Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Torturi de pe internet

Featured Replies

Daniela asta nu-ti place?post-404-12947823246029_thumb.gif

Nu cred ca necesita asa de mult timp si efort. dar asta?

Luminis tu ce zici? Mai am salvate dar nu le gasesc acum si ma enerveazaaa!

post-404-12947826502955_thumb.jpg

Daniela asta nu-ti place? Nu cred ca necesita asa de mult timp si efort. dar asta? tu ce zici? Mai am salvate dar nu le gasesc acum si ma enerveazaaa![/left]

vai ce frumuseti ! multumesc , cand ajung acasa le salvez :floare: modelele imi trebuiau anu` ce-o trecut :D dar sunt bune pt viitor :lol:

Buna , fetelor !!! Ati auzit de Capsunica ??? Ca eu nu ...si trebuie sa fac un tort pt. o fetita de 5 ani cu Capsunica ...Astept sugestii ...si ...poze :( daca se poate . Eu pe net n-am gasit nimic , nici o idee de tort cu Capsunica . :(

Mini, uite alte idei

post-142-12948360250351_thumb.jpg

post-142-12948360550721_thumb.jpg

post-142-12948360792888_thumb.jpg

editez sa mai adaug astea

post-142-12948374960793_thumb.jpg

post-142-12948375306026_thumb.jpg

post-142-12948375556319_thumb.jpg

Mini, uite un model de capsunica

E tare dragutz,merci !

Buna , fetelor !!! Ati auzit de Capsunica ??? Ca eu nu ...si trebuie sa fac un tort pt. o fetita de 5 ani cu Capsunica ...Astept sugestii ...si ...poze :occasion15: daca se poate . Eu pe net n-am gasit nimic , nici o idee de tort cu Capsunica . :floare:

Mini, uite alte idei

Multumesc frumos , va fi greu sa ma hotarasc :tongue3:

Si mie imi place mult primul tort postat de Bristena dar si cel postat de Divina!Grea alegere :thumleft:

Ce mult imi place tortul asta: oare cum au facut florile?

Cred ca au dat frau liber imaginatiei si talentului,nu cred ca au folosit cuttere sau scule speciale!

Edited by Anca_B

Ce mult imi place tortul asta: oare cum au facut florile?

Cred ca au dat frau liber imaginatiei si talentului,nu cred ca au folosit cuttere sau scule speciale!

Subscriu si le-au lasat pe ceva drept sa se usuce sau mai exact sa se betoneze :hug: Pregatesc si eu ceva asa drept de aia zic :hug:

Fetelor ma ajutati,va rog?In februrie am ceva torturi....asa ca ma pregatesc din timp!

E ziua fiicei mele ,implineste 3 ani!As vrea sa-i duc la gradi un tort ...ceva cu animalutze:mamarutze,fluturasi,albinutze,etc. aveti asa ceva pt. inspiratie?

a gandesc ca asa ceva sa-i fac;pe Rebeca daca o intreb ce tort vrea...nu ies la capat;azi vrea Thomas,maine pat de dormitor,apoi un castel..etc. etc.

• Author
Anca, concret? :hungry: cu castel n-ai cum sa dai gres...cu niste printese...3D sau aplicatii (la animalute)?

Anca, concret? :) cu castel n-ai cum sa dai gres...cu niste printese...3D sau aplicatii (la animalute)?

Anasia :hungry:

Pai...noah...ceva usor de facut pt. mama-sa (adica io) :D

Nu stiu...castel vroiam sa-i fac la vreo 4 ani. :D

Eu ma gandeam la ceva cu animalute 3D SAU APLICATII!MAMARUTZE,ALBINUTZE ETC.

Un tort pt. o fetiza de grupa mica!

Multi de la Rebeca din grupa abia vorbesc,adica stalcesc cuvintele,iar Rebeca e "peltica" ,asa ca las castelu' si printesele pt. la anu'!Sau ..is demodata?!

Oricum pt. acasa vrea un Thomas!

Anca, concret? :) cu castel n-ai cum sa dai gres...cu niste printese...3D sau aplicatii (la animalute)?

Anasia :hungry:

Pai...noah...ceva usor de facut pt. mama-sa (adica io) :D

Nu stiu...castel vroiam sa-i fac la vreo 4 ani. :D

Eu ma gandeam la ceva cu animalute 3D SAU APLICATII!MAMARUTZE,ALBINUTZE ETC.

Un tort pt. o fetiza de grupa mica!

Multi de la Rebeca din grupa abia vorbesc,adica stalcesc cuvintele,iar Rebeca e "peltica" ,asa ca las castelu' si printesele pt. la anu'!Sau ..is demodata?!

Oricum pt. acasa vrea un Thomas!

Anca daca nu te superi iti pun si eu cateva ideii :D, eu vroiam sa le fac pentru ziua mamarutei mele dar cum nu aveam coloranti si nici ustensile m-am reorientat, sper ca la anul sa reusesc sa fac unul din ele.

post-762-12959943700449_thumb.jpg

post-762-12959943866606_thumb.jpg

post-762-12959944063339_thumb.jpg

post-762-12959944203559_thumb.jpg

post-762-1295994432397_thumb.jpg

post-762-12959944478003_thumb.jpg

Mie primul mi-a placut mult si nici nu mi se parea greu de realizat, dar cum am spus, fara materie prima am abandonat.

Multumesc mult ,Biara!

Si bine ai venit la noi.Ma bucur sa mai cunosc o clujeanca!

Anasia iti multumesc muuult!Te rog sa-mi dai adresa sa-ti trimit si o felie de tort.Foarte mult ma-i ajutat! :pupic: Noah,acuma sa-mi aleg iexact animalele si decorul! =))

eu as vrea sa fac un tort asemanator cu asta? Nu stiu cum sa trasez cercurile alea ca sa nu se topeasca...nici nu-mi dau seama din ce sunt facute :occasion14:

post-341-12960540938846_thumb.jpg