March 31, 201016 yr comment_30697 Eu vad totul normal, avatarurile fiecaruia si tartele la fel.Poate era vreo chestie ciudata in seara in care ai scris, mona. Report
April 10, 201016 yr Author comment_31905 Si mie imi place ideea cred ca o s-o execut cat de curand! Te astept, sper sa-ti placa ! Cu placere, sper sa va placa !Eu o las sa se odihneasca un pic dupa ce o scot din cuptor. asa am facut si noi,am oprit focul,am plecat la pescuit si cind ne-am intors peste vreo 5 ore era minunata! nu s-a prins de tava, copiii au mincat ca niste mici capcauni,iar aroma de marar e divina! cred ca se pot combina mai multe feluri de brinza,si resturi de friptura, cam tot ce ramine prin frigider si poate fi transformat intr-o tarta din asta faina!De pozat nu mai am ce,ca nu mai e! inca o data, multu-multu-multumesc pt reteta si pt idee! Cu multa placere !Da, asa e, se pot combina multe feluri de branza, iar la aroma de marar eu n-as renunta pentru ca mi se pare minunata ! Am facut-o aseara din 5 oua, 3 linguri de faina si 1 de gris, o bucata (sa fi avut cam 250 de gr) de sunca afumata pe care am taiat-o bucatele si pus-o in tigaie sa isi topeasca grasimea pe care apoi am aruncat-o, o bucata de scamorza affumicata, tot cam de vreo 200 de gr si o cutie de fiocchi di latte, pe ea mai scrie cottage cheese. Cind era aproape gata mi-am adus aminte de parmigiano de pus deasupra si l-am pus atunci, e excelenta Foarte bine arata si ma bucur tare ca v-a placut ! Any,e foarte buna tarta ta ,am facut-o si eu de multe ori ( nu mai retin daca ti-am multumit ,dar iti multumesc acum) ! Cu placere Mona ! Report
April 12, 201016 yr comment_32098 Varianta frigaruie!Cu crenvusti afumati si fontina!Un delir! Any, multumiri si iar multumiri! Report
April 12, 201016 yr Author comment_32164 Varianta frigaruie!Cu crenvusti afumati si fontina!Un delir!Any, multumiri si iar multumiri! Multumesc si eu de idee, e super ! Report
April 22, 201016 yr comment_33516 Am refacut-o ca sa probez noua forma de siliconhttps://forum.artaculinara.ro/uploads/monthly_04_2010/post-4-127110680199.jpgcind am timp o mai fac si congelez feliile pentru ziua lui Marco, ies excelent in forma asta Report
April 22, 201016 yr Author comment_33565 Am refacut-o ca sa probez noua forma de siliconcind am timp o mai fac si congelez feliile pentru ziua lui Marco, ies excelent in forma asta Pai sa stii ca ies foarte frumos feliile in forma asta !Cred ca si in forme de muffins. Ar trebui s-o refac si eu. Report
April 22, 201016 yr comment_33566 Pai s-o refaci ca e buna de reciclat bucatile de prosciutto si brinza care zac demult in frigider Report
April 22, 201016 yr Author comment_33567 Pai s-o refaci ca e buna de reciclat bucatile de prosciutto si brinza care zac demult in frigider Da, da, vai ce idee buna , numai ce frigiderul meu e-aproape gol, trebuie sa merg intai la cumparaturi . Report
April 26, 201016 yr comment_34373 Aseara am facut si eu tarta asta. Cu 5 oua, niste resturi de cabanos si de ceafa afumata si cu resturi de branza rasa. Am luat de la Carefour edge cheese (capete de calup, rase) special pentru tarta asta. N-am avut parmezan, asa ca si pe deasupra am pus tot branza de asta. In loc de marar am pus patrunjel. E excelenta. Verdictul sotului: sa mai faci! O sa mai fac. Report
April 26, 201016 yr Author comment_34397 Aseara am facut si eu tarta asta. Cu 5 oua, niste resturi de cabanos si de ceafa afumata si cu resturi de branza rasa. Am luat de la Carefour edge cheese (capete de calup, rase) special pentru tarta asta. N-am avut parmezan, asa ca si pe deasupra am pus tot branza de asta. In loc de marar am pus patrunjel. E excelenta. Verdictul sotului: sa mai faci! O sa mai fac. Cami ma bucur ca ai incercat-o!Cu cabanos inca n-am incercat, te cred ca-i bun !Sa mai faci ! Report
