June 14, 201016 yr comment_42409 multumescdeci am reusit un pic sa le mai ascund dar chiar am de dat jos vreo 20 de kile sau macar 15 20?????? Tu faci misto de mine!!!! Ma gandeam ca vrei vreo 2-3, ca poate nu-ti place tie ceva, da' acu' chiar ca nu te mai cred!!!!!am zis ca si 15 sunt multumitacand m-am casatorit aveam cu 20 mai putindupa 2 sarcini am reusit sa dau vreo13 kile dar cu celelalte 2 le-am reluatsi acum stau asa bine ca nu mai reusesc sa le dau joseu ma gandeam la cele din zona burtii si a soldurilor dar uitandu-ma in poza am vazut ca si la maini sunt destul de plinuta deci .... trebuie sa ma straduiesc mai mult sa le dau jos Report
June 14, 201016 yr comment_42412 Draga cec aratai f. bine asa scuza-ma ca-mi permit,dar 20 cred ca ar fi prea mult,esti mama cu 2 copii nu mai poti arata ca la 18 ani,nici nu te-ar mai prinde,ca te-ai trage si la fata,riduri cearcane alea alea,si eu am 20 de kg. mai mult decat aveam la 25 de ani dar asta e m-asi multumi sa mai dau jos vreo 10 macar,da de unde...is' pofticioasa si nici miscarea nu-mi place deloc,stau numa-n casa.... Report
June 14, 201016 yr comment_42418 Draga cec aratai f. bine asa scuza-ma ca-mi permit,dar 20 cred ca ar fi prea mult,esti mama cu 2 copii nu mai poti arata ca la 18 ani,nici nu te-ar mai prinde,ca te-ai trage si la fata,riduri cearcane alea alea,si eu am 20 de kg. mai mult decat aveam la 25 de ani dar asta e m-asi multumi sa mai dau jos vreo 10 macar,da de unde...is' pofticioasa si nici miscarea nu-mi place deloc,stau numa-n casa.... multumescsunt mama cu 4copii dar tot as vrea sa mai dau josce-i drept inca nu m-am straduit , sa vad cand ma hotarasc Report
June 15, 201016 yr comment_42453 stiu ca pozele nu arata realitatea dar 20'j de kile .....cam mult totusi. dupa nastere se cam schimba conformatia corpului,nu fi prea aspra cu tine. si io in melbourne, cocosata am mai stat avusesem o saptamana de cosmar, ma simteam un pic mai bine, asa ca.....clementa please Report
June 15, 201016 yr comment_42462 Multumesc de complimente Steluto! M-ai facut si manechina:)) da cit de inalta ma vezi tu, asa de curiozitate:))?Darkule ce haina frumoasa si vesela ai! Arati infloritoare si vad ca esti brunetica din nou! Report
June 15, 201016 yr comment_42474 mersic, ador hainuta asta si am imbracat-o de vreo 2 ori in 3 ani ca n-a fost frig la mine sa o port am luat-o in melbourne sa o defilez putin si am primit multe complimente ptr ea sant castaniu inchis acum Report
June 15, 201016 yr comment_42579 Lizura, esti adorabila! si daca ti s-ar vedea si ochii... Cecilia, esti o mama perfecta, nu se vede nimic in plus. Mirela, orice-ai face, tu ai o fetisoara de copil bosumflat. Iti doresc sa ramai asa! Multa sanatate! Report
June 15, 201016 yr comment_42589 Cecilia, Nu-ti mai fa probleme de kilograme,ca al tau e topit dupa tine...si tu dupa el.Sa va traiasca copilasii si sa fiti mereu fericiti impreuna. Report
June 15, 201016 yr comment_42592 Ingeras,Yo nu stiu daca de la haina ti se trage,dar arati ca o liceeana,care se pregateste saia lumea in piept.Ai un aer nazdravan si indraznet.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif Report
June 15, 201016 yr comment_42594 Lizura, esti adorabila! si daca ti s-ar vedea si ochii... Cecilia, esti o mama perfecta, nu se vede nimic in plus. Mirela, orice-ai face, tu ai o fetisoara de copil bosumflat. Iti doresc sa ramai asa! Multa sanatate! multumescdar e suficient ca vad si nu-mi placeCecilia, Nu-ti mai fa probleme de kilograme,ca al tau e topit dupa tine...si tu dupa el.Sa va traiasca copilasii si sa fiti mereu fericiti impreuna.multumesce asa vizibil? Report
June 15, 201016 yr comment_42597 e asa vizibil? Da. Se vede si de pe Luna.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif Report
