Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Artistii Culinari, in toata splendoarea lor!

Featured Replies

După ce v-am admirat pe toţi şi toate, mi s-a făcut ruşine de lenea mea , aşa că mi-am dus şi eu aparatul foto la serviciu şi am rugat elevul de serviciu pe şcoală să-mi facă şi mie o poză: e de azi , în pauza mare , în curtea şcolii cu o parte din fetele frumoase dintr-a VII-a . ( toate-s frumoase în şcoală , dar nu încăpeau toate în poză :) .)

Pai tu unde esti?Vad numai adolescente!

• Author

După ce v-am admirat pe toţi şi toate, mi s-a făcut ruşine de lenea mea , aşa că mi-am dus şi eu aparatul foto la serviciu şi am rugat elevul de serviciu pe şcoală să-mi facă şi mie o poză: e de azi , în pauza mare , în curtea şcolii cu o parte din fetele frumoase dintr-a VII-a . ( toate-s frumoase în şcoală , dar nu încăpeau toate în poză :) .)

Me toooo!

Mai!Voua nu va e rusine?Si frumoase,si tinere,si suple,si inteligente,si bune gospodine,si,si,si...????

Corina :hug:

Io am scris pe la "dioptrii" ca nu vaz bine, da' di ce vaz io doar copii? Nu, Corino, zi-ne care esti, ca io mi-s chioara!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif

Normal că sunt " la înălţime". Mi-am luat tocuri de 12 cm., că sunt mititică şi am vrut să par adultă... =))

Mă bucur şi eu că ne întâlnim pe-aici... :violent1:

Incantata de asa placere de a te vedea.

frumoase fetele, dar si doamna prifisoara e la inaltime.

Normal că sunt "la înălţime"... mi-am luat tocuri de 12 cm. , că sunt mititică şi am vrut să par şi eu adultă... :violent1:

După ce v-am admirat pe toţi şi toate, mi s-a făcut ruşine de lenea mea , aşa că mi-am dus şi eu aparatul foto la serviciu şi am rugat elevul de serviciu pe şcoală să-mi facă şi mie o poză: e de azi , în pauza mare , în curtea şcolii cu o parte din fetele frumoase dintr-a VII-a . ( toate-s frumoase în şcoală , dar nu încăpeau toate în poză =)) .)

Lăsaţi... :violent1: - conform regulamentului de ordine interioară, elevii nu au voie să poarte bijuterii... Indiciu: urmăriţi mărgelele...

Me toooo!

Mai!Voua nu va e rusine?Si frumoase,si tinere,si suple,si inteligente,si bune gospodine,si,si,si...????

Corina =))

Eu ştiu că eşti plecată de multă vreme , dar cred că mai ţii minte proverbele româneşti... Ce zici de:

" Râde ciob de oală spartă...????" :violent1:

Io am scris pe la "dioptrii" ca nu vaz bine, da' di ce vaz io doar copii? Nu, Corino, zi-ne care esti, ca io mi-s chioara!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif

Nu-ţi zic, na! unpic de suspans... =)) - noa, bine, ai ghicit... aia sunt... :violent1:

ce de lume pe aici.

Pisco,frumoasa foc si zambareata.Si eu ca tine cand cand imi dispar ochii,de aceea de multe ori sunt serioasa :violent1:

Giorgi,frumusica, tinerica.

Zozo, ce te-ai ascuns?

Dragos, tare de tot papusica in sifonier.

Koral,frumoasa acolo intre eleve,da de ce ai inchis ochii? =))

dar si doamna prifisoara e la inaltime.

Da. E buna!

Stai jos!!!! Nota 2. Te prezinţi în toamnă la corijenţă!. Plus nota scăzută la purtare! :violent1:

ce de lume pe aici.

Pisco,frumoasa foc si zambareata.Si eu ca tine cand cand imi dispar ochii,de aceea de multe ori sunt serioasa :violent1:

Giorgi,frumusica, tinerica.

Zozo, ce te-ai ascuns?

