March 20, 201016 yr comment_28325 De azi suntem prezenți și pe Facebook. Sunteți invitați cu toții pe grupul "Arta Culinară". Report
March 20, 201016 yr comment_28332 Nu pui si un link catre profil...ca eu nu il gasesc cu search! Never mind ca l-am gasit! Edited March 20, 201016 yr by raluca elena doh! Report
March 20, 201016 yr comment_28446 Eu am invitat 95,ca restul sînt deja în grup Acu,nu stiu cîti o sa vina,si cîti o sa ma înjure...dar na,eu i-am invitat Report
March 20, 201016 yr comment_28450 http://www.facebook.com/profile.php?ref=profile&id=100000624635641#!/group.php?gid=107506055942536&ref=mf Report
March 20, 201016 yr comment_28453 O sa va socheze intrebarea: de ce ar trebui sa am cont pe facebook? Report
March 20, 201016 yr comment_28454 Scuzele de rigoare, dar eu nu-mi fac cont pe fessbook Stellina, esti de milioane . astea sunt din cauza avatarului de acum, asta cu ciresele. Report
March 20, 201016 yr comment_28458 O sa va socheze intrebarea: de ce ar trebui sa am cont pe facebook?Acu' o sa te sochez eu..dar cine a zis ca trebuie sa ai cont pe facebook? Si daca vrei sa ai,poti avea asa de kiki ca mine..sau ca altii Facebook connecting people Report
March 20, 201016 yr comment_28464 O sa va socheze intrebarea: de ce ar trebui sa am cont pe facebook?Acu' o sa te sochez eu..dar cine a zis ca trebuie sa ai cont pe facebook? Si daca vrei sa ai,poti avea asa de kiki ca mine..sau ca altii Facebook connecting people Intrebarea era retorica, chiar nu se referea la mine. Ideea e ca toti se dau in vant dupa "fesbucul" asta, ca esti considerat din epoca de piatra daca nu ai acolo cont. Report
March 20, 201016 yr comment_28472 O sa va socheze intrebarea: de ce ar trebui sa am cont pe facebook?Acu' o sa te sochez eu..dar cine a zis ca trebuie sa ai cont pe facebook? Si daca vrei sa ai,poti avea asa de kiki ca mine..sau ca altii Facebook connecting people Intrebarea era retorica, chiar nu se referea la mine. Ideea e ca toti se dau in vant dupa "fesbucul" asta, ca esti considerat din epoca de piatra daca nu ai acolo cont. Ah,o laie! Are cine vrea,si cine nu,nu.Ca are sa nu cont pe facebook,nu spune nimic despre cineva.Eu am,dar nu ma dau deloc în vînt dupa el.Nici nu stiu pre bine cum functioneaza.Mi-am facut sa am.Nici macar nu mi-am dat datele personale reale,doar data de nastere.Majoritatea,îsi dau toate datele,si asa sînt gasiti,sau gasesc usor fosti colegi de gradinita...pîna la facultate,sau se alatura unor grupuri cu interese comune,etc... Report
March 20, 201016 yr comment_28473 Yo n-am cont si nici nu-mi fac ,ca si asa stau prea multe ore la calculator.Si acu iar ma doare spatele.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/075.gif Report
March 20, 201016 yr comment_28475 Intrebarea era retorica, chiar nu se referea la mine. Ideea e ca toti se dau in vant dupa "fesbucul" asta, [b]ca esti considerat din epoca de piatra daca nu ai acolo cont. [/b] Ei, atunci mai numarati una la trib Report
March 20, 201016 yr comment_28483 Intrebarea era retorica, chiar nu se referea la mine. Ideea e ca toti se dau in vant dupa "fesbucul" asta, [b]ca esti considerat din epoca de piatra daca nu ai acolo cont. [/b]Ei, atunci mai numarati una la trib +1 Report
March 20, 201016 yr comment_28517 Intrebarea era retorica, chiar nu se referea la mine. Ideea e ca toti se dau in vant dupa "fesbucul" asta, [b]ca esti considerat din epoca de piatra daca nu ai acolo cont. [/b]Ei, atunci mai numarati una la trib +1 nici eu nu am. Report
March 21, 201016 yr comment_28563 Pai nu avem noi comunitatea noastra (de am avea timp de ea), ce ne mai trebuie fesbucuri. Fetele, sa aveti o zi frumoasa astazi. Report
March 21, 201016 yr comment_28570 Intrebarea era retorica, chiar nu se referea la mine. Ideea e ca toti se dau in vant dupa "fesbucul" asta, [b]ca esti considerat din epoca de piatra daca nu ai acolo cont. [/b]Ei, atunci mai numarati una la trib +1+1 Report
March 21, 201016 yr comment_28573 Grupul persoanelor care au facebook ureaza grupului de persoane care nu au facebook o dumininca venusiana! Report
March 21, 201016 yr comment_28578 Rares, mult succes cu grupul. Eu nu am cont pe facebook inca, dar daca imi fac, ma inscriu! Report
March 21, 201016 yr Author comment_28594 Ideea pentru care am creat acest cont pe Facebook ține doar de publicitate pe net (SEO). Deoarece acest site sperăm că se va putea întreține la un moment dat prin publicitate și nu doar din fondurile lui Alexandru, facem tot ce putem pentru a deveni cât mai vizibili pe internet. Binențeles că nu este nimeni obligat să-și faca cont pe Facebook sau pe alte site-uri unde s-ar putea să ne facem reclamă în viitor. Oricum, baza rămâne aici și doar prin posturile voastre vom reuși să ne facem cunoscuți cât mai multor persoane. PS. Apropo, v-ar deranja foarte tare o secțiune în limba engleză sau franceză, secțiune în care să poată veni cu rețete originale (nu copiate cu copy-paste de pe net) și persoane care nu cunosc limba română? Este doar e idee care mi-a venit acum, idee care o supun judecății si aprobării voastre. Report
March 21, 201016 yr comment_28615 Ideea pentru care am creat acest cont pe Facebook ține doar de publicitate pe net (SEO). Deoarece acest site sperăm că se va putea întreține la un moment dat prin publicitate și nu doar din fondurile lui Alexandru, facem tot ce putem pentru a deveni cât mai vizibili pe internet. Binențeles că nu este nimeni obligat să-și faca cont pe Facebook sau pe alte site-uri unde s-ar putea să ne facem reclamă în viitor. Oricum, baza rămâne aici și doar prin posturile voastre vom reuși să ne facem cunoscuți cât mai multor persoane. PS. Apropo, v-ar deranja foarte tare o secțiune în limba engleză sau franceză, secțiune în care să poată veni cu rețete originale (nu copiate cu copy-paste de pe net) și persoane care nu cunosc limba română? Este doar e idee care mi-a venit acum, idee care o supun judecății si aprobării voastre. Stii vorba aia, «the more, the merrier» ??? Cum vizualizezi tu functionarea paginii? De exemplu eu as invita si pretenii portughezi. Adriana are multi prieteni italieni, Maya nemti, etc. Cum trebuie sa arate pagina de Facebook pentru a fi atractiva mai multor natzii si impicit sa aibe mai multi prieteni/fani? Report