Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

cumparaturi pt BB

Featured Replies

Ma gîndesc ca e odata filtrata de filtrul de la intrarea apei în casa,si înca odata de cel de la frigider.Anamaria,maaaare grija cu apa filtrata la BB!...si nu e vorba doar de saruri/minerale si de astea...Nu vreau sa ma întind,spun doar scurt ca eu nu as face asta.Bineînteles ca e alegerea ta.
ieri i-am montat patutu' la al mic. al mare m-a "ajutat" sa-l montez. acu', io-s sigur ca el saracu' avea cele mai bune intentii, da' inca nu stie unde sa NU bage degetele. eniuei, nu asta voiam sa zic. e un pat d-ala care se leagana in plan orizontal. ala mare s-a urcat imediat in patut (strigind voios "pututzuuu") si de-atunci tre' sa inchid camera ca numai acolo ar sta. sincer, sper sa-i treaca pina la nastere. altfel o sa am o mica problema

io am gasit-o pe cea mare in patut la cea mica de cateva ori, doar s-a urcat si a continuat sa dorma acolo nu a facut nimic rau :floare:

poate si al tau va face la fel :-*

io am gasit-o pe cea mare in patut la cea mica de cateva ori, doar s-a urcat si a continuat sa dorma acolo nu a facut nimic rau :floare:

poate si al tau va face la fel ;)

cum mai, sa se urce peste ala micu'? :-* nu prea ma incinta perspectiva. chiar deloc.

ce, pe mine m-a incantat?

dar ea se culca la picioarele piticei...si acum se cuibareste in patul ei sa o simta aproape :floare:

si pe mine m-a speriat la inceput dar ea doar schimba locul si continua sa doarma...ii inchideam usa adei dupa si nu putea sa iasa singura, era clanta prea inalta;)

ce, pe mine m-a incantat?

dar ea se culca la picioarele piticei...si acum se cuibareste in patul ei sa o simta aproape :floare:

si pe mine m-a speriat la inceput dar ea doar schimba locul si continua sa doarma...ii inchideam usa adei dupa si nu putea sa iasa singura, era clanta prea inalta;)

poate nu m-am exprimat bine .... pe jr il culc intr-un pat-leagan in care almare incape da' nu mai ramine loc de nimic altceva (eventual motanu')

http://www.mothercare.com.sg/images/AWproducts/N0292_1.jpg

• Author

Ma gîndesc ca e odata filtrata de filtrul de la intrarea apei în casa,si înca odata de cel de la frigider.Anamaria,maaaare grija cu apa filtrata la BB!...si nu e vorba doar de saruri/minerale si de astea...Nu vreau sa ma întind,spun doar scurt ca eu nu as face asta.Bineînteles ca e alegerea ta.

Maya , la spital mi-au spus ca e OK , Hebamme la fel....filtrul de la frigi il schimb la cateva luni , al de la intrarea in casa la fel....nu are Keime , e garantat 6 luni fara Keime. Apoi fierb apa. Ce s-ar putea intampla???

Si doctorul a spus ca e Ok.....ba mai mult , cica BabyWasser e o mare porcarie , Hände WEG davon!

Eu folosesc apa normala de la chiuveta, o fierb si gata, aa sa se raceasca pun si apa pt bebelusi de la Vöslauer, pina acum nu am avut nici o problema, o sa intreb si eu pediatru cind merg cu bebe la control.Oricum apa din salzburg este foarte buna chiar daca e dura.

Maya , la spital mi-au spus ca e OK , Hebamme la fel....filtrul de la frigi il schimb la cateva luni , al de la intrarea in casa la fel....nu are Keime , e garantat 6 luni fara Keime. Apoi fierb apa. Ce s-ar putea intampla???

Si doctorul a spus ca e Ok.....ba mai mult , cica BabyWasser e o mare porcarie , Hände WEG davon!

Daca nu are Keime,e bine...tu trebuie sa ai încredere.Problema e ca nu e bine nici cînd e prea filtrata.Eu nu vorbeam de apa de BB,ci de apa normala.Apa plata de la Vittel,Evian,Apollinaris...etc,egal care,plata sa fie :violent1:

• Author
Si eu m-am gandit la asta, Maya , numai ca Hebamme si doctorul au zis ca Leitungswasser e Ok. Ca prea multa grija strica.

