November 14, 201114 yr comment_110668 Sa va traiasca blanosii am descoperit si eu ca pot sa ma mandresc cu blanosul meu, este ca si copilul meu, face parte din familie il luam peste tot cu noi, este un pasnic desavarsit nimeni nu se incumeta sa ne treaca poarta daca nu suntem prin preajma Report
November 14, 201114 yr comment_110669 Este un caine rasa Tosa Inu, un caine talia mare care pe cat de mare este pe atat este de iubitor si foarte docil cu baietelul nostru., Report
November 14, 201114 yr comment_110681 Sa va traiasca blanosii am descoperit si eu ca pot sa ma mandresc cu blanosul meu, este ca si copilul meu, face parte din familie il luam peste tot cu noi, este un pasnic desavarsit nimeni nu se incumeta sa ne treaca poarta daca nu suntem prin preajmaPrima poza e superba!!! Sa va traiasca toti copilasii! Report
November 14, 201114 yr comment_110694 Este un caine rasa Tosa Inu, un caine talia mare care pe cat de mare este pe atat este de iubitor si foarte docil cu baietelul nostru. Se vede pe moaca lui! Mie imi place, este tare dulce, ce m-as mai juca si eu cu el! Report
November 15, 201114 yr comment_110858 Daca ai drum prin Baia Mare cu cea mai mare placere:))))) Report
November 15, 201114 yr comment_110882 Daca ai drum prin Baia Mare cu cea mai mare placere:))))) Report
November 15, 201114 yr comment_111002 O familie frumoasa! (sper ca se întelege ca ma refer la toti patru) Report
November 16, 201114 yr comment_111070 Multumim foarte mult.Dar cred ca fiecare persoana care detine un catel, o pisica sau orice alt suflet pe langa casa se atasaja iremediabil de acel suflet, mai ales cand primesti si dragoste inapoi.De exemplu in fiecare zi cand ne intoarcem acasa se pune Haki in pozitia sezi si ne da labuta:)))), si nu asta e cel mai super ci faptul ca daca cumva nu il prinzi de labuta si il feliciti se tine dupa noi pana intram in casa si se apuca de un plans ca nusai sa iesim sa ne dea labuta. Ei cum poti sa nu iubesti un asa catel. Dragul de de el si pe deasupra face pe pasnicul 24 din 24 si fara salar. Report
November 16, 201114 yr comment_111075 Multumim foarte mult.Dar cred ca fiecare persoana care detine un catel, o pisica sau orice alt suflet pe langa casa se atasaja iremediabil de acel suflet, mai ales cand primesti si dragoste inapoi.De exemplu in fiecare zi cand ne intoarcem acasa se pune Haki in pozitia sezi si ne da labuta:)))), si nu asta e cel mai super ci faptul ca daca cumva nu il prinzi de labuta si il feliciti se tine dupa noi pana intram in casa si se apuca de un plans ca nusai sa iesim sa ne dea labuta. Ei cum poti sa nu iubesti un asa catel. Dragul de de el si pe deasupra face pe pasnicul 24 din 24 si fara salar. Asa este, animalutele astea pe care noi le detinem, ne ofera dragostea lor neconditionata.Si eu cand ajung acasa seara de la servici, imi face asa de bine prezenta blanoaselor mele. Si cred ca nu numai mie! Report
November 20, 201114 yr comment_111724 Are fata de catel bun!!! Si se vede ca-i straluceste blanita si cizmulitele sunt foarte albe!! Sa va traiasca!!! Report
November 20, 201114 yr comment_111730 Ginditoare Pup frumoasa , ce fata ganditoare are. Mica83 superbe pozele, pup blanosul. Report
November 21, 201114 yr comment_111873 M rules -multumesc mult.Adriana are niste ochi foarte sinceri. Report
November 21, 201114 yr comment_111926 Si eu cred la fel pentru ca in ciuda aspectului al nostru e inca pui si se joaca foarte mult. Report
December 16, 201114 yr comment_116300 A venit Mos Craciun si pentru Puffy, chestia aia pe care statea isi slabise elasticele si avea toata coloana strimba cind statea pe ea si nu-mi placea, asa ca de azi are divan moale rosu cu salteluta Report
December 17, 201114 yr comment_116315 A venit Mos Craciun si pentru Puffy, chestia aia pe care statea isi slabise elasticele si avea toata coloana strimba cind statea pe ea si nu-mi placea, asa ca de azi are divan moale rosu cu salteluta Cat e de frumoasa Pufolina ta, ii sta bine rosul ! Report
December 17, 201114 yr comment_116362 A venit Mos Craciun si pentru Puffy, chestia aia pe care statea isi slabise elasticele si avea toata coloana strimba cind statea pe ea si nu-mi placea, asa ca de azi are divan moale rosu cu salteluta Pare confortabila si calduroasa, imi vine sa ma cuibaresc eu in ea! Report
December 17, 201114 yr comment_116368 Sa-i fie cu folos!!! Mersi Cat e de frumoasa Pufolina ta, ii sta bine rosul !Asa-i? mersi Pare confortabila si calduroasa, imi vine sa ma cuibaresc eu in ea! Pai tu cre ca si incapi in ea Report