December 6, 201114 yr comment_114193 Multumesc! Angel eu cu rosu si culori decise ca papagalul sunt daca e o culoare ce nu o suport e maro si toate derivatele ei caramiziu si alte culori,pastel si alea ''finutze'' ,in schimb maica-mea ezact cu alea e Carmaw nu le-a vazut inca sotul ca tre' sa vina de la serviciu,cand le-o vedea o sa zica,ca m-am tzacnit de tot Report
December 6, 201114 yr comment_114218 Brava Geany!! Tare bine iti sta :-* Si felicitari Stellei pentru asa surpriza ...asa oameni mai rar Report
December 6, 201114 yr comment_114219 Stella, bravo pentru gest. Esti o doamna deosebita! Geany, iti sade taaaare bine-n salul rosu. Stia Stella ce stia.... Asa nici ca te mai deoache careva! Report
December 6, 201114 yr comment_114224 Geanino esti periculoasa fata, poster tre sa faci poza ceea! Report
December 6, 201114 yr comment_114241 Ha ha ha! Daa...Multumesc A vazut sotul pozele si i-au placut f. mult,s-a emotionat si el si m-a rugat pe aceasta cale sa va multumesc tuturor si din partea lui Report
December 6, 201114 yr comment_114277 Bineinteles ca este o gluma la care am fost provocata,in plus stiti ca eu nu am toate tziglele pe casa Esarfa de la Stelina O adorrr!!E superbaaa... [ Fata, zici ca esti de acolo de la ei, de la indieni, evident, insa nu numai ei au fete frumoase! Report
December 8, 201114 yr comment_114661 Bineinteles ca este o gluma la care am fost provocata,in plus stiti ca eu nu am toate tziglele pe casa Esarfa de la Stelina O adorrr!!E superbaaa... draga mea! dar frumos cadou mi.ai facut tu de Mos Nicolae Io-te ca tuturor le-a placut noul tau look. Stii ca is pretentioasa, as mai vria una cu parul lu'matali despletit, ala lung de indianca ... si zi-i sotului ca esti indianca, talpa iute ... stie el continuarea ... asa ca sa stea in zona ... Sper sa fie luata ca si gluma ..., ceea ce si este! Esti o frumoasa si o superba, de harnica si priceputa ce sa mai pomenesc ...! si ce frumos ti.ai facut si ochii si sprancenele, ia sa te uiti la obiectiv, ca ochii aia frumosi nu merita sa fie asa umbriti ..., sau e de la zbaterea de ploape din telenovelica ? dara ce ti.o facut mai fata sa lacrimi tu ochii aia frumosi? Report
December 8, 201114 yr comment_114662 Ha ha ha ! Du-te la ziua mea este mai frumoasa si ai sa vezi de ce ... Report
December 8, 201114 yr comment_114664 Bineinteles ca este o gluma la care am fost provocata,in plus stiti ca eu nu am toate tziglele pe casa Esarfa de la Stelina O adorrr!!E superbaaa... Bine ca ai rosu ca te deocheam! Report
December 8, 201114 yr comment_114668 Bineinteles ca este o gluma la care am fost provocata,in plus stiti ca eu nu am toate tziglele pe casa Esarfa de la Stelina O adorrr!!E superbaaa... Bine ca ai rosu ca te deocheam! Hi hi hi! Eu ma bucur ca nu v-am spariet! Report
December 8, 201114 yr comment_114670 Credeam c-am "comentat" si eu , dar m-am inselat . Geany , esti de milioane , iti sta foarte bine cu rosu , dar pe asta o stii deja .Indianca de indianca . Report
December 8, 201114 yr comment_114673 Credeam c-am "comentat" si eu , dar m-am inselat . Geany , esti de milioane , iti sta foarte bine cu rosu , dar pe asta o stii deja .Indianca de indianca .Multumesc frumos Izuka! Dar fiecare femeie este frumoasa in felul ei,oleaca aranjata cu ce o prinde si ii sta bine,poate deveni o diva in secunda unu Report
December 16, 201114 yr comment_116230 ...2out, ce tanara si copilaroasa pari, cum de ai .... asa mari? Offf, ce scrii tu si ce citesc eu... Report
