December 2, 201213 yr comment_173052 Ce vrei? nu vezi cit is de obosita? (la intoarcerea din parc) Gata, am vazut-o si pe Puffy E tare simpatica, sa va traiasca! Report
December 2, 201213 yr comment_173055 Io mereu ma uit pe-aici sa imi ostoiesc dorul de-a noastra, Mica. Sa v-o arat pe post de domnisoara mea de onoare in vara. Report
December 2, 201213 yr comment_173057 Da' daca nu pot sa sar pe ea, macar pot sa o miros putin? Report
December 2, 201213 yr comment_173060 Deci unde-i camera, unde tre' sa ma uit? A da, m-am prins! Report
December 2, 201213 yr comment_173062 Gata, am vazut-o si pe Puffy E tare simpatica, sa va traiasca!Multumim E splendida Mica Report
December 2, 201213 yr comment_173077 E o iubita si o draga, cainele cu cea mai mare inima Io nu am vazut caine mai intelegator ca asta, intelege tot, uneori pe mine ma trec fiorii cand vorbesc cu ea si cum ii curg vorbele din ochi. Doamne, dac-ar avea ei gura sa vorbeasca ... Toti is niste dragi, toti, toti! Report
December 2, 201213 yr comment_173079 Doamne, dac-ar avea ei gura sa vorbeasca ...Asa e, doar glasul le lipseste Report
December 3, 201213 yr comment_173092 Este o scumpa, Mica si sunt sigura ca a fost o "domnisoara de onoare" pe cinste! Report
December 3, 201213 yr comment_173146 frumos catel, frumose poze, Lori... sa va traiasca si sa va bucurati multi ani de ea.... Report
December 3, 201213 yr comment_173156 Este o scumpa, Mica si sunt sigura ca a fost o "domnisoara de onoare" pe cinste! frumos catel, frumose poze, Lori... sa va traiasca si sa va bucurati multi ani de ea.... Multumesc tare mult fetili, asa ce o iubesc de nu mai pot. De fapt, toata lumea e terminata dupa ea!!! Io is mai stricta si mai rea cu ea cand vin acasa...bai si vin dupa ani si ani. Ea sta si se labarteaza in tot patu' nene, ca doar nu mai e decat ea cu ai mei acasa, fetele is plecate. Bon, ea stie ca nu imi place sa o vad in pat si cand am fost acum nici Roland nu ii da voie. Doamne, nici nu e nevoie sa ii spui ca stie. Pune o fata din aia sucarita dar tot se da jos. Eh, si daca vrea sa doarma cu noi in dormitor, apai n-o mai scoti nici cu tunul. No, si unde este ea dimineata?? In jurul capului meu, asa doarme. Io ii fac jos culcus cu perna moale, saii fie fetei bine, ti-.ai gasit! In sufletul tau de-ar putea sa se bage, acolo-i!Ei, vreau sa va spun ca desi trec ani, cand vin si ma dau jos din masina si ea aude din casa si o strig, stie. Ii da mama drumu la usa si vine glont mah, si e terminata de fericire. Deci eu nu am mai vazut caine din asta. Ii dau lacrimile va jur si stam si plangem si radem toti. Eh, in bucatarie la mama sunt doua fotolii, acolo se petrece toata actiunea cand vine cineva doar. Si ma asez in fotoliu, nu mai e loc de fapt. Vine se pune in fata mea, ca sa o las pe fotoliu si pe ea, si se baga pe dupa mine si se inghesuie acolo, nici nu stiu cum poa's a respire. Cand a reusit trage un oftat din ala de om multumit si sta acolo pan-ai terminat de vorbit. Asta e ritualul ei de bun venit.Pe scara locuieste si ma-sa si o sora de-a ei, Gipsy. Aia e neagra ca smoala si e mai zuza, mai salbatica, dar si aia o haioasa. Is asa de jucause si traznite de nu se poate. Ce imi place iar la cateii astia e ca nu lasa deloc par, eu nu am vazut caini mai curati, se spala ca o mata. Lor nu le place apa de nici o culoare, insa a noastra s-a obinsnuit la baie. Ce imi place de ea ca, atunci cand e noroi afara si se duce mama ori tata cu ea, merge singura la baie si asteapta sa o spele careva pe laboante. Report
December 3, 201213 yr comment_173159 Ma mai-niervezi mult cu aparatul ala? Cand mergem afara? Da, va rog? Nu, nu pot, sunt foarte ocupata, am foarte mult de lucru!! Sa sune ca sa facem o programare ) Report
December 4, 201213 yr comment_173287 Ma mai-niervezi mult cu aparatul ala? Cand mergem afara? Da, va rog? Nu, nu pot, sunt foarte ocupata, am foarte mult de lucru!! Sa sune ca sa facem o programare )E superba! Report
December 5, 201213 yr comment_173331 Seamana asa de bine cu Roxi a prietenei mele! Si aia o desteapta!Plus ca fu si ea domnisoara de onoare as' vara! Cati ani are, Lori? Roxi are 11ani. Report
December 5, 201213 yr comment_173384 Ma mai-niervezi mult cu aparatul ala? Cand mergem afara? Da, va rog? Nu, nu pot, sunt foarte ocupata, am foarte mult de lucru!! Sa sune ca sa facem o programare )E superba! Data viitoare cand ne mai vedem acasa o iau si pe ea ca sa va fac cunosteala. Report
December 5, 201213 yr comment_173385 E superba! Data viitoare cand ne mai vedem acasa o iau si pe ea ca sa va fac cunosteala.Asa sa faci! Report
December 5, 201213 yr comment_173386 Seamana asa de bine cu Roxi a prietenei mele! Si aia o desteapta!Plus ca fu si ea domnisoara de onoare as' vara! Cati ani are, Lori? Roxi are 11ani. Pusa, cred ca are cam 7 ani de-acum. Nu mai stiu exact cand a adus-o Anca, sora-mea cea mica. Uite ce priviri poate sa aiba! Aici era in pat si cam asa ma primeste cand vin in camera si stie ce urmeaza. Io: "Da' noi ce-am vorghit azi dimineata?" Ea: "Dac-ti place sa vorghesti la pereti..." Report
December 5, 201213 yr comment_173389 Asta e cam ca discutiile mele cu labutzele: daca nu iesi din sertarul asta, te caftesc!Privire lenesa: Mda, siguurrr! ce-o fi aia caftit, ne da ceva bun?!? Report
December 5, 201213 yr comment_173436 Asta e cam ca discutiile mele cu labutzele: daca nu iesi din sertarul asta, te caftesc!Privire lenesa: Mda, siguurrr! ce-o fi aia caftit, ne da ceva bun?!? Asa-i spun eu lui. Da, oare cui? "Maaaa, asa te bat!" Si ma duc spre el, îi iau capsorul între palme si-l pup pe ochi... iar el înca nu pricepe ce prostii a facut! Oare de ce? E vina mea? Nuuuu Report
December 16, 201213 yr comment_175340 Pana acuma nu m-am laudat cu ei, dar noua ne sunt tare dragi.In prezent la gradina avem trei catei: Ei sunt "motorasul" care ne face sa infruntam viscolul si nametii de zilele astea ca sa le ducem mancare calduta, sa le schimbam fanul din cusca, sa le facem carare prin tarc, sa respiram aer curat si sa redevenim copii. Report
December 17, 201213 yr comment_175390 Iulia, ce dulci sunt! Si la ce mutritze au, nu poti sa le rezisti! Report