July 26, 201016 yr comment_50201 adevarul ca as pune poze, dar n-am! ca nu-mi pot face decit in oglinda ca pitipoancele, si n-am invatat inca sa tugui buzele Capris, daca asta e problema te ajut eu Ce-i drept nici eu nu dispun de poze prea recente dar sper sa te binedispuna amintirile astea. Ralu camuflata bine cu ochelari de scafandru, nu v-ati inselat, tocmai punea de un gratar... [center] [/center] Aici ne prezinta frigiderul......ca intodeauna plin! [center] [left]...cu camilele prin Africa, in perioada de gratie. Nu stiu daca ai rezolvat dilema intre timp "Sunt camilele carnivore sau ierbivore?" [center] [left]Si aici noi doua pe litoral, toamna lui...citez "sa ma bata mamaie" daca mai tin minte cand [center] [/center][/left][/center][/left][/center] Edited August 1, 201016 yr by raluca elena din motive personale am scos pozele din post Report
July 27, 201016 yr comment_50204 super poze, ralu esti o frumoasa. nu stiam ca voi va cunoasteti dragos a venit sa saliveze pe aici da o poza nu pune Report
July 27, 201016 yr comment_50206 super poze, ralu esti o frumoasa. nu stiam ca voi va cunoasteti dragos a venit sa saliveze pe aici da o poza nu pune dragos, pune draga poza sa saliveze si fetele ... Report
July 27, 201016 yr comment_50207 super poze, ralu esti o frumoasa. nu stiam ca voi va cunoasteti dragos a venit sa saliveze pe aici da o poza nu pune dragos, pune draga poza sa saliveze si fetele ... pai nu ti se pare fair? Report
July 27, 201016 yr comment_50208 super poze, ralu esti o frumoasa. nu stiam ca voi va cunoasteti dragos a venit sa saliveze pe aici da o poza nu pune dragos, pune draga poza sa saliveze si fetele ... pai nu ti se pare fair? eh, nu vine dragos cu salivatu', asa ca itz pun io poza. da' pregateste punga, galeata, whatever Report
July 27, 201016 yr comment_50212 awwwwwwwwwwnu salivez dar imi place cand vad si tatici implicati nu numai mame.da nu-ti seamana pustiu Report
July 27, 201016 yr comment_50213 awwwwwwwwwwnu salivez dar imi place cand vad si tatici implicati nu numai mame.da nu-ti seamana pustiu aimah terna, mare jmekerie sa te joci cu pustiu'. si da, clar ca nu-mi samana. n-are ochelari, chelie si burta. Report
July 27, 201016 yr comment_50214 Moa, Capris, dar cum de le ai? Ca io nush daca le am Ia s ami le dai si mie:DSint scanate? Ca au iesit bine!Deci acolo la Eforie era de un Paste, refuz sa spun de care ca inseamna ca sintem prea batrine Aia cu frigiderul era a doua zi dupa nunta. Nu posedam nici un gram de mincare, insa la lichide stateam bine Parca din seria aia de la tara am si eu ceva poze, prin pivnita...Iar aia cu camila... pfuuuuu, cum de intrebam eu daca sint camilele ierbivore? Asta e probabil din seria aia cu inorogii de la gradina zoologica, nu? Sau aia cu de ce nu muncesc septembristii? Report
July 27, 201016 yr Author comment_50232 Pfoaaaa ce amintiri frumoase,Ralu & Chefa! Mirela,primul nascut de sex masculin,cica îi seamana mamei, iar al 2-lea minimascul lu' tac'su(bineînteles ca mai exista si exceptii ).A lui vaxile fecior e leit mama-sa!Poate mezinul îi va semana lui!Mai un pic,si ne spune el Andrei e un scump,iar tac'su are moaca de tocilar Report
July 27, 201016 yr comment_50237 Andrei e un scump,iar tac'su are moaca de tocilar adevar graisi bibicule Report
July 27, 201016 yr comment_50239 super poze, ralu esti o frumoasa. nu stiam ca voi va cunoasteti dragos a venit sa saliveze pe aici da o poza nu pune Ba pune. Voila![center][/center] Report
July 27, 201016 yr comment_50243 Andrei e un scump,iar tac'su are moaca de tocilar dadadadadaaaaa... Report
July 27, 201016 yr comment_50251 Ba pune. Voila!Te-am intors si micsorat un pic Mersi. Ma mira ca eram intors ca poza nu era intoarsa. Report
July 27, 201016 yr comment_50269 Dragosheeee! Wow!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gifHai, mai, ca vaxile n-are fata de tocilar! Mai repede de jmecheras!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/headbang.gif Faini Artaculinarasi avem! A ramas MdeB nedivulgat! Report
July 27, 201016 yr comment_50281 Andrei e un scump,iar tac'su are moaca de tocilar dadadadadaaaaa... tura viitoare imi pun mutra de cocalar Report
July 27, 201016 yr comment_50307 tura viitoare imi pun mutra de cocalar https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gifNici n-ai ! De jmecher ai pus deja....https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif Report
July 27, 201016 yr comment_50425 Ce seamana fie-ta cu tine Dragos Eu te stiam de dincolo. Sa traiesti! Deci, Vaxile de unde are bre Andrei bucle blonde?? Something's rotten in the state of Denmark ... Report
July 27, 201016 yr comment_50428 am si eu in sfarsit poza cu ochelari de soare, ca am vazut ca e tinuta obligatorie din decor mai face parte pictura de pe obraz (am dat in mintea lui fiica-mea ) si un balon de sapun. e de sambata asta, de la festivalul de la Sighisoara. Report
July 27, 201016 yr comment_50434 Ce seamana fie-ts cu tine Dragos Eu te stiam de dincolo. Sa traiesti! Deci, Vaxile de unde are bre Andrei bucle blonde?? Something's rotten in the state of Denmark ... Apai sa traiesti si tu si sa traiti si voi ca sunteti pricepute si frumoase si bune Report
July 27, 201016 yr comment_50438 Si va mai pui o poza ca nu ma crede nimenea cand zic... [center][/center] Report
July 27, 201016 yr comment_50443 Ce seamana fie-ts cu tine Dragos Eu te stiam de dincolo. Sa traiesti! Deci, Vaxile de unde are bre Andrei bucle blonde?? Something's rotten in the state of Denmark ... Apai sa traiesti si tu si sa traiti si voi ca sunteti pricepute si frumoase si bune Multumesc Cat despre Chiftea, apai o sa ia mau' la toti mah. E adorabila bai, adorabila si mai multe nu! Nu ii faceti in fratior? Sanatate multa intregii familii! Si cand te mai hotarasti sa mergi cu ea la Disney, spune-mi si mie ca vin si eu sa va vaz :)Sau poate faceti o excursie pe aici, eu va invit cu draga inima! Report