June 11, 201214 yr comment_152720 Of, ma intristeaza cand aud ca s-a mai dus un sufletel blanos! Ne atasam de ei ca de niste copii si disparitia lor ne doare tare! Sasha de acolo din raiul animalutelor este tot alaturi de voi, eu asa cred, ca si ai mei ne vad de acolo de sus si cand ma uit la pozele lor.... Report
June 11, 201214 yr comment_152796 Fetelor va multumesc mult pentru cuvintele frumoase si sprijin .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gifInca nu m-am obsnuit cu ideea .Mi se pare ca o vad,ca o aud ca o simt.Merg tiptil sau am grija sa nu trantesc vasele sa nu o trezesc .Imi lipseste pana si faptul ca in ultimul timp o scoteam afara din ora in ora . Iar locul din bucatarie unde era cosul e ....mare si gol .Azi am gatit cat pentru o saptamana ,pentru ca nu mi-am gasit locul si apoi am dormit doua ore ceea ce e total iesit din comun pentru mine .Am si visat-o . Timpul vindeca toate ranile,stiu ,pentru ca am mai trecut prin asta ,dar mi-a facut bine sa scriu cateva cuvinte despre ea .Si asta ajuta tare mult sa-mi pansez sufletul . Si o ultima poza cu Sasha . Report
June 11, 201214 yr comment_152807 Pisco Ce cuvinte poti sa spui cand stii ce inseamna pierderea unui suflet drag, membru al familiei. Sasha a avut parte de o viata buna alaturi de niste oameni cu totul deosebiti care au facut totul pentru ea...stiu cum e, ca odata cu ei se duce si o bucata din sufletul nostru. Raman vii in amintire, dar si dupa ani de zile iti e dor de ei.Imbratisari multe si tie si sotului. Voi sunteti doi oameni cu totul speciali. Si despre raiul animalutelor...sa-mi fie cu iertare dar daca ele se duc in alt rai, eu acolo vreau sa ma duc. Report
June 12, 201214 yr comment_152808 Imi este foarte greu sa scriu... pentru mine, eu nu pot sa accept, sa aud asa o veste (trec peste orice in viata, dar nu asta)...nu am cuvinte, decat...Pisco ( :appl: Report
June 12, 201214 yr comment_152835 Piscotel!!! :appl: Toata compasiunea mea!! E un gol imens, nu pot sa ma gandesc cum mi-ar fi mie!!! Iti doresc putere sa treci peste durere si noi o sa te ajutam cum putem! ( Report
June 12, 201214 yr comment_152837 Off.Am plans cand am citit cele scrise de tine ,e foarte greu Cu siguranta Sasha va vegheaza din raiul animalutelor.O imbratisare sincera Report
June 16, 201214 yr comment_153583 N-am zis nimic atunci ca am vazut in ce stare erai!Sasha facea parte din marea familie Piscotel, si voi i-ati daruit toata dragostea vostra! Acum ea se odihneste sub nuc si e aproape de voi! Report
June 16, 201214 yr comment_153587 Îmi pare tare rau ca s-a chinuit, este insuportabil sa asisti la genul asta de supliciu fara sa ai posibilitatea sa faci ceva. Acum gînditi-va ca a ajuns în paradisul cu cîrnaciori si crenvursti si ca si-a regasit vioiciunea de odinioara Report
June 16, 201214 yr comment_153594 Va multumesc mult .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif Ceea ce ma face sa zambesc este gandul ca ea acum se plimba cu tata .A fost mare iubire intre ei si acum s-au regasit .El era singurul care o lasa sa doarma in pat cu el .Si daca cineva se apropia sa-i desparta ,Sasha maraia si se transforma intr-un dracusor posesiv .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/Demon08.gif Inca nu am gasit un obiect pe care sa-l pun in bucatarie in locul cosului unde dormea ea .Cred ca a sa cumpar o floare sau asa ceva . Mai nou Luca cere sa intre in casa si doarme in hol pe gresie ,pentru ca ii este cald .Cred ca ne-a prins cu garda jos .O sa facem din mioritic caine de casa .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif De mic l-am invatat a nu are voie in camere si se opreste la limita gresiei cu parchetul .Uraste parchetul pentru ca luneca pe el .Norocul nostru .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/71.gif Report
June 16, 201214 yr comment_153606 O sa facem din mioritic caine de casa Verisoara mea e la al doilea mioritic. Primul nu intra decat in bucatarie si atunci se simtea pedepsit..el vroia afara in curte sa latre trecatorii, sa aiba grija de casa lui. Mandra pe care o au acum, e "pisic de casa" - ii place numai in casa, da din codita fericita la straini si ii latra pe ai casei daca nu ii dau atentia cuvenita Sincer..o ador pe "pisicuta" Report
