Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Torturi de pe internet

Featured Replies

Help me fetelor va rog, am o comanda pt maine dupa masa sa fac un tort sub forma de racheta de tenis si nu am sablon, ati mai facut asa ceva? cum se face? ajutor va rog. multumesc frumos:)

Sper sa te ajute asa ceva;am cautat pe google,si am gasit astea.Eu nu am facut niciodata asa un tort.Spor la treaba!

post-181-127962380693_thumb.jpg

post-181-127962381523_thumb.jpg

• 1 month later...

Doriana, fain calutul, eu caut un mulaj sa fac ceva in genul asta:

post-20-128267913752_thumb.jpg

Aproposito, prin peregrinarile voastre pe net nu ati dat de o camasa cu papion? Trebuie sa fac una si tare as vrea sa vad cum se aseaza papionul :D

Pt. Vrabiuta !

Multumesc mult!

Hai ca am salvat si eu cateva :D

Vrabiuto, cauti cumva pagina asta? :D

Sunteti cele mai grozave !!!!!!!!!!As sari pe voi sa va tuc!!!!!!!!

In puii mei ( este expresia in tred acum, nu?????) mi le salvez pe toate dinstinct,ca-mi fac niste nervi de numai cind stiu ca am vazut, am pe undeva si nu si unde!

Eu i-am vrut mai mici decat era matrita asa ca atunci cand am imprimat am ales sa imprim la 60% acel desen. Si uite asa poti ajusta si tu dimensiunea lor. :D

Sunteti cele mai grozave !!!!!!!!!!As sari pe voi sa va tuc!!!!!!!!

In puii mei ( este expresia in tred acum, nu?????) mi le salvez pe toate dinstinct,ca-mi fac niste nervi de numai cind stiu ca am vazut, am pe undeva si nu si unde!

Salveaza, ca si eu le salvez. Le scriu pe DVD-uri si cand imi trebuie tot pe net intru sa caut ca merge mai iute :D

Da-ti si mie poze cu ideii de tort pentru bebe. Si anume merge cineva in vizita la el-bebe si as vrea sa fie ceva deosebit ca sa pot sa-i "castig" ca si clienti (pe parinti)pentru botez. Si sincer nu am nici o inspiratie.

Da-ti si mie poze cu ideii de tort pentru bebe. Si anume merge cineva in vizita la el-bebe si as vrea sa fie ceva deosebit ca sa pot sa-i "castig" ca si clienti (pe parinti)pentru botez. Si sincer nu am nici o inspiratie.

Incearca sa vizionezi aceste pagini si poate iti gasesti vre-o inspiratie!

www.kuharka.ru/talk/eat/cakes/6276

www.kuharka.ru/talk/eat/cakes/6459

Vrabiuta nu poti sa-mi dai te rog site-ul tradus in engleza ca nu imi deschide paginile date de tine si nu stiu unde are search-cautare pentru a gasi exemplele de torturi date de tine.

Vrabiuta nu poti sa-mi dai te rog site-ul tradus in engleza ca nu imi deschide paginile date de tine si nu stiu unde are search-cautare pentru a gasi exemplele de torturi date de tine.

Iubita, faci in felul urmator ! deschizi google, scrii : kuharka.ru, dai traduce aceasta pagina, se deschide, mergi pe : For, apoi megi pe : Tort si arta Bijuterii ( nu-i grozava traducerea oferita, dar te descurci, asta-i important !)si ... ramine la latititudinea ta .. te uiti doar la cele unde scrie despre copii, sau te mai uiti si pe altele, sunt convinsa ca n-o sa regreti!

Otilia,Doriana pe 27 septembrie e ziua fiicei mele si ce credeti ca vrea sa-i fac ? Bineinteles cal.Cand i-am aratat torturile postate de voi a zis ca-i vrea pe amandoi :scratch: , unul la gradinita si unul acasa si vreau sa zic ca e foarte incapatanata.Nu stiu pe unde scot camasa.M-a lasat sa decapitez un cal (din imensa herghelie pe care o are) poate reusesc sa fac un mulaj.Oricum si mie mi-au placut foarte mult asa ca poate o sa reusesc sa-i satisfac dorinta.

Oana sa stii ca mulajul ar perfect si ar merge si mai repede pentru tine.

Am eu o rugaminte la voi . Va trebui sa fac un tort pentru 2 gemene care implinesc 2 ani si pt sora lor care cred ca are 3 ani . mama va dori sa fac pe acelasi tort decorurile insa nu-mi pot imagina ce decor as putea face :).

Oana sa stii ca mulajul ar perfect si ar merge si mai repede pentru tine.

Am eu o rugaminte la voi . Va trebui sa fac un tort pentru 2 gemene care implinesc 2 ani si pt sora lor care cred ca are 5-6 ani ceva de genul. mama va dori sa fac pe acelasi tort decorurile insa nu-mi pot imagina ce decor as putea face :occasion14:.

Ioana, de ce nu faci un tort poveste? sa multumesti pe toata lumea, printese pt cea mare, ciupercute, floricele, animalute, etc, pt cele mici.... zic si eu... :wub:

Ioana, de ce nu faci un tort poveste? sa multumesti pe toata lumea, printese pt cea mare, ciupercute, floricele, animalute, etc, pt cele mici.... zic si eu... =))

Sa stii ca nici nu m-am gandit la asa ceva. Astept ideiile voastre cat mai repede posibil nu de alata dar trebuie sa-l fac in curand.

Apropo acum am aflat ca varsta celei mare e de 3 ani si a gemenelor de 2 ani.

PS:Imi creste tensiunea cand intreb parintele la ce desene se uita copilul sau cu ce jucarii se joaca fetitele ca asa mi-ar fi usor sa fac ceva ..si evident imi zice un nume de stai incoada de care sigurrrrrrrrrr fetele nici nu stiu ce inseamna. =)) gen hana nomtana...la 3 ani pai ele abia stiu umbla si tu-mi spui mie ca ele stiu cum arata hanna...

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Fetelor, hello! In sfarsit mai am si eu o comanda. Trebuie sa fac un tort, pentru Sf Andrei, pentru o mamica (Andreea) si pentru bebelul ei (Andrei), de numai 6 luni. Deci ar trebui sa fie un tort 2 in 1 iar eu nu prea am nicio idee despre cum ar trebui sa arate. Daca aveti ceva sugestii sau modele, va astept cu mare interes. Eu mi-am cam iesit din mana in ultimul timp, de cand n-am mai facut torturi.