Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ceilalti blanosi care ne fac viata mai frumoasa..Ham, ham..

Featured Replies

Si Heidi a cui e?? Ca Lupusor am inteles ca e al mamei/familiei!

:pupic:

Amandoi sunt ai familiei. De exemplu, stapanul lui Lupusor, in acte, e copilotul. :pupic: Iar blondina e, momentan, la niste veri. Dar tot pe meleaguri bucovinene va ajunge, dupa ce termina si ea vaccinarea. :pupic:

Sunt doi cuti, cu o familie maaaaare si nebuna! :pupic: De fapt si de drept, ei n-au stapani, ci acest familion iubaret. :Demon:

wow, sunt minunati , iubaretii vostri, iar copchilotul e in extaz, se vede.

O sa fie happy in Bucovina mnealor.

Taaare dragalasi! Toti trei :lol: :pupic:

:pupic:

Si la fel de rasfatati! Toti trei! :pupic:

Trei puiuti frumosi, cu tot soferita! Îmi dau seama ca îi adora copchilotul pe catelantrii, nu? :hug:

Soferita nu eram eu.... :D

Iar puslamaua cea mica adora patrupezii. Mai ales blondina care nu-i da voie sa se-ncalte dimineata, ca-l tot musca de maini si piciorute. Sau.... ii fura papuceii..... :D Asa ca bietu' om e nevoie sa se incalte stand in varfu' patului! :Demon:

Si-l adora si pe Lupusor cand vine si-si pune labele pe umerii dumisale si-l pupa direct in bot..... :pupic:

wow, sunt minunati , iubaretii vostri, iar copchilotul e in extaz, se vede.

O sa fie happy in Bucovina mnealor.

Multumiri pentru aprecieri! :pupic:

Noi asa speram, ca se vor simti bine printre munti, ape si dealuri. :Demon:

Eu ma gandesc cat i-as adora eu.... :pupic:

:pupic: Mai ales pisicile tale! :Demon:

SA nu crezi ca nu! Pisi cand era mica am luat-o dintr-o curte cu doi catei si li se catara pe spate cu gherutele ei alea mici!

Astea care azi implinesc varsta de 8 ani, n-au vazut un caine in viata lor asa ca n-au de ce sa se sperie!

Plus ca in general nu sunt ele sperioase, le plac oamenii se baga in geanta mesterilor care mai vin sa lucreze, nu se feresc de nimic. Asa ca in cazul in care numitul caine nu s-ar repede sa le rupa, cred ca mai degraba s-ar juca cu el, daramand totul in casa! Si animalele simt puiul, asa ca Pisi nu l-ar executa din prima, ca-l simte ca e mic si nestiutor!

Eu ma gandesc cat i-as adora eu.... :pupic:

:pupic: Mai ales pisicile tale! :Demon:

SA nu crezi ca nu! Pisi cand era mica am luat-o dintr-o curte cu doi catei si li se catara pe spate cu gherutele ei alea mici!

Astea care azi implinesc varsta de 8 ani, n-au vazut un caine in viata lor asa ca n-au de ce sa se sperie!

Plus ca in general nu sunt ele sperioase, le plac oamenii se baga in geanta mesterilor care mai vin sa lucreze, nu se feresc de nimic. Asa ca in cazul in care numitul caine nu s-ar repede sa le rupa, cred ca mai degraba s-ar juca cu el, daramand totul in casa! Si animalele simt puiul, asa ca Pisi nu l-ar executa din prima, ca-l simte ca e mic si nestiutor!

Amandoi se duc la pisici, dar ca sa le miroasa si ar vrea sa se joace cu ele.. Asa ca, vorba ta, poate s-or impaca.

Ce jucarii de plus ai tu acolo Foxy,minunati.

Imi place fetisoara copilotului, multumita si fericita.

Sigur o sa le placa in Bucovina, sa alerge pe coclauri.

Nu-i al meu, dar mult m-am mai jucat cu el! E Puffy!

Mie mi s-a parut a fi schnautzer pitic!

post-73-13669947368819_thumb.jpg

post-73-13669947526451_thumb.jpg

Pozele cu telefonul.Pustoaica e de la bloc, are 8 ani si-i stapana!Nu stiu cun se numeste, ca pe mine cutzu m-a interesat!

Foxyy, tare dragalasi...si cateii si bubuletzul !!!

Asa-mi plac cand sunt mici si fac prostioare...

Week-endul asta daca nu uit am sa fac si eu poza lui Azorica, care s-a facut ditamai dulaul...e mai mare ca maica-sa si obraznic foc !

Cel mai tare-mi place cand se duce pana in capatul gradinii si cand il strig prinde o vitezaaaaa si-i flutura urechile https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif

Amandoi se duc la pisici, dar ca sa le miroasa

Frumosiii pufuletii!!

Pozele cu telefonul.Pustoaica e de la bloc, are 8 ani si-i stapana!Nu stiu cun se numeste, ca pe mine cutzu m-a interesat!

Frumos foccc!

Week-endul asta daca nu uit am sa fac si eu poza lui Azorica, care s-a facut ditamai dulaul...e mai mare ca maica-sa si obraznic foc !

