Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Facebook

Featured Replies

De azi suntem prezenți și pe Facebook. Sunteți invitați cu toții pe grupul "Arta Culinară".

Scuzele de rigoare, dar eu nu-mi fac cont pe fessbook :D :lol:

Stellina, esti de milioane . :D :D

:D :D :D astea sunt din cauza avatarului de acum, asta cu ciresele.

O sa va socheze intrebarea: de ce ar trebui sa am cont pe facebook?

Acu' o sa te sochez eu..dar cine a zis ca trebuie sa ai cont pe facebook? :D

Si daca vrei sa ai,poti avea asa de kiki ca mine..sau ca altii :lol:

Facebook connecting people :D

Si daca vrei sa ai,poti avea asa de kiki ca mine..sau ca altii :D

Intrebarea era retorica, chiar nu se referea la mine. Ideea e ca toti se dau in vant dupa "fesbucul" asta, ca esti considerat din epoca de piatra daca nu ai acolo cont. :lol:

Si daca vrei sa ai,poti avea asa de kiki ca mine..sau ca altii :D

Intrebarea era retorica, chiar nu se referea la mine. Ideea e ca toti se dau in vant dupa "fesbucul" asta, ca esti considerat din epoca de piatra daca nu ai acolo cont. :lol:

Ah,o laie! Are cine vrea,si cine nu,nu.Ca are sa nu cont pe facebook,nu spune nimic despre cineva.Eu am,dar nu ma dau deloc în vînt dupa el.Nici nu stiu pre bine cum functioneaza.Mi-am facut sa am.Nici macar nu mi-am dat datele personale reale,doar data de nastere.

Majoritatea,îsi dau toate datele,si asa sînt gasiti,sau gasesc usor fosti colegi de gradinita...pîna la facultate,sau se alatura unor grupuri cu interese comune,etc...

Yo n-am cont si nici nu-mi fac ,ca si asa stau prea multe ore la calculator.

Si acu iar ma doare spatele.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/075.gif

Intrebarea era retorica, chiar nu se referea la mine. Ideea e ca toti se dau in vant dupa "fesbucul" asta, [b]ca esti considerat din epoca de piatra daca nu ai acolo cont. :lol:[/b]

Ei, atunci mai numarati una la trib :D

Intrebarea era retorica, chiar nu se referea la mine. Ideea e ca toti se dau in vant dupa "fesbucul" asta, [b]ca esti considerat din epoca de piatra daca nu ai acolo cont. :lol:[/b]

+1

Intrebarea era retorica, chiar nu se referea la mine. Ideea e ca toti se dau in vant dupa "fesbucul" asta, [b]ca esti considerat din epoca de piatra daca nu ai acolo cont. :angryfire:[/b]

Ei, atunci mai numarati una la trib :)

+1

nici eu nu am.

Intrebarea era retorica, chiar nu se referea la mine. Ideea e ca toti se dau in vant dupa "fesbucul" asta, [b]ca esti considerat din epoca de piatra daca nu ai acolo cont. :scratch:[/b]

+1

+1 :D

• Author

Ideea pentru care am creat acest cont pe Facebook ține doar de publicitate pe net (SEO). Deoarece acest site sperăm că se va putea întreține la un moment dat prin publicitate și nu doar din fondurile lui Alexandru, facem tot ce putem pentru a deveni cât mai vizibili pe internet. Binențeles că nu este nimeni obligat să-și faca cont pe Facebook sau pe alte site-uri unde s-ar putea să ne facem reclamă în viitor. Oricum, baza rămâne aici și doar prin posturile voastre vom reuși să ne facem cunoscuți cât mai multor persoane.

PS. Apropo, v-ar deranja foarte tare o secțiune în limba engleză sau franceză, secțiune în care să poată veni cu rețete originale (nu copiate cu copy-paste de pe net) și persoane care nu cunosc limba română? Este doar e idee care mi-a venit acum, idee care o supun judecății si aprobării voastre.

Ideea pentru care am creat acest cont pe Facebook ține doar de publicitate pe net (SEO). Deoarece acest site sperăm că se va putea întreține la un moment dat prin publicitate și nu doar din fondurile lui Alexandru, facem tot ce putem pentru a deveni cât mai vizibili pe internet. Binențeles că nu este nimeni obligat să-și faca cont pe Facebook sau pe alte site-uri unde s-ar putea să ne facem reclamă în viitor. Oricum, baza rămâne aici și doar prin posturile voastre vom reuși să ne facem cunoscuți cât mai multor persoane.

PS. Apropo, v-ar deranja foarte tare o secțiune în limba engleză sau franceză, secțiune în care să poată veni cu rețete originale (nu copiate cu copy-paste de pe net) și persoane care nu cunosc limba română? Este doar e idee care mi-a venit acum, idee care o supun judecății si aprobării voastre.

Stii vorba aia, «the more, the merrier» ??? Cum vizualizezi tu functionarea paginii? De exemplu eu as invita si pretenii portughezi. Adriana are multi prieteni italieni, Maya nemti, etc. Cum trebuie sa arate pagina de Facebook pentru a fi atractiva mai multor natzii si impicit sa aibe mai multi prieteni/fani?