March 19, 201016 yr comment_28284 E superb!!!!! Ai mai multe detalii? Sau faci blaturile si cremele preferate? Neah...nu am detalii inca M-am hotarat doar asupra aspectului. Inca ma mai gandesc la combinatii bune-bune. As vrea trunchiul sa-l fac de cioco si sa-l imbrac in cioco plastica, iar baza tortului cu fructe si imbracata in pasta de zahar. Voi reveni sigur cu retete Report
March 20, 201016 yr comment_28505 MIMI, e foarte frumos tortul intr-adevar Oare cum au facut acele "artificii"? Stelutele stiu, dar celelalte oare cum? Report
March 21, 201016 yr comment_28644 MIMI, e foarte frumos tortul intr-adevar Oare cum au facut acele "artificii"? Stelutele stiu, dar celelalte oare cum? Ce a folosit persoana respectiva nu am idee... dar, pot sa-ti spun ce cred ca este sau ce as folosi eu: am in casa o rola de 'ceva' (nu stiu cum se cheama) cu care fac funditele la cadouri (cele adevarate). Bentita e destul de lata dar eu o tai in ce dimensiune doresc... fac fundita, apoi capetele ramase le 'trag' cu foarfeca si se incretesc singure...Seamana mult cu ce se foloseste in florarie la legatul buchetelor... Sper sa-ti fie de folos! Sorina Report
March 30, 201016 yr comment_30495 Fetele am o rugaminte, pe joi trebuie sa fac un tort cu fluturi, nu foarte mare de maxim 3 kg cu roz si mov, atat mi s-a specificat. Imi puteti da va rog ceva poze de model, dar nu ce da google ca acolo nu m-o incantat nimic. Fetita are 5 ani. Multumesc Report
March 30, 201016 yr comment_30501 http://img59.imageshack.us/img59/8603/but15.jpg Nu stiu daca-ti place . Asa , pentru inspiratie , merge , zic eu ... Sigur tu vei face unul mult mai frumos . Report
March 31, 201016 yr comment_30617 Mie mi-a placut asta. Nu se incadreaza in cerintele clientului tau...dar daca tot il aveam salvat... Report
March 31, 201016 yr comment_30679 Nu stiu daca-ti place . Asa , pentru inspiratie , merge , zic eu ... Sigur tu vei face unul mult mai frumos .Mersi Doriana Multumesc Ortansa. Ce frumos e cel roz etajat Intr-o zi sper sa am o cerinta asa Mie mi-a placut asta. Nu se incadreaza in cerintele clientului tau...dar daca tot il aveam salvat... Mersi Mona, e bun modelul de pastrat Report
April 1, 201016 yr comment_30786 Mersi Anasia, am terminat tortul la amiaz, dupa ce il dau clientei il postez la mine si apoi aici, adica la tortul -o arta sau nu Report
April 1, 201016 yr comment_30795 Ai terminat tortul,eu le pun totusi ,poate vor folosi altcuiva pentru inspiratie . http://img405.imageshack.us/img405/8248/40397456834115315b11.jpg http://img41.imageshack.us/img41/1113/9211c.jpg Report
April 1, 201016 yr comment_30816 fetelor...vin si eu cu o intrebare mai de om fara experienta si tare confuz... de unde se pot luat acele decoruri explozive...sau ma rog sarmulitele alea in care se infig inimioarele...stelutzele... multumesc anticipat! Report
April 1, 201016 yr comment_30832 Ana , astea din pozele puse de noi , nu stiu daca le gasesti la noi , sau din ce ai putea improviza asa ceva ... Sarmulite gasesti pe lumeabasmelor , sarmulite pentru coditele florilor , cred ca ar merge ... Report
April 2, 201016 yr comment_30845 fetelor...vin si eu cu o intrebare mai de om fara experienta si tare confuz... de unde se pot luat acele decoruri explozive...sau ma rog sarmulitele alea in care se infig inimioarele...stelutzele... multumesc anticipat! Ana sa stii ca pentru tulpina florilor pori cumpara sarme de la un depozit cu flori deoarece ai vand sarmulitze de diverse dimensiuni (fi-ul)la punga de 100 buc si cred ca nu sunt scumpe. Dar intreaba la tine in oras la un depozit. Si banda aia florala tot de la ei am cumparat! Report
April 2, 201016 yr comment_30864 Multumesc fetelor! O sa caut..oricum cred ca voi avea mai mult noroc in tara sa gasesc decat aici la mine in insula . Report
April 20, 201016 yr comment_33160 Buna ziua!-fetelor am si eu o maaare rugaminte la voi, am o comanda sa fac un tort de frisca cu catel deasupra,eu am mai facut dar era catelul din salam de biscuiti si era greu,dar cucoana il vrea de doar 2kg cu totul si vrea catelul sa fie 3D.Daca aveti ceva din blat aratati-mi si mie eventual un tutorial.Va multumesc anticipat si pe toate. Report
