Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Artistii Culinari, in toata splendoarea lor!

Featured Replies

o sorbi din ochi, nu alta! Marco nu-i invidios? nu, ca-i mare! sa fiti sanatosi1

pai trebuia sa fiu atenta la ce-mi explica :icescream:

Marco a ramas acasa si oricum nu-i pasa :spam1:

am fost la restaurant si ea a rezistat pina pe la miezul noptii si a fost extrem de cuminte

ce bine v-a prins pe amandoua in poza!!! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love3.gif

sa va fie de bine intalneala

Moatzo, frumoasa si lunga excursie. asa te pastrezi tu supla: esti tot pe drumuri :toothy6:

Doamnele prefesoare cam frumoase! ...cred ca baietii nu chiulesc de la ore ... :toothy6:

Foarte frumoase locuri ati ales de plimbare Motza :icescream: ! Sa va fie bateriile incarcate!

Adriana, nu ma satur sa ma uit la poza asta, aia mica parca ma hipnotizeaza si pe mine, nu doar pe tine. Tu la randul tau pari si hipnotizata de bobocelul frumos, foarte intinerita si asa de solara cand te uiti la Manu!

Moatzo, nu stiu de ce sa invidiez: pentru cei 1700 de km?pentru silueta?pentru pofta de viata de care dai dovada? :)

poti s-alegi ce vrei tu, ca si eu te invidiez ptr printesa. tare bine-ar fi fost sa am si eu o blondina ca a ta sau ca alea de la antipozi, ale lu' Angel.

Moatzo, nu stiu de ce sa invidiez: pentru cei 1700 de km?pentru silueta?pentru pofta de viata de care dai dovada? https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif

poti s-alegi ce vrei tu, ca si eu te invidiez ptr printesa. tare bine-ar fi fost sa am si eu o blondina ca a ta sau ca alea de la antipozi, ale lu' Angel.

Si ce te opreste ? La treaba, deci, mai, doamna!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif

am un cunoscut de vreo 40 de ani, care are un fratior, care maine implineste 7 ani.

fiul celui mare e mai mare decat fratele sau :floare:

Ma alatur si eu lui Foxyy si va felicit pe toate! Pe Moatza o stiam de multa vreme, supla si mereu calatoare. Pe Adriana la fel o stiu de multa vreme, by the way imi place mult cum iti sta parul, lungimea, culoarea, tot! Koral insa e o mare surpriza, in spatele bunatatilor postate aici pe forum imi imaginam o alta persoana.

Copiilor frumosi le doresc un 1 Iunie cu soare si multa joaca! :D

Pe Adriana la fel o stiu de multa vreme, by the way imi place mult cum iti sta parul, lungimea, culoarea, tot!

subscriu!! Intotdeauna ca scoasa din cutie :D

Vai cat de dulce e Manu, Lili sa-ti traiasca.

Adriana, iti vazusem pozele si pe FB, tare bine arati.

Moatza, intineresti pe zi ce trece.

Numai artisti care mai decare avem printre noi.

Pe Adriana la fel o stiu de multa vreme, by the way imi place mult cum iti sta parul, lungimea, culoarea, tot!

subscriu!! Intotdeauna ca scoasa din cutie :violent1:

Adriana, iti vazusem pozele si pe FB, tare bine arati.

Multumesc frumos :blush:

Iaca! Fii-tu-i cu treaba lui, voi cu-a voastra...

am un cunoscut de vreo 40 de ani, care are un fratior, care maine implineste 7 ani.

fiul celui mare e mai mare decat fratele sau :violent1:

O verisoara de-a mea are 3 copii: fata cea mare a terminat facultatea, a doua e inca studenta, iar baiatul nu-i la scoala.... Deci, se poate, numai sa vrei! :wacko:

merci de-ncurajari! :blush:

si eu cu picele mele =))

post-49-13073292933306_thumb.jpg

post-49-13073297159722_thumb.jpg

in poza asta Sara imi zicea ca vrea sa stam asa forever si m-am topit! tati facea poze si ne-a auzit vb

post-49-13073298374384_thumb.jpg

in poza asta Sara imi zicea ca vrea sa stam asa forever si m-am topit! tati facea poze si ne-a auzit vb

cand se cuibaresc asa, oricat de mari ar fi, te topesc si te umplu de bucurie https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love3.gif (si se vede =)) )

ce ciudat mi se pare sa te vad cu cizme. si cand la noi erau frigurile alea mari tu erai cu bretelute =))

si eu cu picele mele =))

Imi era dor de voi, iar pozele astea sunt absolut superbe!!!

Pupici dulci la trei fete frumoase foc!!!