January 24, 201115 yr comment_73768 Le-am facut aseara in forme de briose Foarte frumos au iesit !Ce idee buna pentru aperitive! Report
January 24, 201115 yr Author comment_73799 Le-am facut aseara in forme de briose Foarte frumos au iesit !Ce idee buna pentru aperitive! Pe pagina 2 Eataly a facut frigarui cu rosii cherry si zucchine, iarasi idee faina pt aperitiv! Report
January 24, 201115 yr comment_73811 Si eu am urmat-o http://img.photobucket.com/albums/v427/Adisor/ComplM14/spiedini.jpg Report
January 25, 201115 yr Author comment_73905 Si eu am urmat-o Poza ta mi-a facut "pofta" de vara !Vreau sa caut si eu chestii de astea pt finger food, scobitori din bambus. Report
April 12, 201115 yr comment_85466 Am refacut-o a nu stiu cata oara aseara... una clasica pe care am dus-o la scoala la Mara si una adaptata la monti, ca sa o pot papa si eu.Asaaaa, acum sa va spun ce am facut:- in loc de mezel am pus carnita de pui ramasa prin frigider- in loc de faina am folosit faina de linte- in rest am folosit aceleasi ingrediente si aceleasi cantitati.Rezultatul a fost exceptional de bun. Soata din dotare aproape ca mi-a terminat-o pe toata. A trebuit sa o ascund ca sa-mi mai ramana si mie ceva pt maine la pachet.De acum incolo am sa mi-o fac si pt mine. Multumesc, din nou, pt idee! Report
April 12, 201115 yr comment_85467 eu am reteta trecut in caiet de mult timp. E foarte buna si gustoasa si rapida. multumim! Report
April 13, 201115 yr Author comment_85490 Am refacut-o a nu stiu cata oara aseara... una clasica pe care am dus-o la scoala la Mara si una adaptata la monti, ca sa o pot papa si eu.Asaaaa, acum sa va spun ce am facut:- in loc de mezel am pus carnita de pui ramasa prin frigider- in loc de faina am folosit faina de linte- in rest am folosit aceleasi ingrediente si aceleasi cantitati.Rezultatul a fost exceptional de bun. Soata din dotare aproape ca mi-a terminat-o pe toata. A trebuit sa o ascund ca sa-mi mai ramana si mie ceva pt maine la pachet.De acum incolo am sa mi-o fac si pt mine. Multumesc, din nou, pt idee! Pai daca-i place soatei, e semn bun!Eu nu mai stiu de cate ori am facut-o, la toti cei care-au gustat-o le-a placut.Ma bucur ca ai putut sa o faci si Monti ! eu am reteta trecut in caiet de mult timp. E foarte buna si gustoasa si rapida. multumim! Cu placere Lisa , ma bucur ca-ti place! E si ieftina as spune, mai ales cand ai un rest de mezel si ceva branza prin frigider.De rapida, nu mai zic. Report
September 20, 201115 yr comment_103503 Foarte buna!! La fetite le-a placut f mult. Multumesc de reteta. Pupici!! Report
September 24, 201114 yr comment_104132 Oare cum de n-am facut eu tarta asta pana acum?! Am facut-o zilele trecute in forma de tarta. E absolut delicioasa!!!Usor de facut; dureaza mai mult pana se raceste Thanks! Report
September 25, 201114 yr comment_104245 E foarte frumoasa, in forma aceea ar merge un strat de ceva deasupra, o brinza gen philadelphia sau pur si simplu smintina buna, nu? Report
September 26, 201114 yr comment_104313 E foarte frumoasa, in forma aceea ar merge un strat de ceva deasupra, o brinza gen philadelphia sau pur si simplu smintina buna, nu? Mersi !De aia am incercat sa o fac in forma de tarta,cu gandul la ceva deasupra pt chefuri/sarbatori.Acum nu am pus nimic ca a fost numai o incercare,dar cu siguranta merge o crema de branza,sau altfel de pasta,frumos decorata,mmm... Report
October 3, 201114 yr Author comment_105207 Foarte buna!! La fetite le-a placut f mult.Multumesc de reteta.Pupici!! Cu placere, ma bucur mai ales ca le-a placut la fetite ! Oare cum de n-am facut eu tarta asta pana acum?! Am facut-o zilele trecute in forma de tarta. E absolut delicioasa!!!Usor de facut; dureaza mai mult pana se raceste Thanks! Foarte bine arata in forma de tarta!Ma bucur ca ai incercat-o ! Report