June 16, 201214 yr comment_153621 O sa facem din mioritic caine de casa Verisoara mea e la al doilea mioritic. Primul nu intra decat in bucatarie si atunci se simtea pedepsit..el vroia afara in curte sa latre trecatorii, sa aiba grija de casa lui. Mandra pe care o au acum, e "pisic de casa" - ii place numai in casa, da din codita fericita la straini si ii latra pe ai casei daca nu ii dau atentia cuvenita Sincer..o ador pe "pisicuta" Pai se pare ca si Luca se ..."pisiceste " .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif L-am mai lasat in casa azi iarna cand erau minus 25 de grade afara ,dar acum vad ca nici caldura nu-i mai place .Vine pe scari si deschide usa cu laba .Intra tiptil -tiptil .Sperand ca e invizibil .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif Si se asaza repede jos unde se face una cu gresia .Eu ma fac ca nu-l vad ,nu-i adresez nici un cuvant si atunci el ,convins ca nu l-am vazut se relaxeaza .Spre seara dupa ce se racoreste afara ,merge frumos in curte ,in cusca lui . Problema este ca usa mea pe exterior e mereu murdara cu urme ca de urs .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/ohmy.gif Report
June 16, 201214 yr comment_153662 E atata sa fie problema!! Simte nevoia sa fie mai aproape de voi, iar pe caldura ei chiar sufera rau , pana si pisicile mele se intind pe gresie late! Report
June 19, 201214 yr comment_154011 O sa facem din mioritic caine de casa . De ce nu!!! Acum Luca umple golul din sufletele voastre lasat de Sasha. Report
June 19, 201214 yr comment_154077 ce bine semana Sasha cu Roxy, catelusa prietenei mele, soacra-mica de la nunta, stiti voi!pe Roxy a gasit-o nasul meu in piata din Focsani, a stat la ei o saptamana, a incercat sa-i gaseasca stapanul - nimic! era pui atunci si cum prietena mea voia un caine, Roxy a intrat in familia lor, cu drepturi mai depline decat oricine altcineva. cate trasnai n-a facut, numai eu cate i le stiu!intre timp ei au vandut apartamentul si si-au facut o casuta, nu departe de vechea adresa de la bloc. si atat timp cat se construia casa, o catelusa de la bloc si de care ei aveau grija, se tinea dupa ei pe drumul aprtament-noua constructie. cand a fost gata casa, a fost ca de la sine -inteles ca aici va fi locuinta catelusei maidaneze, pe numele ei acum - Galbioara. Roxy nu o iubeste, dar nici nu se detesta. Se accepta reciproc.Cand Galbi a fost adoptata, s-a construit si-o cusca de lux care s-a instalat pe terasa. Galbi era f fericita cu noua ei casuta, in casa, dupa Roxy nici nu voia sa intre. Dar prietenii mei au castrat-o intre timp pe Galbi si cat a fost suferinda au luat-o in casa, s-o poata ingriji mai bine si noaptea. Si, iar bineinteles, ca n-au mai putut s-o lase singura pe terasa dupa ce s-a inzdravenit, asa ca Roxy domneste pe patul stapanilor, iar Galbi e stapana bibliotecii, o camera mai mica.Si-asa s-au facut prietenii mei cu doua domnisoare f pretentioase. Domnisoare de onoare la nunta, vreau sa zic! Report
June 19, 201214 yr comment_154082 Cand vad poza m-asmai marita o data sa le pun pe cel patru artiste domnisoare de onoare :P Stiu cum e, mai intai cedezi un pic, apoi te indragostesti si asta e! Report
June 20, 201214 yr comment_154164 Ce imi place poza cu catelusele, dragele de ele! Si Alex al meu isi doreste ca Cody sa-i fie domnisor de onoare la nunta, sa aiba un cosulet prins de spate pe care sa fie asezate verighetele, vise, dar care cine stie poate se implinesc! Asa ca, Zerda, poti sa-ti pui mandrele mustacioase domnisoare de onoare si eventual sa-ti duca si trena, ar fi ceva! Report
July 1, 201214 yr comment_155871 Si Puffy e mereu in pozitia asta, cauta locurile cele mai racoroase Report
July 2, 201214 yr comment_155921 Pup blanoasele pe nasuc!!!!! Sa va arat operatiunea "Baia lui Ursula! Si gata, fata este curata! Report
July 2, 201214 yr comment_155925 Dar ce v-a venit sa-i spalati?? Din cauza caldurii?? Era si cald, dar in schimb amandoi ramasese cu oua de chiriasi pe ei si trebuiau cumva sa-i eliminam, parul care mai trebuia sa cada. Acum arata amandoi ca scosi din cutie! Report
July 2, 201214 yr comment_155927 Pup blanoasa uda pe boric Adriana asa face si Cora,cateodata trebuie sa o sari ca sa poti intra in baie sau in alte camere si se mai lungeste si in mijlocul bucatariei . Report