Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tarta sarata fara blat

Featured Replies

Eu sper ca n-ai pus sare, ca eu am specificat acolo :) !

Serveste-o cu paine si gata, eu de multe ori asa fac.

Nici morcov n-ai? Faceai o salata cu morcov dat la razatoarea mare, ulei ev si balsamic.

N-am pus sare, Doamne fereste! ca atata mic chef sunt si eu sa stiu ca dc pun mezeluri sau branzeturi (omleta sau ce-o fi) nu se pune sare.

Cred ca am mai degraba pastarnac si sfecla rosie ;) . Pregatesc tava si duc la mama soacra ... ca la mine o tava de tarta nu se mananca ... si ar fi pacat ...

oare merge o felie de sfecla rosie cruda? :) la oameni mai conservatori .... ?

• Author

Eu sper ca n-ai pus sare, ca eu am specificat acolo :thumleft: !

Serveste-o cu paine si gata, eu de multe ori asa fac.

Nici morcov n-ai? Faceai o salata cu morcov dat la razatoarea mare, ulei ev si balsamic.

N-am pus sare, Doamne fereste! ca atata mic chef sunt si eu sa stiu ca dc pun mezeluri sau branzeturi (omleta sau ce-o fi) nu se pune sare.

Cred ca am mai degraba pastarnac si sfecla rosie :wacko: . Pregatesc tava si duc la mama soacra ... ca la mine o tava de tarta nu se mananca ... si ar fi pacat ...

oare merge o felie de sfecla rosie cruda? :director: la oameni mai conservatori .... ?

:blink: :-*

Cruda nu prea cred, dar poate are mama soacra ceva pe langa, o rosioara ceva :)

• Author

ma gandesc sa ma duc cu ele de gata ... le tai fin prin mandolina? da-ti acordul, hai :thumleft: nici asa ? :director:

De sfecla rosie zici? Of, nush ce sa zic ca cruda n-am mancat niciodata.

merge f bine sfecla rosie cruda, dar rasa pe razatoarea mare.

edit: daca ai timp 10-15 min, poti s-o coci la mo, intepata, direct intr-un castron, nu tb sa fie f moale.

merge f bine sfecla rosie cruda, dar rasa pe razatoarea mare.

edit: daca ai timp 10-15 min, poti s-o coci la mo, intepata, direct intr-un castron, nu tb sa fie f moale.

cum vine asta la MO? ce putere (Am max 800) si cate minute? am mandolinat o mare parte din ea :thumleft:

pui sfecla intreaga intr-un castron fara apa, o intepi cu cutitul de cateva ori si-o dai la max, intai vreo 8min. si la mine tot 8oo puterea max. apoi o incerci, vezi cum intra lama cutitului in ea. depinde cat de mare e, eu aveam 2 ceva mai mici decat pumnul, le-am pus pe amandoua deodata. iti vei da seama cand e gata, dar nu tb sa fie moale ca ptr piure.
merci moatzo am facut 7 min la MO si feliutele taiate subtire la mandolina ... au iesit super ... nici tari, nici moi. Am montat o felie sunb tarta una peste, pe scobitoare... de acu plec ... :thumleft:

tarta sarata fara blat a lui Any, pozata la mamaie, ca la mine uitat ... , asezonata cu felii de sfecla coapta la MO, dupa ideea moatzei

(poza facuta la mamaie ca la mine era haos si am uitat ... )

post-685-13253537782563_thumb.jpg

• Author

tarta sarata fara blat a lui Any, pozata la mamaie, ca la mine uitat ... , asezonata cu felii de sfecla coapta la MO, dupa ideea moatzei

(poza facuta la mamaie ca la mine era haos si am uitat ... )

Eu am inteles tarziu ca sfecla de fapt era de pus peste, ca decor, ma gadeam ca vrei sa faci salata :tongue3: .

