January 23, 201412 yr comment_211987 Sorinico, superbe pozele, in special ultima.Iti doresc sa ai cat de curand un *tzurai* in care sa fii locomotiva, ca tare bine-ti mai sade. Report
January 23, 201412 yr comment_211990 Ai dreptate, Adriana! Așa sunt eu! Dar sunt îndrăgostită de elful meu. Îl am de la începutul începutului, am și migrat cu el... Stellina, ar fi ceva pe la jumătatea lui februarie. Să vedem ce și cum până atunci. Report
January 23, 201412 yr comment_211993 Sorina, super pozele!!! Si nu numai ca iti prinde bine sa iti amintesti de acele momente, dar ele trebuie in anul asta sa fie cat mai multe la numar...fara numar, fara numar! Ultima poza imi place si mie si simt ca lipseste cineva de acolo....EU! Pup! Report
January 23, 201412 yr comment_212008 Multumesc, draguta mea... da' lasa ca nici tu nu esti mai prejos! Report
January 23, 201412 yr comment_212013 Sorina arati ca un om fericit, un om fericit se vindeca repede si bine!! Sa-ti fie cu noroc urarea mea ca totul sa se termine cu bine! Report
January 23, 201412 yr comment_212015 Va readuc in amintire consursul de Miss din Tei. Aci puneti poze dar acolo nu. Pai de ce, mai, bunaciunilor?! Hai, oleaca de curaj! Report
January 24, 201412 yr comment_212016 Sorina, iti sta super si culoarea si atitudinea si postura si tot! Asa sa te vad mereu! Sufletul petrecerii! PS: Ce supla esti, draga de tine! Bine iti sta! Si ce frumoase si mari au crescut printesele tale! Sa aveti sanatate, moroc si multe momentede bucurie! Report
January 25, 201412 yr comment_212041 Sorina vesele poze, esti supla si frumoasa, dar ultima poza e plina de energie, foarte vesela Report
January 25, 201412 yr comment_212051 Si pentru ca sunt intr-o pasa superbuna profit sa pun niste poze de la Revelion.Moatza, atentie te rog, am fusta! S-o porti sanatoasa si la fel de voioasa mereu!Asteptam next level, rochia de ocazie Report
January 25, 201412 yr comment_212063 Vă mulțumesc, fetelor! Sunteți drăguțe! A fost o noapte frumoasă... o amintire frumoasă. Suplă?! Mă amuză! Dar face bine la corason. Moatzo, mamă, cu calm, muuuuuult calm. Eu nu sunt subțirică așa ca tine. Nu mă înțelege greșit, mi-ar place, doar că nu prea mă văd.Zerda, îmi doresc să ai dreptate. Daniella, copiii cresc așa de repede... Report
January 26, 201412 yr comment_212096 Hai ca indraznesc si eu, noroc de tauras care pare asa "galesh". Eu cred ca in poza asta, in locul meu ar fi trebuit sa fie Daniella. Eu cu finantele nu am sentimente apropriate si singurul punct de interes pe Wall Street e cel estetic, architectural. "Lasa numerele si cravatele, hai cu fata ca te mangai, te duc pe pajiste acasa la parinti in Romania, zimbru te fac, iti tin cald, radem sa vezi ce bine o sa=ti fie..ce naiba sa stai aici sa rumegi la economie..hai cu mama " :)Vedeti cum se gudura? Asta abia asteaptaDar da, il pot face si pe cel mai serios taur din lume sa se alinte si sa arate ca un mielusel langa mine, pupa fata baiat frumos si cuminte...off, daca mai stateam putin topeam monumentu') Report
January 26, 201412 yr comment_212098 Deci da, "NOW YOU SEE ME", asta inseamna "acum ma vezi"..pentru ca mie nu-mi place sa fac poze cu mine, eu deja ma stiu, n-am nevoie sa ma vad in poze dar asta e o poza intamplatoare, cu textul in fundal, nu a fost intentionata si am observant-o abia la vederea pe ecran mai mare...Cred ca eram datoare, deci NOW YOU SEE ME, in New York, observati arhitectura si taraba cu fructe. Scumpe scumpe fructele, eu ca dupa bombardament ca nu dormisem 2 noptii si 2 zile dar determinata sa absorb orasul si habar n-am la ce era reclama aia din fundal. N-am cu sa va salut cu mainile in buzunar, dar va invit sa ma luati de brat si sa bagati mana in buzunarul meu sa va tin de cald. Report