October 5, 201114 yr Author comment_105472 Ma bucur ca ai incercat-o !Ma bucur sa te revad Si eu , mai rarut in ultima perioada pe aici, insa eu inca mai fac plaja .Pe curand!!!!! Report
October 5, 201114 yr comment_105473 Te cred, si aici inca e vara dintr-aia frumoasa si suportabila, probabil noi vom trece peste citeva zile direct din sandale in cizme Report
November 24, 201114 yr comment_112517 Am facut azi tarta, super buna,n-a carait deloc al meu ca i-am dat pe post de cina. Eu am pus branza facuta de mine si mousso-lapto-batuto a la moatza .Faina am pus de spelta, iar grisul din faina integrala saru-mana Any Report
November 24, 201114 yr Author comment_112525 Ioana important e ca ti-a placut, ma bucur ca ai putut s-o modifici folosind ingredientele care-ti plac tie . Report
December 29, 201114 yr comment_118368 Any, nu am smantana/iaurt si nu mai vreau sa cumpar, ca si asa am pe stoc in frigi o groaza de chestii de care vreau sa scap ca nu mai tin. Am mozzarella 2 bile mari, am cas proaspat de capra, am telemea de vaca si o branza usor de tot afumata. Am oua multe. Pot inlocui smantana cu oua in exces + mozza? Report
December 29, 201114 yr Author comment_118369 Any, nu am smantana/iaurt si nu mai vreau sa cumpar, ca si asa am pe stoc in frigi o groaza de chestii de care vreau sa scap ca nu mai tin. Am mozzarella 2 bile mari, am cas proaspat de capra, am telemea de vaca si o branza usor de tot afumata. Am oua multe. Pot inlocui smantana cu oua in exces + mozza? Mozzarella nu, ca mai lasa apa.Mai bine mai baga 1 ou 2, dar era mai bine daca aveai smantana sau iaurt. Smantana o mai usura. Report
December 29, 201114 yr comment_118371 mi-am adus aminte ca am smantana de gatit la cutiute, de 15 % sau de 32 %. Asta e ok? Report
December 29, 201114 yr Author comment_118372 mi-am adus aminte ca am smantana de gatit la cutiute, de 15 % sau de 32 %. Asta e ok? Da, e ok. Si eu de asta la cutie folosesc in general Report
December 29, 201114 yr comment_118383 bun, pai atunci ma scap si de o cutie de asta! ca nici pe astea nu mai stiu pt ce le.am cumaparat ... ca eu folosesc mai mult de aia romaneasca, dar ma enerva ca voi scrieti la retete: smantana de gatit, smantana de nu stiu care, frisca de smantana si eu la market apoi pun mana pe ele, le bag in frigi si nu imi mai pica retetele sub nas pana nu expira ... Report
December 29, 201114 yr Author comment_118391 bun, pai atunci ma scap si de o cutie de asta! ca nici pe astea nu mai stiu pt ce le.am cumaparat ... ca eu folosesc mai mult de aia romaneasca, dar ma enerva ca voi scrieti la retete: smantana de gatit, smantana de nu stiu care, frisca de smantana si eu la market apoi pun mana pe ele, le bag in frigi si nu imi mai pica retetele sub nas pana nu expira ... Perfect ! Report
December 30, 201114 yr comment_118655 Alooo! Doamna Any! lasa bagaju'k e broblem! am tava cu tarta sarata la cuptor. Problema e ca nu am rosioare, un castravate/leguma cruda nika. Doar o varza cruduta, radacinoase, ciuperci la borcan. Cu ce servesc eu tarta, ca banuiesc ca e relativ sarata. Te rog pentru o idee doamna! Report
December 30, 201114 yr Author comment_118657 Alooo! Doamna Any! lasa bagaju'k e broblem! am tava cu tarta sarata la cuptor. Problema e ca nu am rosioare, un castravate/leguma cruda nika. Doar o varza cruduta, radacinoase, ciuperci la borcan. Cu ce servesc eu tarta, ca banuiesc ca e relativ sarata. Te rog pentru o idee doamna! Eu sper ca n-ai pus sare, ca eu am specificat acolo !Serveste-o cu paine si gata, eu de multe ori asa fac. Nici morcov n-ai? Faceai o salata cu morcov dat la razatoarea mare, ulei ev si balsamic. Report