April 5, 201115 yr comment_84662 am eu cateva torturi cu nr 18, sunt asemanatoare dar le pun toate sa ai de unde alegeCe bine arata toate!Anasia, Bristena multumim pentru modele! Report
April 7, 201115 yr comment_84890 Cecilia , multumesc mult . Sunt foarte frumoase toate . Aseara am stabilit detaliile , si-l vrea glazurat cu ciocolata ... Am asa emotii ... Report
April 14, 201115 yr comment_85613 Fetelor am si eu o rugaminte la voi, daca aveti pe undeva prin calculator salvat un tort in forma de cozonac? Am o comanda de tort in forma de cozonac, nu am mai facut dar... este o provocare Va multumesc anticipat ! Report
April 18, 201115 yr comment_85896 As avea si eu nevoie de ajutor. trebuie sa fac un tort de logodna si as avea nevoie de idei Report
April 19, 201115 yr comment_86012 As avea si eu nevoie de ajutor. trebuie sa fac un tort de logodna si as avea nevoie de idei Uite pe asta il am eu salvat la munca Report
April 29, 201115 yr comment_87139 Fetelor,va rog aveti poze cu torturi cu masina aia din Cars, The King? Report
May 1, 201115 yr Author comment_87320 Anca, daca mi-l arati, ma uit in fisiere, nu stiu cum arata.... Report
May 1, 201115 yr comment_87389 fetelor am nevoie si eu de un mic ajutor...cineva vrea un tort de botez, dar sa fie un ursulet imbracat si vrea sa ii arat ceva modele...ma ajutati...poate aveti ceva poze prin calculator... Report
May 1, 201115 yr comment_87423 Anca, daca mi-l arati, ma uit in fisiere, nu stiu cum arata.... anasia inca sunt si eu in dilema,nu stiu care e , dintre astia 2 din poza! mie imi place acesta si uite inca unul Medasaluut!iti multumesc pt ajutor,sa stii ca imi usnt de inspiratie,dar nu stiu tu,care e de fapt Regele,dintre aia doi din poza? Report
May 2, 201115 yr Author comment_87476 Anca, imi pare rau, nu-i am pe acestia...doar maro, verde si rosu... Report
May 2, 201115 yr comment_87478 Anca, imi pare rau, nu-i am pe acestia...doar maro, verde si rosu... Nu-i nimic,iti multumesc oricum,de fiecare data ai fost tare dragutza cu mine!Am deslusit misteru':Regele e cel cu cifra 43.! Report
May 2, 201115 yr comment_87565 Anca, imi pare rau, nu-i am pe acestia...doar maro, verde si rosu... Nu-i nimic,iti multumesc oricum,de fiecare data ai fost tare dragutza cu mine!Am deslusit misteru':Regele e cel cu cifra 43.! Saluuut !Asa e! Cel cu 43 si cu bara ridicta in spate. Report
May 4, 201115 yr comment_87777 Buna fetelor.. Va rog,ajutati-ma si pe mine cu niste idei legate de un tort masina ferrari formula 1,poate aveti salvate in calculator niste imagini. Multumesc tare mult. Report
May 8, 201115 yr comment_88100 Buna fetelor.. Va rog,ajutati-ma si pe mine cu niste idei legate de un tort masina ferrari formula 1,poate aveti salvate in calculator niste imagini. Multumesc tare mult. sper să nu fie prea târziu Report
May 8, 201115 yr comment_88152 Buna fetelor.. Va rog,ajutati-ma si pe mine cu niste idei legate de un tort masina ferrari formula 1,poate aveti salvate in calculator niste imagini. Multumesc tare mult. sper să nu fie prea târziu Multumesc tare mult Meda! Nu e prea tarziu,pe marti am de facut tortul.. Report
May 11, 201115 yr Author comment_88433 cec, uite aici cateva modelecos mai deosebit a pus natasha pas cu pas la tehnici daca nu ma insel; Report
May 11, 201115 yr comment_88445 cec, uite aici cateva modele cos mai deosebit a pus natasha pas cu pas la tehnici daca nu ma insel;multumesccred ca dupa cosul natashei ma voi ghida, dar fiind cu trandafiri am vrut sa vad cam ce torturi sunt ci flori de primavara , sa-mi fac asa o idee cum sa-l atanjez Report
May 12, 201115 yr comment_88640 Fetelor, aveti ceva idei sau poze despre cum as putea face un tort cu un diamant pe el ? Dar nu in ideea de bijuterie , ci pur si simplu un diamant ... Report
May 14, 201115 yr comment_88810 Fetelor, aveti ceva idei sau poze despre cum as putea face un tort cu un diamant pe el ? Dar nu in ideea de bijuterie , ci pur si simplu un diamant ... eu aș încerca o cutie de bijuterii pe care să așez diamantul , sau o pernita de genul celor pe care se aseaza verighetele la nunti dar nu am gasit poze cu torturi, așa că am atașat originalele....... Report
May 17, 201115 yr comment_89326 Fetelor apelez si eu la voi pentru un tort cu tema de ziua copiilor -1 iunie,imi trebuie un tort pentru la scoala unde sunt si fetite si baietei si nu prea stiu ce sa fac asa ca va rog pe voi cu ceva idei si poze. Report
July 6, 201115 yr comment_94922 Am si eu nevoie de ajutorul vostru . are cineva un tutorial sau img cum se face un pantof de barbat din pasta de zahar? multumesc anticipat Report
July 6, 201115 yr comment_94928 Buna fetelor super ideea topicului, te ajuta ffff mult cand trebuie sa faci un tort si ideile te ocolesc.Asa am patit si eu am o prietena cosmeticiana si martea viitoare e ziua ei, m-am apucat deja de tort adica am facut cosmeticele, cateva farduri, un parfum, un lac de unghii, azi vreau sa fac un pantof, sper sa reusesc, ma voi inspira dintr-un filmulet de pe net, ce e mai grei vreau sa ii fac si o poseta dar dupa cum v-am spus fug ideile de mine, ajutatima cu poze daca se poate, rezultatul o sa il postez saptamana viitoare.Pupici.Spor la torturi! Report
July 7, 201115 yr comment_94996 Buna, uite 2 idei, mie imi place foarte mult cel cu mana dar cred ca este complicat. Buna fetelor super ideea topicului, te ajuta ffff mult cand trebuie sa faci un tort si ideile te ocolesc.Asa am patit si eu am o prietena cosmeticiana si martea viitoare e ziua ei, m-am apucat deja de tort adica am facut cosmeticele, cateva farduri, un parfum, un lac de unghii, azi vreau sa fac un pantof, sper sa reusesc, ma voi inspira dintr-un filmulet de pe net, ce e mai grei vreau sa ii fac si o poseta dar dupa cum v-am spus fug ideile de mine, ajutatima cu poze daca se poate, rezultatul o sa il postez saptamana viitoare.Pupici.Spor la torturi! Report