• Author

si asa arata inainte sa o tai (am pus-o in tava cam prea intinsa si nu a iesit inalta, dar a fost buna si asa):

E frumoasa foc :thumleft: !

Eu o pun intr-o tava rotunda, 20 de cm are laq baza daca-mi aduc bine aminte, oricum am scris pe paginile anterioare.

Eu o pun intr-o tava rotunda, 20 de cm are laq baza daca-mi aduc bine aminte, oricum am scris pe paginile anterioare.

eu am facut din 6 oua pt ca mezeluri (muschiulet de porc si piept de curcan ambele afumate si cumparate de la targul de produse traditionale), precum si telemeaua de care vroiam sa scap, aveau fiecare cate 300 g. D-aia am si fugit la mamaie cu mai bine de juma de tava, pt ca noi nu am fi putut sa manacam atat in doua saptamani fara ajutor. Asa calduta cat am taiat-o, am ras cateva bucati bune ... :porc:

• Author

eu am facut din 6 oua pt ca mezeluri (muschiulet de porc si piept de curcan ambele afumate si cumparate de la targul de produse traditionale), precum si telemeaua de care vroiam sa scap, aveau fiecare cate 300 g. D-aia am si fugit la mamaie cu mai bine de juma de tava, pt ca noi nu am fi putut sa manacam atat in doua saptamani fara ajutor. Asa calduta cat am taiat-o, am ras cateva bucati bune ... :porc:

Deci inteleg ca ai scapat de ceva mezeluri si branzeturi cu ocazia asta, asa cum vroiai :porc: !

Dar voi mancati putin tare de tot, ciuguliti :71: !

Deci inteleg ca ai scapat de ceva mezeluri si branzeturi cu ocazia asta, asa cum vroiai :thumleft: !

Dar voi mancati putin tare de tot, ciuguliti :porc: !

daaa, obiectivul a fost atins!

tati mananca putin, eu ma dau si eu mai dupa el ... ca ma jenez :porc:

• 5 weeks later...

Am refacut-o si eu aseara. In loc de mezel aveam niste resturi de 'bocconcini' din piept de pui, iar faina am folosit din cea de linte (macinata de mine)... si gata, a iesit o bunatate. Multam frumos!

Poate reusesc, azi pe lumina, sa fac si vreo poza...

• Author

Am refacut-o si eu aseara. In loc de mezel aveam niste resturi de 'bocconcini' din piept de pui, iar faina am folosit din cea de linte (macinata de mine)... si gata, a iesit o bunatate. Multam frumos!

Poate reusesc, azi pe lumina, sa fac si vreo poza...

Si eu am tot refacut-o, e buna de reciclat resturile de salam, branzeturi, ce-o fi :notworthy: .

• Author

Superapreciata de tot boborul... daca-mi mai ramane ceva carnita sigur fac un 'repetir'.

Asta-i foarte important :) ! Cand le place la toti aceeasi chestie e bine, nu tre' sa faci o mie de feluri intr-o seara!

Sa vezi ,Any,ca mi-am facut si eu tema de-acasa.Foarte buna de reciclat capetele de cascaval,salam si chiar si ardei,in cazul meu.Bunaaaaaaa ,bunaaaaaa,bunaaaaaaa.Se mai face,clar(si a prins foarte bine la niste oaspeti neanuntati) :love7: Thanks pentru reteta :love7:

post-1267-13289851238902_thumb.jpg

• Author

Sa vezi ,Any,ca mi-am facut si eu tema de-acasa.Foarte buna de reciclat capetele de cascaval,salam si chiar si ardei,in cazul meu.Bunaaaaaaa ,bunaaaaaa,bunaaaaaaa.Se mai face,clar(si a prins foarte bine la niste oaspeti neanuntati) :love7: Thanks pentru reteta :love7:

Sunt foarte frumoase asa in forme individuale, florile sunt superbe!

E buna si a doua zi!

Brava ti-ai facut temele cum trebuie. Nota 10 :love7: !