December 7, 200916 yr comment_6371 Hai Adriana !!!!!!!!!! (in traducere fac galerie cu Bella alaturi daca reusesc sa o trezesc).multumim Report
December 8, 200916 yr comment_6897 E simpatica foc Cerasela! Si ce nume i-ai gasit! Eu nu stiu ce sa ma fac cu Maya, mi-e teama ca e ruda indeparta cu temBella care a fost si care acuma s-a facut atat de cuminte - sper sa ii semene si cu asta, decat pana va implini un an mai sunt 10 luni, sper sa mai reziste rabdarea-mi deja greu incercata pana atunci! :shock: Ca se leaga de toti papucii cre dca nu are rost sa povestesc... dar ii roade in timp ce sunt incaltati in picioarele noastre! Ne rupe pantalonii, maraie la noi, fuge mancand pamantul cand o chemam - asta cate o data - alteori vine gudurandu-se de nu mai poti s-o pedepsesti! Nu sta locului o clipa, pana ce nu cade secerata de oboseala, atunci e efectiv ca o carpa. Asa e normal? :shock: Report
December 8, 200916 yr comment_6898 da Laura, ca e puiuta si are enorm de multa energie. Noi sintem 6 pe Cerase ziua, si tot ne pridideste! ea sta in tarc doar daca avem noi de incarcat ceva, ca nu puitem fi atenti si la ea, si cum numai in picoarele noastre sta... in rest e libera, si dupa cum vad eu lucrurile, mai mult timp petrece in aer decit pe pamint Ahhh, in brate daca o tii e fooooooaaaarte linistita, mai, ca un copil! Report
December 8, 200916 yr comment_6902 Bella are o privire de catel intelept, i se citeste inteligenta in ochi. Maia si Maya si Cerasella si celalalt ghem de blana pe care l-am vazut pe aici sint argint viu Adorabili toti . Report
December 8, 200916 yr Author comment_7002 Black cat, m-am rusinat. Multumesc in numele bellei.Laura, e nenorocire sa stii. Si sa mai stii ca mai dureaza, dar tu esti oricum fericita ca ai curte si spatiu unde ea isi consuma energia. Noi am dat-o la dresaj pe la 10 luni ca nu se mai putea. ne terminase si pe noi si casa Si atunci a fost prima etapa de cumintire dar de care nu vreau sa imi aduc aminte pentru ca am zis ca mi-a adus alt catel nu pe al meu. Si apoi dupa 2 ani restul de "cumintire". Oricum cred ca este bine sa luati legatura cu un dresor care va va invata cum sa va comportati cu ea astfel incat sa o scoateti la capat. Report
December 8, 200916 yr comment_7009 Ca se leaga de toti papucii cre dca nu are rost sa povestesc... dar ii roade in timp ce sunt incaltati in picioarele noastre! Ne rupe pantalonii, maraie la noi, fuge mancand pamantul cand o chemam - asta cate o data - alteori vine gudurandu-se de nu mai poti s-o pedepsesti! Nu sta locului o clipa, pana ce nu cade secerata de oboseala, atunci e efectiv ca o carpa. Asa e normal? :shock:Laura, eu cind am vazut-o m-am gindit imediat la cel al prietenilor nostri si nu stiam daca sa-ti zic sau nu. Rudy a ros tot ce a putut, pina si un telefon mobil, acu ca a mai crescut s-a mai calmat dar face alte chestii, pentru mine e teroare sa ma duc la ei daca nu e unul dintre barbati acasa pentru ca efectiv nu poti intra pe poarta, pune o labuta pe ea si cum tu o deschizi se furiseaza si iese, problema e ca in august cind "parintii" lui nu erau acasa a tot plecat pina l-a gasit o femeie pe autostrada si l-a dus la hingheri de l-au luat peste citeva zile. Mai avem un vecin care are si el un beagle dar il vad numai trecind cu el cind alearga si din cind in cind il cearta ca ii zice sa mearga mai incet.EU nu-ti dorec altceva decit sa nu fie ca Rudy. :roll: Report
December 8, 200916 yr comment_7010 E simpatica foc Cerasela! Si ce nume i-ai gasit! Eu nu stiu ce sa ma fac cu Maya, mi-e teama ca e ruda indeparta cu temBella care a fost si care acuma s-a facut atat de cuminte - sper sa ii semene si cu asta, decat pana va implini un an mai sunt 10 luni, sper sa mai reziste rabdarea-mi deja greu incercata pana atunci! :shock: Ca se leaga de toti papucii cre dca nu are rost sa povestesc... dar ii roade in timp ce sunt incaltati in picioarele noastre! Ne rupe pantalonii, maraie la noi, fuge mancand pamantul cand o chemam - asta cate o data - alteori vine gudurandu-se de nu mai poti s-o pedepsesti! Nu sta locului o clipa, pana ce nu cade secerata de oboseala, atunci e efectiv ca o carpa. Asa e normal? :shock: Poate ar trebui plimbata mai des si mai multa vreme Report
