February 7, 201115 yr Author comment_76200 anca, daca o faci din RI, trebuie sa pui (suprapui) vreo 2 straturi, altfel se rupe; asa am vazut nu mai stiu pe unde; am facut cu un singur strat si mi s-a rupt bucatele si se lasa cateva zile sa se ususce bine; Report
February 7, 201115 yr comment_76254 Anasia vino'ncoace !Ce modele superbe!Ma tot tenteaza o tiara din ri;ma gandesc s-o fac cu un dui mai gros ,de ex nr 5.sau oare e prea grosier? Report
February 7, 201115 yr Author comment_76289 Anca, nu mai stiu cu ce dui am facut-o, ma uit maine, dar tot trebuie s-o faci in mai multe straturi ca sa fie mai stabila; o lasi 2 zile si ii mai pui un strat; teoretic stiam, practic n-am aplicat, am zis ca merge o data ; cu ri iese finuta ; Report
February 7, 201115 yr comment_76293 Buna fetelor, e prima data cand postez pe noul forum de cand cu migrarea asa ca pentru inceput un salut respectuos. Imi permit sa sugerez si eu un tort facut de mine pentru ziua de nastere a fetitei mele. Coroana a fost facuta din ri cu varf rotund de 4 in doua straturi , lasata la uscat vreo doua zile. Imi amintesc ca, de frica sa nu se rupa am facut doua...si nu va zic, tot s-au rupt ca le-am transportat ceva drum insa le-am lipit la loc tot cu ri ... Report
February 7, 201115 yr comment_76298 Buna fetelor, e prima data cand postez pe noul forum de cand cu migrarea asa ca pentru inceput un salut respectuos. Imi permit sa sugerez si eu un tort facut de mine pentru ziua de nastere a fetitei mele. Coroana a fost facuta din ri cu varf rotund de 4 in doua straturi , lasata la uscat vreo doua zile. Imi amintesc ca, de frica sa nu se rupa am facut doua...si nu va zic, tot s-au rupt ca le-am transportat ceva drum insa le-am lipit la loc tot cu ri ... Alinus bine ai venit!din ce oras esti?am emotii cu ri,dar maine ma apuc de lucru'!poate fac 2 tiare,una din pdz si una din ri. Report
February 8, 201115 yr comment_76314 Buna Anca_B,sunt ieseanca de origini insa locuiesc de ceva ani in nordul Italiei (imi voi completa profilul)Cat despre coronita, greu nu e sa o faci ci sa o transporti...incearca sa gasesti o cutie pe masura in care coronita sa stea cat de cat nemiscata... Report
February 8, 201115 yr Author comment_76318 Anca, tot cu 5 am facut-o; curaj, ca se lucreaza f usor cu ri; modelul, copiat pe hartie de copt (pe dos) l-am lipt de o sticla de 2.5 l plina (pt stabilitate)Alinus, foarte frumoasa tiara! Report
February 8, 201115 yr comment_76325 Alinus, foarte frumoasa tiara! Multumesc Anasia, si eu tot ca tine am facut...am desenat modelul pe hartia de copt pe care am lipit-o ulterior de un ghiveci mai mic rasturnat(bineinteles nefolosit). Am lucrat usor pentru ca deschiderea ghiveciului mi-a permis sa introduc mana in interior si sa rotesc ghiveciul cum aveam nevoie O zi buna. Report
February 8, 201115 yr comment_76391 Anca mai mult va urmaresc din umbra, am observat ca nu va "fac fata", adica nu pot felicita pe fiecare in parte sunt din ce in ce mai multe fete. Asta din cauza ca am inceput si serviciul am si facultatea. Asa ca am decis sa postez decat in cazul in care cred ca pot ajuta cu ceva.Pupici si spor la treaba. Report
February 9, 201115 yr comment_76520 buna,pentru 14 februarie am de realizat un tort cu cupidon si nu stiu cum sa realizez arc si sageti pt cupidon...niste nori...din ce sa ii fac,doresc sa fie comestibili...ceva de genul acestor nori realizati de dora.:multumesc... Report
February 9, 201115 yr comment_76523 buna,pentru 14 februarie am de realizat un tort cu cupidon si nu stiu cum sa realizez arc si sageti pt cupidon...niste nori...din ce sa ii fac,doresc sa fie comestibili...ceva de genul acestor nori realizati de dora.:multumesc... Daca tortul e asa in plan,deci nu 3D,poti sa-ti cauti ceva imagini pe googgle cu sageti si cupidon,sa le listezi si sa faci din pdz si sa apoi sa le pictezi sau colorezi cu carioci alimentare,iar norii ii faci din ri,ii pui cu un dui rotund sau direct cu posu'. Report
February 10, 201115 yr comment_76697 Silvianamaria uite am gasit niste poze din care sa te inspiri pentru Cupidon cu sageata... Cred ca sunt facute din pdz cat . Report
February 10, 201115 yr comment_76707 Fetelor am nevoie de ceva ideii pentru tort de pensionare pentru o persoana care lucreaza in domeniu electric, in statii si careia ii place sa citeasca biblia si cand era liber merge la parinti si lucra in gradina. Astfel daca aveti imagini cu torturi tematica biblia si electric o sa va rog sa postati imaginile. Report
February 10, 201115 yr comment_76736 ...tematica...electric ... poate te ajuta modelele astea: Report
February 11, 201115 yr comment_76878 Mama mia cate sugestii. Multumesc de efortul vostru insa nu pot folosi aceste exemple pentru ca el lucreaza in statie de inalta tensiune asta insemnand alt fel de decoruri. Ca sa va imaginati despre ce zic: cand mergeti pe sosea vedeti din cand in cand anumiti stalpi cu fire groase intre ele. Aceea sunt stalpi de inalta tensiune. E cam greu sa gasesc astfel de torturi . Report
February 12, 201115 yr comment_76912 Ioana cred ca te poate ajuta asta imagine, stiam ca am pe undeva o imagine cu stalpi de tensiune. Sper sa-ti fi e de folos. Pupici Report
February 12, 201115 yr comment_77024 [size=5]Sunt super! Acum sa vedem ce putem face .Am gasit si eu unul pe domeniu insa sincera sa fiu nu-mi imaginez cum a facut acei stalpi. Sunt din cioco cred insa cu ce lipise intre ele laturile?Aveti idee?[/size] Report
February 13, 201115 yr comment_77076 [size=5]Sunt super! Acum sa vedem ce putem face .Am gasit si eu unul pe domeniu insa sincera sa fiu nu-mi imaginez cum a facut acei stalpi. Sunt din cioco cred insa cu ce lipise intre ele laturile?Aveti idee?[/size] CU ...CIOCO??? Report