April 9, 201214 yr comment_142023 Azi spasita ca a varsat bobitele din castron si mami m-a certat si eu cuminte m-am urcat in fotoliu si am pus o mutrita Imi venea sa o mananc ce dulce ce e Aha, ai iertat-o imediat, cand te uiti la ei ce mutrita fac dupa ce realizeaza ca au facut o prostie, este imposibil sa nu ii ierti instantaneu! Pup pe nasuc! Report
April 9, 201214 yr comment_142027 Sigur ca am iertat-o. Am pupat boticul ala scump Sotul meu asa a invatat-o de cand era mica sa manance boabele in sufragerie si da cu labuta in castron sa te faca atent.Oricum e o dulce si nu pot sa fiu suparata pe ea Report
May 2, 201214 yr comment_146522 Ursula mea este bolnavioara, a facut o alergie, ne-a zis vet-ul ca ar fi de la ficat, am trecut-o pe regim, ii face tratament de 3 zile, i-a mai trecut alergia si nici nu se mai scarpina, mananca acum crantanele speciale si orez fiert cu legume, fara oase, carne. Asta e! Si iubindu-se si jucandu-se cu Cody, fratele ei: Report
May 2, 201214 yr comment_146577 Sanatate multa ,multa pup pe botic sa treaca , vai rau e cand sunt bolnavi ,ti se rupe sufletul cand te uiti la ei au asa o privire de te baga in boala. Report
May 2, 201214 yr comment_146589 Sanatate multa ,multa pup pe botic sa treaca , vai rau e cand sunt bolnavi ,ti se rupe sufletul cand te uiti la ei au asa o privire de te baga in boala. Multumim, multumim!!! Si voua la fel!Asa este, se uita cu niste ochi la tine, te zapacesc! Report
May 3, 201214 yr comment_146749 Ursula mea este bolnavioara, a facut o alergie, ne-a zis vet-ul ca ar fi de la ficat, am trecut-o pe regim, ii face tratament de 3 zile, i-a mai trecut alergia si nici nu se mai scarpina, mananca acum crantanele speciale si orez fiert cu legume, fara oase, carne. Asta e! Si iubindu-se si jucandu-se cu Cody, fratele ei: Pup bolnavioara, multa sanatate. Report
May 3, 201214 yr comment_146775 Pup bolnavioara, multa sanatate. Si eu o pup pe fata ta! Ma bucur ca mananca si regim, deci nu este nici o problema pentru ea daca nu are carne, oase. Report
May 3, 201214 yr comment_146812 Pup bolnavioara, multa sanatate. Si eu o pup pe fata ta! Ma bucur ca mananca si regim, deci nu este nici o problema pentru ea daca nu are carne, oase. Multumim pentru pupic E foarte bine ca mananca de regim. Report
May 11, 201214 yr comment_148206 Cora in seara asta , vesela dupa ce am fost afara si ne-am jucat cu mingea. Report
May 12, 201214 yr comment_148239 Cora in seara asta , vesela dupa ce am fost afara si ne-am jucat cu mingea. Ce mi place ca "rade", se vede ca e fericita Report
May 14, 201214 yr comment_148542 Si fata mea se simte mult mai bine, i-au trecut bubele, dar trebuie regim in continuare, noroc ca ii place! Report
May 14, 201214 yr comment_148548 Si fata mea se simte mult mai bine, i-au trecut bubele, dar trebuie regim in continuare, noroc ca ii place! Ma bucur bine ca ii place regimul Report
June 2, 201214 yr comment_151605 Pup botic frumos Si Cora mea mananca iarba ,cred ca la place desi se zice ca atunci cand mananca iarba ii doare stomacelul, acum nu stiu daca o fi asa , eu sper ca nu, ci doar ca le place iarba. Report
June 3, 201214 yr comment_151611 Puffy la pascut Pup frumoasa care "rade". Ce fericita e la pascut Report
June 3, 201214 yr comment_151630 Si noi credeam ca o sa o vomite la cita a mincat, de regula cind era mai mica asa se intimpla.Dar asta e iarba din casa ei Ieri am lasat-o pentru prima oara in gradina, ca acu iarba e mare si frumoasa si a mincat o multime, azi la fel, dar nu i s-a intimplat nimic din fericire. Report
June 11, 201214 yr comment_152708 Sasha s-a dus in raiul cainilor.Pe plaiurile vesnice ale vanatorii ,unde zburda ,fericita . Noua ne-a ramas doar o zgarda ,o movilita de pamant si amintirea celor 16 ani de iubire si devotament neconditionat .Ultimele ei 48 de ore au fost un chin pe care nu-l merita .Am crezut ca animalele mor mai usor decat oamenii.Azi nopate am fugit cu ea la urgenta .Avea dureri mari ,i se blocarera picioarele din spate si urla continuu .Medicul i-a curmat chinul . Desi in ultimul ei an de viata ,m-am obisnuit cu ideea ca va muri si chiar mi-a trecut de cateva ori prin cap sa-i curm mai repede neputintele , va spun cu mana pe inima ca nu am crezut ca va fi atat de greu ....de indurat durearea ei si a noastra .Am stat alaturi de ea pe parcursul intregii proceduri .Nu ma intrebati cum .Simteam ca trebuie sa fiu tare pentru ea .Pentru ca stiu sigur ca stia ce se intampla . Am adus-o acasa si am inmormantat-o in gradina ,sub nuc .Acum doarme in pace . Adio sufletel ! Report
June 11, 201214 yr comment_152711 Imi pare tare rau, Lia, stiu si eu ca oricat incerci sa te obisnuiesti cu ideea ca se apropie sfarsitul, momentul acela e groaznic, doare rau si trece greu.Am stat si noi langa Ama atunci, la doctor si am plans nonstop, ca doi copii (si acum mi-e greu sa ma gandesc la asta). Pentru Sasha sigur e mai bine asa, pentru voi, insa... Report
June 11, 201214 yr comment_152712 Adio, Sasha! Anca, 16ani pot insemna chiar si o viata de om, iti inteleg atat de bine durerea si sunt alaturi de tine. Report
June 11, 201214 yr comment_152714 Cred ca putine persoane ar fi facut tot ce ai facut tu pentru ea Report
June 11, 201214 yr comment_152718 Sasha s-a dus in raiul cainilor.Pe plaiurile vesnice ale vanatorii ,unde zburda ,fericita . Adio sufletel ! Off, Pisco! :D Ma doare sufletul, dar ma bucur ca ai fost tare si ai reusit sa-i fii aproape în ultimul ceas! Pentru tine a fost greu, dar pentru ea sigur mai usor, ca ai fost lînga ea http://www.smiliesuche.de/smileys/troestende/troestende-smilies-0007.gif Report