Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Artistii Culinari, in toata splendoarea lor!

Featured Replies

multumesc

deci am reusit un pic sa le mai ascund :occasion14:

dar chiar am de dat jos vreo 20 de kile sau macar 15

20?????? Tu faci misto de mine!!!! Ma gandeam ca vrei vreo 2-3, ca poate nu-ti place tie ceva, da' acu' chiar ca nu te mai cred!!!!!

am zis ca si 15 sunt multumita

cand m-am casatorit aveam cu 20 mai putin

dupa 2 sarcini am reusit sa dau vreo13 kile dar cu celelalte 2 le-am reluat

si acum stau asa bine ca nu mai reusesc sa le dau jos

eu ma gandeam la cele din zona burtii si a soldurilor dar uitandu-ma in poza am vazut ca si la maini sunt destul de plinuta deci .... trebuie sa ma straduiesc mai mult sa le dau jos

Draga cec aratai f. bine asa scuza-ma ca-mi permit,dar 20 cred ca ar fi prea mult,esti mama cu 2 copii nu mai poti arata ca la 18 ani,nici nu te-ar mai prinde,ca te-ai trage si la fata,riduri cearcane alea alea,si eu am 20 de kg. mai mult decat aveam la 25 de ani dar asta e m-asi multumi sa mai dau jos vreo 10 macar,da de unde...is' pofticioasa si nici miscarea nu-mi place deloc,stau numa-n casa.... :occasion14:

Draga cec aratai f. bine asa scuza-ma ca-mi permit,dar 20 cred ca ar fi prea mult,esti mama cu 2 copii nu mai poti arata ca la 18 ani,nici nu te-ar mai prinde,ca te-ai trage si la fata,riduri cearcane alea alea,si eu am 20 de kg. mai mult decat aveam la 25 de ani dar asta e m-asi multumi sa mai dau jos vreo 10 macar,da de unde...is' pofticioasa si nici miscarea nu-mi place deloc,stau numa-n casa.... :occasion14:

multumesc

sunt mama cu 4copii dar tot as vrea sa mai dau jos

ce-i drept inca nu m-am straduit , sa vad cand ma hotarasc

stiu ca pozele nu arata realitatea dar 20'j de kile .....cam mult totusi. dupa nastere se cam schimba conformatia corpului,nu fi prea aspra cu tine.

si io in melbourne, cocosata am mai stat :D avusesem o saptamana de cosmar, ma simteam un pic mai bine, asa ca.....clementa please :D

post-49-127658125872_thumb.jpg

Multumesc de complimente Steluto! M-ai facut si manechina:)) da cit de inalta ma vezi tu, asa de curiozitate:))?

Darkule ce haina frumoasa si vesela ai! Arati infloritoare si vad ca esti brunetica din nou!

mersic, ador hainuta asta si am imbracat-o de vreo 2 ori in 3 ani ca n-a fost frig la mine sa o port :D

am luat-o in melbourne sa o defilez putin si am primit multe complimente ptr ea :D

sant castaniu inchis acum :D

Lizura, esti adorabila! si daca ti s-ar vedea si ochii...

Cecilia, esti o mama perfecta, nu se vede nimic in plus.

Mirela, orice-ai face, tu ai o fetisoara de copil bosumflat. Iti doresc sa ramai asa! Multa sanatate!

Cecilia,

Nu-ti mai fa probleme de kilograme,ca al tau e topit dupa tine...si tu dupa el.

Sa va traiasca copilasii si sa fiti mereu fericiti impreuna.

Ingeras,

Yo nu stiu daca de la haina ti se trage,dar arati ca o liceeana,care se pregateste sa

ia lumea in piept.

Ai un aer nazdravan si indraznet.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif

Lizura, esti adorabila! si daca ti s-ar vedea si ochii...

Cecilia, esti o mama perfecta, nu se vede nimic in plus.

Mirela, orice-ai face, tu ai o fetisoara de copil bosumflat. Iti doresc sa ramai asa! Multa sanatate!

multumesc

dar e suficient ca vad si nu-mi place

Cecilia,

Nu-ti mai fa probleme de kilograme,ca al tau e topit dupa tine...si tu dupa el.