April 20, 201016 yr comment_33165 aoleu,ce-mi plac mie cererile astea scuze de offtopic,dar am si eu o comanda pt 31 aprilie, pt un baiat de 13 ani,sa fie un tort de maximum 3 kg insa vrea sa aiba pe el un fotoliu,in fotoliu sa stea un om care tine intr-o mina o sticla de bere,in cealalta telecomanda,sa stea cu picioarele ridicate pe alt scaunel in fatza fotoliului, sa se uite la un tv plasma din care sa iasa o mina cu un pistol,iar in jur sa arate ca o camera dezordonata,cu sosete si haine pe jos la 13 ani! imi pare rau ca nu te pot ajuta Report
April 20, 201016 yr comment_33246 Buna ziua!-fetelor am si eu o maaare rugaminte la voi, am o comanda sa fac un tort de frisca cu catel deasupra,eu am mai facut dar era catelul din salam de biscuiti si era greu,dar cucoana il vrea de doar 2kg cu totul si vrea catelul sa fie 3D.Daca aveti ceva din blat aratati-mi si mie eventual un tutorial.Va multumesc anticipat si pe toate.dar nu-i pretentioasa deloc!!si eu am avut o comanda de genul asta,tot despre un catel era vorba si tot greutatea de 2 kg trebuia sa atinga tortul;am facut catelul din pasta de zahar.iaca,asta-i: Report
April 20, 201016 yr comment_33260 Fetelor, am o mare rugaminte: dati-mi si mie o idee de tort pentru o prietena de-a mea, care implineste 36 de ani, mare admiratoare de moda, care poarta numai haine si accesorii de firma. Tortul trebuie sa fie 3D si foarte vesel, colorat si decorat. Sper sa reusesc ceva pana sambata... Report
April 20, 201016 yr comment_33265 aoleu,ce-mi plac mie cererile astea scuze de offtopic,dar am si eu o comanda pt 31 aprilie, pt un baiat de 13 ani,sa fie un tort de maximum 3 kg insa vrea sa aiba pe el un fotoliu,in fotoliu sa stea un om care tine intr-o mina o sticla de bere,in cealalta telecomanda,sa stea cu picioarele ridicate pe alt scaunel in fatza fotoliului, sa se uite la un tv plasma din care sa iasa o mina cu un pistol,iar in jur sa arate ca o camera dezordonata,cu sosete si haine pe jos la 13 ani! imi pare rau ca nu te pot ajuta mamistef,pe cuvant daca nu exagereaza,sa zicem ca il faci,dar plateste dupa mofturile pe care le are. Buna ziua!-fetelor am si eu o maaare rugaminte la voi, am o comanda sa fac un tort de frisca cu catel deasupra,eu am mai facut dar era catelul din salam de biscuiti si era greu,dar cucoana il vrea de doar 2kg cu totul si vrea catelul sa fie 3D.Daca aveti ceva din blat aratati-mi si mie eventual un tutorial.Va multumesc anticipat si pe toate.dar nu-i pretentioasa deloc!!si eu am avut o comanda de genul asta,tot despre un catel era vorba si tot greutatea de 2 kg trebuia sa atinga tortul;am facut catelul din pasta de zahar.iaca,asta-i: Mimi,multumesc e tare dragalas,off dar il vrea cu blana Report
April 20, 201016 yr comment_33266 Fetelor, am o mare rugaminte: dati-mi si mie o idee de tort pentru o prietena de-a mea, care implineste 36 de ani, mare admiratoare de moda, care poarta numai haine si accesorii de firma. Tortul trebuie sa fie 3D si foarte vesel, colorat si decorat. Sper sa reusesc ceva pana sambata... Luminis,eu i-as face unul asa,acum ramane ca tu sa-i schimbi culorile daca iti place modelul.Sper ca intelegi ceva poza-i cam mica. Report
April 20, 201016 yr comment_33295 Mda... cu comenzile ciudate va inteleg. Eu am avut o data o comanda de tort etajat in forma de inimioara, de 2 kile ( ), etajul de jos ciocolata, iar cel de sus crema de branza si visine, NU in pasta de zahar. A iesit groaznic...crema ganache mi-a iasit moale...deci nu prea a avut cum sa sustina etajul...ma rog. Cand nu vrei, atunci ti se intampla. Am avut un moment de panica saptamanile trecute cand lucram la tortul pt ziua varului meu, de am zis ca eu nu voi mai face torturi niciodata. Daca mai conteaza, si tortul varului meu a iesit un dezastru...crema nu s-a intarit, desi ii pusesem gelatina si se scurgea printre blaturi. Am vrut sa scot folia transparenta de sub el si s-a rupt Am fost fff dezamagita pt ca ii promisesem varului meu un tort mult mai complex Asta e. De la un timp nu mai pot sa manevrez gelatina. Si ca sa nu uit de ce am intrat Luminis: Report