Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ale NOASTRE :) Azi in bucatarie - la gramada

Featured Replies

Azi paste cu sos de carne ragu(forma pastelor cochilii ca prind mai bine sosul,practic se umplu ) :rolleyes: ,pe seara frunzareli,branza cu rosii,ardei castraveti,pateu destia :sad1:
Azi fara poze ca nu am avut timp,ciorbita de legume,am pus si dovlecel si am acrit cu corcoduse pe care mi le-a adus Ale',servita cu smantana ardei iuti si paine neagra,si cartofi rantaliti sau taranesti ca aici https://forum.artaculinara.ro/topic/3362-piure-de-postgeany/,sunt undeva mai in josul paginii,mi-au iesit fix ca in poza aia ,am pus deasupra si putina fleica afumata taiata cuburele si cateva rondele de carnaciori subtiri semiafumati ca asta am avut,le-am parpalit putin si pe alea,servit cu castraveciori murati si pepenas murat rece de la frigider,hunilor le-a placut f. mult meniul de azi! ;)

si eu tot rapidulescu, ca suntem pe picior de duca: 3 pastravi prajiti, cu sos de patrunjel, lamaie si usturoi, plus omleta cu branza de capra.

am facut rost de-o galetusa cu branza de capra in saramura, asa de buna si cremoasa, sunt f incantata!

la noi parca un pic mai racorica azi,bate si vantul,o maxima de 27 de grade ar zice meteoblue,asa ca pun sa crosetez la o musaca,ca asa fu cererea,vreau sa-i pun si strat de felii de vinete prajite :)
  • 2 weeks later...
mancare de vinete (gen zacusca), saorma cudetoate din pieptul ramas al unui pui rotisat cumparat si porumb fiert.

mancare de vinete (gen zacusca), saorma cudetoate din pieptul ramas al unui pui rotisat cumparat si porumb fiert.

Le faci tu sau le cumperi? Eu le mai cumpar... :-*

Dar azi le-am facut eu(macar ceva asemanator -> Chapati indian)fara poze, ca aici nu se pun(norocul meu, ca nu am facut poze)

Camera deja este pregatita ptr. "Wilder Kaiser" :-*

Dintr-un kil de faina(chapati/ata), adica ptr. mine si Kinderi(Brigitte nu le are cu astea)am facut chapati si i-am uns cu Ghee...-> :lol:

....am facut indian:

aloo matar

chicken balti

cholay

Nu stiu daca le traduc bine, sper sa fie bine, mancarea este buna de tot. :-*

Am facut strudel cu branza si stafide, cu mere....

Mai fac un tort(dim. 26 cm) rusesc de mere si alea, alea...

Am facut tortul aseara si toata casa a fost impresionata. Asa ca repet ca si asa am mere(productie proprie) care trebuie folosite.

De abia asptept sa vina duminica dimineata ora 7:00 ca suntem in drum spre Kufstein! :-*

Imi pare tare rau ca azi dimineata am scapat o stiuca de vreo 90 de cm... :-*

Pupaciuni, :-*

Peter

Le faci tu sau le cumperi? Eu le mai cumpar... :-*

Peter

lipiile? bineinteles ca le cumpar, la mine-s 36C :-*

stiuca de 90 cm? wow!

Imi pare tare rau ca azi dimineata am scapat o stiuca de vreo 90 de cm... :-*

Pupaciuni, :-*

Peter

cum ai scapat-o?

Un triplu s-a infipt in mincioc si nu mai puteam sa-l bag sub stiuca.

Pina una alta stiuca s-a desprins de celalalt triplu si s-a dus... :lol:

Altfel, ieri aveam o zi superba si de vis.

Peter