Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Torturi de pe internet

Featured Replies

Fata are 6, iar baiatul 9 ani. Sunt frate si sora si s-au nascut amandoi in septembrie. Fata e cu printesele, dar baiatul nu prea stiu ce preferinte are, va trebui sa intreb. Eu tortul vreau sa-l fac rotund, ca asa e forma mea cu inel.

Fata are 6, iar baiatul 9 ani. Sunt frate si sora si s-au nascut amandoi in septembrie. Fata e cu printesele, dar baiatul nu prea stiu ce preferinte are, va trebui sa intreb. Eu tortul vreau sa-l fac rotund, ca asa e forma mea cu inel.

Aura, am gasit numai asta, mai aveam una, mai interesanta, dar inca nu am gasit-o si numai luni o sa am timp sa mai caut in "baza mea de foto", daca nu e prea tarziu

post-142-13464792847402_thumb.jpg

Aura, am gasit numai asta, mai aveam una, mai interesanta, dar inca nu am gasit-o si numai luni o sa am timp sa mai caut in "baza mea de foto", daca nu e prea tarziu

post-142-13464792847402_thumb.jpg

nu e prea tarziu. Tortul e pentru sambata viitoare.

Merci pentru idee. :floare: Eu deja mi-am facut un plan, dar strang cat mai multe imagini ca sa-mi iasa cat mai frumos.

dupa ce am rascolit toate HDD-urile fara sa gasesc originalul, mi-am amintit ca tiparisem modelul asa ca am facut o poza, nu stiu cat de concludenta este pentru ca nici tiparirea nu era prea clara din lipsa de culori in toner, dar sper sa te ajute cat de cat.

mie mi-a placut ideea, o si pusesem in practica pentru o ocazie de acest gen (poza nu este a mea, e luata de pe net acum cativa ani, decoratia lasa de dorit, dar mi-a placut ideea, cum am spus)

post-142-13467567521371_thumb.jpg

si am mai gasit asta

post-142-13467568498294_thumb.jpeg

spor la treaba, indiferent ce model alegi sunt sigura ca va fi ceva frumos

Buna ziua, doamnelor talentate!Am nevoie de un sfat.Am de facut un tort ,dar mama nu doreste sa fie imbracat in pdz, doar decoratiuni din pdz.Daca-l imbrac in frisca, cum pun decoratiunile pe el? Stau?Nu se topesc? Aveti ceva idei?Mama doreste doar ca tortul sa fie foarte colorat si sa aiba...stegulete, adica sa aiba decoratiuni infipte...sper ca ati intles ce vreau sa zic.

Buna ziua, doamnelor talentate!Am nevoie de un sfat.Am de facut un tort ,dar mama nu doreste sa fie imbracat in pdz, doar decoratiuni din pdz.Daca-l imbrac in frisca, cum pun decoratiunile pe el? Stau?Nu se topesc? Aveti ceva idei?Mama doreste doar ca tortul sa fie foarte colorat si sa aiba...stegulete, adica sa aiba decoratiuni infipte...sper ca ati intles ce vreau sa zic.

Buna, cred ca daca ai pune decoratiunile chiar inainte de servire nu se intampla nimic, de fapt daca ma gandesc bine, decoratiunile o sa fie uscate asa ca nu prea are ce sa ase intample cu frisca, :floare:,

Frisca si pasta de zahar...nu stiu ce sa zic, eu cred ca e un risc destul de mare. Am folosit si eu aceasta combinatie, iar pasta de zahar s-a inmuiat destul de tare. Eu as recomanda folosirea decoratiunilor de pasta de lapte praf in combinatie cu frisca. Mult succes :floare:

Buna, cred ca daca ai pune decoratiunile chiar inainte de servire nu se intampla nimic, de fapt daca ma gandesc bine, decoratiunile o sa fie uscate asa ca nu prea are ce sa ase intample cu frisca, :floare:,

Asa m-am gandit si eu, insa...cum prind decoratiunile pe lateralele tortului, de exemplu?

Frisca si pasta de zahar...nu stiu ce sa zic, eu cred ca e un risc destul de mare. Am folosit si eu aceasta combinatie, iar pasta de zahar s-a inmuiat destul de tare. Eu as recomanda folosirea decoratiunilor de pasta de lapte praf in combinatie cu frisca. Mult succes :floare:

N-am facut niciodata p. de l.praf, mi-e teama sa experimentez acum....O voi face 'in culise" :pupic:

Frisca si pasta de zahar...nu stiu ce sa zic, eu cred ca e un risc destul de mare. Am folosit si eu aceasta combinatie, iar pasta de zahar s-a inmuiat destul de tare. Eu as recomanda folosirea decoratiunilor de pasta de lapte praf in combinatie cu frisca. Mult succes :rolleyes:

N-am facut niciodata p. de l.praf, mi-e teama sa experimentez acum....O voi face 'in culise" :71:

OK :D Dar ce decoratiuni ai pe lateralul tortului?

• 1 month later...
Buna tuturor! Voi face peste 2 saptamani un candy bar de Halloween pentru verisorul meu. As dori sa va intreb daca aveti niste poze salvate de torturi de Halloween. Multumesc anticipat :rolleyes:

Ce mult imi place tortul asta: oare cum au facut florile?

punticu, nu stiu daca ai primit raspunsul dorit, dar te pot lamuri eu: este o tehnica speciala folosita in confectionarea bijuteriilor din fimo. se face un cane cu modelul dorit si apoi se reduce la dimensiunea necesara. nu stiu cat de bine se poate aplica la pasta de zahar. iti pun un filmulet de pe youtube ca sa vezi exact despre ce vorbesc.

http://www.youtube.com/watch?v=wz8on2I2nY4&feature=related

si ca sa postez si in ton cu topicul:

http://i542.photobucket.com/albums/gg402/mika1802/P92600261_zps91f30ae6.jpg

http://i542.photobucket.com/albums/gg402/mika1802/3-16.jpg

http://i542.photobucket.com/albums/gg402/mika1802/b_112173.jpg

http://i542.photobucket.com/albums/gg402/mika1802/b_112174.jpg

http://i542.photobucket.com/albums/gg402/mika1802/b_81777.jpg

• 3 months later...
  • 2 months later...
  • 4 months later...