May 30, 201115 yr comment_90774 o sorbi din ochi, nu alta! Marco nu-i invidios? nu, ca-i mare! sa fiti sanatosi1pai trebuia sa fiu atenta la ce-mi explica Marco a ramas acasa si oricum nu-i pasa am fost la restaurant si ea a rezistat pina pe la miezul noptii si a fost extrem de cumintece bine v-a prins pe amandoua in poza!!! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love3.gifsa va fie de bine intalneala Moatzo, frumoasa si lunga excursie. asa te pastrezi tu supla: esti tot pe drumuri Report
May 30, 201115 yr comment_90787 Doamnele prefesoare cam frumoase! ...cred ca baietii nu chiulesc de la ore ... Foarte frumoase locuri ati ales de plimbare Motza ! Sa va fie bateriile incarcate! Adriana, nu ma satur sa ma uit la poza asta, aia mica parca ma hipnotizeaza si pe mine, nu doar pe tine. Tu la randul tau pari si hipnotizata de bobocelul frumos, foarte intinerita si asa de solara cand te uiti la Manu! Report
May 30, 201115 yr comment_90788 Multumim!Relatia Manu-Adriana a trecut la nivelul urmator-Schimb de retete! Report
May 30, 201115 yr comment_90789 Moatzo, nu stiu de ce sa invidiez: pentru cei 1700 de km?pentru silueta?pentru pofta de viata de care dai dovada? Report
May 30, 201115 yr comment_90791 Multumim!Relatia Manu-Adriana a trecut la nivelul urmator-Schimb de retete! Si data viitoare ma invata si sa fac poze Report
May 30, 201115 yr comment_90852 Moatzo, nu stiu de ce sa invidiez: pentru cei 1700 de km?pentru silueta?pentru pofta de viata de care dai dovada? poti s-alegi ce vrei tu, ca si eu te invidiez ptr printesa. tare bine-ar fi fost sa am si eu o blondina ca a ta sau ca alea de la antipozi, ale lu' Angel. Report
May 30, 201115 yr comment_90866 Tu la randul tau pari si hipnotizata de bobocelul frumos, foarte intinerita si asa de solara cand te uiti la Manu!Multumesc frumos Daniela Report
May 30, 201115 yr comment_90874 Moatzo, nu stiu de ce sa invidiez: pentru cei 1700 de km?pentru silueta?pentru pofta de viata de care dai dovada? https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gifpoti s-alegi ce vrei tu, ca si eu te invidiez ptr printesa. tare bine-ar fi fost sa am si eu o blondina ca a ta sau ca alea de la antipozi, ale lu' Angel. Si ce te opreste ? La treaba, deci, mai, doamna!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif Report
May 31, 201115 yr comment_91022 am un cunoscut de vreo 40 de ani, care are un fratior, care maine implineste 7 ani.fiul celui mare e mai mare decat fratele sau Report
June 1, 201115 yr comment_91112 Si ce te opreste ? numa' varsta lu' fi-miu! O verisoara de-a mea are 3 copii: fata cea mare a terminat facultatea, a doua e inca studenta, iar baiatul nu-i la scoala.... Deci, se poate, numai sa vrei! Report
June 1, 201115 yr comment_91114 Artistilor (artistelor).... aratati superb! Nu nominalizez pe nimeni, ca precis uit pe careva. Dar am reusit sa ajung la zi cu topicul asta! Report
June 1, 201115 yr comment_91122 Ma alatur si eu lui Foxyy si va felicit pe toate! Pe Moatza o stiam de multa vreme, supla si mereu calatoare. Pe Adriana la fel o stiu de multa vreme, by the way imi place mult cum iti sta parul, lungimea, culoarea, tot! Koral insa e o mare surpriza, in spatele bunatatilor postate aici pe forum imi imaginam o alta persoana. Copiilor frumosi le doresc un 1 Iunie cu soare si multa joaca! Report
June 1, 201115 yr comment_91126 Pe Adriana la fel o stiu de multa vreme, by the way imi place mult cum iti sta parul, lungimea, culoarea, tot! Multumesc e tot meritul coafezei saptaminal Report
June 1, 201115 yr comment_91131 Pe Adriana la fel o stiu de multa vreme, by the way imi place mult cum iti sta parul, lungimea, culoarea, tot! subscriu!! Intotdeauna ca scoasa din cutie Report
June 1, 201115 yr comment_91136 Vai cat de dulce e Manu, Lili sa-ti traiasca. Adriana, iti vazusem pozele si pe FB, tare bine arati. Moatza, intineresti pe zi ce trece. Numai artisti care mai decare avem printre noi. Report
June 1, 201115 yr comment_91188 Pe Adriana la fel o stiu de multa vreme, by the way imi place mult cum iti sta parul, lungimea, culoarea, tot! subscriu!! Intotdeauna ca scoasa din cutie Adriana, iti vazusem pozele si pe FB, tare bine arati.Multumesc frumos Report
June 1, 201115 yr comment_91193 Iaca! Fii-tu-i cu treaba lui, voi cu-a voastra... am un cunoscut de vreo 40 de ani, care are un fratior, care maine implineste 7 ani.fiul celui mare e mai mare decat fratele sau O verisoara de-a mea are 3 copii: fata cea mare a terminat facultatea, a doua e inca studenta, iar baiatul nu-i la scoala.... Deci, se poate, numai sa vrei! merci de-ncurajari! Report
June 6, 201115 yr comment_91665 si eu cu picele mele in poza asta Sara imi zicea ca vrea sa stam asa forever si m-am topit! tati facea poze si ne-a auzit vb Report
June 6, 201115 yr comment_91672 in poza asta Sara imi zicea ca vrea sa stam asa forever si m-am topit! tati facea poze si ne-a auzit vbiar eu as sta sa ma uit la voi forever Report
June 6, 201115 yr comment_91679 in poza asta Sara imi zicea ca vrea sa stam asa forever si m-am topit! tati facea poze si ne-a auzit vbcand se cuibaresc asa, oricat de mari ar fi, te topesc si te umplu de bucurie https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love3.gif (si se vede ) ce ciudat mi se pare sa te vad cu cizme. si cand la noi erau frigurile alea mari tu erai cu bretelute Report
June 6, 201115 yr comment_91684 si eu cu picele mele in poza asta Sara imi zicea ca vrea sa stam asa forever si m-am topit! tati facea poze si ne-a auzit vb Imi era dor de voi, iar pozele astea sunt absolut superbe!!!Pupici dulci la trei fete frumoase foc!!! Report