May 6, 201313 yr comment_196689 Hristos a-nviat! Sarbatori Pascale cu soare, pace si lumina-n suflete si-n case! Report
May 6, 201313 yr comment_196694 Foarte, muncind! Anul asta nu am simtit prin absolut nimic Pastele...cred ca sunt in plin proces de paganizare ori, mai rau, ateizare Cu toate acestea, adevarat a-nviat! [b]La Paşti - de George Coşbuc Prin pomi e ciripit şi cânt, Văzduhu-i plin de-un roşu soare, Şi salciile-n albă floare E pace-n cer şi pe pământ. Răsuflul cald al primăverii Adus-a zilele-nvierii. Şi cât e de frumos în sat! Creştinii vin tăcuţi din vale Şi doi de se-ntâlnesc în cale Îşi zic: Hristos a Inviat![/b] Report
May 6, 201313 yr comment_196701 Adevarat a Inviat...si o poezioara care ma bine dispune mereu... [size=5][i][b]La Pasti - George Toparceanu[/b][/i][/size][i][b]Astazi in sufragerieDormitau pe-o farfurieNecajite si manjiteZece oua inrosite. Un ou alb abia ouatCu mirare le-antrebat"- Ce va este fratioareCe va doare?Nu va ningeNu va plouaStati gatite-n haina nouaParca, Dumnezeu ma ierteN-ati fi oua..." "- Suntem fierte!"Zise-un ou rotund si frezLanga pasca cu orez.Si schimbandu-si brusc alura, Toate-au inceput cu gura:"- Pan' la urma tot nu scap""- Ne gateste de parada""- Ne ciocneste cap in capSi ne zvarle coaja-n strada" "- Ce rusine! Ce dezastru!Preferam sa fiu omlet""- Eu, de m-ar fi dat la closca,As fi scos un pui albastru" "- Si eu unul violet""- Eu mai bine-ar fi sa tacAsa galben sunt, ca-mi vineSa-mi inchipui ca pe mineM-a ouat un cozonac!"[/b][/i] Report
May 6, 201313 yr comment_196703 Hristos a Inviat! Frumoase poezioarele,aproape ca uitasem de ele. Report
April 19, 201412 yr comment_216251 Hristos a Inviat!Sa aveti parte de Sarbatori cu multa liniste si pace sufleteasca, alaturi de cei dragi! Report
April 20, 201412 yr comment_216260 Hristos a Inviat!Sa aveti parte de Sarbatori cu multa liniste si pace sufleteasca, alaturi de cei dragi! Adevarat a Inviat! Asemenea si tie! Report
April 20, 201412 yr comment_216261 Dincolo de păcatele noastre şi ale neamuluinostru, Iisus ne-a ispăşit pe toţi şi bucuriaÎnvierii Lui străluceşte peste noi toţi, aşacum ploaia cade şi soarele lumineazăsi peste cei drepţi şi peste cei păcătoşi. Hristos a Inviat! Report
April 20, 201412 yr comment_216277 Hristos a-nviat! Sfanta Sarbatoare sa va aduca pace-n inimi si lumina-n suflete, bucurii in case si multa sanatate! Report
April 20, 201412 yr comment_216279 Hristos a inviat! Sarbatoare binecuvantata alaturi de cei dragi ! Report
April 20, 201412 yr comment_216282 Hristos a Inviat! Multa sanatate ,fericire, sa aveti zile senine si pline de iubire! Report