Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ceilalti blanosi care ne fac viata mai frumoasa..Ham, ham..

Featured Replies

Multumesc frumos pentru laudele patrupedelor mele! :scratch:

Intr-adevar is mama cu puii...

Cateaua cea mare raspunde la numele de Fetita, si hoinarea prin preajma gradinii noastre si pe la vecini.

Asta vara cand am inceput sa facem gardul, taica-miu si socru-miu au stat o luna si ceva pe acolo cu schimbul si cateaua le-a tinut companie. Numai ca intre timp a ramas gestanta. Am terminat de ridicat parte din gard , cateaua a fatat si dupa ce a terminat de alaptat taica-miu a dus-o la sterilizat, le-am facut un tarc de aproape 80 de m patrati, intre garaj si gard si am ramas cu cei doi pui pe care am hotarat sa-i pastram pana la primavara ca sa se joace, incalzeasca unul pe altul...urmand ca apoi unul din ei sa plece la seful maica-mii la casa.

Aaa, puii sunt fetitza si baitel : Azorica (asa a vrut socru-miu) si Belle :drool:.Acum au 4 luni si in functie de ce zice veterinarul noi vrem ca in primavara sa-i sterilizam si pe ei...

Din ce am observat, desi e cuminte si nu se zbate, cateaua parca sufera ca e ingradita...la fiecare latrat de caine se urca pe movila de pietre si se uita peste gard parca-i agent de trafic si informare :drool:

Belle e cea cu alb pe piept??

Pana in primavara daca nu-i sterilizati va puteti pricopsi cu alt rand de pui!! Vorbiti cu veterinarul,sa va spuna si el.

Nu cred ca Fetita sufera, doar ca e dormica sa-si apere teritoriul!

• 2 weeks later...
Aaaa, eu abia acum am vazut ce dulcici cafenii, sa iti traiasca sanatosi. Simpatici rau, ce m-as mai tavali cu ei prin zapada! Mica adora zapada, e innebunita dupa zapada!

Cuminte si la distanta de Perla :love7:

Linistea de dinaintea unei dinte multele si micile furtuni :occasion14:

Ce-mi plac pozele, sunt super!

Eu zic inca odata ca or sa doarma amandoua in acelasi cos, intr-un final. :D

Un gand bun pentru Boxie, va rog. Are aproape 9 anisori si e bolnava. Destul de rau, se pare. :notworthy: Medicii zic ca are sanse 50-50... :)

post-46-13581986248701_thumb.jpg

post-46-13581986326985_thumb.jpg

post-46-13581986412989_thumb.jpg

post-46-13581986482373_thumb.jpg

post-46-1358198654685_thumb.jpg

post-46-13581986618641_thumb.jpg

Sa speram ca injectiile si perfuziile-si vor face efectul si va scapa de infectia din sange. Mama s-a dus cu ea la spital dimineata, seara s-a dus o nepoata pentru inca o tura de tratament, sa vedem ce mai afla mama maine dimineata. Momentan, javruta sta cu ai mei, nu e internata in spital.

Un gand bun pentru Boxie, va rog. Are aproape 9 anisori si e bolnava. Destul de rau, se pare. :D Medicii zic ca are sanse 50-50... :P

Toate gandurile bune pentru Boxie si toti pumniii stransi!!!! Sa dea DD sa se faca bine!

Cat este de frumoasa si sigur si iubitoare, pozele spun totul! :notworthy: :)

Un potop de ganduri bune pentru frumoasa Boxie!! O sa se faca bine!!!