December 14, 200916 yr comment_8972 Multumim Adriana, Raluca, Cami si Stella! E tare scumpa Puffy, Adriana! Sunt de-o varsta cutzii nostri, poate ii imprietenim. :mrgreen: Azi merge si Kasey la vet pentru un vaccin. Sper sa fie totul ok. Report
December 14, 200916 yr comment_9066 Masa am cumparat-o din satul meu, de la Pet Store. Banuiesc ca indiferent in ce colt de lume ai fi, la magazinele de specialitate gasesti asa ceva, sau chiar ii poti face una...ca nu-i nimic pretentios. Multumesc. De cand sunt aici nu am vazut asa ceva Poate la comanda, o sa vad eu. Report
December 18, 200916 yr comment_10369 Eu am de mai multi ani setul acesta pentru mancare si apa. Este foarte usor de manevrat (vasele sunt din inox) si cand plecam il luam cu noi peste tot. Fiind reglabil este folositor atat pentru puiut cat si pentru adult.Pretul mi se pare bun.http://www.petmania.ro/subcateg.php?cat=157 Report
December 18, 200916 yr comment_10372 Eu am de mai multi ani setul acesta pentru mancare si apa. Este foarte usor de manevrat (vasele sunt din inox) si cand plecam il luam cu noi peste tot. Fiind reglabil este folositor atat pentru puiut cat si pentru adult.Pretul mi se pare bun.http://www.petmania.ro/subcateg.php?cat=157Multumesc Am sapat pe net si se pare ca se gaseste pe aici. O sa comand http://www.promazliky.cz/obchod/detail/648/psi_bar Report
December 18, 200916 yr comment_10529 Kiken, Laura, Boticella....fara cuvinte. Eu i-as lua pe toti acasa dar noroc ca a mea face cat toti la un loc si imi trece. . Aham, mai am zile cand vad vreun pui pe undeva si ma gandesc io ca unde-s 3 mai merge inca unu' Report
December 18, 200916 yr comment_10530 Ea e Cerasela: cam uritica, minca-o-ar mama pe ea! dar tot o iubim! Nuuu, nu e deloc uratica, e chiar frumoasa, imi place cum are blanita spicata si ce atenta se uita ea la fotograf. Report
December 18, 200916 yr comment_10531 Coco, bella isi merita numele!Multumesc dar cand era pana intr-un an a fost atat de terorista si sturlubatica incat ziceam ca numele i se trage de la temBella.Acum, nici nu zici ca este in casa si si afara este foarte ascultatoare de zici ca a schimbat-o cineva cu alta mai cuminte. Uite asa trebuia sa le spun eu alor mei, Tembelu' 1, 2 si 3. Intr-un fel abia astept sa mai creasca sa se cuminteasca, pe de alta parte stiu sigur ca o imi fie dor de ei asa mici. Report
December 18, 200916 yr comment_10534 Cel mai intelept e sa o inveti de mica sa aiba locul ei, ca e animalut si doarme separat, pipi tre sa faca afara, nu tre sa cerseasca la masa, ca daca le-or intrat in reflex greu ii mai dezveti. Daca le permiti sa doarma de mici in pat, acolo or sa ramana si o sa creada ca au dreptul asta asa cum il ai si tu. Daca ii dai jos si ii certi o sa ai mustrari de constiinta o saptamana intreaga, daca stai la masa si manaci o bucatica de carne si vine si cerseste si nu ii ida, o sa te urmareasca privirea aia de milog nopti la rand . Cainii sunt extrem de sensibili si sunt niste fiinte care invata atat pe cale cognitiva cat si senzoriala si sentimentala. Ceva foarte important: nu o invata cu dulciuri niciodata si mai ales ciocolata este un mare tabu. Ce imi plac toti frumosii vostri, asa imi e dor de ea . . Excelente sfaturi, noi am decis ca de data asta ii crestem "ca la carte". Inainte, cu ceilalti doi care acum nu mai sunt, am facut toate greselile de mai sus. Scumpa foc asta mica, asa pufoasa iti vine s-o tii numa-n brate Report
December 18, 200916 yr comment_10535 Permiteti-ne sa ne prezentam: Kasey. Schnauzer pitic, sare si piper, 8 saptamani. Deocamdata sta in casa ca nu are toate vaccinurile facute dar o sa ne facem noi mari si iesim si afara. Awww ce pui mic si scump , da' las-ca se face el mare si vaccinat si ia el viata-n piept Report
December 18, 200916 yr comment_10538 Deci v-o prezint pe Puffy. Bun venit in lumea latratoarelor Sorella, e frumoasa foc Puffy!Cand incepi sa gatesti pentru ea? Report