December 9, 200916 yr comment_7110 Fetelor, sa va traiasca blanosii, Laura, felicitari pentru Maya . Poate le mai fac azi niste poze la ai mei...doar ca acum sunt cu blana crescuta, netunsi, n-arata ei cel mai frumos, da ma bine asa decat sa tremure de frig Report
December 9, 200916 yr comment_7258 Black cat, m-am rusinat. Multumesc in numele bellei.Laura, e nenorocire sa stii. Si sa mai stii ca mai dureaza, dar tu esti oricum fericita ca ai curte si spatiu unde ea isi consuma energia. Noi am dat-o la dresaj pe la 10 luni ca nu se mai putea. ne terminase si pe noi si casa Si atunci a fost prima etapa de cumintire dar de care nu vreau sa imi aduc aminte pentru ca am zis ca mi-a adus alt catel nu pe al meu. Si apoi dupa 2 ani restul de "cumintire". Oricum cred ca este bine sa luati legatura cu un dresor care va va invata cum sa va comportati cu ea astfel incat sa o scoateti la capat. Uff! Am inceput eu sa ma ocup de ea, si intrucat numai eu o fac cu seriozitate, numai pe mine ma asculta cat de cat, sa nu aveti impresia ca e model de docilitate. Fata de sotul meu si de fiica-mea e teroare curata. Oricum ma obliga sa o var la "detentie" cel putin de doua ori pe zi pentru ca are o pasiune pe care nu si-o poate controla fata de unghiile mele de la picioare pe care vrea sa le haleasca cu orice pret. Are jucarii, are curte ( unde atat de mult alearga incat eu pur si simplu sunt siderata cum mai are energie sa ne sacaie si in casa) dar, evident, nu se poate abtine. Oricum, e un catel foarte istet, a invatat comanda "sezi" in doua zile, dar nu ma asculta decat pe mine, desigur, pe ceilalti nici nu ii baga in seama. De fapt, cand ma vede, bandita, deja vine si se aseaza in fata mea in pozitia sezand, cerseste recompensa! Ca se leaga de toti papucii cre dca nu are rost sa povestesc... dar ii roade in timp ce sunt incaltati in picioarele noastre! Ne rupe pantalonii, maraie la noi, fuge mancand pamantul cand o chemam - asta cate o data - alteori vine gudurandu-se de nu mai poti s-o pedepsesti! Nu sta locului o clipa, pana ce nu cade secerata de oboseala, atunci e efectiv ca o carpa. Asa e normal? :shock:Laura, eu cind am vazut-o m-am gindit imediat la cel al prietenilor nostri si nu stiam daca sa-ti zic sau nu. Rudy a ros tot ce a putut, pina si un telefon mobil, acu ca a mai crescut s-a mai calmat dar face alte chestii, pentru mine e teroare sa ma duc la ei daca nu e unul dintre barbati acasa pentru ca efectiv nu poti intra pe poarta, pune o labuta pe ea si cum tu o deschizi se furiseaza si iese, problema e ca in august cind "parintii" lui nu erau acasa a tot plecat pina l-a gasit o femeie pe autostrada si l-a dus la hingheri de l-au luat peste citeva zile. Mai avem un vecin care are si el un beagle dar il vad numai trecind cu el cind alearga si din cind in cind il cearta ca ii zice sa mearga mai incet.EU nu-ti dorec altceva decit sa nu fie ca Rudy. :roll: Mai, eu sper sa fie mai docila, macar pentru faptul ca e femela. E atat de frumoasssaaa, ca ma topesc in fata ei, dar nu ii mai permit sa observe, pentru ca cineva trebuie sa fie totusi seful, dar nu ea! :mrgreen: Poate ar trebui plimbata mai des si mai multa vreme Alexandru, are curtea la dispozitie, unde, repet, alearga, cu urechile ale ale ei in vant , ore in sir! Sare, se zbenguie, miroase, scormoneste (sotul mau a facut gardulete la toti trandafirii) dar e un catel care se pare ca are nevoie si de companie, intr-un mod acut, nu doar de miscare. Oricum, sa nu zic intr-un ceas rau :mrgreen: , parca e ceva mai bine: daca ii zic nu, pare sa priceapa, si renunta la activitatea interzisa, pret de...2 secunde, in care ma priveste cu interes... apoi o ia de la capat . Si eu iara ii zic nu. Si ea din nou se lasa...si tot asa, pana cineva renunta ! Daca se incapataneaza asupra unei chestii, ii distrag atentia cu altceva.Partea nasoala e ca acest nu are valoare doar daca il rostesc eu, sotul meu si fiica-mea se pare ca sunt perceputi de catre ea drept tovarasi de joaca, buni de tras de "blana lor" - adica pantaloni. ciorapi etc. Fetelor, sa va traiasca blanosii, Laura, felicitari pentru Maya . Poate le mai fac azi niste poze la ai mei...doar ca acum sunt cu blana crescuta, netunsi, n-arata ei cel mai frumos, da ma bine asa decat sa tremure de frig Multumesc, KikenHana! Ham,ham-sunt Alma=buldog francez si noua mea stapana Draguta Alma, dar stapana... Report
