February 13, 201115 yr comment_77122 Merit un premiu?Intrebare intrebatoare:ce e crema chantily?Nu e doar o frisca innobilata cu arome? Report
February 13, 201115 yr comment_77139 Ioana eu as face stalpii albi din pasta, eventual cu aplicatii de cioco plastica ca cei din imaginea care iti place Sce crema chantily e crema noastra de cremes imbogatita cu frisca Report
February 13, 201115 yr comment_77150 Ioana, mare curaj trebuie sa ai sa faci un asa tort. Eu nu vad bine stalpii aia, doar daca-i faci din pasta, cum spunea si Oti. Si nu care-cumva sa-i scrii omului "pericol de moarte" pe tort Report
February 13, 201115 yr comment_77204 Lumi oricum iese la pensie . Da oricum am prins ideea ta. Vorbesc prostii. Mai bine ma duc la somn ca vad ca nu dau randament bun acum. Sce si Daniela...bun bun e cioco topita si io am dedus dar cum sunt lipite laturile stalpului? Report
February 14, 201115 yr comment_77225 Lumi oricum iese la pensie . Da oricum am prins ideea ta. Vorbesc prostii. Mai bine ma duc la somn ca vad ca nu dau randament bun acum. Sce si Daniela...bun bun e cioco topita si io am dedus dar cum sunt lipite laturile stalpului? Mai ales daca iese la pensie... Report
February 14, 201115 yr comment_77231 ioana - eu zic ca destul de simplu (dar stii tu `teoria` si `practica` hmmm ) pui o parte de stalp pe blatul de lucru , dai cu cioco topita pe o latura , si lipesti inca o parte de stalp ; tii asa pana se intareste cico ; pui cioco pe alta parte de stalp , mai lipesti o bucata , tii cu mana sa se intareasca , iar pt ultima bucata de stalp , ungi cu cioco pe doua din parti si gata ! sper ca ai inteles ceva Report
February 14, 201115 yr comment_77323 Buna, fetelor!Am si eu nevoie de ajutor. Am de facut un tort cu Mica sirena- Ariel. Dar nu vor tort cu figurina, ci doar fata ei pe tort. Eu m-am uitat pe net dar nu prea imi plac. Poate aveti salvate pe undeva niste torturi mai frumoase, dar nu vreau frisca ca noi 2 nu ne intelegem ! Report
February 14, 201115 yr comment_77325 Buna, fetelor!Am si eu nevoie de ajutor. Am de facut un tort cu Mica sirena- Ariel. Dar nu vor tort cu figurina, ci doar fata ei pe tort. Eu m-am uitat pe net dar nu prea imi plac. Poate aveti salvate pe undeva niste torturi mai frumoase, dar nu vreau frisca ca noi 2 nu ne intelegem ! Uite ce am gasit eu, mie i-mi place foarte mult. Report
February 14, 201115 yr comment_77331 Of, Miny este foarte frumos! Si mie imi place mult de tot. Dar mamica vrea sa i se vada doar fata, nu tot corpul! Report
February 14, 201115 yr comment_77334 Uite ca punct de plecare poti sa-l iei si pe acesta poti incerca sa pui imaginea de pe acesta pe fondul de la primul.Am mai gasit si acestea Report
February 15, 201115 yr comment_77412 Multumesc, Miny! Cred ca asa voi face! imi plac decoratiile de la primul! Report
February 16, 201115 yr comment_77571 Am nevoie de ajutorul vostru pentru o prietena care va implini 30 ani. Nu am nici o idee ce decor sa-i fac pe tort..poate aveti voi ceva ideii. Ar fi bine daca ar fi un decor usor de realizat si mai ales fara mult timp de executie ca de nu nu-l termin tortul. Report
February 16, 201115 yr comment_77642 si alte idei(in loc de fetita se pune un baietel) Sarumana!!!!!!!!!!!!!!!! Uau ce frumoase sunt, cele cu cascada imi plac de mor, mai ales cel pe doua etaje. Multumesc mult, mult de tot. Sigur ma inspir din ele:)) Report
February 16, 201115 yr comment_77645 Naspa este ca trebui sa-l imbrac ori in frisca, ori in piele de cioco. Deci maro.... de aia ma gandeam la munte. Report
February 16, 201115 yr comment_77650 Naspa este ca trebui sa-l imbrac ori in frisca, ori in piele de cioco. Deci maro.... de aia ma gandeam la munte. Poti sa-l imbraci in frisca si sa faci decoratiile din pasta de lapte praf. Report
February 16, 201115 yr comment_77655 Pentru ca va stiu fete saritoare si inspirate, va rog sa-mi dati si mie o idee: vreau sa fac pentru aniversarea a 13 ani de la casatoria mea un tort, care sa fie... nu stiu cum... traznit, vesel, elegant... toate astea la un loc. Si nu ma prea pricep la flori, eu sunt mai mult cu figurinele...Am mai putin de 2 saptamani sa fac tortul, dar habar n-am cum o sa fie. Un tutorial pentru un papagal ati vazut pe undeva? Report
February 17, 201115 yr comment_77740 Anasia primul tort cu ariceii inamorati imi place de mor...e spectacular si va constitui ideea care va sta la baza realizarii tortului pentru aniversarea casniciei mele , dar asta in august...Multumesc Report
February 17, 201115 yr comment_77749 Pentru ca va stiu fete saritoare si inspirate, va rog sa-mi dati si mie o idee: vreau sa fac pentru aniversarea a 13 ani de la casatoria mea un tort, care sa fie... nu stiu cum... traznit, vesel, elegant... toate astea la un loc. Si nu ma prea pricep la flori, eu sunt mai mult cu figurinele...Am mai putin de 2 saptamani sa fac tortul, dar habar n-am cum o sa fie. Un tutorial pentru un papagal ati vazut pe undeva?Deci, eu as face o scara in spirala, voi tinandu-va de mana pe treapta a 13-a in fata unei usi pe care sa scrie:calea spre fericire absoluta, intrarea libera exclusiv pt. Luminita si..el. Report
February 17, 201115 yr comment_77752 Pentru ca va stiu fete saritoare si inspirate, va rog sa-mi dati si mie o idee: vreau sa fac pentru aniversarea a 13 ani de la casatoria mea un tort, care sa fie... nu stiu cum... traznit, vesel, elegant... toate astea la un loc. Si nu ma prea pricep la flori, eu sunt mai mult cu figurinele...Am mai putin de 2 saptamani sa fac tortul, dar habar n-am cum o sa fie. Un tutorial pentru un papagal ati vazut pe undeva? niste idei pentru papagal Report
February 17, 201115 yr comment_77754 si pentru decorarea tortului si mie, personal, imi plac astea ("corabia" casniciei trebuie condusa de amandoi) (se spune ca la 13 ani de casnicie se sarbatoreste nunta de dantela si decoratiile de pe laterala tortului seamana cu dantela) Report