Sa va traiasca copilasii si sa fiti mereu fericiti impreuna.

multumesc

e asa vizibil?

e asa vizibil?

Da.

Se vede si de pe Luna.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif

Lizzie nush care e treaba dar noi doua suntem cam asemanatoare in gusturi: exquisite is the word! =)) Daca mai dai peste jacheta aia, fix nuanta aia, te rog fa-mi un pustiu de bine si let me know :P

Cecilia ti se citeste implinirea pe fata. Si asta iti da o stralucire aparte! Minunat! Iar materialul de la rochia aia imi place te-ri-bil! Este una din culorile pe care le iubesc nespus si catifeaua face parte din materialele mele preferate. E cumparata rochia?

Darkie, Darkie, Darkie ti-am spus ca femeile ca tine sunt un model pentru mine? Nu? Ei, acum stii :P You're a beauty!

Cecilia si Injer intunecos aratati superb .

Lizura draga, stiub ca manechinatul de la 1,75 in sus.

dar eu accept si manechini sub fatidicul 1,75 m =))

Lizzie nush care e treaba dar noi doua suntem cam asemanatoare in gusturi: exquisite is the word! ^_^ Daca mai dai peste jacheta aia, fix nuanta aia, te rog fa-mi un pustiu de bine si let me know :)

Cecilia ti se citeste implinirea pe fata. Si asta iti da o stralucire aparte! Minunat! Iar materialul de la rochia aia imi place te-ri-bil! Este una din culorile pe care le iubesc nespus si catifeaua face parte din materialele mele preferate. E cumparata rochia?

Darkie, Darkie, Darkie ti-am spus ca femeile ca tine sunt un model pentru mine? Nu? Ei, acum stii :floare: You're a beauty!

multumesc

ma bucur sa aud asta

rochia nu e cumparata, o am de la mama si ea nu stiu de unde o are dar nu a cumparat-o )si mie imi place mult)

Cecilia si Injer intunecos aratati superb .

Lizura draga, stiub ca manechinatul de la 1,75 in sus.

dar eu accept si manechini sub fatidicul 1,75 m :occasion14:

multumesc

de ce lori, ce-am facut sa merit asa compliment?

pacat ca nu pot scapa de abdomenul asta ca piftia, m-as baga la o mummy tuck dar sotul zice ca-i place asa cum e (cred ca zice asa sa nu plateasca :occasion14:) )

am mai dat jos vreo 3 kile sa ma pot imbraca cu skinny jeans ce plangeau de dorul meu :) dar tot nu-mi place burta moale ^_^ care nici de nebuna nu se duce pe pustii :floare:

steluto chiar ca fatidic ala 1.75, dar sincer nu ma pling ca nu mi-ar fi placut sa fiu f slaba, ma bucur de aliura mea de inotator profesionist:))

Moatzo ochii mi-i arat rar de tot:))

Lori stii ca nu te uit niciodata, cum gasesc ceva fain cum inrosesc firul spre nemtzia!

Lizura, ma bucur sa te vad la "ochisori" :occasion14:

O merci merci! Dar tie unde iti vad ochisorii?:occasion14:

Cel mai bine in buletin :occasion14:

am si eu poze pe aici pe undeva....habar nu am, parca vro 5 pagini in urma :occasion14:

A-ha deci te-am vazut! Deci zici ca de la inghetata ti se trage!

Right! Ma duc si eu sa vad de care imi cumpar chit ca-s la dieta:))

Lizu, ce ma bucur sa te revad! :hug:

Darky, splendida, like always!

Cec, stii tu, ca ti-am mai spus. :hug: Hai ca ma repet:mama tanara si frumoasa!

Thank you iubita!

Acushi acushi promit sa scot si un ochi la iveala, dar numai unul:)

Lizura, ma bucur sa te vad la "ochisori" :P

Cec, imi pare bine de cunostinta! :)

Darky, la fel de frumoasa ca intotdeauna! :drool:

si mie imi pare bine de cunostinta

Lizu, ce ma bucur sa te revad! :)

Darky, splendida, like always!

Cec, stii tu, ca ti-am mai spus. :) Hai ca ma repet:mama tanara si frumoasa!

multumesc