July 10, 201016 yr comment_46810 Eu si Cristinica, azi dupa-amiaza, 30 si nu mai stiu cite grade afara, am baut o cafeluta rece shakerata Report
July 11, 201016 yr comment_46829 Torinezele mele! Mai, ce frumoase sunteti!Cristinica, ma bucur sa te cunosc!Voi cu caffè shekerata, noi cu tuica fiarta, la 8 grade noaptea! Report
July 11, 201016 yr comment_46847 Torinezele mele! Mai, ce frumoase sunteti!Cristinica, ma bucur sa te cunosc!Voi cu caffè shekerata, noi cu tuica fiarta, la 8 grade noaptea! Multumesc! Ma bucur si eu sa fiu printre voi! Apai numa` bine s-o racorit si aici azi. Report
July 11, 201016 yr comment_46853 Eu si Cristinica, azi dupa-amiaza, 30 si nu mai stiu cite grade afara, am baut o cafeluta rece shakerata Deci d'asta postezi tu asa rara ca te tii de cafele reci cu artistii, beneeeee. Faina culoarea pe care o porti, te prinde bfoarte bine! Blondilesculeeee, 'catz-ash nasu, treci la semnat condica!!! Va cu drag! Ce pofta de vacanta imi faceti mai! Report
July 11, 201016 yr comment_46868 Eu si Cristinica, azi dupa-amiaza, 30 si nu mai stiu cite grade afara, am baut o cafeluta rece shakerata Deci d'asta postezi tu asa rara ca te tii de cafele reci cu artistii, beneeeee. Faina culoarea pe care o porti, te prinde bfoarte bine! Blondilesculeeee, 'catz-ash nasu, treci la semnat condica!!! Va cu drag! Ce pofta de vacanta imi faceti mai! Ce vacanta, mamam?! Eu cel putin, eram in timpul programului )Condica?! O semnez in fiecare zi la gelateria din colt Report
July 11, 201016 yr comment_46877 Torinezele mele! Mai, ce frumoase sunteti!Cristinica, ma bucur sa te cunosc!Voi cu caffè shekerata, noi cu tuica fiarta, la 8 grade noaptea! vai de mine si de mine, eu nu reusesc sa dorm noaptea la cit e de cald. Deci d'asta postezi tu asa rara ca te tii de cafele reci cu artistii, beneeeee. Faina culoarea pe care o porti, te prinde bfoarte bine! Blondilesculeeee, 'catz-ash nasu, treci la semnat condica!!! Va cu drag! Ce pofta de vacanta imi faceti mai!Mersi frumos oricind vrei esti binevenita, asa impusti aici la torino minim 2 artisti dintr-o lovitura Report
July 11, 201016 yr comment_46884 Pup fetele frumoasa! Cristinica, incintata de cunostinta!Adriana, arati grozav, intineresti ! Report
July 11, 201016 yr comment_46888 Oooo, ce fete frumoase.Cristina, incantata de cunostinta.Adriana, iti sade tare bine in albastru Report
July 11, 201016 yr comment_46890 Pup fetele frumoasa! Cristinica, incintata de cunostinta!Adriana, arati grozav, intineresti !Mersi da nu te cred Mai ales ca eram asa din cauza ca nu mi-a facut bine parul cea care o inlocuia pe coafeza mea. Report
July 11, 201016 yr comment_46894 Iote ce frumuseti au scos nasucu' la interval!!! Sa va fie de bine ca v-ati intalnit si v-ati betivanit! Report
July 11, 201016 yr comment_46906 Cristinica, bine te-am cunoscut!Adriana, bucuroasa de revedere!Adriana, da'tu nu mai ai de gand sa-mbatranesti? Ca ma oftici! Sa va fie de bine intalnirea si la mai multe.Vad ca p-aci nici un gand! Ziceam eu ceva de Braila-Galati, dar p-aici ploua rau, la Galati sunt inundatii, greu tare. Si-i si frig! Oare anu-asta o mai fi vara? Mie mi s-a urat de ploaie! Report
July 11, 201016 yr comment_46910 Pup fetele frumoasa! Cristinica, incintata de cunostinta!Adriana, arati grozav, intineresti !Mersi da nu te cred Mai ales ca eram asa din cauza ca nu mi-a facut bine parul cea care o inlocuia pe coafeza mea.Acu stiu unde te grabeai atunci Report
July 11, 201016 yr comment_46983 Las ca poate va scot eu la o inghetata torineza dupa 1 septembrie. Report
July 11, 201016 yr comment_47017 Eu si Cristinica, azi dupa-amiaza, 30 si nu mai stiu cite grade afara, am baut o cafeluta rece shakerata https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif Dragutelor !https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wub.gif Report
July 11, 201016 yr comment_47037 Va multumesc din suflet pentru complimente, mai ales ca, asa cum ziceam, eu nu ma vedeam bine deloc. Da, Raluca, acolo ma grabeam Rares, cu mare placere, tinem legatura. Report
July 12, 201016 yr comment_47246 hai sa va pun si eu recenta ca m-am tuns si vopsitbefore and after desi pare inchis este iced chocolate culoarea Report
July 12, 201016 yr comment_47260 Va multumesc din suflet pentru complimente, mai ales ca, asa cum ziceam, eu nu ma vedeam bine deloc. Da, Raluca, acolo ma grabeam Rares, cu mare placere, tinem legatura. Ba si mie imi place tare mult cum ai iesit in poza.cand iti schimbi avatarul ? Sa va fie de bine intalneala Report
July 12, 201016 yr comment_47262 hai sa va pun si eu recenta ca m-am tuns si vopsitbefore and after desi pare inchis este iced chocolate culoarea Adica ai pus o poza de acum 10 ani, si vrei sa cred ca-i recenta! Imi place cum suna "iced chocolate"!Iti sta de minune! Report
July 12, 201016 yr comment_47277 Ba si mie imi place tare mult cum ai iesit in poza.cand iti schimbi avatarul ? Multumesc Avatarul cind mi-o face Peter alta poza faina ca ai mei nu-mi fac poze care sa-mi placa Report
July 12, 201016 yr comment_47300 Ahhhhh.... de Peter tre' sa ne rugam daca vrem sa aratam tinere si frumoase? In cazul asta: maestre te rugam, este mare nevoie de tine Report