Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Secțiune limbi străine

Secțiune limbi străine 172 members have voted

1. 1. Sunt (sau nu) de acord cu secțiunea:

• Engleză
      31%
    • Franceză
      24%
    • Italiană
      23%
    • Germană
      19%
    • Nu sunt de acord cu secțiune în limbi străine
      0%
      0

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Am creat un poll prin care să putem contoriza mai bine opțiunile. Dacă aveți și preferințe pentru moderatori vă rog să-i menționați aici. Votul va putea fi exprimat pe o perioadă de 2 săptămâni începând cu această seară. La sfărșit vom acționa în consecință.

Eu cred ca o sectiune limbi straine este binevenita, nu vad de ce ar fi cineva impotriva unei astfel de sectiuni. Cine nu e interesat nu o va vizita, in schimb ofera oportunitatea de a posta pe forum celor care nu cunosc limba romana , iar noua ne ofera avantajul de a gasi retete din bucataria internationala fara sa trebuiasca sa bantuim internetul prea mult. Nu mai aduc in discutie aspectul cel mai important, forumul creste si prin asta cresc si sansele de a se sponsoriza singur in viitor. Doamne ajuta!

Pentru moderare nu am sugestii, fiind o chestiune benevola, cred ca cel mai bine este ca cei care au timp, dorinta si cunosc suficient de bine o limba straina sa isi arate intai disponibilitatea.

Le-am votat pe toate.

Daca puneati chineza,o votam si pe aia.

Total de acord cu Narnia.

Succes !https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif

Eu cunosc italiana si putina engleza,dar nu stiu cat de important e asta,cred ca e binevenita ideea,pt.forumul nostru,ce interesant ar fi sa avem noi membri,sa cunoastem alte culturi(direct de la locul faptei,vreau sa zic....)da, da ,da, cu cat ma gandesc mai mult in perspectiva cu atat sunt mai entuziasta,sunt sigura ca e ceva ''revolutionar''sunt deacord,am votat cu toate.. :?:
Eu am votat engleza. Asa pot pune si eu link catre acest site pe website-ul meu care este in engleza.
Io am bifat tot! Cica frantuzaste mai parlesc, in inglis ma descurc destul de bine, iar doici si italiano mult prea putin, deci un motiv in plus ca sa-nvat cat mai mult, mai bine si mai repede astea doua limbi. Nemteasca ar fi prioritara, da' nu strica nici italiana. Acu' ramane de vazut cine si-o pierde vremea cu mine, sa m-ajute sa pricipesc toate alea..... :notworthy:
Am votat doar pentru engleza, franceza si italiana. Nu am nimic cu limba germana, imi place chiar tare mult, dar nu stiu decat vreo 10 cuvinte, care nu ma ajuta deloc sa inteleg mesajul unui text. Ideea e tare binevenita.
Si eu sant de acord dar ma gandeam ca poate era bine sa includeti si limba spaniola pentru ca gastronomia continentului latinoamerican e foarte variata (ca sa nu mai vorbim de cea din Spania). Ce ziceti?

si daca nu sunt multe fete vorbitoare de spaniola nu cred sa fie vreo problema,

mie mi-ar placea sa fie si spaniola printre optiuni

Si mie mi-ar placea sa fie si spaniola. Nu stiu sa scriu corect, din pacate, dar inteleg binisor.