June 16, 201016 yr comment_42799 Lizzie nush care e treaba dar noi doua suntem cam asemanatoare in gusturi: exquisite is the word! Daca mai dai peste jacheta aia, fix nuanta aia, te rog fa-mi un pustiu de bine si let me know Cecilia ti se citeste implinirea pe fata. Si asta iti da o stralucire aparte! Minunat! Iar materialul de la rochia aia imi place te-ri-bil! Este una din culorile pe care le iubesc nespus si catifeaua face parte din materialele mele preferate. E cumparata rochia? Darkie, Darkie, Darkie ti-am spus ca femeile ca tine sunt un model pentru mine? Nu? Ei, acum stii You're a beauty! Report
June 16, 201016 yr comment_42810 Cecilia si Injer intunecos aratati superb .Lizura draga, stiub ca manechinatul de la 1,75 in sus.dar eu accept si manechini sub fatidicul 1,75 m Report
June 17, 201016 yr comment_42835 Lizzie nush care e treaba dar noi doua suntem cam asemanatoare in gusturi: exquisite is the word! Daca mai dai peste jacheta aia, fix nuanta aia, te rog fa-mi un pustiu de bine si let me know Cecilia ti se citeste implinirea pe fata. Si asta iti da o stralucire aparte! Minunat! Iar materialul de la rochia aia imi place te-ri-bil! Este una din culorile pe care le iubesc nespus si catifeaua face parte din materialele mele preferate. E cumparata rochia? Darkie, Darkie, Darkie ti-am spus ca femeile ca tine sunt un model pentru mine? Nu? Ei, acum stii You're a beauty!multumescma bucur sa aud astarochia nu e cumparata, o am de la mama si ea nu stiu de unde o are dar nu a cumparat-o )si mie imi place mult) Cecilia si Injer intunecos aratati superb .Lizura draga, stiub ca manechinatul de la 1,75 in sus.dar eu accept si manechini sub fatidicul 1,75 m multumesc Report
June 17, 201016 yr comment_42846 de ce lori, ce-am facut sa merit asa compliment?pacat ca nu pot scapa de abdomenul asta ca piftia, m-as baga la o mummy tuck dar sotul zice ca-i place asa cum e (cred ca zice asa sa nu plateasca ) ) am mai dat jos vreo 3 kile sa ma pot imbraca cu skinny jeans ce plangeau de dorul meu dar tot nu-mi place burta moale care nici de nebuna nu se duce pe pustii Report
June 18, 201016 yr comment_43028 steluto chiar ca fatidic ala 1.75, dar sincer nu ma pling ca nu mi-ar fi placut sa fiu f slaba, ma bucur de aliura mea de inotator profesionist:)) Moatzo ochii mi-i arat rar de tot:)) Lori stii ca nu te uit niciodata, cum gasesc ceva fain cum inrosesc firul spre nemtzia! Report
June 20, 201016 yr comment_43416 Lizura, ma bucur sa te vad la "ochisori" Cec, imi pare bine de cunostinta! Darky, la fel de frumoasa ca intotdeauna! Report
June 20, 201016 yr comment_43418 Lizura, ma bucur sa te vad la "ochisori" O merci merci! Dar tie unde iti vad ochisorii? Report
June 20, 201016 yr comment_43419 Cel mai bine in buletin am si eu poze pe aici pe undeva....habar nu am, parca vro 5 pagini in urma Report
June 20, 201016 yr comment_43420 Cel mai bine in buletin am si eu poze pe aici pe undeva....habar nu am, parca vro 5 pagini in urma A-ha deci te-am vazut! Deci zici ca de la inghetata ti se trage!Right! Ma duc si eu sa vad de care imi cumpar chit ca-s la dieta:)) Report
June 21, 201016 yr comment_43548 Lizu, ce ma bucur sa te revad! Darky, splendida, like always! Cec, stii tu, ca ti-am mai spus. Hai ca ma repet:mama tanara si frumoasa! Report
June 21, 201016 yr comment_43582 Lizu, ce ma bucur sa te revad! Darky, splendida, like always! Cec, stii tu, ca ti-am mai spus. Hai ca ma repet:mama tanara si frumoasa!Thank you iubita!Acushi acushi promit sa scot si un ochi la iveala, dar numai unul:) Report
June 28, 201016 yr comment_44394 Lizura, ma bucur sa te vad la "ochisori" Cec, imi pare bine de cunostinta! Darky, la fel de frumoasa ca intotdeauna! si mie imi pare bine de cunostinta Lizu, ce ma bucur sa te revad! Darky, splendida, like always! Cec, stii tu, ca ti-am mai spus. Hai ca ma repet:mama tanara si frumoasa!multumesc Report