March 21, 201016 yr comment_28667 Am creat un poll prin care să putem contoriza mai bine opțiunile. Dacă aveți și preferințe pentru moderatori vă rog să-i menționați aici. Votul va putea fi exprimat pe o perioadă de 2 săptămâni începând cu această seară. La sfărșit vom acționa în consecință. Report
March 21, 201016 yr comment_28669 Eu cred ca o sectiune limbi straine este binevenita, nu vad de ce ar fi cineva impotriva unei astfel de sectiuni. Cine nu e interesat nu o va vizita, in schimb ofera oportunitatea de a posta pe forum celor care nu cunosc limba romana , iar noua ne ofera avantajul de a gasi retete din bucataria internationala fara sa trebuiasca sa bantuim internetul prea mult. Nu mai aduc in discutie aspectul cel mai important, forumul creste si prin asta cresc si sansele de a se sponsoriza singur in viitor. Doamne ajuta!Pentru moderare nu am sugestii, fiind o chestiune benevola, cred ca cel mai bine este ca cei care au timp, dorinta si cunosc suficient de bine o limba straina sa isi arate intai disponibilitatea. Report
March 21, 201016 yr comment_28672 Le-am votat pe toate.Daca puneati chineza,o votam si pe aia.Total de acord cu Narnia.Succes !https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif Report
March 21, 201016 yr comment_28673 Eu cunosc italiana si putina engleza,dar nu stiu cat de important e asta,cred ca e binevenita ideea,pt.forumul nostru,ce interesant ar fi sa avem noi membri,sa cunoastem alte culturi(direct de la locul faptei,vreau sa zic....)da, da ,da, cu cat ma gandesc mai mult in perspectiva cu atat sunt mai entuziasta,sunt sigura ca e ceva ''revolutionar''sunt deacord,am votat cu toate.. Report
March 21, 201016 yr comment_28683 Eu am votat engleza. Asa pot pune si eu link catre acest site pe website-ul meu care este in engleza. Report
March 21, 201016 yr comment_28694 Io am bifat tot! Cica frantuzaste mai parlesc, in inglis ma descurc destul de bine, iar doici si italiano mult prea putin, deci un motiv in plus ca sa-nvat cat mai mult, mai bine si mai repede astea doua limbi. Nemteasca ar fi prioritara, da' nu strica nici italiana. Acu' ramane de vazut cine si-o pierde vremea cu mine, sa m-ajute sa pricipesc toate alea..... Report
March 21, 201016 yr comment_28728 Am votat doar pentru engleza, franceza si italiana. Nu am nimic cu limba germana, imi place chiar tare mult, dar nu stiu decat vreo 10 cuvinte, care nu ma ajuta deloc sa inteleg mesajul unui text. Ideea e tare binevenita. Report
March 22, 201016 yr comment_28760 Votat tot!Perfect de acord.Abia astept sa se finalizeze votul si sa se "dea drumul" Report
March 22, 201016 yr comment_28771 Am votat tot, desi ma descurc doar in engleza (desi nici cu asta nu ma mai descurc prea bine pentru ca nu o folosesc!) Report
March 22, 201016 yr comment_28780 Io am bifat tot! adica inclusiv aia care zicea ca nu esti de accord? Report
March 22, 201016 yr comment_28821 Io am bifat tot! adica inclusiv aia care zicea ca nu esti de accord? Nope, aia nu. Ai dreptate, m-am exprimat gresit! Rectific: am bifat primele 4 variante. Report
March 22, 201016 yr comment_28823 Io beau, nu-i problema, da' tu??? Ori beau eu si pentru tine? Report
March 22, 201016 yr comment_28826 Pai , facem asa: Amu' bei tu pt 2 si la anu beu io pt 3.Perfect! Report
March 22, 201016 yr comment_28829 Pana atunci , tre' sa cer la Maya un emoticon cu apa minerala.... Report
March 22, 201016 yr comment_28875 Si eu sant de acord dar ma gandeam ca poate era bine sa includeti si limba spaniola pentru ca gastronomia continentului latinoamerican e foarte variata (ca sa nu mai vorbim de cea din Spania). Ce ziceti? Report
March 22, 201016 yr comment_28901 Parca erau fete din Spania pe aici..sau poate erau in celalalt forum Report
March 23, 201016 yr comment_29049 si daca nu sunt multe fete vorbitoare de spaniola nu cred sa fie vreo problema,mie mi-ar placea sa fie si spaniola printre optiuni Report
March 23, 201016 yr comment_29056 Si mie mi-ar placea sa fie si spaniola. Nu stiu sa scriu corect, din pacate, dar inteleg binisor. Report