sa ne intersectam prin Iuropa Nici nu concep altfel!!!! O intalnire este in topul prioritatilor mele . Fetelor sinteti tare dragute si va multumesc mult de vorbe bune .Daca ajungi pe meleagurile natale, da o strigare! Precis se face-o lista lunga de doritori de intalniri! Report
February 7, 201412 yr comment_213351 Blackie , super poza, super mechele, dar mai ales super doamna. Abia astept sa reusim poate sa ne intersectam prin Iuropa Nici nu concep altfel!!!! O intalnire este in topul prioritatilor mele . Fetelor sinteti tare dragute si va multumesc mult de vorbe bune .Daca ajungi pe meleagurile natale, da o strigare! Precis se face-o lista lunga de doritori de intalniri! Eu sper sa ajung mult mai des decat inainte. Intotdeauna v-am admirat si invidiat putin cand v-ati intalnit, poate data viitoare sint si eu cu voi Report
February 7, 201412 yr comment_213353 Eu sper sa ajung mult mai des decat inainte. Intotdeauna v-am admirat si invidiat putin cand v-ati intalnit, poate data viitoare sint si eu cu voi Te-asteptam cu mult drag! Report
February 7, 201412 yr comment_213354 Pot sa va pup pe toate la gramada? Black Cat, ma bucur sa te "cunosc"! Report
February 8, 201412 yr comment_213411 Titiri si Ioana ce faceti voi din oameni, ma faceti melancolica nu numai dupa vara dar si dupa tinerete . Pai nah, la 45 suspini dupa 35 iar de 25 deja nici nu-ti mai amintesti Merci fetelor dar fara falsa modestie, eu stiu ca imi arat varsta si nu mi-e rusine. Poza e facuta cu telefonu si nu se vad "detalii" ( adica riduri, guse, cearcane, chestii dn astea marunte), eu voiam doar sa va arat ca am suvite ca ale Stelutei. Va multumesc si va pup. Pisicuto, eu zic ca arati tare bine si nimeni nu ti-ar da 45.Hai ca suspin si eu langa tine dupa dupa cele doua varste .As vrea sa mai am 35, nu-i mai am de cativa ani,dar ce conteaza ma simt ca la 25 Important e cum ne simtim, nu cat arata buletinul Report
April 18, 201412 yr comment_216198 Poza nu are legatura cu vopsitul oolelor de ieri, poza e facuta astazi si ooleaca prelucrata Report
April 18, 201412 yr comment_216199 Sa-ti traiasca printesa Dragos, e o frumusete si cred ca deja ai pusca ascunsa dupa usa Report
April 19, 201412 yr comment_216203 Sa-ti traiasca printesa Dragos, e o frumusete si cred ca deja ai pusca ascunsa dupa usa Mersi. Pusca e dupa usa. Doar pe primu' tre sa-l impusc, dupa aia vestea se imprastie cu viteza gandului )) Report
April 19, 201412 yr comment_216210 Poza nu are legatura cu vopsitul oolelor de ieri, poza e facuta astazi si ooleaca prelucrataE superba printesa! Report
April 19, 201412 yr comment_216211 Poza nu are legatura cu vopsitul oolelor de ieri, poza e facuta astazi si ooleaca prelucrataE superba printesa! +1 Report
April 19, 201412 yr comment_216214 Doamne, ce papusa!!!!!! Cand iti prisosesc niste pupici, da-i de la mine, ii zici ca sunt cadou!! Report
April 19, 201412 yr comment_216248 Aha, aici erau ascunsi o parte din bubuletzi, la artistii culinari! O artista pozata artistic .... Frumos!! Report
April 20, 201412 yr comment_216262 Mersi pentru voorbele frumooase. N-am pus pooza cu chifteaua frecand oo ca nu mi s-a parut a fi ceva deoosebit in periooada asta. Am ales sa pun oo pooza peooastapa care, cred ioo, mi-a reusit bine. Sincer sa fiu, asta este a treia pooza care imi place fooarte mult dintre tooate poozele pe care le-am facut ioo vreoodata Report
April 20, 201412 yr comment_216274 Frumos copil aveti, Dragos!Reusit din toate punctele de vedere! Sa va traiasca Ioana cea frumoasa! Report
April 30, 201412 yr comment_216548 Stellina, cred ca ma voi muta in satul tau! Am eu senzatia ca e ceva p-acolo care te mentine as tanara, frumoasa si plina de energie! Cat despre peisaj...Tu oricum il eclipsezi! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif Report
April 30, 201412 yr comment_216549 Merci, usor infrigurata , dar am profitat de momentele insorite Report
May 6, 201412 yr comment_216639 Si eu tot asa, dar nu din mers, ci de la birou.... Pup toate fetele si baietii!!!! Report
May 7, 201412 yr comment_216680 Asa din mers...Am si eu poza din mers, am si eu!!!!!!!!! N-arat asa bine ca Stella, da' tot Mediterana e in spate.... Report