June 13, 201115 yr comment_92536 O zi de mare nu prea insorita Dar o doamna deja bronzata. Te pup, Stella! Report
June 13, 201115 yr comment_92538 Numai fete frumoase, tinere si pline de viata pe aici. Stela, senina ca intotdeauna. Zozo, voie buna se citeste pe chipul tau. Koral, sa tot aia o profa ca tine Lili, tare bine iti sade cu noua tunsoare. Angel, ce mamica tanara si frumoasa.Ma uit la tine si asa cu suvitelel astea semeni cu o fota colega de-a mea. Report
June 13, 201115 yr comment_92545 O zi de mare nu prea insorita Si tu tot 15 ani si pazita cu pusca? Report
June 13, 201115 yr comment_92552 O zi de mare nu prea insorita https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif Mama ce te-ai bronzolit !Si ce bine iti sta .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif Report
June 14, 201115 yr comment_92578 Merci , merci...iaca si una cand e insorit ....Dragos, tre sa invarti cifrele, si mai adaugi ceva la a2a tunsoarea de vara deja check.... Report
June 14, 201115 yr comment_92586 stella, esti o oaza de linsite https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif Report
June 14, 201115 yr comment_92592 Stellinooo, pot sa vin si io acolo, langa tine? Ca-i asa de liniste, calm si pace..... Pe 23 iunie voi fi si eu la mare!!!!! Report
June 14, 201115 yr comment_92594 tunsoarea de vara deja check.... Stella, intarim randurile la tunsori scurte. Ioana, .Mi-e si mai usor cu spalatul, mai ales cand il speli o data la doua zile.Stii tu, de la Lole. Report
June 14, 201115 yr comment_92610 va invidiez pe cele cu par scurt. eu nu stiu cum as mai arata cu par scurt ...al meu face atac de cord cand ma duc la coafor, ii e frica sa nu-l tai de tot ...ma vrea cu parul lung (i-am mai facut odata o bucurie si l-am taiat pana la umeri cand era pana la fund de lung ) Report
June 14, 201115 yr comment_92653 ioana, poate sant chiar prietena ta? pe FB , desi semanati si la copii, tot blonzi, diferenta e ca la ea al doilea blond e baiat Report
June 17, 201115 yr comment_93015 Stella si Zoazo, doua doamne care mai de care!!!! PUPICI!!!!Stella, iti sade tare bine bronzulita! Report
June 17, 201115 yr comment_93016 Si eu la sfarsitul clasei a VII-a stand frumos langa doamna diriginta si "colegele de clasa" Report
June 17, 201115 yr comment_93049 Stella ultima poza e de coperta de revista! Ce par lucios si sanatos! Ce tonus! Ce atitudine de relax! ce mare azzura in spate! Giorgiana esti a mai tare dintre profe Eataly, iti sta excelent tunsoarea! Report
June 17, 201115 yr comment_93083 Eataly iti sta tare bine asa tunsa. Stie sotul tau Angel de ce trebuie sa-si aibe pusca. Are trei comori frumoase foc. Koral acum ca te-am vazut o sa-mi fie mai usor sa te recunosc prin O.Tinerica si frumoasa! Zozo observ ca esti o seva de energie. Felicitari! Stella poza ta trebuie sa o salvez in pc pentru ca e oaza de liniste. Georgiana imi place energia si zambetul ce-l ai. Toate sunteti fete frumoase foc ! Report
June 17, 201115 yr comment_93138 yoyo mersi, nu mai trebuie sa ma pazeaza pe mine, nu ma mai ia nimeni ....e ingijorat pt fete insa, Ada deja are boyfriend de 2 ani, a inceput devreme, isi cam da seama ce-l asteapta Georgi Report
June 17, 201115 yr comment_93140 stella arati grozav,ai slabit si tunsoarea iti sta foarte bine ! sa fii sanatoasa!zozo parca si tu ai slabit si aratai neschimbata.numai eu n-am slabit !!!!! mor de invidie ! sunteti grozave fetelor.De grupa mica nu mai zic nimic !cand ma uit la voi imi vine sa ma duc sa ma urc pe bicicleta,desi e trecut biniso de miezul noptii. Report
June 19, 201115 yr comment_93340 Multumesc Yoyo. Pe Manu o stiti si am primit acordul lui Ramy(sora mea) asa ca: Va raspund la intrebari ne-puse: Da, e blonda naturala.Da, eu-s bruneta naturala.Da, avem aceiasi parinti. Report
June 19, 201115 yr comment_93342 Pai Manu trebuia sa semene cu cineva din familie .niste frumoase toate si blonde si brune. Report
June 19, 201115 yr comment_93344 Dam pupici la toata familia.Al meu cel mare e blond cu ochi albastrii, cel mic seamana leit cu taica-su, brunet cu ochi caprui. Tu macar o ai pe sora ta blonda, noi nu avem pe nimeni blond in familie. Report
June 19, 201115 yr Author comment_93348 Multumesc Yoyo. Pe Manu o stiti si am primit acordul lui Ramy(sora mea) asa ca: Va raspund la intrebari ne-puse: Da, e blonda naturala.Da, eu-s bruneta naturala.Da, avem aceiasi parinti. Superbe amîndoua! În liceu,am avut doua surori,gemene,dar în "casute" diferite.Una era blonda,cu ten deschis la culoare,ochi albastri,par lins...Cealalta,bruneta,mai tuciurie si la piele,ochi caprui,creata...Mai pot sa va însir eu multe,der ceea ce vreau sa va spun,aceste surori nu aveau absolut nimic în comun.Bun împarteau ele ceva materie genetica,aveau aceeasi parinti..etc..etc...dar,nu se asemanau la nimic.Nici la chip,nici la caracter.Blonda mai îndrazneata si activa,bruneta facea economie la cuvinte si deloc agitata.Nu o scotea nimic din fire,pe cînd blonda îsi iesea din pepeni la fiecare cinci minute Acu' ma întreb,oare ce fac fetele astea acum?Catalina si Marilena... Report
June 20, 201115 yr comment_93403 Pai, mai, tata-i blond.Mr.Eataly e blond, are Manu cu cine sa semene. Multumim ! Report