Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Artistii Culinari, in toata splendoarea lor!

Featured Replies

Tu erai mai? Doamne, daca nu mi-am spart capul pana acum sa imi aduc aminte de Armina. Cine era Armina dincolo? :floare:

Frumusica mai esti!

Cassiluta ca tornada: apare din senin, trece si face totul vraiste - respectiv respectul de sine al persoanelor cu tartita mare :wub:

Lapo, Armina era Kiva dincolo. Acum am schimbat, se leaga mai bine :71:

Ultima ora! Exclusiv pentru ArtaCulinara.com

Chifteaua cu primul... "gateau" facut de ea

post-102-1316360567794_thumb.jpg

Brava, aplauze la scena deschisa Chiftelei tale ( de fapt cum o chiama?? Ioana sau mi se pare mie ?)

Sa va traiasca =))

Deci, DA! Asta DA exclusivitate!

Dragose, are 5 ani chifteaua care "creste ca fesolea" si face cofeturi asa spectaculoase?

Tare frumusica-i! Seamana cu tat-su (c-asa-i ma-sa!)

Sa traiasca, sa fie sanatoasa si sa te-nbtreaca la gatit, ca meriti! O bombonica mai dulce ca alea di castronas!

Armina, nu stiam ca-ti zice si Kiva! Dar, oricum ti-ai zice, tooot frumusica esti!

Chifteaua face 4 pe 27. Si da, o cheama Ioana.

https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/beer2.gif

Sa-ti traiasa chifteaua !

E o balanta indemanatica .post-48-13163750029412_thumb.gif

Stiu ce vorbesc ca si a mea e din 24 .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif

:scratch: e o scumpete, cu nasucul asa incretit. Si ce tort frumos a facut
Dragos, sa fie sanatoasa si ea si voi si sa va bucurati unii de altii. e absolut adorabila Ioana...e frumoasa.

Sa-ti traiasa chifteaua !

E o balanta indemanatica .post-48-13163750029412_thumb.gif

Stiu ce vorbesc ca si a mea e din 24 .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif

Mersi. Si tie la fel si aproape la multi ani pentru mneaei. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/beer2.gif

Chifteaua va multumeste pentru vorbele frumoase

http://bp3.blogger.com/_7d4zVdTeiY8/SIq5Icp2-kI/AAAAAAAAAnc/iGSoZxPypgM/s400/pic1.jpg

In afara de poza din profil, nu am pus niciodata poze cu mine, nici aici si nici 'dincolo' cand eram activa. Dar am zis sa sparg gheata cu un profil...:)

Facuta azi, am avut team lunch la un restaurant indian.

[

Armina sau Kiva, oricum, imi pare bine sa te vad si sa pot sa-ti transmit niste pupicuri dulci!

Ultima ora! Exclusiv pentru ArtaCulinara.com

Chifteaua cu primul... "gateau" facut de ea

Sa-i pup eu nasucul ei de "chifteluta" harnica! Si la cat mai multe "gateau"-ori!

In afara de poza din profil, nu am pus niciodata poze cu mine, nici aici si nici 'dincolo' cand eram activa. Dar am zis sa sparg gheata cu un profil...:)

post-729-13161948202672_thumb.jpg

cred ca pe langa luminozitate si lipsa bronz, ai si slabit. Iar femeia cand slabeste devine dplina de viata, asa cum te vad si eu in poza asta! Incantata rau de tot :) Ca si la Boni, foarte placut surprinsa! :floare:

In afara de poza din profil, nu am pus niciodata poze cu mine, nici aici si nici 'dincolo' cand eram activa. Dar am zis sa sparg gheata cu un profil...:(

post-729-13161948202672_thumb.jpg

cred ca pe langa luminozitate si lipsa bronz, ai si slabit. Iar femeia cand slabeste devine dplina de viata, asa cum te vad si eu in poza asta! Incantata rau de tot :( Ca si la Boni, foarte placut surprinsa! :(

Ei, Daniella, pe cand te vedem si pe tine? :( Mult nu am slabit, poate 2-3kg cu totul, din pacate am avut si am in continuare o perioada tampita, cu mult stres, deplasari, planificat, mutat si nu am reusit sa mai tin monti ca la carte. Nici nu am mai dat pe acolo de rusine...

Merci de compliment :angryfire:

Armina/Kiva imi place de domniile voastre! Si mai treci pe la monti, lasa rusinea...

Chifteaua e asa de simpatica! Iti vine sa o mananci!

Chifteaua ta are un nas cret adorabil, care denota deja la varsta asta o impresionanta stapanire de sine! Imi plac copiii cu personalitate!

Ei, Daniella, pe cand te vedem si pe tine? :) Mult nu am slabit, poate 2-3kg cu totul, din pacate am avut si am in continuare o perioada tampita, cu mult stres, deplasari, planificat, mutat si nu am reusit sa mai tin monti ca la carte. Nici nu am mai dat pe acolo de rusine...

Merci de compliment :angryfire:

Si eu la fel de tampita (stres, multa munca, deplasari, imprastiat cu vari vacante), ca un facut pentru dieta sa nu pot tine ca la carte. Si eu tot 2-3 kg, dar am tot timpul regulile in cap si incerc sa ma tin cat mai mult posibil doar de alimentele/combinatiile permise. Cu portiile si orarul de mese am eu probleme. Hai ca pun o sa pun si eu zilele astea ceva foto, nu stiu pe la ce topic ...dar pun ... :)

chifteaua e de mancat ... si nu altceva!

• 1 month later...

Nu sunt o artista culinara (dar ma alimentez "bine", dupa cum se vede :71: ), insa dupa ce am vazut poze cu voi, cred ca frumos e sa ma prezint si eu...

Titirimudi..din Madrid, Pitesti...

[center]post-314-13205216324967_thumb.jpg[/center]

Va urmaresc cu mare drag!

Nu sunt o artista culinara (dar ma alimentez "bine", dupa cum se vede :71: ), insa dupa ce am vazut poze cu voi, cred ca frumos e sa ma prezint si eu...

Titirimudi..din Madrid, Pitesti...

Va urmaresc cu mare drag!

Tinerica, frumusica, plimbareata....... :71: Foarte frumoasa poza. Pe unde te plimbai? :71:

Multumesc frumos! Nu sunt chiar asa tinerica...

Poza e din Ronda, un orasel tare frumos in sudul Spaniei (Malaga / Andalucia). De altfel unul din multele locuri unde as vrea sa locuiesc, dar cum nu ma decid pentru nici unul, raman in Madrid :71:

Aici puteti vedea mai multe (merita!):