Si eu m-am gandit la asta, Maya , numai ca Hebamme si doctorul au zis ca Leitungswasser e Ok. Ca prea multa grija strica.

Leitungswasser,în majoritatea cazurilor e mai ok decît aia filtrata de doua ori,asta era ideea :)

Mie mi-a fost mai confortabil sa folosesc din sticla Vittel,pentru ca pe vremea Denisei de BB,unde locuiam atunci aveam o apa tare calcaroasa.

• Author

Maine se deschide Baby Walz la noi in sat!!!!!

Din pacate nu pot sa merg maine ca vine nenea sa sape putzul in curte maine...dar vineri acolo mi-s!

• Author
Intrebare intrebatoare: pitica mea avea 49,5 cand s-a nascut. Asta pr 24. Notezule pe 25. Aseara ma suna nasa-sa , ca oare o mai incape 56 la hainutze? Ca ea 56 i-a luat. Cat creste un copil intr-o luna? Bea ca lumea si falci face....asa ca?

Simona, eu cred ca o sa ii mai vina hainutele, botezul e acum pe 25 nu?

Ia un centimetru de croitorie si incearca sa o masori tu.De regula hainutele de 56 merg pina la aprope 62.

• Author

Simona, eu cred ca o sa ii mai vina hainutele, botezul e acum pe 25 nu?

Ia un centimetru de croitorie si incearca sa o masori tu.De regula hainutele de 56 merg pina la aprope 62.

Tu , sissi , s-o intínd???? Pe masa de infasat?

Da pe masa de infasat, intindei piciorusul, da nu cu forta, daca nu vrea tre sa ai rabdare, nu ai mai fost cu ea la masurat si cintarit?
  • Author

Da pe masa de infasat, intindei piciorusul, da nu cu forta, daca nu vrea tre sa ai rabdare, nu ai mai fost cu ea la masurat si cintarit?

Eu nu:)

In spital cand au masurat-o mie-mi bagau matzele inapoi asa ca a fost cu al meu iar la U2 a fost mama , ca eu inca nu eram limpede-n cap....eram atunci cu infectzia.

Intrebare intrebatoare: pitica mea avea 49,5 cand s-a nascut. Asta pr 24. Notezule pe 25. Aseara ma suna nasa-sa , ca oare o mai incape 56 la hainutze? Ca ea 56 i-a luat. Cat creste un copil intr-o luna? Bea ca lumea si falci face....asa ca?

A mea s-a nascut cu 49 cm (si 3120kg), la o saptamana avea 52 cm (se intinde si casca juma de zi, in afar ade somn) si acum body 54 e fix spre mic (abia, abia o pot inchide). In doua sapt nu va mai fi bun nici 56. Inteleg ca dupa prima luna cresc vazand cu ochii. Cauta si uite-te pe un grafic cu dimensiunile la bebiti si ia in calcul cat a crescut pe saptamana de bebitzi.

Ce masura e buna pentru ea acum?

Pe 25 luna asta e botezul, nu? deci we celalalt, ia in calcul inca o masura fata de cat ii vine acum fix.

Oricum parerea mea e ca daca acum iti vine lejer si usor lungut 56 o sa-i fie bun. Probeaza cu ce ai tu 56 sau 54.

• Author

A mea s-a nascut cu 49 cm (si 3120kg), la o saptamana avea 52 cm (se intinde si casca juma de zi, in afar ade somn) si acum body 54 e fix spre mic (abia, abia o pot inchide). In doua sapt nu va mai fi bun nici 56. Inteleg ca dupa prima luna cresc vazand cu ochii. Cauta si uite-te pe un grafic cu dimensiunile la bebiti si ia in calcul cat a crescut pe saptamana de bebitzi.

Ce masura e buna pentru ea acum?

Pe 25 luna asta e botezul, nu? deci we celalalt, ia in calcul inca o masura fata de cat ii vine acum fix.