December 16, 201114 yr comment_116231 Bineinteles ca este o gluma la care am fost provocata,in plus stiti ca eu nu am toate tziglele pe casa Esarfa de la Stelina O adorrr!!E superbaaa... Ai pus-o cu domnu' Geany de 1001 de nopti! Report
December 16, 201114 yr comment_116239 ...2out, ce tanara si copilaroasa pari, cum de ai .... asa mari? Offf, ce scrii tu si ce citesc eu... In lumina mesajului de ieri pe YM... de ce nu ma mira? Report
December 16, 201114 yr comment_116284 In lumina mesajului de ieri pe YM... de ce nu ma mira? voi ori ne barfitzi in privat? Report
December 17, 201114 yr comment_116340 Bineinteles ca este o gluma la care am fost provocata,in plus stiti ca eu nu am toate tziglele pe casa Esarfa de la Stelina O adorrr!!E superbaaa... Ai pus-o cu domnu' Geany de 1001 de nopti!Hi hi hi! Domnu' Geany a fost atat de incantat de poze ca a vrut sa le puna pe''feisbuk'',dar nu l-am lasat,l-am amenintat ca daca vad vreouna le sterg pe toate A fost doar o gluma intre mine si voi si atat,in plus nici nu mai e de sezon,tre' sa ma fac,craciunita Report
December 17, 201114 yr comment_116356 In lumina mesajului de ieri pe YM... de ce nu ma mira? voi ori ne barfitzi in privat? Nu, cred ca se refera la semnatura mea Report
December 17, 201114 yr comment_116439 Hi hi hi! Domnu' Geany a fost atat de incantat de poze ca a vrut sa le puna pe''feisbuk'',dar nu l-am lasat,l-am amenintat ca daca vad vreouna le sterg pe toate A fost doar o gluma intre mine si voi si atat,in plus nici nu mai e de sezon,tre' sa ma fac,craciunita Negresit cu portjartele ... ca doar vezi ce activi sunt domnii pe topicul asta ... Report
December 18, 201114 yr comment_116656 Moatzo, ia sa te vad amu. Erunise & cerra sau Te las pe tine sa vezi care`i una care`i alta. Report
December 18, 201114 yr comment_116658 Moatzo, ia sa te vad amu. Erunise & cerra sau Te las pe tine sa vezi care`i una care`i alta. Inca 2 bunaciuni!!! Veniti! Veniti! Cat mai multe, cu atat mai bine! Report
December 18, 201114 yr comment_116661 Moatzo, ia sa te vad amu. Erunise & cerra sau [b]Te las pe tine sa vezi care`i una care`i alta.[/b] Pana vine Moatza,imi dau si eu cu parerea . Erunise sau Cerra,nu conteaza.Amandoua tinere si faine.Si ce e cool e ca va puteti imprumuta hainele una de la alta .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif Report
December 18, 201114 yr comment_116665 Moatzo, ia sa te vad amu. Erunise & cerra sau [b]Te las pe tine sa vezi care`i una care`i alta.[/b] Pana vine Moatza,imi dau si eu cu parerea . Erunise sau Cerra,nu conteaza.Amandoua tinere si faine.Si ce e cool e ca va puteti imprumuta hainele una de la alta .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif Daca am sta impreuna tot timpul sa sti ca aproape da, putem imprumuta numa bluze ca eu ..... pik mai solida decit ea ca eu papat mai multicel si.... Abia o vad de 3 ori pe an. Report
December 18, 201114 yr comment_116666 Moatzo, ia sa te vad amu. Erunise & cerra sau [b]Te las pe tine sa vezi care`i una care`i alta.[/b] Pana vine Moatza,imi dau si eu cu parerea . Erunise sau Cerra,nu conteaza.Amandoua tinere si faine.Si ce e cool e ca va puteti imprumuta hainele una de la alta .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif Abia o vad de 3 ori pe an. Te inteleg din tot sufletul.Eu o vad pe a mea o data la doua luni si tot mi-e dor de ea in fiecare zi .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif Report
December 18, 201114 yr comment_116668 Daca am sta impreuna tot timpul sa sti ca aproape da, putem imprumuta numa bluze ca eu ..... pik mai solida decit ea ca eu papat mai multicel si.... Important e sa respirati... cat mai adanc si cat mai mult. Report