Cel mai tare-mi place cand se duce pana in capatul gradinii si cand il strig prinde o vitezaaaaa si-i flutura urechile https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif

Asteptam poze :D

M-ati zgandarit iara cu pozele...noi tot zicem ca ne luam unu, ori poate chiar doi. Deocamdata suntem cu programul aiurea si pe catei nu ii poti lasa in casa, astia trebuie plimbati si miscati ca daca nu depresia ii apuca. Is topita dupa toti. Ador cateii. Sora mea cea mica, daca ar putea, i-ar aduna pe toti gramada. Cand era copil si eram la tara, se ducea la tauleta si lua cu ei toti cateii fatati de curand si statea in toaleta cu oreleeeeee, sa se joace cu ei. Mamaia daca o vedea ii zicea sa nu puna mana pe ei ca au purici. Mamaiei ii era frica de mama, care are oroare de purici. La finalul vacantei aparea si Anca mea la mama acasa, pliiiina de purici si piscaturi de purici. Cum apaream la oras, stiam programul: intai dezintoxicarea :) Ce mai vremuri...

Imi plac ghidusii astia de nu mai pot!

Ce jucarii de plus ai tu acolo Foxy,minunati.

Imi place fetisoara copilotului, multumita si fericita.

Sigur o sa le placa in Bucovina, sa alerge pe coclauri.

Abia astept sa ma duc iar la javrute si sa ne jucam. Mai ales ca Lupusor va fi mutat joi catre noua locatie... :crying: Sunt curioasa cum va reactiona.

E frumusel tare catelusul! :crying:

Multumesc frumos! :crying:

Ai dreptate ca-s adorabili cand fac prostioare, dar cu o conditie - sa le faca din cand in cand, nu mereu!!!!! :)

Asteptam sa apara si Azorica la interval. :)

M-ati zgandarit iara cu pozele...noi tot zicem ca ne luam unu, ori poate chiar doi. Deocamdata suntem cu programul aiurea si pe catei nu ii poti lasa in casa, astia trebuie plimbati si miscati ca daca nu depresia ii apuca. Is topita dupa toti. Ador cateii. Sora mea cea mica, daca ar putea, i-ar aduna pe toti gramada. Cand era copil si eram la tara, se ducea la tauleta si lua cu ei toti cateii fatati de curand si statea in toaleta cu oreleeeeee, sa se joace cu ei. Mamaia daca o vedea ii zicea sa nu puna mana pe ei ca au purici. Mamaiei ii era frica de mama, care are oroare de purici. La finalul vacantei aparea si Anca mea la mama acasa, pliiiina de purici si piscaturi de purici. Cum apaream la oras, stiam programul: intai dezintoxicarea :) Ce mai vremuri...

La casa, sa zicem ca-i mai usor cu patrupezii.... Le pregatesti usita (daca-s de talie mica) si n-au decat sa se zbenguie prin ograda cat e ziulica de lunga. :)

Poate-poate va luati! :crying:

Asa sper si eu, sa ne luam 2 pisicute (una albastra (de rusia) si una tarcata, ca-n reclama de la Whiskas), dar exact pe motivul asta stramba jupanul din nas, ca suntem plecati cam 9-10 ore si ce-or face pisicile singure acasa. Oare dorm???? :) In plus, daca luam 2, se joaca una cu alta... Momentan n-am avut succes, desi amandoi avem mieunatori acasa, la parinti.... Cre'ca numai daca aterizeaza pisicile in casa pe post de cadou le accepta. :) Taaaare-mi vine sa-l bat uneori.... :)

La casa, sa zicem ca-i mai usor cu patrupezii.... Le pregatesti usita (daca-s de talie mica) si n-au decat sa se zbenguie prin ograda cat e ziulica de lunga. :)

Poate-poate va luati! :crying:

Asa sper si eu, sa ne luam 2 pisicute (una albastra (de rusia) si una tarcata, ca-n reclama de la Whiskas), dar exact pe motivul asta stramba jupanul din nas, ca suntem plecati cam 9-10 ore si ce-or face pisicile singure acasa. Oare dorm???? :) In plus, daca luam 2, se joaca una cu alta... Momentan n-am avut succes, desi amandoi avem mieunatori acasa, la parinti.... Cre'ca numai daca aterizeaza pisicile in casa pe post de cadou le accepta. :) Taaaare-mi vine sa-l bat uneori.... :)

Dorm, se fugaresc, trantesc diverse obiecte, rontzaie n-ai tu grija lor!!!O pisica doarme cam 18 ore pe zi.

Hai ca macar la asta sunt experta, am 4 si stau singure mult!!

Dorm, se fugaresc, trantesc diverse obiecte, rontzaie n-ai tu grija lor!!!O pisica doarme cam 18 ore pe zi.

Hai ca macar la asta sunt experta, am 4 si stau singure mult!!

Eu stiu asta, dar inca mai trebuie sa duc munca de lamurire cu jupanu'... :crying:

Noi de luat o sa ne luam, ne gandim la un portughez de apa pentru ca seamana cu Mica si is taaaare trazniti, plus ca nu prea lasa par.. Ultima oara cand am fost la o serata cu gatit cu chef cu stele, era un collie border al casei. Bai, un ursulet iubaret, eu nu am mai vazut caine lipicios ca ala. Venea si se lasa pe tine practic ca sa il bagi in seama. Niste haiosi si iubareti.

Ma gandesc ca as vrea chiar un ciobanesc neaos romanesc, dar...nush cum e cu actele, pasaportul, carantina si nu stiu unde i-as putea achizitiona in Romania, adica sa fie de incredere.