Oricum parerea mea e ca daca acum iti vine lejer si usor lungut 56 o sa-i fie bun. Probeaza cu ce ai tu 56 sau 54.

acum poarta 50-56 ( ca unele masuri asa-s) sau 50 sau 56. 50 e cam stramtutz..... 54 la noi nu e , sunt din 6 in 6 cm.

Maine se deschide Baby Walz la noi in sat!!!!!

Din pacate nu pot sa merg maine ca vine nenea sa sape putzul in curte maine...dar vineri acolo mi-s!

Ce misto!Mie tare mult îmi placeau toate alea de la BW,dar le comandam din catalog...în apropierea noastra nici o sansa pe vreme aia.Cînd era Denise deja mare,lucram cîteodata pentru BW(le faceam inventur-ile)...eram numai în "aaaaa si ooooo wie süß"cînd vedeam paupucei si hainute mici-mici :lol: Majoritatea lucrurilor sînt de calitate foarte buna.Au si preturi bune,si nebune,si foarte nebune la carucioare :D :lol:

• Author
Uf, Maya fusai azi la BW . Acum vad io de ce la noi in sat se tot inchid magazinele bune si apar numai d-alea de 1 € !!!! Ca pretzurile la BW la noi sunt mult mai mari decat la cel din Frankfurt!!!!!!!!!!!!!!! Cu mult mai mari!!!!

[quote name='Calugaru' Vaxile' date='13 September 2010 - 07:50 AM'

http://www.mothercare.com.sg/images/AWproducts/N0292_1.jpg

e f fain patul cu leagan! Am vazut si eu acum la expo! ... dar avem deja patut ... :) Sa-l stapaneasca juniorul sanatos si sa doarma bine in el!

Nepoata-mea are 7 ani si 9 luni si cand a vazut patutul si ea vroia sa-i faca o proba. Le da multe prin cap! Ai grija tu sa nu le puna in practica :angryfire:

am fost vineri la Baby Expo si am cumparat o multime (utile si inutile probabi) ... cred ca am refulat in shopping dupa 2 saptamani de schimbat pampersi si spalat funduletul de cacacei. Am cheltuit o groaza 850 euri ... 400 la Avetnt (audiobabyphone, pompa electrica, sterilizator, sistem VIA de containere pt papa), 150 la Mustela, etc

Este cineva care a stocat laptele la congelator si imi poate spune in ce si cum a procedat? Merci!

Este cineva care a stocat laptele la congelator si imi poate spune in ce si cum a procedat? Merci!

Neamtu zice asa:

În primul rînd,trebuie sa se stie cu cît mai proaspat cu atît mai bun!

la 25°C 4-6 ore
la 19-22°C pîna la 10 ore
la 15°C maxim 24 ore
În frigider(nu pe usa!) maxim 3 zile
daca în frigider este o temperatura constanta de 0- max.4°C,maxim 5 zile
În congelator la -19°C 6 luni

Decongelarea se face cel mai bine în frigider(de seara pentru a 2-a zi de exemplu),sau daca este nevoie rapid,sub apa ametita(dar doar daca i se da copilului imediat,iar restul se arunca/nu se reîncalzeste/recongeleaza.

Laptele de mama nu trebuie dat bebelui neaparat la 37°C,ci si la temperatura camerei.

Daca se încalzeste,microundele nu este indicat.Procesul de încalzire nu are voie sa depaseasca 37°C,pentru ca se distrug proprietatile laptelui!

Dupa decongelare,laptele arata dubios pentru ca se separa.Trebuie scuturat si îsi revine :angryfire:

Pentru congelat laptele de mama,aici se gasesc în farmacii pungulite speciale.

Nu as folosi sticle de polycarbonat.

Ca trebuie sa fiti atente la igiena în cazul pastrarii,asta o stiti voi,nu tre' sa va spun eu :)

Pungulitele alea se numesc aici Muttermilchbeutel,sînt sterile,gradate,se închid etans/vidate(fara aditivi si PVC-Weichmachern).

Asa arata un exemplu,ca-s de multe feluri/marci-asta e una buna.

http://ecx.images-amazon.com/images/I/51q9CrJHVVL.jpg