April 27, 201016 yr comment_34514 Aseara am facut si eu tarta asta. Cu 5 oua, niste resturi de cabanos si de ceafa afumata si cu resturi de branza rasa. Am luat de la Carefour edge cheese (capete de calup, rase) special pentru tarta asta. N-am avut parmezan, asa ca si pe deasupra am pus tot branza de asta. In loc de marar am pus patrunjel. E excelenta. Verdictul sotului: sa mai faci! O sa mai fac. Cami ma bucur ca ai incercat-o!Cu cabanos inca n-am incercat, te cred ca-i bun !Sa mai faci !Any, sotul meu e cam zgarcit cu complimentele la mancare. Pentru el asta a fost complimentul suprem. Asa ca iti dai seama ca mai fac. Report
April 27, 201016 yr Author comment_34554 Aseara am facut si eu tarta asta. Cu 5 oua, niste resturi de cabanos si de ceafa afumata si cu resturi de branza rasa. Am luat de la Carefour edge cheese (capete de calup, rase) special pentru tarta asta. N-am avut parmezan, asa ca si pe deasupra am pus tot branza de asta. In loc de marar am pus patrunjel. E excelenta. Verdictul sotului: sa mai faci! O sa mai fac. Cami ma bucur ca ai incercat-o!Cu cabanos inca n-am incercat, te cred ca-i bun !Sa mai faci !Any, sotul meu e cam zgarcit cu complimentele la mancare. Pentru el asta a fost complimentul suprem. Asa ca iti dai seama ca mai fac. Super, ma bucur ! Report
May 19, 201016 yr Author comment_38113 Azi am facut-o cu carnati tip cabanos, excelenta!Am avut si marar proaspat din Ro Report
May 20, 201016 yr comment_38224 Din cate oua ai facut-o si ce diametru are forma?Arata foooarte bine! si eu faceam intr-o perioada dar parca nu arata atat de frumos. Report
May 20, 201016 yr Author comment_38229 Din cate oua ai facut-o si ce diametru are forma?Arata foooarte bine! si eu faceam intr-o perioada dar parca nu arata atat de frumos. Multumesc !Tava are 20 de cm la baza jos si 22 cm sus.Am facut-o cu 4 oua.Nu o mancam niciodata calda abia scoasa din cuptor, o las sa se aseze, sa fie calduta. Report
January 17, 201115 yr comment_72529 Asta e varianta de lux a omletei? Bun, trebuie sa o incerc si eu...Se poate face in orice tava avem prin casa, nu? Report
January 18, 201115 yr Author comment_72816 Asta e varianta de lux a omletei? Bun, trebuie sa o incerc si eu...Se poate face in orice tava avem prin casa, nu? Pai nu prea, ca in omleta nu punem faina !In orice tava care sa aibe cat de cat dimensiunile astea, ca sa iasa inaltuta cat se vede-n poza. Report
January 19, 201115 yr comment_72890 se pune compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Hmm...Eu am pus compozitia intr-o tava ANTIADERENTA si unsa cu unt ( fara faina)Din cauza aceasta s-a prins de tava?As putea pune, mai bine hartie de copt? In rest, a fost foarte buna, nu e problema... Report
January 19, 201115 yr Author comment_72891 se pune compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Hmm...Eu am pus compozitia intr-o tava ANTIADERENTA si unsa cu unt ( fara faina)Din cauza aceasta s-a prins de tava?As putea pune, mai bine hartie de copt? In rest, a fost foarte buna, nu e problema... Irinuca, da, de aia s-a prins .Eu fac ori in tava "antiaderenta" ori in tava de aluminiu din aia de unica folosinta si intotdeauna le ung cu unt si presar cu faina.Nu se prinde, se desprinde foarte frumos.Hartie de copt eu n-am pus niciodata, prefer asa, iese perfect. Report
January 21, 201115 yr comment_73302 Multumesc pentru raspuns!Oricum mai incerc reteta, si pana la urma o sa-mi iasa perfect Report
January 21, 201115 yr Author comment_73308 Multumesc pentru raspuns!Oricum mai incerc reteta, si pana la urma o sa-mi iasa perfect Sigur o sa-ti iasa, eu vreau s-o fac in seara in forme de briose/muffins, ca am niste cabanos la congelator si ar cam trebui consumat. Report