Dragos, tare de tot papusica in sifonier.

Koral,frumoasa acolo intre eleve,da de ce ai inchis ochii? =))

Îmi intra soarele în ochi... :)

Da. E buna!

Stai jos!!!! Nota 2. Te prezinţi în toamnă la corijenţă!. Plus nota scăzută la purtare! :)

Ha ha ha ! Te pupez fata frumoasa si gospodina si devreme acasa =)) Deabea asteptam sa vad ce-i raspunzi lui Dragos,eu cred ca a vrut sa spuna e O'' buna-profesoara hahaha :D Sau nu?! :violent1:

Dragos minunata chifteaua :violent1: ...Drege bre' busuiocul cu doamna prifisoara',ca te paste corijenta...Treaba ta =)) :)
Hai , măi, Gianino , nu mă da da gol, că vroiam să cer "chifteaua" de noră ca să nu-l las repetent... :violent1: - aştept răspuns ...

si eu =))

Nu se pune... la ce poze ai în ultima vreme, ai descoperit piatra filosofală.. :violent1:

Corina,

Elevele tale pot fi invidioase pe asa o talie de viespe .

In alta dezordine de idei,chiar ca semeni cu Maria Buza.

Frumoasa si focoasa. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif

Ce bine de tine ca esti tot timpul in preajma fetelor.Cred ca-ti faci injectii cu infuzie de tinerete .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif

Hai , măi, Gianino , nu mă da da gol, că vroiam să cer "chifteaua" de noră ca să nu-l las repetent... :violent1: - aştept răspuns ...

Asa sa nu te lasi,daca vrea iertat macar mai multe poze cu chifteluta dulce ,ca e o papusa :)

Tare mi-am dorit o fetita =)) Poate mi-or aduce baietii ...La cat is' de nebuna iti dai seama ce era de capul ei ,o su' de clamite si fustite...ooofff!!! :D

io nu te-am mai vazut niciodata si am ramas placut surprinsa :violent1: dupa cum vorbeai pe-aici m-asteptam la alceva =))....incantata de cunostinta!

Lăsaţi... :rolleyes: - conform regulamentului de ordine interioară, elevii nu au voie să poarte bijuterii... Indiciu: urmăriţi mărgelele...

sar'na de indiciu. :)

acum imi amintesc, te-am mai vazut, probabil pe dincolo. imi amintesc si discutiile despre [color=#1C2837][font=arial, verdana, tahoma, sans-serif][size=2]Maria Buza. doar ca nu faceam legatura cu tine de aici. bine ca m-am dumirit :)[/size][/font][/color]

[color=#1C2837][font=arial, verdana, tahoma, sans-serif][size=2]imi pare bine de (re)cunostinta, fata frumoasa :floare:[/size][/font][/color]

Da. E buna!

Stai jos!!!! Nota 2. Te prezinţi în toamnă la corijenţă!. Plus nota scăzută la purtare! :rolleyes:

Ceva meditatii? https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/blush.gif

Evident că se dau meditaţii. =)) Oferim şanse egale tuturor elevilor, ce credeai?

Cu elevii corijenţi ţine consultaţii şeful meu de catedră, bărbat la 1,90 şi 130 kg, antrenor de box în timpul liber... Eu ofer consultaţii olimpicilor :-*

S-a constatat statistic că, în această formulă, nu avem repetenţi şi avem mai mulţi premianţi... :-*

io nu te-am mai vazut niciodata si am ramas placut surprinsa =)) dupa cum vorbeai pe-aici m-asteptam la alceva :-*....incantata de cunostinta!

Mulţumesc , Angelino! Eu am spus doar că sunt mică , ceea ce e şi adevărat - şi taaaaare mi-ar fi plăcut să fiu mai înaltă, ca să pot purta doar balerini :-*

( dacă am spus că ţin diete , este pentru că sunt cam sedentară , iar la înălţimea mea se vede un kg în plus mai mult decât la înălţimea ta. :-* )