Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Facebook

Featured Replies

PS. Apropo, v-ar deranja foarte tare o secțiune în limba engleză sau franceză, secțiune în care să poată veni cu rețete originale (nu copiate cu copy-paste de pe net) și persoane care nu cunosc limba română? Este doar e idee care mi-a venit acum, idee care o supun judecății si aprobării voastre.

Sa ma deranjeze? Cred ca am vorbit de mai multe ori despre asta pe site-ul vechi. O consider si o modalitate inteligenta de a mai combate imaginea nefasta despre noi ca romani (imagina faurita de altii cu atata truda, desigur). So, go for it!

Avand in vedere ca suntem de prin mai multe colturi eu cred ca sectiunea s-ar putea partaja macar in engleza si franceza si cred ca germana si italiana se pot adauga fara probleme.

• Author

...Cum trebuie sa arate pagina de Facebook pentru a fi atractiva mai multor natzii si impicit sa aibe mai multi prieteni/fani?

Nu, aici mă refeream strict la forum. La Facebook mai rămâne să studiez, nici eu nu sunt foarte bine familiarizat cu el.

Orice modalitate de a face cunoscut site-ul e bine venita.

Eu zic ca ideea de a-l posta pe bloguri e un prim pas.

In rest faceti tot ce credeti voi ca e oprotun pentru a-l promova.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif

...Cum trebuie sa arate pagina de Facebook pentru a fi atractiva mai multor natzii si impicit sa aibe mai multi prieteni/fani?

Nu, aici mă refeream strict la forum. La Facebook mai rămâne să studiez, nici eu nu sunt foarte bine familiarizat cu el.

Uppps, la forum? Nu-i prea complicat? La Facebook e mai simplu, de multe ori lumea adera din inertie, da click si gata, se aduna in scurt timp si cate 2000 de fani. Acum la forum ori la site nu stiu cum se poate realiza. Ideea e buna, foarte buna, cum atragem participanti?

PS. Apropo, v-ar deranja foarte tare o secțiune în limba engleză sau franceză, secțiune în care să poată veni cu rețete originale (nu copiate cu copy-paste de pe net) și persoane care nu cunosc limba română? Este doar e idee care mi-a venit acum, idee care o supun judecății si aprobării voastre.

Mai mult decit de acord, evident si in alte limbi, deja aseara prietenii italieni de pe Facebook au vazut linkul spre forum si l-au "placut" :rolleyes:

• Author
Tocmai, la forum e foarte simplu, facem o secțiune de limbi străine. Pentru început engleză, franceză și italiana, punem moderatori din randul celor care cunosc foarte bine limba respectivă și-i dăm drumul. Pe parcurs mai putem adăuga eventual și alte limbi dacă exista interes. De pe Facebook se aduc destul de ușor useri pe secțiunile respective.

Eu as zice sa începem cu engleza,sa vedem cum merge...asta pentru început,si dupa aia mai vedem noi :?:

..si eventual încercat cu italiana,daca Adriana are multi prieteni pe FB.

Eu pe FB sînt relativ noua(nici nu prea stiu cum functioneaza),si nu am niciun neamt în lista..iar pe blog,de abia de 7-8 retete încoace am început sa scriu si germana.

Ideea pentru care am creat acest cont pe Facebook ține doar de publicitate pe net (SEO). Deoarece acest site sperăm că se va putea întreține la un moment dat prin publicitate și nu doar din fondurile lui Alexandru, facem tot ce putem pentru a deveni cât mai vizibili pe internet. Binențeles că nu este nimeni obligat să-și faca cont pe Facebook sau pe alte site-uri unde s-ar putea să ne facem reclamă în viitor. Oricum, baza rămâne aici și doar prin posturile voastre vom reuși să ne facem cunoscuți cât mai multor persoane.

+1

Apropo de facebook :D fiul meu e prins rau de jocuri :D Care vreti sa ne fiti vecini de cafenea? Hai ca nu prea avem vecini si cica sa te extinzi tre sa mai aiba 8 :D dam si datele tot, tot :D

Apropo, eu i-am facut cont, asa am scapat pentru o perioada macar de jocuri gen conterstrike :floare:

Apropo de facebook =)) fiul meu e prins rau de jocuri :-* Care vreti sa ne fiti vecini de cafenea? Hai ca nu prea avem vecini si cica sa te extinzi tre sa mai aiba 8 :) dam si datele tot, tot :)

Apropo, eu i-am facut cont, asa am scapat pentru o perioada macar de jocuri gen conterstrike :D

Nu se poate face crasma in toata regula din cafeneaua aia? Ca sa avem si acolo o comunitate?

• 2 weeks later...

Ideea pentru care am creat acest cont pe Facebook ține doar de publicitate pe net (SEO). Deoarece acest site sperăm că se va putea întreține la un moment dat prin publicitate și nu doar din fondurile lui Alexandru, facem tot ce putem pentru a deveni cât mai vizibili pe internet. Binențeles că nu este nimeni obligat să-și faca cont pe Facebook sau pe alte site-uri unde s-ar putea să ne facem reclamă în viitor. Oricum, baza rămâne aici și doar prin posturile voastre vom reuși să ne facem cunoscuți cât mai multor persoane.

buna

Omu mea m a intrebat odata....de ce nu este si in lb franceza el fiind wallon.....alexandru mi a zis ca in google se pt face traduceri.......

Ar fi bine sigur ca DA.

sotul are pt interesele lui, eu nu ma obosesc. nu-i vad rostul. am messu si skype si mi-ajunge. va gasesc aici cand am nevoie asa ca....pass