December 9, 200916 yr comment_7271 Kiken, ala micu' negru e ceva schnauzerel? Dap, Schnauzer pitic..am trei , Maya, cea mica, Sony, un frate cu un an mai mare si Era, mama celor doi. Daca te intereseaza rasa, la urmatoarea tura de pui iti rezerv unul . Eu ii iubesc tare mult, sunt o rasa minunata , afectuosi pana peste poate si jucausi, dar in acelasi timp apara curtea de zici sa-s turbati, nimeni nu intra de latraturile lor Report
December 9, 200916 yr comment_7277 Bueeee voi la ce m-ati zcos la iarba verde, mai astept mult dupa friptanele alea, fi-v-ar grataru' de ras. Aici Miculeana cea nebuna, dupa doua ore de alergat in sus si-n jos la iarba verde era hamesita. Mi-e un dor de ea de nu mai pot. Mi-o si imaginez cum face cand ajung acasa. Doamne cata dragoste fara cuvinte si cum te poate face sa te simti asa un suflet. Report
December 9, 200916 yr comment_7280 Mersi de confirmare, Kiken, inseamna ca incep sa ma pricep. Ne luam si noi unu. Acu' e la cuptor, in curs de pregatire pentru intalnirea cu noi. Sare si piper o sa fie. Sper sa nu fie chiar ca cutzul Laurei L ca noi n-avem curte. Edit: Scuzati de cacofonie. :oops: Report
December 9, 200916 yr comment_7287 Frumos sare si piper. Ai mei sunt negrii. Ba sa stii ca sunt o rasa cu nevoie de exercitiu fizic. Ai mei au toata curtea si o gradina imensa la dispozitie, dar innebunesc de fericire cand ii scot la plimbare pe camp Report
December 9, 200916 yr comment_7290 Pai n-am zis ca nu-l scot la plimbare, la munte si la mare, doar ca sper sa nu fie asa agitat ca nici balcon n-am. :roll: Report
December 9, 200916 yr comment_7434 Fetili veniti cu sfaturi pentru ca eu nu stiu nimic la capitolul asta.In seara asta am fost sa o alegem pe Puffy (e numele pe care l-a ales Marco si imi place si mie), e neagra cu o dunga alba pe botic, e timida (cind ne apropiam de ea se retragea) dar jucausa (imediat dupa aceea se punea in pozitie de joaca), Marco a ales-o. Eu as fi ales-o pe alta toata maro deschis. Mama lor e ciine normal si tatal e corsar, nu stiu daca asta e termenul romanesc.E deci catelusa, pe 16 implineste 2 luni, miine merem sa cumparam castronu pentru apa si cel pentru crochete si crochetele pentru puiuti, si tot miine ma duc sa vad daca gasesc si veterinara sa vedem cind pot sa o duc la ea. Simbata dimineata mergem sa o aducem acasa pe Puffy. Sunt si speriata si entuziasmata :oops: Report
December 9, 200916 yr comment_7440 Eu abia astept s-o vad pe Puffy Sa-i cumperi si un cosulet de dormit,sa aibe un loc al ei Sa nu îi cumperi vase de plastic,pentru apa si mîncare...ca alea mentin un anumit miros,si cateii(si pisicile) au un nas sensibil.Bineînteles ca manînca si din alea,dar na..de ce trebuie sa-i miroase castronul,daca poate sa nu! Aaaaa,si ia-i si-o jucarie de cauciuc,sau o funie de asta 'nodata ...ca asa poate mai salvezi din papuci http://www.zooplus.de/bilder/1/1389_Trixie_Spieltau_1.jpg Report
December 9, 200916 yr comment_7492 Pentru loc Stefano zice ca ii punem o patura in rumegus, socru-meu a zis ca ii face cusca, acu de la zisul lui la facut se poate sa fie cale lunga.M-am gindit si eu sa ii iau o jucarica dar nu ca ma gindeam la ros ci pentru ca simbata o sa fie singurica cu 2 pisici :? dupa ce pina acu a fost cu mama si cu ceilalti 8 frati din care acu au mai ramas 5. Ma uit si dupa cosuri sa vad cit costa.Din ce sa fie vasele, inox?Acu o sa trebuiasca sa le punem crocanteii pisicilor la inaltime sa nu le manince ea.In garajul in care ne-am dus sa ii vedem si ea dar si alte surori ma trageau de palton Report