December 19, 200916 yr comment_10761 Mersi ariel, deocamdata i-am luat 2, una de apa si una de crochete, distincte, cea cu crochete dupa ce termina de mincat o luam de linga ea.Azi noapte numa socru meu a dormit ca linga el poa' sa mearga si un tanc ca n-aude nica, restu casei nu, iar ea a plins, Stefano a coborit la ea de 2 ori. Problema noastra e ca trebuind sa stea in curte tre sa invete ca in camera in care am pus-o e culcusul ei si adaptarea e mai grea decit daca ar fi stat in casa. Speram ca noaptea asta sa fie mai bine. Miine ma duc sa ii caut un os din piele de ros pentru ca probabil o dor dintii si roade tot ce poate, inclusiv degetele noastre, acum i-am dat un catelus de cind era Marco mic care n-are parti care se desprind. Simbata cum am luat-o am dus-o la veterinar si i-a pus microchip-ul, a inregistrat-o, are buletin si miine tre sa ii duc kk ca sa caute daca sunt viermi si in functie de asta stabilim vaccinarile daca am inteles eu bine. Pe 16 implineste 2 luni.Poze ca lumea nu prea am reusit sa-i fac dar nu e timpul pierdut. Deci v-o prezint pe Puffy.[attachment=1]puffy1.jpg[/attachment][attachment=0]puffy2.jpg[/attachment] Ce duklce e, Adriana! Ce privire are, te topesti! Report
December 19, 200916 yr comment_10775 Cand incepi sa gatesti pentru ea? Pai pe aici zic toti sa le dai crochete ca primesc tot ce le trebuie din ele, acu e mica si ascult, cind o creste mai vedem.Ce duklce e, Adriana! Ce privire are, te topesti! Mersi Report
December 19, 200916 yr comment_10777 Boticella, multumim! O mica nelamurire: esti Bonicella cu o litera schimbata? Ca io am fost plecata de pe forvum vreo 2 zile si... :oops: Report
December 19, 200916 yr comment_10779 O mica nelamurire: esti Bonicella cu o litera schimbata? Ca io am fost plecata de pe forvum vreo 2 zile si... :oops:Nu, e alta persoana si un ocean le desparte Report
December 26, 200916 yr comment_12119 Sunt la pamant! Sony, unul dintre schnauzerii mei a murit acum o ora jumate. De 4 zile a inceput sa vomite, si voma incontinuu, voma si apa pe care i-o dadeam cu seringa de 2 zile ca nu mai avea putere sa bea. Avea spasme stomacale incontinuu. Veterinarul a venit in fiecare zi si i-a dat tot ce se putea spasmolitice, analgezice, antiinflamatoare, complex vitamine, vitamina k etc. dupa tratamente situatia se ameliora pentru 1, 2 ore, dar apoi incepea sa geama din nou de durere. A fost groaznic. Doctorul a venit in dimineata aceasta, i-a dat un spasmolitic, i-a facut masaj abdominal, dar catelusul meu era temninat. A murit practic in bratele mele. Respira tot mai incet, iar apoi s-a oprit. Doctorul a incercat sa-l resusciteze, i-a dat si ceva injectie gen adrenalina...nu si-a mai revenit. I-am cerut sa-l deschida, sa stiu de ce a murit, ma gandeam sa nu fi inghitit vreun obiect de plastic care sa-i fi obstructionat intestinele. Cauza mortii a fost intoxicatie. Duodenul era extreme de contractat, acolo avea spasme ce nu au cedat nici cu cele mai puternice spasmolitice, era aproape ulcerat deja, iar fierea era pe punctul de a exploda,nu mai fusese golita de mult timp. Nu voi afla cu ce substanta exact a fost intoxicat, dar cert e ca asta i-a cauzat tot chinul. Nu manca de la staini si era chiar pretentios la mancare si cu ce-i dadeam noi, nu pot stii daca cineva l-a otravit cu buna stiinta sau a gasit el ceva tampenie pe care s-o fi mancat Sony, noi te-am iubit, sa-ti gasesti linistea suflet mic! Report
December 26, 200916 yr comment_12129 Kiken, imi pare rau. saracul sony. a ajuns cu sigurantza in paradisul cateilor. Report
December 26, 200916 yr comment_12134 Hani, daca as putea sa te-ajut as face-o; stiu insa ca nu se poate. Sunt alaturi de tine si regret amarnic chinul bietului sufletel! :cry: Report
December 26, 200916 yr comment_12175 Of,dragul de el http://www.my-smileys.de/smileys3/wein.gifAndrada http://www.my-smileys.de/smileys3/0034.gif Report