Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Artistii Culinari, in toata splendoarea lor!

Featured Replies

Multumim frumos doamnelor :love7: - am rosit toate amandoua :appl:

Annabelle a iesit tare incruntata in poza asta - era dupa botez si ne pregateam sa mergem la restaurant. The Husband :) voia sa ne faca poza in soare si ea nu suporta soarele in ochi - se incrunta toata. Cand mai aude si vocea lui daddy devine toata serioasa. Cu mine este o hlizita toata ziua, dar cand vine daddy si o ia in brate il studiaza cu atentie si ia o expresie serioasa - niciodata nu o poate face sa rada. Ca sa vedeti cat este de hlizita cu mine ma duc pe topicul cu bubuletii sa mai pun o poza - doua acolo :71: - acum am motiv - sa vedeti ca nici nu seamana cu ea in poza de aici.

Titirimundi - interesanta povestea nickului. Felicitari pentru carte. Se poate gasi online? In ce limba este publicata? Eu ador cartile pt copii in orice limba. In 2000 cand eram in NZ am scris si eu o carte de copii despre un calut :105: Nu am publicat-o niciodata ca a fost un proiect - parte a unui curs, dar mi-e tare draga cartea aia. Am daruit-o in Romania - sa vedem daca o primeste Annabele :D inapoicand e mai maricica si o poate citi. Cine a primit-o a tinut-o la loc de cinste asa ca este ca noua.

Nu...nu am scris eu cartea. Eu sunt editor.

• 3 weeks later...

M-am gandit ca ar fi frumos sa ma prezint si eu,chiar daca nu prea sunt culinareasa, deci iata-ma, visatoare pe Transalpina:

post-639-132214544217_thumb.jpg

Creca putem comcura linistiti la concursul "forul cu cele mai bune bunaciuni" :unsure:

Creca putem comcura linistiti la concursul "forul cu cele mai bune bunaciuni" :unsure:

Oare unde-i emoticonul care roseste tot? Nu l-am gasit, dar s-ar potrivi foarte bine acum.

forumul, da - Dragos :D

2out, ce tanara si copilaroasa pari, cum de ai fete asa mari?

Poi, pentru ca sunt numai copilaroasa, nu si tanara =))

Incantata de cunostinta :)

Si eu, mai ales ca va citesc de mult tare si simt ca va cunosc pe toate foarte bine.

2ut, incantata de cunostinta.desi sincer imi pari cunoscuta,acu nu stiu daca nu cumva semeni cu cineva :unsure:

.desi sincer imi pari cunoscuta,acu nu stiu daca nu cumva semeni cu cineva :unsure:

Asa agatam si io gagicile pe vremuri, cand eram tanar si chipes.

.desi sincer imi pari cunoscuta,acu nu stiu daca nu cumva semeni cu cineva =))

Asa agatam si io gagicile pe vremuri, cand eram tanar si chipes.

eu sunt tanara si chipesa :unsure: , da cum 2ut nu flacau nu ma dau la ea,plus ca inca nu am imatranit ca sa o iau pe carari gresite :)

sau defapt te oftici ca nu ti-a venit in mitne replica care o foloseai in tinereti :D

defapt te oftici ca nu ti-a venit in mitne replica care o foloseai in tinereti =))

intre timp m-am mai rafinat :unsure:

2ut, incantata de cunostinta.desi sincer imi pari cunoscuta,acu nu stiu daca nu cumva semeni cu cineva :unsure:

Cred ca mai degraba seman cu cineva, e destul de putin probabil sa ne fi intalnit, dar cine stie, poate de-acum inainte...

P.S. Mi-a placut schimbul de replici cu Dragos...

Any, si eu ma bucur, mai ales ca primul "dulce" pe care l-am facut si care mi-a deschis apetitul de facut dulciuri (din pacate pentru silueta mea...) au fost mufins-ii tai cu picaturi de ciocolata.

Any, si eu ma bucur, mai ales ca primul "dulce" pe care l-am facut si care mi-a deschis apetitul de facut dulciuri (din pacate pentru silueta mea...) au fost mufins-ii tai cu picaturi de ciocolata.

:unsure:

M-am gandit ca ar fi frumos sa ma prezint si eu,chiar daca nu prea sunt culinareasa, deci iata-ma, visatoare pe Transalpina:

Hieloou! ma bucur sa te cunosc!

Poze cu Je facute la ora asta (mi le-am facut singura si personel :) ) ca vad ca mai sunt persoane noi si poate nu ma cunosc :unsure:

Care rade si-o ia =))

post-405-13221548621731_thumb.jpg

post-405-13221548727019_thumb.jpg

:D

Hieloou! ma bucur sa te cunosc!

Poze cu Je facute la ora asta (mi le-am facut singura si personel :D ) ca vad ca mai sunt persoane noi si poate nu ma cunosc =))

Care rade si-o ia :D

post-405-13221548621731_thumb.jpg

post-405-13221548727019_thumb.jpg

:)

Moamaaaa!!! Tzai schimbat freza!! Te-ai... clasificat :unsure:

Imi pare bine sa te cunosc si la fatza, altfel te stiam! :unsure: Daca ne zici si-un nume mai abordabil, e perfect.

Geany, eu te stiam, dar ma bucur sa te vad din nou!

Moatzo, 2ut imi zicea pe vremuri sotul, meu de la Bia - Biut -doiut. Deci varianta mai abordabila e Bia.

Bun venit, 2ut! Esti o tanara si-o frumoasa=esti o artista ! Culinareasa!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif

Geaninoooooo :D .

Stelinooooo :unsure: :)

Poate de sarbatori s-o invrednici careva sa-mi faca si mie o boza in tuata splendoarea me' personala,ca in rest numa eu ma ating de camera =))

Moatzo, 2ut imi zicea pe vremuri sotul, meu de la Bia - Biut -doiut. Deci varianta mai abordabila e Bia.

Hi hi hi! Ce arhi-cunoscuta sunt :D

Deci A (de la Artista culinara)

biA=2xA=A la puterea 2, sau A la patrat?! :unsure: :D

Nee ca dau in balbaiala deacu...Si sor-mea e Bia

=)) :)

Acum inteleg cu cine seamana fetita ta cea mare. :floare:

Ti-am admirat fetele la bubuletzi. :)

Bun venit, 2ut! Esti o tanara si-o frumoasa=esti o artista ! Culinareasa!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif

Multumesc de primire, sunteti tare dragute toate.

Hi hi hi! Ce arhi-cunoscuta sunt :)

Pai cum sa nu fii cunoscuta ca de-atatea ori am salivat cu ochii la mancaricile tale....

Acum inteleg cu cine seamana fetita ta cea mare. :P

Ti-am admirat fetele la bubuletzi. :P

Multumesc, intr-adevar fetita cea mare e "a mea", si nu numai ca fizic.

Multumesc, intr-adevar fetita cea mare e "a mea", si nu numai ca fizic.

asa e, seamana cu tine tare de tot.

imi pare bine sa te cunosc :)