January 27, 201412 yr comment_212150 Frumoase foc surorile Destiny! Si pentru ca sunt intr-o pasa superbuna profit sa pun niste poze de la Revelion.Moatza, atentie te rog, am fusta!O (parte din) familie superba!!!!!!! Imi place de tine, vesela, in largul tau si binedispusa. Sa fii mereu la fel! Report
January 27, 201412 yr comment_212151 Deci da, "NOW YOU SEE ME", asta inseamna "acum ma vezi"..pentru ca mie nu-mi place sa fac poze cu mine, eu deja ma stiu, n-am nevoie sa ma vad in poze dar asta e o poza intamplatoare, cu textul in fundal, nu a fost intentionata si am observant-o abia la vederea pe ecran mai mare...Cred ca eram datoare, deci NOW YOU SEE ME, in New York, observati arhitectura si taraba cu fructe. Scumpe scumpe fructele, eu ca dupa bombardament ca nu dormisem 2 noptii si 2 zile dar determinata sa absorb orasul si habar n-am la ce era reclama aia din fundal. N-am cu sa va salut cu mainile in buzunar, dar va invit sa ma luati de brat si sa bagati mana in buzunarul meu sa va tin de cald.O, da. Acu' te vedem! Si, de-o fi musai, bagam si mainile-n buzunare. Ca si pe-aici e frig.Sa-ti fie de bine plimbarea! Report
January 27, 201412 yr comment_212186 Ha ha , poate va era dor ...azi am profitat de o mica plimbare pe malul lacului ( aveam o sedinta in zona) si de o vreme insorita.iaca si *simbolul* satului meu...jetul de apa. Report
January 27, 201412 yr comment_212188 Ha ha, poate va era dor ...azi am profitat de o mica plimbare pe malul lacului ( aveam o sedinta in zona) si de o vreme insorita.iaca si *simbolul* satului meu...jetul de apa.Daaaaaa, mi-era cam dor, recunosc! Report
January 27, 201412 yr comment_212189 Deci da, "NOW YOU SEE ME", asta inseamna "acum ma vezi"..pentru ca mie nu-mi place sa fac poze cu mine, eu deja ma stiu, n-am nevoie sa ma vad in poze dar asta e o poza intamplatoare, cu textul in fundal, nu a fost intentionata si am observant-o abia la vederea pe ecran mai mare...Cred ca eram datoare, deci NOW YOU SEE ME, in New York, observati arhitectura si taraba cu fructe. Scumpe scumpe fructele, eu ca dupa bombardament ca nu dormisem 2 noptii si 2 zile dar determinata sa absorb orasul si habar n-am la ce era reclama aia din fundal. N-am cu sa va salut cu mainile in buzunar, dar va invit sa ma luati de brat si sa bagati mana in buzunarul meu sa va tin de cald. Toarta din dreapta cu buzunarul aferent mi-o rezerv eu, bine? Te pup apasat Floare calatoare. Report
January 27, 201412 yr comment_212190 Ha ha , poate va era dor ...azi am profitat de o mica plimbare pe malul lacului ( aveam o sedinta in zona) si de o vreme insorita.iaca si *simbolul* satului meu...jetul de apa. Salutari Steluto,senina si infloritoare ca intotdeauna Report
January 27, 201412 yr comment_212195 Floricico eu am bagat deja amandoua mainile in boznarele mataluta, ca io-s friguroasa rau. Pup o Floricica frumoasa si vesela! De Stella nu mai zic nimic! Report
January 27, 201412 yr comment_212202 Ha ha , poate va era dor ...azi am profitat de o mica plimbare pe malul lacului ( aveam o sedinta in zona) si de o vreme insorita.iaca si *simbolul* satului meu...jetul de apa. I love it! ti l-au filmat si in The Wolf of Wallstreet, nominalizat la oscaruri! Doamna, jos clopul! ce doamna solara, intr-un peisaj foarte solar pt vremea asta! sa ne traiesti sanatoasa si la fel de tanara! Report
January 27, 201412 yr comment_212203 Floricico, pe tine te-am "cunoscut" pe fb! Esti diversa de cum ma asteptam, dar esti foarte cool anyway! imi inspiri un spirit liber ... I don't know way ... Anyway, esti o frumoasa si o scumpa! Report
January 27, 201412 yr comment_212205 Floricic, hello! imblanzisi bestia, ha? Stelin, hello pe 2014! ti-ai schimbat o tzara luku', ti-a crescut pleata si-ti sta bine, pupaturi! Report