December 10, 200916 yr comment_7550 Adriana, o iei de tinut in curte (gen caine de paza) sau in casa? Ca daca e in curte, eu zic ca ii trebuie casuta din aia de lemn serioasa in care sa stea cand s-o face mai mare (ca acum, fiind mica si iarna, nu cred ca e ok). Daca nu se considera reclama sau ceva (rog adminii sa stearga daca e cazul), eu m-am informat mult aici si poate merita sa arunci un ochi ca sa vezi care e treaba cu cainii. http://www.animale.ro/forum/forumdisplay.php?f=53 Report
December 10, 200916 yr comment_7553 Adriana, singurul mei sfat este sa tii mincarea pisicilor departe de catel, ca eu am patit-o cu Cerase. O hraneam cu mincarea Dudei, si a facut saracuta o hemoragie stomacala, din cauza ca mincarea mitelor e mult mai incarcata proteic decit a ciinilor. A facut saracuta 5 zile tratament injectabil, dar vetul mi-a zis ca o sa aibe toata viata probleme de stomac, si sa nu ii dau niciodata prea multa carne sau supa in concentratii prea mari - mai mult morcov, orez, si biscuiti cu cereale. Iar bleamba de Cerase numai carne vrea Report
December 10, 200916 yr comment_7563 Eu pot sa spun doar din ce am invatat despre Mica, atata timp cat am stat acasa, dar cel ma bine o stie sora-mea si ea ar putea sa iti scrie romane. Poate o vrajesc sa se inscrie aici. Cel mai intelept e sa o inveti de mica sa aiba locul ei, ca e animalut si doarme separat, pipi tre sa faca afara, nu tre sa cerseasca la masa, ca daca le-or intrat in reflex greu ii mai dezveti. Daca le permiti sa doarma de mici in pat, acolo or sa ramana si o sa creada ca au dreptul asta asa cum il ai si tu. Daca ii dai jos si ii certi o sa ai mustrari de constiinta o saptamana intreaga, daca stai la masa si manaci o bucatica de carne si vine si cerseste si nu ii ida, o sa te urmareasca privirea aia de milog nopti la rand . Cainii sunt extrem de sensibili si sunt niste fiinte care invata atat pe cale cognitiva cat si senzoriala si sentimentala. Ceva foarte important: nu o invata cu dulciuri niciodata si mai ales ciocolata este un mare tabu. Ce imi plac toti frumosii vostri, asa imi e dor de ea . Am uitat poza: Mai pun o poza, de la iarba verde. Nu ii place neam sa o ia strainii in brate, sa o gadile etc. Dar tace malc, la prietenii sora-mii nu zice nimic. Eu ma amuz de mor cand vad ce privire agasata are, daca ar vorbi i-ar spune tipei vreo doo cre'ca . Report
December 10, 200916 yr comment_7571 Adriana, o iei de tinut in curte (gen caine de paza) sau in casa? Ca daca e in curte, eu zic ca ii trebuie casuta din aia de lemn serioasa in care sa stea cand s-o face mai mare (ca acum, fiind mica si iarna, nu cred ca e ok). Daca nu se considera reclama sau ceva (rog adminii sa stearga daca e cazul), eu m-am informat mult aici si poate merita sa arunci un ochi ca sa vezi care e treaba cu cainii. http://www.animale.ro/forum/forumdisplay.php?f=53Imi vine sa rid ca ai zis ciine de paza cind ma gindesc cit e de mica si un pic speriata :roll: Ea va sta in curte ca e absurd s-o inchid in casa vazind ca avem posibilitatea de a o lasa libera in curte, dar casa are o incapere sa-i zic asa care e o bucata din fostul atelier al lui socru-meu, acolo statea si predecesorul ei si dormea cu pisicile pe el, incaperea are usa si in usa e placuta prin care poate intra/iesi acum folosita doar de pisici. Deci dupa parerea lui Stefano cusca nu-i trebuie ca acolo e loc berechet, mai ales acu ca socru nu mai lucreaza e si liniste si pace. Om vedea, daca el vrea sa i-o faca e bine, daca nu eu nu insist pe linga el.Mersi de link, ma duc sa citesc. Report
December 10, 200916 yr comment_7573 Adriana, singurul mei sfat este sa tii mincarea pisicilor departe de catel, ca eu am patit-o cu Cerase. Da, asta a zis-o aseara soacra-mea ca mie nu-mi trecuse prin cap, au zis ca faceau asa si cu Toby, predecesorul. Numa sa nu-i manince pisicile mincarea ei Report